ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونگی جلوگیری از استرسهایی که باعث ریزش شدید موم شده !

mf.designing
19-10-2011, 12:38
سلام به تمام دوستان کلم. :11:
من اخیرا به خاطر یه سری ناراحتی ها و مشکلاتی که داشتم دچار استرس و در نتیجه ریزش مو شدم ! احساس میکنم که فشارهای غصبی بی خودی! که به خودم میدم و استرسهایی که دارم باعثشه و 7 ماه که خیلی شدید ریزش مو دارم و موهام کم شده ! 3 ماه درمان برای جلوگیری از ریزش موهام هم کوچکترین تاثیری نداره !
تازگیها ازدواچ کردم و برام خیلی عجیب بود که دکتر پوست و مو هم بهم گقت ازدواج کردی و این واسم عجیب بود ! یعنی این میتونه باعث ریزش مو باشه ؟!:13:
دقیقا احساس کردم که روزی که استرسم شدیدتره یا اعصابم خورده ریزش مو بیشتره ! فقط کافیه سرم به بالش بخوره و این کافیه که همه جا پر مو بشه ! اما شاید روزهای عادی درحد چند تار مو باشه!

حالا درخواستی که از دوستان دارم اینه که راهنمائی کنن که چطوری به استرسهام غلبه کنم و آرامش بدم به زندگیم ! عملا دارم کچل میشم و این خودش یه ناراحتی دیگست ! چه کار می تونم بکنم ؟! چه داروها یا موادی برا کم کردن استرس خوبه ؟!

ممنون :40:

hes25
19-10-2011, 23:04
سلام

متاسفانه معضل بیشتر جوان های این دوره زمونه همینه تعداد زیادی دچار ریزش موی سر میشن که عامل اصلی اون بیشتر استرس بیخود هست
با دارو جز اینکه آدم معتاد بشه چیزی نصیبش نمیشه یعنی بخوای نخوای باز میاد سراغت تا کی می خوای دوا مصرف کنی!

پزشکت هم معلومه که آدم فهمیده ای بود که این جمله رو بهت گفت
در دوران مجردی ریزش مو بیشتر از دوره متاهلی هست به دلایل هورمونی و این مسائل میگم و خیلی چیزای دیگه

در هر صورت شرط درمان خود فرد هست که چقدر با مشکلات دنیا میسازه

اینم بگم که دو تا عارضه تا آخر آخر درمان ندارن :
یکی کچلی و یکی دیگه دندون درد! که باید باهاشون بسازه آدم

----------------------

دو چیز نشانه عقل هست:فرق کچل و پیشانی بلند