مشاهده نسخه کامل
: خريد lcd تا سقف 3 ميليون
nima_7121
19-10-2011, 11:39
سلام.
ميخوام يه lcd بگيرم،اما اطّلاعت ندارم در موردشون.
ميشه يه مدل خوب 47 inch ترجيحاً lg معرفی کنيد.
دوست عزیز حالا چرا LCD ???
با این بودجه شما می تونید تی وی خیلی بهتری بگیرید :
panasonic p50st30 2.300
سراغ lg نرو چون بیشتر مدل هاش مزخرفه و اوناییش هم که بهتره اصلا به قیمتش نمی ارزه
دوست عزیز حالا چرا LCD ???
با این بودجه شما می تونید تی وی خیلی بهتری بگیرید :
Panasonicp50st30 2.300
سراغ lg نرو چون بیشتر مدل هاش مزخرفه و اوناییش هم که بهتره اصلا به قیمتش نمی ارزه
کاملا تائید میشه چرا LCD ، بهترین برندها همیشه برندهای اصلی و درجه یک ژاپنی هستن
من خودم یه دونه LED Hitachi 47 دارم 1.650 از نمایندگی اورمیه خریدم، نه مثل ال جی و سامسونگ و ... کیفیتش زیر علامت سواله، نه تقلبیه چون فروشنده برگه ترخیص از گمرک فرودگاه مهرآباد رو نشونم داد که مستقیم از ژاپن وارد شده بود، در حالی که روشن بود فروشنده با مشت محکم به صفحه ش میزد و چیزیش نشد،3 سال گارانتی داره
فول اچ دی،4 تا پورت HDMI داره
همکارم 2 سال پیش خریده بود، ازش سوال کردم گفت که مثل روز اول کار میکنه و ذره ای افت کیفیت تصویر و رنگ و نور و ... نداشته
بله حق با دوستان است. lcd رو فراموش كنيد. تا يكي دو سال ديگه هم احتمالا توليدش تموم ميشه.
شما ميتونيد led سوني ex720 46 اينچ رو بخريد كه سه بعدي هم هست و قيمتش با گارانتي اصلي 2.460 تومنه.
نئو پلاسماي سه بعدي جديد پاناسونيك مدل st30 50 اينچ هم انتخاب بسيار خوبيه و با گارانتي اصلي 2.300 تومنه.
lg هم برند خوبيه، من دارم و خيلي ازش راضيم ولي الان اين مدل ها ارجحيت دارند.
nima_7121
19-10-2011, 17:38
منون از لطف همه دوستان،
واسه اين ميگم lg چون الان lg رو با کارت هديه ميدن،مثلاً lg مدل 47 اينچش که 3d هم هست دو و هفتصد باشه
هفتصد تومان با کارت هديش برگشت ميخوره يعنی در مياد 2 تومن،
nima_7121
19-10-2011, 19:44
يعنی اگه مثلاً يه lg معرفی کنيد که قيمتش 3 تومن باشه برام در مياد 2 و سيصد ، هم قيمت اين پاناسونيک که
معرفی کردين .هست lg تو اين رنج که بهتر باشه؟
يعنی اگه مثلاً يه lg معرفی کنيد که قيمتش 3 تومن باشه برام در مياد 2 و سيصد ، هم قيمت اين پاناسونيک که
معرفی کردين .هست lg تو اين رنج که بهتر باشه؟
lg قیمت tv هاش اونقدر نسبت به کیفیتشون بالاست که حتی اگر 700 تومن با کارت هدیه ازش کسر بشه بازم به صرفه نیست . جهت نمونه بهتون بگم که همون پانای p50st30 کیفیت خیلی بهتری نسبت به 47LW65100 داره که تازه 1 تومن گرونتره . تازه برای گرفتن کارت هدیه شما باید حتما سینمای خانگی LG هم همراه تی وی خریداری کنید که این هم انتخاب شما رو محدود می کنه . در ضمن این نکته رو هم بگم که سینما خانگی های LG هم نسبت کیفیت به قیمت خوبی ندارند.
این قضیه کارت هدیه و این حرفا هم همش کلک های تبلیقاتیه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.