مشاهده نسخه کامل
: گزينه اي در پالت براش
graphic pix
19-10-2011, 10:09
سلام دوستان ميخواستم كار يه گزينه كه تو قسمت texture در پالت براش هست رو بگيد:اين تصويرش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
graphic pix
19-10-2011, 17:38
گرافيستا سرشون شلوغه ؟ بابا بجوابيد ديگه!!:19:
بافت texture رو به براش میده.خودت تیکش رو بردار و بذار میبینی.
graphic pix
20-10-2011, 07:34
اين نيست كارش اينه به لاتين :
If the Texture Each Tip checkbox is selected, then each time you paint a mark a new instance of the texture will be applied (consider a brush stroke as many marks). If this is unchecked the texture will remain flowing through the stroke as a whole.
ترجمه روان و كاربردي اگه ميتونيد بفرماييد.خودم ترجمه ميكنم ولي منظورش رو نمي فهمم
pcforlife
20-10-2011, 17:30
دوست من :10:
گزینه Texture Each Tip یه جورایی بستگی به منوی Mode و نوع براش و پارامترهاش هم داره... با توجه به این مسئله نمیشه یه تعریف دقیقی از روشن یا خاموش بودن این گزینه داد...
ولی به طور کلی به نظر من:
تیک دار نبودن این گزینه باعث میشه که شما به وسیله ابزار براش بخشی از کارتون رو پرکنید از (Fill کنید از) تکسچر در قالبه شکل و رنگ براش. (تکسچر اولویت اول هست)
و تیک دار بودن این گزینه باعث میشه که شما به وسیله ابزار براش بخشی از کارتون رو پرکنید (Fill کنید) که تکسچر بخشی از کارتون باشه. (تکسچر اولویت دوم هست)
+
تو جمله بالا هم اگه اشتباه نکنم حدودا میگه:
"با تیک دار بود این گزینه هر زمانی که شما نشانه ای (شکلی) رو نقاشی کنید (به وسیله براش)، تکسچر، الگوی شماست با در نظر داشتن اینکه خط براش هم جزئی از نشانه شماست.
در حالی که اگه این گزینه غیرفعال باشد، تکسچر روی خط براش به عنوان همه شکل مورد نظر هستش."
.
شرمنده اگه بد توضیح دادم و ترجمه کردم... کلا خیلی از موارد در عمل بیشتر قابل فهمند یا تئوری وار.:20:
یاعلی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.