مشاهده نسخه کامل
: حل مشكل نمايش زير نويس فارسي با فرمت sub/idx با دستگاه بلوري
با درود
من يك دستگاه بلوري پلير سوني دارم مدل s370
زير نويس با فرمت srt زبان انگليسي بدون مشكل پخش مي شود
زير نويس فارسي را مي شناسد ولي خرچنگ قورباغه نشان مي دهد
در خصوص فرمت sub/idx
چند فيلم با usbكه فايل هاي زير نويس بصورت sub/idx در كنارش بود بدون هيچ مشكلي پخش كرد( فيلم ها رو با همرا زير نويس دانلود كرده بودم)
مشكل من اينجاست زير نويسي كه خودم با نرم افزار SubtitleCreator از srt به sub/idx تبديل مي كنم دستگاه اصلا نمي شناسد.
ولي وقتي همونا را با نرم افزار mkvmerge GUI به فيلم مي چسبونم بدون هيچ مشكلي پخش مي كند
با سپاس
با درود
در خصوص فرمت sub/idx
چند فيلم با usbكه فايل هاي زير نويس بصورت sub/idx در كنارش بود بدون هيچ مشكلي پخش كرد( فيلم ها رو با همرا زير نويس دانلود كرده بودم)
مشكل من اينجاست زير نويسي كه خودم با نرم افزار SubtitleCreator از srt به sub/idx تبديل مي كنم دستگاه اصلا نمي شناسد.
ولي وقتي همونا را با نرم افزار mkvmerge GUI به فيلم مي چسبونم بدون هيچ مشكلي پخش مي كند
با سپاس
سلام من با برنامه mkv merge اینکارو کردم ولی زیرنویس پخش نمیشد چکار کنم؟ :n03:
با درود
در خصوص فرمت sub/idx
با سپاس
سلام.
میشه لطفا آموزش این روش رو بگید چون من s380 دارم با کلی فیلم mkv و زیرنویس srt .
در مورد قسمت اول سئوالت باید بگم که چون فونت فرسی برای دستگاه تعریف نشده این طوریه
تنها راهش اینه که زنگ بزنی به خدمات پس از فروش و بگی که با تولیدکننده تماس بگیرن و بگن که ما نیاز به فرمت فارسی زیرنویس داریم تا به وسیله آپدیت دستگاه براتون ارتقا بدن
کلا تنها راهش ارتقا دادن دستگاهه
در مورد قسمت دوم این لینک را مشاهده کن شاید این نرم افزار کمکت کنه
البته مطمئن نیستم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.