مشاهده نسخه کامل
: DROID RAZR | سوپر فون Motorola با پردازنده ی دو هسته ای,نمایشگر SAMOLED و ضخامت 7 میلیمتر
PersiAndroid
08-11-2011, 23:37
خدا رو شكر مي كنم كه موتورلا هم از سامولد استفاده كرد... تا بقيه برند ها و طرفداراشونم بتونن از اين تكنولوژي استفاده كنن تا انحصاريه سامسونگ بود هزار تا انگ بهش ميچسپوندن هر چي ميگفتي بابا اين يه برند تبليغاتي مث براويا نيس يه تكنلوژيه فوق العادس به خرجشون نمي رفت كه نمي رفت...
الان من تنها مسئله ای که انتخاب بین این گوشی و آیفون 4اس رو برای من هنوز سخت میکنه، مسئله ساپورت هست. من بعد از 6 سال دارم گوشی میخرم! و مسلماً تا 3-4 سال آینده هم گوشیم رو عوض نخواهم کرد. در ساپورت آیفون تا 3 سال آینده هیچ شکی ندارم. سخت افزار موتورولا هم به اندازه کافی قوی هست. مسئله اینجاست که آیا موتورولا بعد از خریده شدن توسط گوگل، میتونه ساپورتش رو قویتر کنه و به پای سامسونگ و اپل برسه؟
جواب این مسئله گوشی آینده من رو مشخص میکنه!
:13:
ببین متین جان حتی قبل از خرید گوگل هم گوشیهای محبوب موتورولا ساپورت خوبی داشتن. مثل میلستون و سری دروید . دیفای و چند مدل دیگه . البته بعضی مدلها هم اصلا" ساپورت خوبی نشدن . مثل چارم - xt701 و ... .
این تو تما برندها هست و فقط موتورولا این کار رو نکرده . من میتونم بهت ثابت کنم. خودت ببین هر برند چندتا گوشیهاش رو به 2.3 آپدیت کرده !! مطمئنم موتورولا در تعداد از اونها عقب نیست و در حد همه هست . این سیاست کارشون هست و اگر بخوان همه گوشیها رو سریع آپدیت کنن کسی سراغ گوشیهای جدیترشون نمیره و سوددهی نخواهند داشت .
در آپدیت به آندروید 4 هم همین خواهد شد . با توجه به خرید موتو توسط گوگل هم 100% این پشتیبانیها بهتر و بهتر میشه .
مساله بعدی تو همچین انتخابهایی که طرف گوشی رو برای چند سال بخواد مساله کیفیت هست . که قطعا" موتورولا و آیفون رودست ندارن .
بدون شرح :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بدون شرح :
خب بقیشم میذاشتی :31:
titanium_zarin
09-11-2011, 17:29
ببینید مسئله فقط سخت افزار نیست.
هنوز که هنوزه اپل داره از آیفون 3gs پشتیبانی میکنه. برنامه، بازی و آپدیت.
سوال اینجاست که آیا موتورولا هم میتونه پیشتیبانی مشابهی عرضه کنه؟
چون وقتی کسی برای مدت نسبتاً طولانی میخواد گوشی رو نگه داره، باید گوشی ای رو انتخاب کنه که ساپورت نرم افزاری خیلی خوبی داشته باشه. نه مثل بعضی از گوشی ها که علیرغم قدرت سخت افزاری بالا، براشون آپدیتهای جدید ارائه نمیشه...
انتخاب سخت شده!! این گوشی هم که ایرادی نمیشه روش گذاشت!
ببینید ...
الان همه نرم افزارها حداقل باید ورژن 2.2 رو داشته باشی برای باز کردنش ...
حالا این که 2.3 داره و به 4 هم اپ میشه ...
پس ای ان از این ...
بعد هم از سال دیگه تازه نرم و بازی برای 2هته ای ها میاد ...
پس میتونی روش حساب کنی ...
ریویو کامل
آقا میگم این گوشی خیلی باحاله
از طراحیش خوشم اومده
میدونید این قوس پشتش حال میده واسه باتری های با طرفیت بالا
قشنگ میشه با یه باتری کلفت و ظرفیت بالا اون قوس رو پوشوند
و با این باتری میشه یه هفته حال کرد
میگم همچین باتری براش عرضه نشده ؟
تو این فروم مقایسه ای بین iphone4s و gs2 انجام نشده؟ بین iphone4 و gs2 هست که همرده نیستن
آقا میگم این گوشی خیلی باحاله
از طراحیش خوشم اومده
میدونید این قوس پشتش حال میده واسه باتری های با طرفیت بالا
قشنگ میشه با یه باتری کلفت و ظرفیت بالا اون قوس رو پوشوند
و با این باتری میشه یه هفته حال کرد
میگم همچین باتری براش عرضه نشده ؟
باطریش قابل تعویض نیست اصلا:دی
چجوری شما باطری میندازی؟:دی
ریزر در کنار ریزوند
قیمت الان تو ایران دلیور
دروید ریزر 1.2 میلیون
گلکسی نکسوس 1.25 میلیون
آیفون4 اس 1.35 میلیون
آتریکس 2 680 هزار
MO TO RO LA
10-11-2011, 13:12
ﻣﻮﺗﻮﺭﻭﻻ RAZR ﺍﺯ ﻃﺮﯾﻖ Telcel ﺑﻪ ﺯﻭﺩﯼ ﺩﺭ ﻣﻜﺰﯾﻚ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ
ﺑﻪ ﮔﺰﺍﺭﺵ پاﯾﮕﺎﻩ ﺍﻃﻼﻉ ﺭﺳﺎﻧﯽ GsmAria ، كمپاﻧﯽ ﻣﻮﺗﻮﺭﻭﻻ ﺍﻋﻼﻡ ﻛﺮﺩ ﻛﻪ ﮔﻮﺷﯽ ﻫﻮﺷﻤﻨﺪ ﺁﻧﺪﺭﻭﯾﺪ ﺧﻮﺩ ، RAZR ﺭﺍ ﺩﺭ ﻛﺸﻮﺭﻫﺎﯼ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﻋﺮﺿﻪ ﻣﯽ ﻛﻨﺪ. ﻇﺎﻫﺮﺍ ﻣﻜﺰﯾﻚ ﻛﺸﻮﺭ ﺑﻌﺪﯼ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﻣﻮﺗﻮﺭﻭﻻ RAZR ﺩﺭ ﺁﻥ ﺑﻪ ﻓﺮﻭﺵ ﻣﯽ ﺭﺳﺪ ﻭ ﻛﺎﺭﺑﺮﺍﻥ ﺁﻥ ﺍﺯ ﻣﺎﻩ ﺁﯾﻨﺪﻩ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﮔﻮﺷﯽ ﺩﺳﺘﺮﺳﯽ پيدﺍ ﻣﯽ ﻛﻨﻨﺪ. ﻛﺎﺭﺑﺮﺍﻥ ﻣﻜﺰﯾﻜﯽ ﺍﺯ 4 ﻧﻮﺍﻣﺒﺮ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﺍﯾﻦ ﮔﻮﺷﯽ ﺭﺍ پيش ﺧﺮﯾﺪ ﻛﻨﻨﺪ ﺍﮔﺮﭼﻪ ﻣﻮﺗﻮﺭﻭﻻ RAZR ﺍﺯ ﻣﺎﻩ ﺩﺳﺎﻣﺒﺮ ﺑﺎ ﻗﺮﺍﺭﺩﺍﺩ ﺩﻭ ﺳﺎﻟﻪ ﻭ ﻗﯿﻤﺖ Pesos 1.999 ﻣﻌﺎﺩﻝ 150 ﺩﻻﺭ ﺍﻣﺮﯾﻜﺎ ﯾﺎ 108 ﯾﻮﺭﻭ ﺑﻪ ﻓﺮﻭﺵ ﻣﯽ ﺭﺳﺪ.
موتورولا RAZR در انگلیس موجود است
گوشی موتورولا RAZR كه یك گوشی شیك و باریك Droid است در فروشگاههای موبایل انگلیس موجود شد و كاربران انگلیسی می توانند به آن دسترسی پیدا كنند. نسخه قفل باز شده این گوشی حدود 455 پوند قیمت دارد اگرچه اپراتور O2 انگلیس نیز اواخر ماه جاری این گوشی را با قرارداد دو ساله ارائه می دهد. اپراتور Verizon Wireless امریكا نیز اعلام كرد كه موتورولا RAZR را در یازدهم نوامبر در ساعت 11.11 عرضه می كند.
در حال حاضر از طریق وب سایت Verizon می توان این گوشی را پیش خرید كرد. این گوشی با قرارداد دو ساله Verizon و قیمت 299 دلار یا بدون قرارداد و با قیمت 649 دلار در اختیار كاربران قرار می گیرد. درصورت پیش خرید ، این گوشی یك روز زودتر از زمان مقرر یعنی دهم نوامبر به دست كاربر می رسد.
باطریش قابل تعویض نیست اصلا:دی
چجوری شما باطری میندازی؟:دی
خیلی بد شد
پس بیخود نیست ضد آبه
اگر میشد باتری بذاری روش واسه خودش غولی میشد
matin_vv
10-11-2011, 23:31
یه تبلیغ فوق العاده و جدید:
ظاهراً موتورولا داره برای تبلیغات این گوشی سنگ تموم میگذاره.
PersiAndroid
11-11-2011, 13:06
آره خودشم كشته با اين 11...
Motorola dead serious with this 11.11.11 (11:11) thing – prices Droid Razr for Verizon $111.11
The Motorola Razr has already launched for the UK and now its USA’s turn, courtesy of Verizon. The Droid Razr is available over at Amazon Wireless for Verizon and is priced at $111.11, which is cheaper than the $299.99 Verizon price.
Being that today is 11.11.2011 and the price is non-accidentally exactly $111.11 you can see what Moto did there.
The Motorola 11.11 video ad from last week emphasized on the numerical importance of the release date. The Droid Razr offers the same punch as the global Razr but adds LTE connectivity and a 2MP front-facing camera. The rest of the specs include a 4.3″ qHD (540×960) SuperAMOLED display, 8 MP snapper capable of 1080p video recording thanks to the dual-core 1.2 GHz TI OMAP 4430 chipset with PowerVR SGX540 GPU.
Oh, and here’s our hands-on of the european Razr for comparison’s sake.
.:PAR3A:.
11-11-2011, 13:42
همون طور که حسن گفت پای فراماسون ها این وسطه =))
به نظر شما این فیبرکلوار چه تاثیری داره؟؟؟ وقتی که میگن گوشی به شدت خط میافته :13: به نظر من خیلی احتمال اینکه یه ضربه ای بخوره که جز کلوار چیزی نتونه جلوشو بگیره خیلی کمه... کاش به جای چنین کاری سعی میکردن ضدخش کنن بدنه رو...
matin_vv
11-11-2011, 21:52
بقیه کوشن پس؟!
موتورولا ریزر روت شد:
L.A.M.P.A.R.D
11-11-2011, 23:46
همون طور که حسن گفت پای فراماسون ها این وسطه =))
به نظر شما این فیبرکلوار چه تاثیری داره؟؟؟ وقتی که میگن گوشی به شدت خط میافته :13: به نظر من خیلی احتمال اینکه یه ضربه ای بخوره که جز کلوار چیزی نتونه جلوشو بگیره خیلی کمه... کاش به جای چنین کاری سعی میکردن ضدخش کنن بدنه رو...
خوب کلوار برای ضد ضربه بودنشه ! و البته میشه با خرید یکی از این کاور های نازک (اسمش یادم نیست :دی) ـــــه زد خش این مشکل رو حل کرد:20:
من نمیدونم گوشی که هنوز کسی نخریده از کجا دیدین روش خش افتاده . اونم همچین جنسی که ضد گلوله و لوازم ورزشی استفاده داره .
بله متین جان گوشی روت شده
خوب بیاین دل و روده ریزر خوشکله رو بریزیم بیرون :31:
offlineinternet
12-11-2011, 15:32
به به دوستان گل
خوبین :11:
خوب یه خبر هم ما کپی پیس کنیم:31:
درویدی از جنس Razr؛ پرفروشترین گوشی دنیا
موبنا- شرکت موتورولا از محبوبیت گوشی سری Razr استفاده کرده و قصد دارد جدیدترین گوشی خود را از نسل Razr و با سیستم عامل آندرویید تا چندروز دیگر راهی بازار کند.
به گزارش اخبار خارجی موبنا، گوشی Razr که قرار است امروز به بازار آمریکا عرضه شود 300 دلار قیمتگذاری شده و موتورولا اعلام کرده تا پیش از پایان سال این گوشی را در اکثر کشورهای دنیا عرضه میکند.
موتورولا سال 2006 گوشی تاشوی Razr را با عنوان باریکترین گوشی دنیا معرفی کرد. در آن زمان استقبال زیادی از این گوشی شد و عنوان پرفروشترین گوشی دنیا را از آن خود کرد.
بنابراین موتورولا قصد دارد با عرضه گوشی Droid Razr دوباره عنوان پرفروشترین گوشی را از آن این گوشی کند.
Droid Razr ویژگیهای زیادی دارد که میتوان انتظار داشت موفقیت زیادی در بازار تلفن همراه به دست بیاورد اما ضخامت باریک یکی از شاخصترین آنهاست.
ضخامت این گوشی فقط 1/7 اینچ است که 25 درصد از گوشی iPhone 4S باریکتر بوده و به این گوشی عنوان باریکترین گوشی دنیا را میدهد.
گفتنی است این گوشی با شبکههای LTE هم سازگار است بنابراین امکان دسترسی به اینترنت با سرعت بالا فراهم میشود.
گوشی کامل صنعتی و مدرن طراحی شده و صفحه نمایش 3/4 اینچی در یک قاب استیل محاط شده و بخش پشتی گوشی از فیبر کولار تشکیل شده است.
وزن گوشی هم 127 گرم است، بنابراین هنگام قرار گرفتن داخل دست با وجود صفحه نمایش بزرگی که دارد حسی از سنگینی و بزرگ بودن القا نمیکند که این قضیه با ظرافتی که دارد ارتباط مستقیم پیدا میکند. یکی از دلایلی که به باریکی گوشی کمک کرده باتری جدانشدنی آن است بنابراین امکان تعویض باتری وجود ندارد.
صفحه نمایش 3/4 اینچی گوشی از وضوح تصویر 960×540 پیکسل و 16 میلیون رنگ پشتیبانی میکند که تصاویر را به شکلی واضح و درخشان نمایش میدهد.
Droid Razr از نسخه 2.3 (Gingerbread) سیستم عامل آندرویید پشتیبانی میکند و دارای پردازنده دوهستهای 2/1 گیگاهرتزی است.
حافظه داخلی گوشی 16 گیگابایتی است و از یک گیگابایت RAM پشتیبانی میکند. این گوشی از کارت microSD هم برای ارتقای حافظه تا 32 گیگابایت پشتیبانی میکند. به این ترتیب فضای مناسبی را برای ذخیره اطلاعات در اختیار کاربران قرار میدهد.
دوربین Droid Razr، 8 مگاپیکسلی است و میتوان تصاویری با کیفیت 2448×3264 پیکسل با زوم خودکار و فلش LED ثبت کرد.
دوربین این گوشی همچنین قابلیت نشانگذاری تصاویر، تشخیص صورت و تثبیت کننده تصاویر را دارد و میتوان با کیفیت 1080 پیکسل، 30 فریم در ثانیه تصویر ویدیویی ضبط کرد.
دوربین ثانویه گوشی هم 3/1 مگاپیکسلی است که با آن میتوان به چت ویدیویی پرداخت.
گفتنی است؛ Droid Razr همانند گوشی آیفون فقط از MicroSIM پشتیبانی میکند و برای استفاده از گوشی لازم است سیمکارت با فرم خاصی داخل دستگاه قرار گیرد.
این گوشی قابلیت کاهش نویز صدا را دارد بنابراین در فضاهای شلوغ و پرسروصدا میتوان به راحتی از آن استفاده کرد.
Droid Razr از پورت HDMI، قطبنمای دیجیتالی، فایلهای صوتی و تصویری MP3/AAC+/WAV/WMA و MP4/H.263/H.264/WMV و نرمافزار Adobe flash پشتیبانی میکند و دارای باتری 1780 میلیآمپری لیتیوم یونی است که در حال مکالمه 30/9 ساعت و درحال آمادهباش 304 ساعت شارژ نگه میدارد.
در بسیاری از مقالات از گوشی Droid Razr به عنوان پیشرو بازار یاد شده تا آنجا که بسیاری از تحلیلگران هیچ یک از گوشیهای موجود در بازار تلفن همراه را در رده این گوشی نمیدانند.
با این حال به جرات میتوان از گوشی Galaxy Nexus یاد کرد که محصول مشترک سامسونگ و گوگل است و به لحاظ عملکردی میتواند با Droid Razr مقایسه شود. Galaxy Nexus تقریبا بسیاری از ویژگیهای گوشی جدید موتورولا را دارد و از سرویسهای شبکه Lte هم پشتیبانی میکند.
یکی از ویژگیهایی که Galaxy Nexus را در رتبه بالاتری از Razr قرار میدهد پشتیبانی آن از نسخه 4.0 (Ice Cream Sandwich) آندرویید است. با این حال انتظار میرود که Razr موتورولا هم به زودی با این نسخه از آندرویید سازگار شود.
Droid Razr از هفته آینده در بازار آمریکا و سپس اروپا با قیمت 300 دلار و احتساب قرارداد عرضه میشود.
قیمت اومد پایین تا 950
-----------------------------------------------------------
Motorola Droid RAZR
حدود 950,000 تومان (Motorola RAZR)
به همراه کیس 1,080,000 نومان (Otterbox Case)
به همراه داک 1,340,000 تومان (Motorola RAZR & Dock)
منبع : ایران دلیور
سلام.تو جعبش بجز شارژر و کابل usb چیز بدرد بخوری نیست؟
هدست نداره این گوشیه؟
MO TO RO LA
13-11-2011, 20:39
سلام.تو جعبش بجز شارژر و کابل usb چیز بدرد بخوری نیست؟
هدست نداره این گوشیه؟
مگه سنسیشن ایکس ای هست که هیچی نداره به جز یک هندزفری توپ :31:
به این میگن دروید ریزر
آخه تو بعضی از سایتا از جعبش هندزفری دراورده بعضیام هرچی توشو گشتم هندز فری نداشت!جعبشم بضیاش قرمزه بضیاش مشکی(شاید واسه 910 یا 912 بودنشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
MO TO RO LA
14-11-2011, 11:45
Droid RAZR هم اکنون آماده خرید از طریق Best Buy Mobile
این همان 11-11-11 است و اینک علاوه بر در دسترس بودن در فروشگاه های carrier & Amazon ، اینک از طریق فروشگاه اینترنتی Best Buy Mobile نیز آماده خریداری شدن است.
این نوار را برای دیدن تصویر به اندازه واقعی 565x291 پیکسل کلیک کنید.
خرید گوشی هوشمند و فوق العاده پیشرفته و قوی موتورولا به نام Droid RAZR هم اکنون آماده فروش همراه با چندین گزینه ی پیشنهادی است از جمله اینکه شما می توانید آن ار با یک قرارد اد ابتدایی 2 ساله به قیمت 299 دلار یا یک خرید نهایی به قیمت 799دلار خریداری نمایید .
ریزر 13 مگاپیکسلی مخصوص بازار چین !!
.
ظاهرا" موتورولا میخواد برای چینیهای عزیز سنگ تموم بزاره
ظاهرا "این نسخه از ریزر ال سی دی 4.5 اینچی با رزولیشن 1280x 720 خواهد داشت !
بروبکس پی سی بریم چین :دی
باااااییی:دی
گوانجو میبینمتون
بروبکس پی سی بریم چین :دی
باااااییی:دی
گوانجو میبینمتون
همون ریزر 8ش هم برسه به ما راضی هستیم :13:
من یه زمانی شایعاتش رو گذاشته بودم که موتو میخواد 4 هسته ای 13 مگاپیکسلی بزنه اما خودم فکر نمیکردم دوربین رو بتونه 13 بزنه و فکر میکردم موتو 4 هسته ای براش راحت تره تا 13 مگاپیکسل :
تاگرا هیولای 13مگاپیکسلی موتورولا با سی پی یو 4هسته ای
matin_vv
14-11-2011, 21:12
ریزر به هند هم رسید....
امیدوارم زودتر به ایران برسه. یه نفر از بچه های فروم موبایلستان هم خریدتش.
ریزر به هند هم رسید....
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدامیدوارم زودتر به ایران برسه. یه نفر از بچه های فروم موبایلستان هم خریدتش.
ایول . کیه این مایه دار موبایلستانی :31:
PersiAndroid
14-11-2011, 21:27
ما نفهميديم جريان اين بازار چين چيه ....!؟
هرچي گوشي شاخ هست مخصوص اون بازار ميزنن!!!!!!
سامسونگ جدا موتو جدا الجي جدا......
هيچوقت دليل اين تبعيضو نفهميدم!!!!!!!!!!1
matin_vv
14-11-2011, 21:31
ایول . کیه این مایه دار موبایلستانی :31:
مشخصا" جمعیت چند میلیاردیش هست . تو xda از باطریش خیلی تعریف کردن که خوبه
Anonymous13
15-11-2011, 11:38
خوب بیاین دل و روده ریزر خوشکله رو بریزیم بیرون :31:
عجب باطريش نازكه . با اين باطري به اين نازكي ظرفيتش از گلكسي 2 و ..... بيشتره !!
واقعا" به اين ميگن ريزر :10:
hasanmotori
15-11-2011, 12:41
میگم این الان cpuش کدومه ؟!
تو گوشیهای جدید نگاه کردم IC سی پی یو و رم یکیه
اینم اون سامسونگرو نوشته رم نکنه همون سامسونگه cpu شه؟!
برام این گوشی رو ازکانادا آوردن اگه سوالی بود درخدمتم.
titanium_zarin
16-11-2011, 18:49
سلام ...
مبارک ...
مهمترین سوال صفحه نمایش ...
از نزدیک نگاهش کن ببین پیکسلها معلومه ؟؟
مبارك باشه داداش .
سوال كه زياد داريم . هر جي ميدوني شما خودت بگو . اگر كم بود ما دوباره سوال ميكنيم :20:
به سلامتی
میشه مقایسه صفحه نمایشش با s2 و دوربینش بگی چطوره؟
Immunology
16-11-2011, 22:35
تو mobile.ir واسه فروش گذاشتن.ناقابله:D یک ملیون
تو mobile.ir واسه فروش گذاشتن.ناقابله:D یک ملیون
برای شروع عالیه 1میلیون . البته باید در نظر بگیرین که موتورولا و آیفون افت قیمتشون برعکس برندهای دیگه خیلی کم هست . که از برخی لحاظ یک حسن هست .
با توجه به قیمت آیفون به نظر من خرید این خیلی به صرفه تر هست .
بازم دم این فروشگاه موبایل علائدین گرم که گوشی های روز دنیا رو وارد میکنه به قیمت مناسب .
matin_vv
17-11-2011, 11:05
دوست من ضمن تبریک مجدد.
توی ریویوها راجع به باتریش خیلی نوشتن که ضعیفه! میشه با توجه به شبکه خودمون یه تست ازش بگیری و بگی چقدر دوام داره باتریش؟
دوست من ضمن تبریک مجدد.
توی ریویوها راجع به باتریش خیلی نوشتن که ضعیفه! میشه با توجه به شبکه خودمون یه تست ازش بگیری و بگی چقدر دوام داره باتریش؟
!!! ضعیفه
من تو xda فقط تعریف های باطری رو شنیدم . هم در مورد ریزر و هم در مورد آتریکس 2
ایول . مبارکه . چقدر شد قیمتش از اونجا آوردی به صرفه تره یا نه !!؟
MO TO RO LA
17-11-2011, 12:54
چندتا مقایسه جدید براتون دارم :
Motorola DROID RAZR vs HTC Rezound
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Motorola DROID RAZR vs Samsung Galaxy S II
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدMotorola RAZR Review
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوی هر دو مقایسه ریزر رو گوشی برتر انتخاب کرده
موتورولا RAZR در هند با قیمت 680 دلار امریكا
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، جدیدترین گوشی هوشمند كمپانی موتورولا كه RAZR نام دارد اكنون برای خرید در هند موجود شده است. این گوشی با قیمت 680 دلار امریكا معادل 495 یورو در اختیار كاربران قرار می گیرد. تاریخ دقیق عرضه گوشی در هند پیش از این مشخص نشده بود و این گوشی سه روز پس از عرضه در ایالات متحده ، در هند نیز موجود شد.
موتورولا RAZR در میان نخستین گوشی های هوشمندی قرار دارد كه اوایل 2012 به آندروید 4.0 ارتقاء می یابند.
matin_vv
17-11-2011, 14:17
!!! ضعیفه
من تو xda فقط تعریف های باطری رو شنیدم . هم در مورد ریزر و هم در مورد آتریکس 2
فایر جان این کامنتی هست که یکی از کسایی که این گوشی رو داره توی جی اس ام آرنا نوشته:
The battery for the XT910 gets drained very fast by the Android OS.
Using it continuously for an hour under wifi drops the battery between 10-20% (battery remnant capacity is only shown in 10% skips), and a huge amount of the drained battery (64%) went into the OS, while the screen only attributed to 23% of the drain.
Good possibility that a custom ROM will greatly boost battery life
Anonymous13
17-11-2011, 14:31
آقا گوشی رو خریدی پس یک رویوو توپ بزار برامون . دلمون آب شد :31:
amirdave
17-11-2011, 14:50
آقا این سوال برای من خیلی مهمه چون میخوام این گوشی را بخرم (لطفا جواب بدید)
باطری این گوشی قابل تعویض نیست.حالا با این باطری تا چند سال میتوان از این گوشی استفاده کرد؟
فایر جان این کامنتی هست که یکی از کسایی که این گوشی رو داره توی جی اس ام آرنا نوشته:
جی اس ام آرنا که اصلا" حرفهاش و کامنت کاربراش کلا" الکیه . میخوای من میرم اونجا برات کامنت میزارم که باطریش با استفاده سنگین 3-4 روز میره !!
شما برو تو xda و کسایی که گوشی رو دارن ببین چی میگن .
---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
آقا این سوال برای من خیلی مهمه چون میخوام این گوشی را بخرم (لطفا جواب بدید)
باطری این گوشی قابل تعویض نیست.حالا با این باطری تا چند سال میتوان از این گوشی استفاده کرد؟
باطری قابل تعویض نیست . والا ما 1-2 سال گوشی داشتیم کارمون به باطری عوض کردن نیفتاد . یکی از دوستام که یک موتورولا v3x داره از زمان دایناسورها هنوز باطری و بقیه جاهاش مثل روز اول بهش کار میده :31:
البته همونطور که تو عکس صفحات قبل گذاشتم در موارد خاص میشه گوشی رو باز کرد و باطری رو عوض کرد . بعید میدونم کسی کارش به تعویض باطری بیفته .
amirdave
17-11-2011, 15:21
مرسی فایر جان راستش من بین razr و gnexus مونده بودم کدوم یکی رو بخرم در نهایت razr را انتخاب کردم و لی غیر قابل تعویض بودن باطریش منو به شک انداخته بود(چون من از گوشی زیاد کار میکشم)
پس بعد از 2 سال اگه باطریش ضعیف شد میتونم تعویض کنم؟
مرسی فایر جان راستش من بین razr و gnexus مونده بودم کدوم یکی رو بخرم در نهایت razr را انتخاب کردم و لی غیر قابل تعویض بودن باطریش منو به شک انداخته بود(چون من از گوشی زیاد کار میکشم)
پس بعد از 2 سال اگه باطریش ضعیف شد میتونم تعویض کنم؟
مطمئن باش مشکلی پیش نمیاد تا 3-4 سال اول :31: .
گوشی های موتورولا بهترین باطری رو در بین گوشی های آندرویدی دارا هستن . و از نظر کیفیت هم که موتورولا واقعا بی رغیبه
ولی قیمتش تو خارج تقریبا با iphone 4s یکیه
چطوری هنگام خرید بفهمیم unlocke?
ولی قیمتش تو خارج تقریبا با iphone 4s یکیه
چطوری هنگام خرید بفهمیم unlocke?
ریزر در بیشتر نقاط دنیا داره پخش میشه . و بیشترشون آنلاک هستن و نسخه جهانی هستن .
اما برای اطمینان میتونی موقع خرید باسیم کارت چک کنی که آنتن بده .
اگر هم اینترنتی میخری در قسمت carrier نوشته unlock
من این فروشگاه علائدین رو که گوشی رو برای فروش داره زنگ زدم گفت که خودشون تست کردن و مشکلی از این نظر نداره /
حالا به نظر شما قیمت اینو بالا میگن یا آیفون 4 اس رو !؟
ریزر در بیشتر نقاط دنیا داره پخش میشه . و بیشترشون آنلاک هستن و نسخه جهانی هستن .
اما برای اطمینان میتونی موقع خرید باسیم کارت چک کنی که آنتن بده .
اگر هم اینترنتی میخری در قسمت carrier نوشته unlock
من این فروشگاه علائدین رو که گوشی رو برای فروش داره زنگ زدم گفت که خودشون تست کردن و مشکلی از این نظر نداره /
حالا به نظر شما قیمت اینو بالا میگن یا آیفون 4 اس رو !؟
من از خارج ایران می خرم و اونجا هم قیمتن..فکر نمی کنین iphone 4s
amirdave
19-11-2011, 13:49
بچه ها یک سوال دیگه در مورد باطریش داشتم((((ببخشید که خیلی وسواس به خرج میدم چون برام خیلی مهمه)))
باطری این گوشی چند بار قابلیت شارژ داره؟
matin_vv
19-11-2011, 17:58
دوستان کسی گوشی رو تو تهران ندیده؟
بچه ها یک سوال دیگه در مورد باطریش داشتم((((ببخشید که خیلی وسواس به خرج میدم چون برام خیلی مهمه)))
باطری این گوشی چند بار قابلیت شارژ داره؟
محدودیت نداره !
مطمئنن موتورولا کاری نمیکنه که بهترین گوشیش ایراد داشته باشه و سابقه خودشو بخواد خراب کنه
PersiAndroid
19-11-2011, 21:37
چرا داره...
معمولا ميگن هزاران بار...
اما خب از لحاظ علمي ثابت شدس كه شارژ كردن و مدت شارژ در دراز مدت عمر باتري رو كوتاه مي كنه
..Parsa..
19-11-2011, 21:42
دوستان گوشی توی ایران اومده ؟
قیمت چنده الان ؟؟/؟
دوستان گوشی توی ایران اومده ؟
قیمت چنده الان ؟؟/؟
950 هزار تا 1 میلیون تا جایی که من میدونم
---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
چرا داره...
معمولا ميگن هزاران بار...
اما خب از لحاظ علمي ثابت شدس كه شارژ كردن و مدت شارژ در دراز مدت عمر باتري رو كوتاه مي كنه
بله اونکه درست . من هزار رو نشنیده بودم . اما هر چیزی یک عمری داره . مخصوصا" باطری . اما گوشیی که 4سال باطریش داره کار میده چی !!
به هر حال کیفیت خیلی تو این مساله تاثیر داره
..Parsa..
19-11-2011, 21:56
950 هزار تا 1 میلیون تا جایی که من میدونم
واااااوووو یه کم زیاده اما خب در مقایسه با آیفون 4s چیزی نیست :27:
با توجه به شناختی که از موتو دارم فکر نمیکنم خیلی نوسان قیمتی داشته باشه حداقل در این چند ماه آینده :13:
اگه حول و حوش 800 بود حتما واسه خرید اقدام میکردم :41:
matin_vv
19-11-2011, 22:44
آقا هر کی گوشی رو رویت کرد خبر بده!
امروز تا دم مغازه واسه خرید 4s رفتم، بعد دیدم نمیتونم از این دل بکنم!
timsar jackson
20-11-2011, 18:54
تازه اومده؟ مشکل نداره گوشیش؟
matin_vv
20-11-2011, 19:50
هیچ مشکلی نداره.
..Parsa..
20-11-2011, 20:20
تازه اومده؟ مشکل نداره گوشیش؟
منظورتون از مشکل چیه ؟
اگه منظور آنلاک بودن گوشیه ، هیچ مشکلی نداره ، نسخه ای که در سطح جهان پخش شده بدون مشکله
timsar jackson
20-11-2011, 20:26
منظورتون از مشکل چیه ؟
اگه منظور آنلاک بودن گوشیه ، هیچ مشکلی نداره ، نسخه ای که در سطح جهان پخش شده بدون مشکله
منظورم مشکلایی مثل اون لکه ی قرمز جی اس 2 یا از این قبیل مشکلاته...
فکر نکنم
هنوز نیومده مشکلاتش دیده بشه
لکه قرمز قضیش چیه؟ خاکستری و اینارو میگید؟
timsar jackson
20-11-2011, 20:54
فکر نکنم
هنوز نیومده مشکلاتش دیده بشه
لکه قرمز قضیش چیه؟ خاکستری و اینارو میگید؟
والا دقیق یادم نیست یه چیزایی همون اوایلی که اومده بود شنده بودم..
الان این گوشی اومده تو بازار ایران یا نه؟ چون من از یکی که تو کار گوشیه پرسیدم گفت نیومده
PersiAndroid
20-11-2011, 20:55
با جريان دوربينه...
ولي بعضي گوشيا دارن مثلا الان c6 هم من دارم لكه قرمز داره
ولي در مورد اين تا حالا مشكلي نبوده
..Parsa..
20-11-2011, 21:22
گوشی توی ایران اومده ولی هنوز زوده که بشه این مشکلات رو دید
timsar jackson
20-11-2011, 21:26
گوشی توی ایران اومده ولی هنوز زوده که بشه این مشکلات رو دید
الان از کجا میشه گرفت؟ این ایران دلیور پیش فروش میکنه یا موجود داره؟
timsar jackson
21-11-2011, 01:31
ایران دلیور هم گفت نداره و باید سفارش بدم تا بیاره...
الان از کجا میشه تهیه کرد؟
..Parsa..
21-11-2011, 01:51
الان از کجا میشه تهیه کرد؟
از اینجا
matin_vv
21-11-2011, 08:15
آل دیجیتال هم گفته تا هفته آینده میاره...
به نظر شما ارزش خرید داره با توجه به پیکسل پیکسل بودن صفحه نمایش و دوربین ضعیف؟؟؟
atrix 2 یا razer یا sens xe؟؟
PersiAndroid
21-11-2011, 11:36
گوشيه فوق العاده ايه اما الان ارزش اختلاف 300 و خورده اي با gs2 رو نداره
سخت افزار و امكانات gs2 بهتر و بيشتره و دوربين و صفحه ي بهتري هم داره
اگه قصد خريد دارين پيشنهاد ميشه يكم صبر كنيد تا قيمت پايين بياد
اون موقع گزينه هاي ديگه اي مثل SGNex هم هست
matin_vv
21-11-2011, 11:41
به نظر شما ارزش خرید داره با توجه به پیکسل پیکسل بودن صفحه نمایش و دوربین ضعیف؟؟؟
atrix 2 یا razer یا sens xe؟؟
من نمیدونم چرا فکر میکنید صفحه نمایشش پیکسل پیکسله. توی مقایسه ای که با صفحه نمایش Galaxy S II شده بود، هم از لحاظ وضوح تصویر و هم از لحاظ کیفیت، در بررسی Phonearena این گوشی امتیاز بیشتری کسب کرد.
یادمه اولش که Galaxy SII اومده بود هم قیمتش بالای 1 میلیون بود. قیمتش که افت کنه، به نظرم همون حول و حوش گالکسی و بلکه کمی هم پایینتر بشه.
من که به محض موجود شدن میخرمش!:10:
L.A.M.P.A.R.D
21-11-2011, 11:43
اگه قصد خريد دارين پيشنهاد ميشه يكم صبر كنيد تا قيمت پايين بياد
اون موقع گزينه هاي ديگه اي مثل SGNex هم هست
galaxy nesus هم ضعیفتره از Gs2 ، ولی 500 تومن اختلاف قیمت داره باهاش !
دلیلش هم اینه که تازه به بازار اومدند !
در عوض Razr طراحی و کیفیت بهتری داره به همراه بلوتوث 4
PersiAndroid
21-11-2011, 11:56
نه من منظورم بعد از افت قيمت هست اگه الان كسي بخواد gnex بگيره من اصلا پيشنهاد نميدم
حتي بعد از افت قيمت به نظرم gs2 بهتره...
به نظر من موتو تو طراحي سخت افزار اين گوشي خيلي خوب عمل كرده و خصيصه ي گوش هاي موتو خاص بودن و منحصر به فرد بودن هر مدل هست ولي مطمئنا در مورد دوربين با توجه به نمونه هايي كه تا الان از دوربينش ديدم ضعيف عمل كرده
در مورد صفحه هم چيزي كه ميتونم بگم رنگ ها از سوپر امولد هاي سامسونگ بهتر بوده (گالكسي اس 1) و در حد پلاس هست
ولي در مورد پنتايل همونطور كه عكس هاي مختلفي هست يك نقطه ضعف حساب ميشه حتي نوت با اون رزلشنشم باز پنتايل مشخصه... اين عكس رو هم كه قبلا گذاشتم الان شما با ذره بين هم پيكسلهاي سوپر امولد پلاس رو نمي بينين:
PersiAndroid
21-11-2011, 12:02
gs3 کی مععرفی میشه؟؟
احتمالا تو MWC2012
به نظرم با توجه به چيپست تگرا 3 نسل بعدي اين گوشي چهار هسته اي باشه
و معمولا سامسونگ از چيپست هاي اختصاصي خودش تو اين سري استفاده مي كنه
احتمال بعديم هم Super AMOLED Plus HD هست و دوربين بهتر...:46:
راستی دوربینش چرا این قدر افتضاحه؟:18: کاش موتورولا دوربین نمیذاشت تا حداقل قیمتش پایین بیاد ...اخه این چیه زده....
احتمالا تو MWC2012
به نظرم با توجه به چيپست تگرا 3 نسل بعدي اين گوشي چهار هسته اي باشه
و معمولا سامسونگ از چيپست هاي اختصاصي خودش تو اين سري استفاده مي كنه
احتمال بعديم هم Super AMOLED Plus HD هست و دوربين بهتر...:46:
پس خیلی طول میکشه تا بیاد بهتره بین razer و سنسیشن و atrix 2 یکی رو انتخاب کنم
PersiAndroid
21-11-2011, 13:10
آره 3 ماهه ديگه احتمالا معرفي بشه...
اگه بين اين 3 تا ميخواي انتخاب كني و گوشي هاي ديگه مد نظرت نيست قطعا ريزر رو بگير...
البته GS3 سه ماهه دیگه معرفی بشه 5 ماهی هم طول میکشه تا بیاد بازار و قیمت کم بشه که کلا میشه 8 ماه و حتی زیاد.که ارزش صبر کردن نداره.
من آتریکس دارم گوشی خوبیه ولی پنتیل بودن ال سی دیش یه ذره اذیت میکنه و یکی هم ساپورت بد موتورولا!!!
به نظرم فعلا GS2 بهترین بازاره .
هنوز تهران نیومده . منتظرم بیاد بخرم . باید از نزدیک ببینم . به این سایتها اطمینان ندارم !
matin_vv
22-11-2011, 17:55
قیمت گوشی شد 970 تومن:
بیا پایین تر شیطون:دی
روی 720-730 خوبه
به شرطی که galaxy S2 بیاد روی 650
error_erroriyan
22-11-2011, 20:54
بیا پایین تر شیطون:دی
روی 720-730 خوبه
به شرطی که galaxy S2 بیاد روی 650
فکر کنم ایران دلیور 940 زده تحویل 10 روزه
matin_vv
22-11-2011, 21:43
ایران دلیور پول گمرک رو حساب نمیکنه. گوشی که بیاد معلوم نیست چقدر هزینه گمرک کشیده بشه روش.
naran8482
24-11-2011, 10:11
ویدیو :Unboxing the Motorola RAZR – 7.1mm of Kevlar, Gorilla Glass and Android
ایران دلیور پول گمرک رو حساب نمیکنه. گوشی که بیاد معلوم نیست چقدر هزینه گمرک کشیده بشه روش.
زده بودن یک راهی میگیم گمرکی ندید که!!
matin_vv
24-11-2011, 14:20
زده بودن یک راهی میگیم گمرکی ندید که!!
درسته، ولی خودشون گفتن 100% نیست. تا حالا دو مورد گمرک خورده داشتن، حدود 40-50 تومن.
البته ایران دلیور کارش درسته و قیمتاش هم منصفانه است. ولی کلاً زیاد نمیارزه که از خارج سفارش بدیم. نهایت تا دو هفته دیگه، تو بازار پیدا میشه.
فقط مسئله اینه که تا وقتی که به ICS آپدیت نشده، احتمالاً با زبان فارسی یک مقدار مشکل داشته باشه...
فکر کنم ایران دلیور 940 زده تحویل 10 روزه
به زودي بقيه وارد كننده ها هم دست به كار ميشن و قيمت متعادل تر ميشه . رو 800 فيكس ميشه احتمالا"
matin_vv
24-11-2011, 22:09
خب، سورس ریزر هم منتشر شد:
titanium_zarin
25-11-2011, 14:43
نمیدونم این عکس بوده یا نه ...
matin_vv
25-11-2011, 22:56
انقدر به این صفحه نمایش بدبخت گیر ندین! من هر جا خوندم نوشته بودم پیکسلهاش رو باید با ذره بین نگاه کنین تا بتونین تشخیص بدین!
:31:
حالا این همه خوبی داره، این یه ذره رو هم به بزرگی خودتون ببخشید!
titanium_zarin
26-11-2011, 05:15
اخه زور داره به سختی یه قرون جمع کنی بعد بخوره تو ذوقت ...
من اگه مطمن بودم از صفحه اش همین 1میلیون میخریدمش ...
matin_vv
26-11-2011, 07:59
من که میگم از صفحه اش مطمئن باش. من همه ریویوها رو خوندم، همه اشون گفتن با این که پنتایله، اما کیفیتش impressive هست.
MOHAMMAD2010
26-11-2011, 13:30
آل دیجیتال هم این گوشی رو آورد به قیمت 1 میلیون .
من این گوشی رو از نزدیک دیدم
در واقع رفتم و گوشیه razr s2 iphone4s رو گرفتم باهاشون کار کردم
اولا صفحه نمایش واقعا خوبه من به نظرم از iphone 4s هم بهتره
ولی اصلا خوش دست نیس
از s2 بزرگتره و تو دس گرفتنش سخته
titanium_zarin
27-11-2011, 16:06
من این گوشی رو از نزدیک دیدم
در واقع رفتم و گوشیه razr s2 iphone4s رو گرفتم باهاشون کار کردم
اولا صفحه نمایش واقعا خوبه من به نظرم از iphone 4s هم بهتره
ولی اصلا خوش دست نیس
از s2 بزرگتره و تو دس گرفتنش سخته
ای ول ...
صفحه روشن بود دیگه ؟؟
پیکسلها معلوم نبود ؟؟
بعد همن اینکه با چیا کار کردی ؟؟
فقط منو ؟؟
یا تو گالری هم رفتی ؟؟
کلا بگو ازشش ...
بعد هم قیمت چند بود ؟؟
والا تو فرودگاه دبی زده 792 که به نظر من اصلا به قیمتش نمی ارزه
پیکسلا اصلا معلوم نیست..از زاویه هم خوبه و روشنه کامل
با iphone 4s galaxy s2 motorola razr
titanium_zarin
27-11-2011, 18:49
والا تو فرودگاه دبی زده 792 که به نظر من اصلا به قیمتش نمی ارزه
پیکسلا اصلا معلوم نیست..از زاویه هم خوبه و روشنه کامل
با iphone 4s galaxy s2 motorola razr
یعنی شما تو دبی دیدی ؟؟
بعد 792 چی ؟؟ دلار ؟
چرا نمی ارزه ؟؟
چون باریکه ؟؟
MO TO RO LA
27-11-2011, 20:03
یعنی شما تو دبی دیدی ؟؟
بعد 792 چی ؟؟ دلار ؟
چرا نمی ارزه ؟؟
چون باریکه ؟؟
یعنی کلف تر بود میارزید :31:
hamid_xever
27-11-2011, 20:07
4 ساله که a1200 دارم ، مثل چی داره کار میکنه . هیچ کدوم از قطعاتشم عوض نکردم حتی باتری . همین الانشم باتریش دو روز کار میکنه .
تو این 2 سال اخرم 20 بار تا مرز خرید رسیدم ولی چون موتورولا گوشی خوب نداد نخریدم
الان 100000% میخوام بخرم
فقط راهنمایی کنید همین الان بخرم یا مثلا یه ماه وایسم قیمت بیاد پایین
MO TO RO LA
27-11-2011, 20:20
خبر خوب : ریزر سفید هم میاد
و مقایسه با آیفون 4 اس
---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:19 PM ----------
4 ساله که a1200 دارم ، مثل چی داره کار میکنه . هیچ کدوم از قطعاتشم عوض نکردم حتی باتری . همین الانشم باتریش دو روز کار میکنه .
تو این 2 سال اخرم 20 بار تا مرز خرید رسیدم ولی چون موتورولا گوشی خوب نداد نخریدم
الان 100000% میخوام بخرم
فقط راهنمایی کنید همین الان بخرم یا مثلا یه ماه وایسم قیمت بیاد پایین
دوست عزیز همونطور که میدونی موتورولا زیاد افت قیمت نداره . اما 2-3 هفته صبر کنی میاد زیر 900 . چون تازه اومده تو بازار
matin_vv
27-11-2011, 21:45
دوستان سلام.
من امروز این گوشی رو از آل دیجیتال خریدم.
فقط بهتون بگم که محشره! همه چی تمومه. صفحه نمایشش هم خیلی خوبه. پنتایلیش هم اصلاً معلوم نیست، مگر اینکه دیگه گوشی رو بچسبونین به دماغتون.
کیفیت صدا عالی، قدرت وایرلس عالی، همه چی عالی.
تنها ایرادی که داره اینه که یک مقدار بزرگه.
من الان چون سربازم ، تا عصر نیستم که بیام تو تاپیک. ضمن اینکه تاحالا هم با آندروید کار نکردم، لذا شوت میزنم تا حدی! ولی اگر سوالی دارید بپرسید، هر وقت تونستم میام تو تاپیک جواب میدم.
L.A.M.P.A.R.D
27-11-2011, 21:50
دوستان سلام.
فقط بهتون بگم که محشره! همه چی تمومه. صفحه نمایشش هم خیلی خوبه. پنتایلیش هم اصلاً معلوم نیست، مگر اینکه دیگه گوشی رو بچسبونین به دماغتون.
من الان چون سربازم ، تا عصر نیستم که بیام تو تاپیک. ضمن اینکه تاحالا هم با آندروید کار نکردم، لذا شوت میزنم تا حدی! ولی اگر سوالی دارید بپرسید، هر وقت تونستم میام تو تاپیک جواب میدم.
اقا یه تبریک جانانه....مبارک باشه عزیز.
از همچیش بگو دیگه :دی
برو یه ریویو رو نگاه کن ، طبق همون عمل کن خخخخ:31:
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------
چه خشگله لامصب :دی
titanium_zarin
27-11-2011, 21:55
دوستان سلام.
به ای ول ...
اندورید نداشتی مهم نیست ...
کار ینداره و یاد میگیری ...
اول چند تا عکس ازش بگیر ...
مخصوصا توی دستت ...
میخوام ببینم چه جوریه ...
بعد صدای هدفون رو گوش بده ...
صدای خود گوشی وقتی اهنگ پخش میکنی ...
دیگه اینکه سرعت گوشی چی ؟؟
خوبه ؟؟
هدفوناش از کدوماست ؟؟
بیشتر از صفحه نمایشش بگو ...
matin_vv
27-11-2011, 22:27
به ای ول ...
اندورید نداشتی مهم نیست ...
کار ینداره و یاد میگیری ...
اول چند تا عکس ازش بگیر ...
مخصوصا توی دستت ...
میخوام ببینم چه جوریه ...
بعد صدای هدفون رو گوش بده ...
صدای خود گوشی وقتی اهنگ پخش میکنی ...
دیگه اینکه سرعت گوشی چی ؟؟
خوبه ؟؟
هدفوناش از کدوماست ؟؟
بیشتر از صفحه نمایشش بگو ...
سلامت باشی.
عکس هم به چشم. فقط باید اجازه بدین فرصت کنم.
در مورد هدفونش که صداش خیلی بلند و واضحه. من قبلاً سونی اریکسون k750 داشتم. در مقایسه با اون که صداش خیلی ضعیف بود، این انگار دارن تو گوشت طبل میکوبن!
صدای اسپیکرهای خود گوشی هم خیلی بلنده. از گالکسی اس 2 دوستم بلندتره.
گوشی هیچ لگی نداره. البته امتحان نکردم، ولی شنیدم نسبت به گالکسی 2 یک مقدار کندتره. در هر حال انقدر سریعه که به محض اینکه بهش فرمان میدین اجرا میکنه.
یه برنامه داره به اسم motoactive اگه اشتباه نکنم، اونم هنوز سر در نیاوردم چجوریه...اما خیلی چیز توپیه!
دیگه اینکه به صورت پیش فرض روش کیبرد عربی هم نصبه. فونتش هم خیلی قشنگه. حالا یک مقدار سر در بیارم چی به چیه، کی برد فارسی هم براش نصب میکنم.
فقط نکته مهم این که اصلاً نگران صفحه نمایشش نباشین، درسته که پنتایله ولی اصلاً معلوم نیست. کیفیتش عالیه. اولین بار که روشنش کردم آرم موتورولا که اومد از وضوحش شوکه شدم!
L.A.M.P.A.R.D
27-11-2011, 22:30
اقا باطری رو فول کن......باهاش بصورت نورمال کار کن ببین چقدر شارژ نگه میداره ...
titanium_zarin
27-11-2011, 22:41
سلامت باشی.
عکس هم به چشم. فقط باید اجازه بدین فرصت کنم.
در مورد هدفونش که صداش خیلی بلند و واضحه. من قبلاً سونی اریکسون k750 داشتم. در مقایسه با اون که صداش خیلی ضعیف بود، این انگار دارن تو گوشت طبل میکوبن!
صدای اسپیکرهای خود گوشی هم خیلی بلنده. از گالکسی اس 2 دوستم بلندتره.
گوشی هیچ لگی نداره. البته امتحان نکردم، ولی شنیدم نسبت به گالکسی 2 یک مقدار کندتره. در هر حال انقدر سریعه که به محض اینکه بهش فرمان میدین اجرا میکنه.
یه برنامه داره به اسم motoactive اگه اشتباه نکنم، اونم هنوز سر در نیاوردم چجوریه...اما خیلی چیز توپیه!
دیگه اینکه به صورت پیش فرض روش کیبرد عربی هم نصبه. فونتش هم خیلی قشنگه. حالا یک مقدار سر در بیارم چی به چیه، کی برد فارسی هم براش نصب میکنم.
فقط نکته مهم این که اصلاً نگران صفحه نمایشش نباشین، درسته که پنتایله ولی اصلاً معلوم نیست. کیفیتش عالیه. اولین بار که روشنش کردم آرم موتورولا که اومد از وضوحش شوکه شدم!
نکات خیلی خوبی گفتید ...
لطفا حتما در کنار اس2 دوستتون قرار بدید و عکس بگیرید .و..
فونت عربی ؟؟
میشه وصل شید به نت و ببینید که فارسی رو چه طوری نشون میده ؟؟
اس ام اس فارسی با گوشی یکی از دوستان بفرستید به گوشی خودتون ببینید و بگید چه جوری دریافت کرد ؟؟
سرباز اسلام خوشحال ترمون کن :دی
naran8482
27-11-2011, 22:58
یک تبلیغ عجیب برای این گوشی ناز : The new Motorola DROID RAZR ad is waste of a good cake and an egg
matin_vv
27-11-2011, 23:04
اقا باطری رو فول کن......باهاش بصورت نورمال کار کن ببین چقدر شارژ نگه میداره ...
باطری رو از وقتی که باهاش شروع به کار کردم، یعنی حوالی ساعت 7:30 تا الان که اینترنت و ... استفاده کردم رو 90% هست. به نظرم عمر باتریش خوبه.
نکات خیلی خوبی گفتید ...
لطفا حتما در کنار اس2 دوستتون قرار بدید و عکس بگیرید .و..
فونت عربی ؟؟
میشه وصل شید به نت و ببینید که فارسی رو چه طوری نشون میده ؟؟
اس ام اس فارسی با گوشی یکی از دوستان بفرستید به گوشی خودتون ببینید و بگید چه جوری دریافت کرد ؟؟
سرباز اسلام خوشحال ترمون کن :دی
فارسی رو درست و کامل نشون میده. حتی حروف گ چ پ ژ رو هم بدون مشکل نشون میده. فقط کیبرد فارسی نداره و به جاش عربی داره. اما فارسیش هم ردیف میشه.
والا چون میکرو سیم میخوره من هنوز اس ام اس و اینا رو نمیتونم چک کنم. کیفیت مکالمه رو هم یک لحظه با میکروسیم داداشم چک کردم که اونم رفت سراغ خونه زندگیش! حالا فردا میبرم میدم سیم کارت رو کوچیک کنن، کیفیت مکالمه و ایناشو هم بیشتر چک میکنم خبر میدم.
فعلاً شب همگی بخیر. جناب سروان فردا باید بره سر کار!
میتونی سیم کاردتو ببری میکرو بشه فکر کنم!:دی
naran8482
27-11-2011, 23:50
نمای 3 بعدی از گوشی :
titanium_zarin
28-11-2011, 05:31
باطری رو از وقتی که باهاش شروع به کار کردم، یعنی حوالی ساعت 7:30 تا الان که اینترنت و ... استفاده کردم رو 90% هست. به نظرم عمر باتریش خوبه.
فارسی رو درست و کامل نشون میده. حتی حروف گ چ پ ژ رو هم بدون مشکل نشون میده. فقط کیبرد فارسی نداره و به جاش عربی داره. اما فارسیش هم ردیف میشه.
والا چون میکرو سیم میخوره من هنوز اس ام اس و اینا رو نمیتونم چک کنم. کیفیت مکالمه رو هم یک لحظه با میکروسیم داداشم چک کردم که اونم رفت سراغ خونه زندگیش! حالا فردا میبرم میدم سیم کارت رو کوچیک کنن، کیفیت مکالمه و ایناشو هم بیشتر چک میکنم خبر میدم.
فعلاً شب همگی بخیر. جناب سروان فردا باید بره سر کار!
ای بابا پس میکرو میخوره ؟؟
این که خیلی بده ...
اخه همراه اول میکرو نداره ...
درست میگم ؟؟
حالا اگه اماده باش نخوردی باز بیا بگو ببینم چه خبره ...
matin_vv
28-11-2011, 08:09
ای بابا پس میکرو میخوره ؟؟
این که خیلی بده ...
اخه همراه اول میکرو نداره ...
درست میگم ؟؟
حالا اگه اماده باش نخوردی باز بیا بگو ببینم چه خبره ...
صبح بخیر! من این پیغام رو تا رئیسم نیومده مینویسم!:31:
راستی من امریه ام! آماده باش و این صحبتا نداریم!:8:
آره میکرو خوره، منم همراه اول دارم ولی مشکلی نیست که، هم به قول دوستان با قیچی میشه، هم با سیم کاتر که موبایل فروشی ها اکثراً دارن. حالا عصری بعد از خدمت مقدس ببرم بدم کوچیکش کنن. خودم دست نزدم گفتم یهو گند کاری میشه.
اما نکته مهمتری که دیشب بهش رسیدم این بود که گوشی به طور پیش فرض چند حالت کیبرد مختلف داره. یکی از کیبردها که اگه اشتباه نکنم، motodeibv یا یه همچین چیزی بود، توش کیبرد فارسی هم داره. بنابراین مشکل کیبرد فارسی و اس ام اس فارسی هم حله حله!:10:
فقط یک نکته دیگه ای که کشف کردم اینه که پشت گوشی که از Kevlar ساخته شده به نظرم یک مقدار حساسه و راحت خش میافته. باید تا زمانی که براش جلدی، نایلونی چیزی پیدا شه تو بازار، خیلی مراقب باشم!
باز هم بر میگردم!
دوستان سلام.
مباركه متين جان . ايشالا هميشه خوش باشي با ريزر :10:
Motorola Announces Two New 720p HD Devices for China, How Long Before We See Them in the U.S.? ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست من ضمن تبریک مجدد.
مرسی.من راحت 3 روزباهاش کار میکنم اصلا هم ضعیف نیست نسبت به گالکسی s2که دارم این عالیه از هرجهت.
ramin5749
28-11-2011, 15:43
مرسی.من راحت 3 روزباهاش کار میکنم اصلا هم ضعیف نیست نسبت به گالکسی s2که دارم این عالیه از هرجهت.
سلام دوست عزیز میشه گوشیتونو بذاری پیش اس2 و چند تا عکس ازشون بگیری تا کیفیت صفحه نمایششاشونو مقایسه کنیم.از صداش بیشتر بگو و آخرین نکته هم اینکه پلیر گوشی mpeg و mov را هم ساپورت میکنه?
ممنون
amirdave
29-11-2011, 13:54
آقا مبارک بعد از حرفهای شما بیشتر عاشق این گوشی شدم حتما میخرمش
تو علائدین تهران هم سرو کله اش پیدا شد . از 880 تا 950 قیمت دادن به یکی از دوستان که قصد خرید داره
hasanmotori
29-11-2011, 22:51
بچه ها تسلیت میگم اینم ظاهراً در برابر اس2 به زانو دراومد :دی
دوربینشم که ظاهراً یه چیزی در حد فاجعست :
صفحه نمایشش هم که ظاهراً بازم فاجعست :
Screen uses PenTile matrix (offset by high ppi); a little dim too
ولی تو عکسا ظاهراً از آتریکس بدتر نیست البته تو این عکس فاصله زیاده :
این واقعا کمرا Razr هست!؟
چرا اینجوریه=))
dave3232
29-11-2011, 23:52
بیشتر به اون عکس میخوره طرف بلد نبود عکس بگیره!! :31:
من کلا کاری ندارم ولی یک چیزی خیلی جالبه.....
تکنولوژِی صفحه نمایش این گوشی با GS I یکی هست و البته کمی پیشرفته تر ( از نظر pentile مشابه هستند )
ولی همه در مورد GS I به به و چه چه می کردند...
الان چون گوشی سامسونگ نیست ، همه : :41:
در ضمن صفحه نمایش GS II رزلوشن پایین تری داره ، پس مسلم هست که باید بنچمارک های بهتری بده...
الان حتما GNex هم بدرد نمیخوره....
matin_vv
30-11-2011, 08:18
دوستان من برگشتم. ببخشید یه مقدار سرم شلوغ بود نرسیدم بیام پست بدم.
خب من تجربیاتی که طی این یکی دو روز استفاده رو داشتم خدمتتون عرض میکنم. اگر عکس خاصی هم مد نظرتون هست که میخواین از گوشی بگیرم بگید آخر هفته بگذارم براتون.
دیشب نمیدونم چرا گوشی یک مقدار لگ پیدا کرده بود. این لگ رو موقع انجام بازی Angry Birds دیدم. البته دیروز چند ده تا برنامه رو یهو با هم رو موبایل ریختم، که بعد هم دیدم اکثراً به صورت پیش فرض روی گوشی برنامه های بهتر وجود داره و بنابراین پاکشون کردم. نمیدونم ریختن یکباره این برنامه ها بود یا چیز دیگه، گوشی یه مقدار لگ پیدا کرده بود! مخصوصاً موقع انجام بازی Angry birds یهو بازی برای مدت 3-4 ثانیه اصلاً فریز میشد که دیگه نمیشه اسمش رو لگ گذاشت! در هر صورت اگر کسی میدونه ایراد ممکنه از چی بوده باشه، خوشحال میشم راهنماییم کنه...
ضمن اینکه برنامه Accuweather هم force close میداد هی! البته این برنامه رو که فکر کنم دلیلش قر و قاطی شدن اینترنت ها در روز گذشته دلیل اصلی قاطش بوده. اما در مورد angry birds هنوز به نتیجه ای ندارم. البته جالب اینجاست که یه بازی HD که خیلی از نظر گرافیکی از Angry birds قویتر بود رو به راحتی و بدون کمترین مشکلی اجرا میکرد.
البته صبح که چک کردم، Accuweather مشکلی نداشت، Angry birds رو چک نکردم.
این از این.
برنامه هایی که روی گوشی وجود داره به صورت پیش فرض واقعاً حساب شده و عالی هستند. برنامه Smart Actions که برای اولین بار روی گوشیهای موتورولا قرار داده شده بینهایت عالیه. با استفاده از این برنامه شما میتونین یه سری شرط و شروط برای گوشی بگذارین. مثلاً بگین اگر باتری به زیر 20% رسید، روشنایی صفحه رو کم کن، وایرلس و جی پی اس رو خاموش کن و نمونه های مشابه. خیلی عالیه. برنامه پخش موسیقی موتورولا هم یه چیزی شبیه پاندوراست، یعنی تو اینترنت میتونه براتون بگرده و پیدا کنه که این آهنگی که در حال پخشه، از کدوم خواننده است. البته من شخصاً استفاده نکردم ازش.
در مورد کیفیت صدا هم چه از گوشی و چه هندزفری، کیفیت عالیه. وقتی ولوم رو روی حداکثر قرار بدین، موقع صحبت کردن، کاملاً صدای تماس گیرنده از 2-3 متری قابل تشخیصه!:8:
جی پی اس هم که تو محیط بسته با برنامه گوگل مپز، زیر 4 ثانیه وصل شد.
در مورد صفحه نمایش هم، راستش من زیاد حرفه ای نیستم که بگم در مقایسه با فلان گوشی چطوره، اما از نظر من عالیه. هم از نظر وضوح تصویر و هم کیفیت صفحه، من هیچ مشکلی ندیدم. اون پیکسلها هم همونطوری که قبلاً گفتم فقط از فاصله خیلی خیلی نزدیک قابل تشخیصه.
دوربین هم که کلاً نه امتحانش کردم، نه زیاد برام مهمه!
در مجموع به جز مشکلی که دیشب پیش اومد و هنوز به نتیجه ای نرسیدم که دلیلش چی میتونه باشه، من هیچ مشکلی از هیچ نظر با گوشی نداشتم. شخصاً برای من مهم نیست که مثلاً بنچمارک فلان گوشی از این بهتره . برای من مهم کیفیت ساخت، عمر باتری و صفحه نمایش خیلی خوب و روونی کلی هست که همه اش برآورده شده.
راستی ریویوی جی اس ام آرنا هم آماده شده:
سوالی بود در خدمتم.
این عکس رو هم ببینید:
titanium_zarin
30-11-2011, 18:28
اقا متین ...
گفتی دوستتون s2 داره ...
خب بزار کنار هم و عکس بگیر ...
هدفونهاش ایرفون هسا ؟؟
عکس از نزدیک صفحه نمایش هم بگیر ...
باطری رو هم بگید ...
PersiAndroid
01-12-2011, 10:21
نمونه ی فیلمبرداری از gsmarena:
titanium_zarin
01-12-2011, 22:29
دوستان ...
این گوشی رو الان بهم قیمت دادن ...
گوشی Motorola RAZR XT910 و 1/0650/000
آقا باتری این گوشی قابل تعویض نیستش ؟؟؟
آقا باتری این گوشی قابل تعویض نیستش ؟؟؟
نخیر........
نخیر........
ای بابا این کارخانه ها نمیدونم چه مرگشون همیشه یه عیب میزارن واسه گوشی هاشون تا بتونند بقیه محصولاتشون و بفروشند
L.A.M.P.A.R.D
02-12-2011, 11:48
ای بابا این کارخانه ها نمیدونم چه مرگشون همیشه یه عیب میزارن واسه گوشی هاشون تا بتونند بقیه محصولاتشون و بفروشند
این واسه ی اینه که گوشی ضدآب دوست عزیز....مرض نداشته که !:46:
این واسه ی اینه که گوشی ضدآب دوست عزیز....مرض نداشته که !:46:
یا پیغمبر !!!
قابش ضد آب چه ربطی به باتریش داره !!
نکنه بورد توش هم ضد آبه ؟؟ !!!
آخه من دیدم تو جدا شده گوشی میشه باتری رو جدا کرد ولی میگن قابل تعویض نیست باتریش !!
چرا
چرا ؟؟
02-12-2011, 12:46
عزیز اگه بخوان پشت گوشی دری بزارن که به این سادگی باز بشه ، خوب آب هم میتونه توش وارد بشه و گوشی رو دچار مشکل کنه...
میشه باطری رو هم در آورد... ولی باید کل گوشی رو ریخت بیرون...
titanium_zarin
02-12-2011, 12:58
در مورد باطری ...
غیر قایبل تعویضه ...
مگر اینکه مثل این عکسها بخواید دل و روده اون رو بریزید بیرون ...
دلیلش هم همون ضد همه چی بودنشه ...
حتی قطعات داخلی رو با تکنولوژی نانو ضد همه چیز درست کردن ...
amirdave
02-12-2011, 13:46
پس اگه باطریش ضعیف شد چکار باید بکنیم؟
matin_vv
02-12-2011, 14:32
دوستان سلام.
باتری گوشی عمر خوبی داره. اگر زیاد باهاش بازی نکنید تا 2 روز قشنگ جواب میده. اگر هم که هیج کاری به جز تماس گرفتن باهاش انجام ندید، 3 روز رو هم دوام میاره. اما اگر بخواید باهاش بازی کنید و وبگردی کنید و این صحبتاً. آخر روز شارژش به زیر 25% میرسه.
در کل نسبت به اسمارتفون ها خوبه. اما از آیفون ضعیفتره عمر باتریش.
نگران قابل تعویض نبودن باتریش هم نباشید. حالا حالا ها جواب میده!
فقط یه مشکلی که من یکی دو دفعه دیدم. اینه که موقع شارژ کردن گوشی، بازی که بخواید باهاش بکنید یک مقدار تاچش ضعیف میشه انگار، یا صفحه بازی فریز میشه. دلیلش رو نمیدونم. یه دفعه هم کلاً تاچش موقع شارژ از کار افتاد که مجبور شدم فورس ریستارتش کنم.
دیگه مشکل خاصی نداشته تاحالا.
MOHAMMAD2010
02-12-2011, 20:24
قیمتش تو آل دیجیتال 975 تومن شده ...
amirdave
02-12-2011, 20:43
بچه ها غیر قابل تعویض بودن باتری در آینده میتونه مشکل ساز بشه؟(با کار کشیدن زیاد از گوشی)
بچه ها غیر قابل تعویض بودن باتری در آینده میتونه مشکل ساز بشه؟(با کار کشیدن زیاد از گوشی)
نه زیاد
مطمئنن با این سرعت پیشرفت تکنولوژی خیلی سریع مجبور به تعویض میشید
کار به 3-4سال نمیکشه!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو مقایسه با آیفون 4 اس
---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:19 PM ----------
دوست عزیز همونطور که میدونی موتورولا زیاد افت قیمت نداره . اما 2-3 هفته صبر کنی میاد زیر 900 . چون تازه اومده تو بازار
سفیدش الان تو بازار پیدا میشه؟
سفیدش الان تو بازار پیدا میشه؟
هنوز مشکیش تو بازار کامل نیومده سفیدش باشه؟:دی
matin_vv
03-12-2011, 19:17
دوستان یک نکته خیلی خیلی مثبت این گوشی اینه که تحت هیچ شرایطی داغ نمیشه. اصلاً گرم هم نمیشه! نمیدونم حالا این به خاطر خصوصیت بدنه پشتش هست یا کلاً یه کاری کردن که داغ نشه.
titanium_zarin
03-12-2011, 20:54
اقا متین عکس میزاری یا بیام 10 روز اضافه خدمت بکنم تو پاچت :دی
این تهدید کاملا جدی بود از طرف منشی فرمانده گردان تانک ...
---------- Post added at 09:54 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------
PersiAndroid
04-12-2011, 11:31
مثل اینکه قراره یه نسخه ی جدید از این گوشی عرضه بشه:MOTOROLA DROID RAZR MAX
It is supposed to be thicker, with a beefier battery and hence, longer battery life
اگر گوشی هنگ کرد تکلیف چیه
باقی گوشیها باتری رو میکشن
یا تو آیفون چند تا دکمه با هم میگیرن ریست میشه
این چطور ؟
matin_vv
04-12-2011, 13:33
اگر گوشی هنگ کرد تکلیف چیه
باقی گوشیها باتری رو میکشن
یا تو آیفون چند تا دکمه با هم میگیرن ریست میشه
این چطور ؟
دکمه پاور و دکمه های ولوم رو همزمان برای سه ثانیه نگه میدارید، گوشی ریستارت میشه.
---------- Post added at 09:54 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------
آقا من شرمنده ام، انقدر سرم شلوغه که نرسیدم.
رو چشمم. ولی آخه اینهمه عکس هست تو نت که!
عکس کجاشو میخواین بگین میگذارم. اما کی، خدا میدونه!:31:
titanium_zarin
04-12-2011, 16:24
از خود گوشی ...
لوازم همراه
وقتی در حال شارژ هست ...
بازی یا عکسی بزاریر روی دسکتاپش و عکس بگیرید ...
کتار گوشیهای دیگه ...
naran8482
05-12-2011, 22:17
این سایت گوشی رو برای فروش آورده به قیمت 910 هزار تومان
PersiAndroid
07-12-2011, 14:41
سفیدش!
واسه وریزن میاد...
ولی مثل اینکه کامل سفید نیس...
White Motorola DROID RAZR hits Verizon this month, same price
Verizon has officially announced that a white version of the Motorola DROID RAZR will hit shelves in time for the holiday season.
Besides the color of the frame, nothing has really changed in the smartphone hardware. It features the same 4.3-inch Super AMOLED Advanced screen, a dual-core 1.2 GHz Cortex-A9 processor and 1GB of RAM as its black sibling.
Verzion remains mum about the exact release date of the white RAZR, but the carrier said that users should expect it by the end of the month. The smartphone will cost you $299.99 with a new two-year contract
سلام به همه /
ما هم بالاخره گوشی رو خریدیم .:8: واقعا" استثناییه .
ال سی دیش بهتر از گلکسی 2 :10:
سرعتش عالیه / کیفیت ساختش استثناییه . تو موتورولا ها هم این یکی تکه
باطری هم فعلا با اینکه زیاد از گوشی کار میگشم 2-3 روز رو میره :18:
titanium_zarin
08-12-2011, 14:11
سلام به همه /
مبارک باشه ...
به چه قیمتی و از کجا خردید ؟؟
فارسی رو داره مال شما ؟
n.a.b.a.t
08-12-2011, 17:00
نارنجی این گوشی ر وکامل بررسی کرده
Ali_Best
09-12-2011, 00:20
من یه سوال دارم
اینکه این گوشی نسخه آندرویدش قابل ارتقاست؟
2.3 کم نیست یکم؟
کلا ورژن های بالاتر چه ویژگی ای دارند؟
سلام به همه /
ایول مبارکه . دارن زیاد میشن رازر دارها .
آقا چند خریدی از کجا ؟
دوربینش چطوره و ... کلا دوستانی که خریدین کامل تر توضیح بدین
مخصوصا شما متین جان
ایشالا ما هم از بحران اقتصادی بیایم بیرون یکی شو بخریم . فعلا" در ریاضت اقتصادی به سر میبریم :31:
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------
من یه سوال دارم
اینکه این گوشی نسخه آندرویدش قابل ارتقاست؟
2.3 کم نیست یکم؟
کلا ورژن های بالاتر چه ویژگی ای دارند؟
ورژن 4 براش میاد نگران نباش . ورژنهای جدیدتر طبعا" امکانات و تنظیمات جدیدتری ارائه میدن و نواقص کمتر میشه
Nice Devil
10-12-2011, 15:14
سلام دوستان. واقعاً کیفیت صفحه Razor بالاتره یا gs2???
PersiAndroid
10-12-2011, 15:51
ﺍﯾﻨﺠﻮﺭ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺭﯾﻮﯾﻮ ﻫﺎ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺩﺭﺧﺸﺶ ﺭﻧﮓ ﻭ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻗﺎﺑﻞ ﻗﺒﻮﻟﯽ ﺩﺍﺭﻩ.
ﺷﻤﺎ ﺍﮔﻪ ﺑﺎ ﺟﯽ ﺍﺱ ۱ ﮐﺎﺭ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﺎﺷﯿﻦ ﻣﯿﺪﻭﻧﯿﻦ ﮐﻪ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺧﻮﺑﯽ ﺩﺍﺭﻩ ﻭ ﺍﯾﻦ ﺍﺯ ﺟﯽ ﺍﺱ ۱ ﺑﻬﺘﺮﻩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺭﺯﻟﺸﻦ ﺑﯿﺸﺘﺮ
ﻭ ﺍﯾﻨﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺗﻮ ﻋﮑﺲ ﻫﺎ ﺩﯾﺪﻡ ﺭﻧﮓ ﺑﻬﺘﺮ ﮐﻪ ﺷﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺗﮑﻨﻠﻮﮊﯼ ﺳﺎﺧﺖ پيشرفتهﺍﯼ ﻫﺴﺖ
ﮐﻪ ﻣﻮﺗﻮﺭﻻ ﻣﯿﮕﻪ ﺩﺭ ﺳﺎﺧﺘﺶ ﺑﻪ ﮐﺎﺭ ﺑﺮﺩﻩ ﺍﻣﺎ ﻣﺴﺌﻠﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﻫﺴﺖ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺟﯽ ﺍﺱ ۲ پنتايل ﺑﻮﺩﻧﺶ ﯾﮏ ﻋﯿﺐ ﺑﺮﺍﺵ ﺣﺴﺎﺏ ﻣﯿﺸﻪ ﺩﺭ ﺍﺱ ۲ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﺳﺎبپيكسل ﻫﺎ ۱۲ ﻫﺴﺖ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ سوپر ﺍﻣﻮﻟﺪ ﻋﺎﺩﯼ كه 4 ﻫﺴﺖ ﻭﻟﯽ ﺍﮔﺮ ﻋﮑﺲ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺩﯾﺪﻩ ﺑﺎﺷﯿﻦ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﯿﻦ پنتايل ﮐﺎﻣﻼ ﻣﺸﻬﻮﺩﻩ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺗﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺍﺱ ﺩﻭ ﭼﯿﺰﯼ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ پيكسل ﻗﺎﺑﻞ ﺗﺸﺨﯿﺺ ﻧﯿﺴﺖ ﺣﺘﯽ ﺑﺎ ﺫﺭﻩ ﺑﯿﻦ.
ﺍﻣﺎ ﻣﻄﻤﺌﻨﺎ ﺍﺯ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺻﻔﺤﻪ ﻧﻤﺎﯾﺶ ﻫﺎﯼ ﺑﺎﺯﺍﺭﻩ ﮐﻪ ﻃﺮﺍﺣﯽ ﻓﻮﻕ ﺍﻟﻌﺎﺩﻩ ﻭﮐﯿﻔﯿﺖ ﺳﺎﺧﺖ ﺧﻮﺏ ﮔﻮﺷﯽ ﺭﻭ ﺗﮑﻤﯿﻞ ﮐﺮﺩﻩ
10-12-2011, 16:44
SAmoled اصلی 4ــه یا 8؟؟؟ 8 باید باشه...
error_erroriyan
10-12-2011, 17:39
ایران دلیور کرد 870 ظاهرا
PersiAndroid
10-12-2011, 17:47
۸۷۰ ﺑﺎ ﮔﻤﺮﮐﯽ .؟
ﻓﮏ ﮐﻨﻢ ﮔﻤﺮﮐﯽ ﺟﺪﺍ ﺑﺎﺷﻪ
10-12-2011, 18:10
گمرکی و هزینه ارسال ایران دلیور جداست...
dave3232
10-12-2011, 19:05
گمرکی و هزینه ارسال ایران دلیور جداست...
قیمت های ایران دلیور + هزینه گمرکی
تا اونجایی که اطلاع دارم کارمزد و هزینه ارسال روی قیمت داده شده حساب میشه...
bille_jean2001
12-12-2011, 23:41
بچه ها یه نفر لطف کنه جواب بده ایا رام با ساپورت زبان فارسی هم وایش اومده یا نه در حال حاضر.
matin_vv
13-12-2011, 09:05
دوستان سلام.
ببخشید من از همگی عذر میخوام. من انقدر این چند وقته گرفتاری داشتم نرسیدم سر بزنم به تاپیک.
بله دوست عزیز، رامی که گوشی من داره رام امارات هست و با کیبرد Mobidiv که روی خود گوشی هست، به راحتی میتونید فارسی تایپ کنید. زبان فارسی رو هم به راحتی نمایش میده، فونتش هم خیلی قشنگه.
در مورد کیفیت صفحه نمایش، من دوستم گالکسی 2 داره، البته دم دست نیست که بخوام گوشی رو ازش بگیرم، اما روز اول که خریدم گذاشتم گوشیم رو کنار اون، به نظرم اومد که وضوح تصویر موتورولا بهتره. رنگهای گالکسی به نظرم یک مقدار زیادی روشن اومدن. حالا میگم باز هم این فقط یک بار مقایسه بود و قطعاً خودتون امتحان کنید شاید نظرتون با من متفاوت باشه.
اما همونطور که قبلاً هم عرض کردم، اصلاً نگران صفحه نمایشش نباشید. من که تاحالا هیچ مشکلی توش ندیدم.
فقط یه ایراد مختصری که تو گوشی هست اینه که وقتی صفحه نمایش رنگ سیاه مطلق رو نشون میده، تو صفحه نمایشش رگه های سیاه کمرنگتر دیده میشه. این عکس رو یکی از کاربرای XDA با دوربین دید در شب گرفته شده:
البته میگم، تنها در حالتی که صفحه سیاه مطلق هست میتونید رگه های سیاه رو اونم نسبتاً به سختی ببینید.
سرعت و عملکرد گوشی فوق العاده است. به جز یه مورد، اصلاً هنگ نکرده تو این دو سه هفته. باتریش راحت دو روز رو جواب میده. اصلاً و به هیچ وجه گرم نمیشه. خلاصه من که خیلی ازش راضیم!
bille_jean2001
13-12-2011, 11:22
رام امارات رو از کجا میتونم دانلود کنم؟
Ali_Best
14-12-2011, 00:02
دوستان عزیز من چند تا سوال دارم که میخوام جوابشون رو بدید:
1 - اول اینکه نوشته شده که جنس پشت گوشی کلوار هست و ضد ضربه و گلوله و...! پس چرا ضد خش هست دیگه! برای یه گوشی مگه میخواد چه اتفاقی بیافته مگه! مگه میخوایم بریم جنگ؟! ضد خش بود بهتر نبود؟!
حالا کاور براش پیدا میشه؟! آخه موتو رو هم نمیشه لامصب کاور براش گرفت! همه قشنگیش به همون بدنشه دیگه :-(
2 - اون دوستمون که خریده رام پیش فرضش فارسی رو ساپورت میکنه؟ چجوریه؟
3 - پلیرش فرمت xvid رو پخش میکنه؟
4 - دوربینش حالت ماکرو هم میشه؟
5 - رادیو هم نداره نه؟!
6 - سیستم nfc چیه؟
7 - اینکه بلوتوثش 4 هست چه کاربردی داره؟ آیا تبادل اطلاعات با بلوتوث نسخه پایین تر هم میشه؟
8 - اون مورد usb on the go چجوری ازش استفاده میشه؟ منظور استفاده از داک هست؟ یا مستقیم کابل داره؟
فعلا همینا
سوالات دیگه ای هم دارم
مرسی
matin_vv
14-12-2011, 14:16
دوستان عزیز من چند تا سوال دارم که میخوام جوابشون رو بدید:
1 - اول اینکه نوشته شده که جنس پشت گوشی کلوار هست و ضد ضربه و گلوله و...! پس چرا ضد خش هست دیگه! برای یه گوشی مگه میخواد چه اتفاقی بیافته مگه! مگه میخوایم بریم جنگ؟! ضد خش بود بهتر نبود؟!
حالا کاور براش پیدا میشه؟! آخه موتو رو هم نمیشه لامصب کاور براش گرفت! همه قشنگیش به همون بدنشه دیگه :-(
2 - اون دوستمون که خریده رام پیش فرضش فارسی رو ساپورت میکنه؟ چجوریه؟
3 - پلیرش فرمت xvid رو پخش میکنه؟
4 - دوربینش حالت ماکرو هم میشه؟
5 - رادیو هم نداره نه؟!
6 - سیستم nfc چیه؟
7 - اینکه بلوتوثش 4 هست چه کاربردی داره؟ آیا تبادل اطلاعات با بلوتوث نسخه پایین تر هم میشه؟
8 - اون مورد usb on the go چجوری ازش استفاده میشه؟ منظور استفاده از داک هست؟ یا مستقیم کابل داره؟
فعلا همینا
سوالات دیگه ای هم دارم
مرسی
سلام
1- دوست عزیز ضد گلوله نیست که! ضد ضربه هم به اون معنی که مثلاً از بالای ساختمون پرتش کنی هیچیش نشه، یا حتی در حد گوشی Defy نیست. اما نسبت به گوشیهای هم رده خودش، فوق العاده مقاومت بیشتری داره.
2- بله، رام امارات زبان فارسی رو به طور کامل ساپورت میکنه.
3-بله، اگر نکنه هم انقدر پلیر هست که نگرانی بابتش نیست.
4- امتحان نکردم.
5-نه
6-یه سیستم جدیده که شما با نزدیک کردن گوشی به درگاه مخصوص، پرداختهاتون رو انجام میدید. تا 100 سال آینده هم وارد ایران نمیشه!
7- بلوتوثش رو امتحان نکردم.
8- اگر اشتباه نکنم، میتونید بهش دستگاههایی که پورت USB دارن بهش وصل کنید. در هر حال همراه گوشی فقط یک کابل هست که هم نقش کابل USB رو داره و هم به دو شاخه شارژر متصل میشه برای شارژ.
7-بله میشه فرستاد... با بلوتوث 4ای ها سرعتش بیشتره با بقیه هم متناسب به سرعتش
4-فکر کنم میشه
8-عین Galaxy S2 میشه فلش و اینا بش زد
Ali_Best
14-12-2011, 19:48
1 - میدونم ضد گلوله نیست! منظورم اینه که اینا که این قدر مقاومتش رو بالا گرفتن خب برای ضد خش بودن این قسمت هم یه فکری میکردند. خود شما گفتید تو یکی از پست ها که خش میافته! الآن شما چه کردی برای این موضوع؟
4 - جواب این سوال: ماکرو هم میشه دوربینش؟ از دوستان کسی هست با اطمینان جواب بده؟
8 - چجوری فلش بهش میزنند؟ داخل جعبه رو من دیدم که کابل برای این کار نیست مثل ان8 ... پس همون داک منظورتونه؟ گالکسی چجوریه؟ با چی وصل میشه؟ باید کابل رو جداگانه خرید؟
1 - میدونم ضد گلوله نیست! منظورم اینه که اینا که این قدر مقاومتش رو بالا گرفتن خب برای ضد خش بودن این قسمت هم یه فکری میکردند. خود شما گفتید تو یکی از پست ها که خش میافته! الآن شما چه کردی برای این موضوع؟
4 - جواب این سوال: ماکرو هم میشه دوربینش؟ از دوستان کسی هست با اطمینان جواب بده؟
8 - چجوری فلش بهش میزنند؟ داخل جعبه رو من دیدم که کابل برای این کار نیست مثل ان8 ... پس همون داک منظورتونه؟ گالکسی چجوریه؟ با چی وصل میشه؟ باید کابل رو جداگانه خرید؟
1-خوب دیگه موتوئه!:دی
4-یک سر ریویو gsmarena رو بخونید شاید نوشته باشه
چک نکردم
8-با همچین چیزی
بش میگن MHL
اینم همونجوریه!
Ali_Best
14-12-2011, 20:23
1-خوب دیگه موتوئه!:دی
4-یک سر ریویو gsmarena رو بخونید شاید نوشته باشه
چک نکردم
8-با همچین چیزی
بش میگن MHL
اینم همونجوریه!
1 - من تا الآن هرچی گوشی داشتم موتو بوده و هیچ کدومم مشکل کیفیت نداشتند. گوشی ای که حدود 2 سال دستم بود وقتی خواستم بفروشم عین این بود که دارم نو میدم دست طرف. از همون ال 7 که سال 2005 ریلیز شد تا این xt720 که الآن دارم! که هنوز که هنوزه برندهای دیگه کیفیت ساخت بدنه شون به اندازه اون ال7 سال 2005 هم نیست! در مورد ریزر هم احتمالا مقاومت بیشتر در برابر ضد خش بودن ترجیح داده شده. حالا من این سوالو از آقا متین دارم که تونستی راهی پیدا کنه براش؟ یا اینکه فقط مواظبشه الآن؟!
2 - ماکرو هم داره. کلا قدیما یه ویژگی مهم بود که ذکر میکردن تو جزئیات الآن دیگه نمیگن! جی اس ام آرنا:
Scenes offer things like Sport, Macro or an Auto mode that decides what's best without your explicit input
9 - سوال بعدی اینه که: الآن هرچی که تو بازار ایرانه آنلاک هست؟ چطوری میشه فهمید که یه گوشی آنلاکه؟
1 - من تا الآن هرچی گوشی داشتم موتو بوده و هیچ کدومم مشکل کیفیت نداشتند. گوشی ای که حدود 2 سال دستم بود وقتی خواستم بفروشم عین این بود که دارم نو میدم دست طرف. از همون ال 7 که سال 2005 ریلیز شد تا این xt720 که الآن دارم! که هنوز که هنوزه برندهای دیگه کیفیت ساخت بدنه شون به اندازه اون ال7 سال 2005 هم نیست! در مورد ریزر هم احتمالا مقاومت بیشتر در برابر ضد خش بودن ترجیح داده شده. حالا من این سوالو از آقا متین دارم که تونستی راهی پیدا کنه براش؟ یا اینکه فقط مواظبشه الآن؟!
2 - ماکرو هم داره. کلا قدیما یه ویژگی مهم بود که ذکر میکردن تو جزئیات الآن دیگه نمیگن! جی اس ام آرنا:
9 - سوال بعدی اینه که: الآن هرچی که تو بازار ایرانه آنلاک هست؟ چطوری میشه فهمید که یه گوشی آنلاکه؟
1-در مورد موتو این که کیفیتش توپه شکی توش نیست.. ولی منظورم اینه که تبلیغات خفنی برای این جنس کرده ولی به این دقت نکرده!
گوشی اتریکس رو دوست داشتم ولی تگرا 2... امثال این مشکلات
2- مثل این که دیگه برای کسی زیاد اهمیت نداره
3-اوهوم آنلاکه! سیم بزاری توش روشن شه:دی
error_erroriyan
14-12-2011, 20:27
موتورولا ریزر سفید
14-12-2011, 22:14
دوست عزیز مقاومت در برابر ضربه خیلی با خش افتادن فرق داره... جنس بدنش کاملا مقاومه (جنسیه که توی جلیقه ضد گلوله استفاده میشه :دی لول :دی)...
Ali_Best
14-12-2011, 23:20
یه خیر پیدا شه جواب سوالات تو این تاپیکم جواب بده!:
Ali_Best
14-12-2011, 23:20
یه خیر پیدا شه جواب سوالات تو این تاپیکم جواب بده!:
matin_vv
15-12-2011, 08:23
دوستان در مورد خش افتادن پشت گوشی سوال کردن. راستش من باید حرفم رو پس بگیرم.پشت گوشی راحت خش نمیافته! روز اول پشت گوشی نایلون بود من متوجه نشده بودم!!!!!D:
Sent from my XT910 using Tapatalk
Ali_Best
15-12-2011, 11:52
دوستان در مورد خش افتادن پشت گوشی سوال کردن. راستش من باید حرفم رو پس بگیرم.پشت گوشی راحت خش نمیافته! روز اول پشت گوشی نایلون بود من متوجه نشده بودم!!!!!D:
ممنون آقا متین!
نگرانی ما رو هم برطرف کردی!
کلا موتو طوریه که مثل برندهای دیگه (اعلب نوکیا) نیست که بخوای کاور براش بگیری!
یه سوال: تو برنامه های مختلف میتونی کیبورد فارسی رو بیاری که تایپ کنی؟ مثلا الآن این کارو کردی همه جا میشه؟
matin_vv
15-12-2011, 12:06
ممنون آقا متین!
نگرانی ما رو هم برطرف کردی!
کلا موتو طوریه که مثل برندهای دیگه (اعلب نوکیا) نیست که بخوای کاور براش بگیری!
یه سوال: تو برنامه های مختلف میتونی کیبورد فارسی رو بیاری که تایپ کنی؟ مثلا الآن این کارو کردی همه جا میشه؟
خواهش میکنم.
البته من خودم این رو پیدا کردم، میخوام ببینم سر و کله اش اینورا هم پیدا میشه یا نه!
در مورد فارسی هم، بله هیچ مشکلی نیست.
Ali_Best
15-12-2011, 14:14
خواهش میکنم.
البته من خودم این رو پیدا کردم، میخوام ببینم سر و کله اش اینورا هم پیدا میشه یا نه!
در مورد فارسی هم، بله هیچ مشکلی نیست.
نه بابا زشت میشه!
درست مواظبت کنی هیچ طوریش نمیشه!
من یه zn5 داشتم... درست روز بعد از خرید رفته بودم عروسی... تا از ماشین پیاده شدم لیز خورد با کله افتاد رو زمین آسفالت از همون روز اول یه قسمتش تو رفتگی توش ایجاد شد البته نه زیاد محسوس
تا آخرین روزی که داشتم (حدود دو سال داشتمش) دیگه بلایی سرش نیومد. ولی همش یاد اون روز میافتادم!
باید مواظب باشی
و اگه کیفی چیزی هم باشه خوبه :)
matin_vv
15-12-2011, 17:21
راستی این گوشی توی مغازه ها دیده شده؟
دروید رازر سفید
White DROID RAZR Poses for its First Photo Shoot
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این هم رازر چینی با دوربین 13 مگاپیکسلی و دو سیم کارته :31:
موتورولا ریزر چینی دارای صفحه نمایش ۷۲۰ پیکسلی و دوربین ۱۳ مگاپیکسلی
نسخه های چینی موتورولا ریزر خیلی سریع وارد شدند و سریع تر از آن هم توانستند توجه مردم رو به سوی خود جلب کنند. البته این نسخه موتورولا ریزر که به مدل موتورولا XT928 شناخته میشود تقاوت زیادی با نسخه ای که توسط اپراتور امریکایی Verizon عرضه میشود دارد.
این موتورولا قابلیت پشتیبانی از ۲ سیم کارت را دارد و دوربین آن هم از ۸ مگاپیکسل به ۱۳ مگاپیکسل ارتقا پیدا کرده است . صفحه نمایشی ۴.۵ اینچی و ۷۲۰ پیکسلی فول اچ دی دارد که در نسخه اصلی از AMOLED استفاده شده است . همچنین بر خلاف ریزر اصلی باطری در این مدل قابل تعویض میباشد و همراه با یک باطری اضافی عرضه میشود.
منبع سایت
Ali_Best
15-12-2011, 22:01
ممنون هادی جان
الآن این چطوریه؟! معتبره؟ تحت نظارت موتو ساخته شده یا نه مجددا این چشم بادومیا کپی کردند؟!
از نظر چینیا چند تا مشکل داشته ریزر اصلی خودشون به تشخیص خودشون برطرف کردند :دی
آدم یاد این آدما میافته که میرن دماغ عمل میکنند یا گونه پف میدن چون خدا بلد نبوده درست بیافرینه :دی
hamid_xever
15-12-2011, 23:09
دیگه طاقت ندارم !!!!!!!!!!!!!!
بخرم یا بازم وایسم قیمت بیاد پایین !!
علائدین که هیچ کدوم از مغازه ها نداشتن !
وارد کنم ؟ اینترنتی بخرم ؟ چیکار کنم / بگید ؟
جونم داره بالا میاد ولی اگه بدونم تو 2-3 هفته اینده قیمتش محسوس میاد پایین صبر میکنم
16-12-2011, 00:01
موتو افت زیادی نداره... همین الان بخرید به نظرم...
Ali_Best
16-12-2011, 00:20
ایران دلیور قیمت چند روز پیشش 870 هست
میاد پایین
به نظرم زیر 800 هم میتونی گیر بیاری
کمی صبر میخواد
الآن تازه از تنور اومده بیرون داغه داغه قیمتش بالاست
ولی متعادل تر میشه
matin_vv
16-12-2011, 12:34
من از آل دیجیتال خریدم، ولی الان فکر نکنم موجود داشته باشه.
فقط از هر جا میخرید یا وارد کنید، حتماً مطمئن شید رام اماراته. الان چند نفر رامهای کانادا و انگلیس رو خریدن، فارسی رو جدا جدا نشون میده. کسی هم گوشیش رو روت نکرده که فایلهای مورد نیاز رو در اختیارشون بگذاره.
Ali_Best
17-12-2011, 14:13
گوشی شاپ = 990
قطعه = 910
Ali_Best
17-12-2011, 17:02
آقا میشه یکی این لوازم جانبی ریزرو کامل توضیح بده؟
دقیقا چی کارا میشه کرد؟
دونه به دونه لطفا ویژگی های هر کدوم از داک ها رو بگید
آقا میشه یکی این لوازم جانبی ریزرو کامل توضیح بده؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددقیقا چی کارا میشه کرد؟
دونه به دونه لطفا ویژگی های هر کدوم از داک ها رو بگید
به داک یو اس بی وصل میشه و این خرت و پرت ها
کار رابط رو میکنه
اون یکی هم برای وصل کردن به شیشه ماشینه (اولی)اون دستبند هم خودش یک گوشی هست با امکانات ورزشی
لپ داک هم که ضایس دیگه
تبدیلش میکنه به یک شبه نوت بوک
Ali_Best
17-12-2011, 17:54
به داک یو اس بی وصل میشه و این خرت و پرت ها
کار رابط رو میکنه
اون یکی هم برای وصل کردن به شیشه ماشینه (اولی)اون دستبند هم خودش یک گوشی هست با امکانات ورزشی
لپ داک هم که ضایس دیگه
تبدیلش میکنه به یک شبه نوت بوک
الآن این داک یو اس بی چه فرقی با اون HML که میگفتید داره؟
یبار یه عکس از داک آتریکس دیده بودم که چند تا پورت یو اس بی میخورد
اینم همونه. آره؟
با داک لپ تاپ آیا میشه مثلا 30% یک لپ تاپ رو داشت؟
من خودم زیاد با آندروید کار نکردم. ولی شنیدم که فوتوشاپ، اتوکد اومده براش. حتی کورل هم قراره بیاد!
آیا با یه ریزر و یه داک لپ تاپ میشه تا حدی این نرم افزارها رو داشت و نیازهای اولیه رو برطرف کرد؟
کلا قدرت سی پی یو و یا رم یه ریزر که مثلا دو هسته ای 1.2 و 1 گیگ رم هست با یه لپ تاپ با این مشخصات برابری میکنه؟
کلا این گوشی توانایی این کارو داره؟
گالکسی اس2 داک ماک نداره؟!
باسلام درمورد داک رازر بله مثل اتریکس است من هم اتریکس رادارم وهم داک آن را روی داک یک خروجی صدا که می توانی به سیستم
های صوتی وصل کنید یک خروجی HDMI و سه عددسوکت یو اس پی که حافظهای جانبی رامی توانید به آن وصل کنیدمثل یو اس پی فلش موزیک وفیلم را روی گوشی یا ال سی دی ببینیدمی توانید زمانی که گوشی روی داک است به عنوان ساعت رومیزی زیبای از آن
استفاده کنیدداک رازرهم تقریبآ چیزی توهمین ردیف است گالکسی اس تو یک کابل است که ازیک سمت بگوشی ودرسمت دیگر خروجی
HDکه پشت سوکت هم شارژروصل می شود
Glad Boy
17-12-2011, 22:11
من که عاشق این گوشیه شدم ! جالبیش هم اینه که تا حالا متورولا دستم نگرفتم ! ولی این بدجوری منو گرفته !
متاسفانه الان نمی تونم اینقدر واسش هزینه کنم. میشه بگید قیمتش خیلی که بخواد بیاد پایین توی چند ماه آینده چقد میشه ؟ چقدر افت قیمت داره !؟
PersiAndroid
17-12-2011, 22:36
ﮔﻮﺷﯿﻪ ﻣﻮﺗﻮﺭﻻ ﻫﻤﯿﻨﻪ ﻻ ﻣﺼﺐ ﻃﺮﺍﺣﯿﺶ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﭼﯽ ﺁﺩﻣﻮ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﯿﺨﺮﯼ ﺍﻭﻥ ﻣﻮﻗﻊ ﯾﺎﺩﺕ ﻣﯿﺎﺩ ﮐﻪ ﺍﺻﻼ ﺑﻪ ﻧﻘﻄﻪ ﺿﻌﻔﺎ ﺗﻮﺟﻬﯽ ﻧﮑﺮﺩﯼ
ﻣﺜﻞ ﻋﺎﺷﻖ ﺷﺪﻧﻪ
ramin5749
17-12-2011, 22:56
سلام دوستان این داک رازر یو اس بی هایی که فرمتشون ntfs رو هم پشتیبانی میکنه؟
ممنون
PersiAndroid
17-12-2011, 23:00
ﺁﺭﻩ .
ﺑﻘﯿﻪ ﻓﺮﻣﺖ ﻫﺎ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﯼ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻭﻟﯽ ﻫﻤﻪ ﻓﺮﻣﺖ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺳﺎ~ﻭﺭﺕ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ
PersiAndroid
17-12-2011, 23:06
ﺁﺭﻩ .
ﺑﻘﯿﻪ ﻓﺮﻣﺖ ﻫﺎ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﯼ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻭﻟﯽ ﻫﻤﻪ ﻓﺮﻣﺖ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺳﺎ~ﻭﺭﺕ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ
Ali_Best
17-12-2011, 23:29
باسلام درمورد داک رازر بله مثل اتریکس است من هم اتریکس رادارم وهم داک آن را روی داک یک خروجی صدا که می توانی به سیستم
های صوتی وصل کنید یک خروجی HDMI و سه عددسوکت یو اس پی که حافظهای جانبی رامی توانید به آن وصل کنیدمثل یو اس پی فلش موزیک وفیلم را روی گوشی یا ال سی دی ببینیدمی توانید زمانی که گوشی روی داک است به عنوان ساعت رومیزی زیبای از آن
استفاده کنیدداک رازرهم تقریبآ چیزی توهمین ردیف است گالکسی اس تو یک کابل است که ازیک سمت بگوشی ودرسمت دیگر خروجی
HDکه پشت سوکت هم شارژروصل می شود
ممنون دوست من از پاسخ! :)
کسی میتونه اینو راهنمایی کنه؟!:
با داک لپ تاپ آیا میشه مثلا 30% یک لپ تاپ رو داشت؟
من خودم زیاد با آندروید کار نکردم. ولی شنیدم که فوتوشاپ، اتوکد اومده براش. حتی کورل هم قراره بیاد!
آیا با یه ریزر و یه داک لپ تاپ میشه تا حدی این نرم افزارها رو داشت و نیازهای اولیه رو برطرف کرد؟
کلا قدرت سی پی یو و یا رم یه ریزر که مثلا دو هسته ای 1.2 و 1 گیگ رم هست با یه لپ تاپ با این مشخصات برابری میکنه؟
کلا این گوشی توانایی این کارو داره؟
گالکسی اس2 داک ماک نداره؟!
Ali_Best
17-12-2011, 23:37
ﮔﻮﺷﯿﻪ ﻣﻮﺗﻮﺭﻻ ﻫﻤﯿﻨﻪ ﻻ ﻣﺼﺐ ﻃﺮﺍﺣﯿﺶ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﭼﯽ ﺁﺩﻣﻮ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﯿﺨﺮﯼ ﺍﻭﻥ ﻣﻮﻗﻊ ﯾﺎﺩﺕ ﻣﯿﺎﺩ ﮐﻪ ﺍﺻﻼ ﺑﻪ ﻧﻘﻄﻪ ﺿﻌﻔﺎ ﺗﻮﺟﻬﯽ ﻧﮑﺮﺩﯼ
ﻣﺜﻞ ﻋﺎﺷﻖ ﺷﺪﻧﻪ
اینو قبول دارم. ولی برای زمانی که مثلا v8 و zn5 بود...
v8 رم نمیخورد و zn5 که تو بازار ایران بود رم اصلیش نصفه بود
بی انصاف نباشید. الآن این ریزر دیگه فعلا بین گوشی ها تقریبا حرف اولو میزنه
اگه ایراد به باطری غیر قابل جداشدنشه که من یکی اینقدر به موتورولا از نظر سخت افزار اعتماد دارم که برای خودم تضمین میکنم راحت 5 سالو کار میده
اگه ایراد به صفحه نمایشش و پیکسل پیکسل بودنشه که کلی راجع بهش بحث شد و دوستان هم گفتن اصلا محسوس نیست
دیگه از یه گوشی چه انتظاری آدم باید داشته باشه؟! من که فیلم های تبلیغاتیشو میبینم کیف میکنم! :دی
جواب پست قبلی رو یکی بده! :دی
matin_vv
18-12-2011, 08:09
در مورد لپ تاپ داک، البته من خودم که ندارم، ولی اینطوری که از ریویوها خوندم، از نظر پردازنده و گرافیک هیچ مشکلی نداره. ولی خود محیط کاربری آندروید هنوز کار داره که بشه مثلاً توی لپتاپ ازش استفاده کرد.
در مورد این که گفتین آدم بعد از خرید موتو تازه متوجه ایراداتش میشه، راستش من خودم خیلی بررسی کردم، یعنی 6 سال گوشیم رو عوض نکردم، و هر گوشی ای که اومد یه چیزی داشت که نمیپسندیدم، اما این که اومد، دیدم از نظر من ایراد خاصی نداره. درسته که کیفیت دوربینش زیاد جالب نیست، اما من چون اصلاً از دوربین استفاده نمیکنم، این گزینه برام مهم نبود. الان هم که حدود سه هفته است گوشی رو خریدم، به جز یکی دو مورد باگ که اون هم تو آپدیتهای بعدی رفع میشه، هیچ ایراد دیگه ای ندیدم...
PersiAndroid
18-12-2011, 08:24
ﻧﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰﻡ ﻣﻦ ﻣﻨﻈﻮﺭﻡ ﺍﯾﻦ ﮔﻮﺷﯽ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﻪ ﻫﺮ ﺷﮑﻞ ﻫﺮ ﮔﻮﺷﯽ ﯾﻪ ﻧﻘﻄﻪ ﺿﻌﻔﯽ ﺩﺍﺭﻩ ﻣﻦ ﻣﻨﻈﻮﺭﻡ ﮐﻠﯽ ﺑﻮﺩ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﮔﻮﺷﯿﺎﯼ ﻣﻮﺗﻮ ﺍﻭﻧﻘﺪ ﺧﺎﺹ ﻫﺴﺘﻦ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺧﻮﺩﺕ ﺍﺻﻼ ﺩﻭﺱ ﻧﺪﺍﺭﯼ ﺑﻪ ﻧﻘﻄﻪ ﺿﻌﻔﺎﺷﻮﻧﻢ ﺗﻮﺟﻪ ﮐﻨﯽ
ﺍﯾﻦ ﮔﻮﺷﯽ ﻫﻢ ﺧﯿﻠﯽ ﻫﻢ ﺗﻮ ﻃﺮﺍﺣﯽ ﻫﻢ ﺳﺨﺖ ﺍﻓﺰﺍﺭ ﻋﺎﻟﯿﻪ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻭﺿﻌﯿﺖ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﻓﻌﻼ ﺑﻪ ﺷﮑﻠﯿﻪ ﮐﻪ ﻗﯿﻤﺖ ﺳﺮ ﺳﺎﻡ ﺁﻭﺭﯼ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺟﯽ ﺍﺱ ﺩﻭ ﺩﻗﯿﻘﺎ ﻫﻤﯿﻦ ﻣﺴﺌﻠﻪ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺟﯽ ﻧﮑﺲ ﻫﻢ ﻫﺴﺖ
ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺳﻮﺍﻟﺘﻮﻥ ﻣﯿﺸﻪ ﮔﻔﺖ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﯼ ﻝ~ﺩﺍﮎ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺑﻪ ﺩﺭﺩ ﻧﺖ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ ﻭ ﮔﺎﻟﺮﯼ ﻭ ﺯﯾﺎﺩ ﺑﻪ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﯼ ﺍ~ ﻫﺎﯼ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﺟﻮﺍﺑﮕﻮ ﻧﯿﺴﺖ ﻭﻟﯽ ﻣﻦ ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﻣﯿﺪﻡ ﺗﻮ ﻝ~ﺩﺍﮎ ﺑﺸﻪ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺎﺭﺑﺮﺩﯼ ﺗﺮﯼ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺧﯿﻠﯽ ﺣﺮﻓﻪ ﺍﯼ ﺗﺮ ﺍﺟﺮﺍ ﮐﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻧﻪ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺗﯽ ﮐﻪ ﺑﺘﻮﻧﻪ ﺑﺎ ﯾﻪ ﻟﺒﺘﺎﺏ ﺑﺮﺍﺑﺮﯼ ﮐﻨﻪ
ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺳﺨﺖ ﺍﻓﺰﺍﺭ ﻗﻮﯾﯽ ﺩﺍﺭﻩ ﺍﻣﺎ ﻣﻌﻤﺎﺭﯼ ۹ﺁ ﻫﻨﻮﺯ ﺩﺭ ﺣﺪ ﻟﺒﺘﺎﺏ ﻫﺎ ﻧﯿﺴﺖ ﻭ ﺍﺣﺘﻤﺎﻻ ﻭﻗﺘﯽ a15 ﻫﺎ ﺑﯿﺎﻥ ﮔﻮﺷﯽ ﻫﺎ ﺍﺯ ﻟﺒﺘﺎﺏ ﻫﺎ ﻫﻢ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﺟﻠﻮ ﻣﯿﺰﻧﻦ
ﻭﻟﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻭ ﮐﺎﺭﺍﯾﯽ ﺩﺭ ﺣﺪ ﺣﺮﻓﻪ ﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﻧﺮﻡ ﺍﻓﺰﺍﺭ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﮔﻔﺘﯿﻦ ﻟﺒﺘﺎﺏ ~ﯾﺸﻨﻬﺎﺩ ﻣﯿﺸﻪ ﻭ ﺍﯾﻦ ﺟﻮﺍﺑﮕﻮﯼ ﺍﻭﻥ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭﺍﺕ ﻧﯿﺴﺖ
ﮔﺎﻟﮑﺴﯽ ﺍﺱ ﺩﻭ ﻫﻢ ﺩﺍﮎ ﺩﺍﺭﻩ ﻭﻟﯽ ﻟﺒﺪﺍﮎ ﺭﻭ ﻧﻪ
سلام به همه دوستان
به نظرتون نياز هست گوشيم رو روت كنم يانه !؟ فعلا" كاستوم رام براش اومده يانه !؟كسي خبرداره ؟ آندرويد 4 براش كي مياد .
البته الان مشكلي با اين رام ندارم و همه چيزعاليه . امايكي از دوستام ميخواد رام عوض كنه ! گفته اينجا بپرسم
ممنون
PersiAndroid
19-12-2011, 15:19
اینم قسمتی از ترجمه ی ریویوی gsmarena در gsm.ir در مورد:
Lapdock و HD dock
در گوشی Atrix موتورولا، laptop dock هيجان زيادی را به وجود آورد، ولی حالا RAZR با نسخه کامل تر آن آمده است.
Lapdock 500 RAZR را به يک نوتبوک 14 اینچی اندرويدی با يک صفحه کليد بزرگ QWERTY و يک صفحه نمايش لمسی بزرگ تبديل میکند. ازويژگی های آن میتوان به يک دوربين مخصوص تماسهای ويدئويی در بالای صفحه، يک درگاه Eternet، يک درگاه VGA برای اتصال به پروژکتور، دو درگاه USB و يک شيار کارت SD اشاره کرد.
ولی فقط این نيست. برنامه Webtop محيطی را به شما ارائه میدهد که در مقايسه با محيط استاندارد اندرويد، هماهنگی خیلی بهتری با حالت لپتاپی دارد. این برنامه برای فراهم کردن ظاهری آشنا تر از پنجرههای مختلفی استفاده میکند، نوار پايين آن چندين ميانبر را روی خود جای داده (مانند Mac ) و مرورگر Firefox نيز روی آن نصب شد است.
دو dock ديگر هم وجود دارد- HD Station و HD Dock آنها گوشی شما را شارژ میکنند و اجازه وصل کردن اسپيکر و تلوزيون HD ( يا مانیتور داراي درگاه HD ) و استفاده از Firefox را به شما میدهند.
البته HD Station داری سه درگاه USB نيز میباشد، که از طريق آنها میتوانید از کيبورد، ماوس، و حافظههای خارجی هم استفاده کنيد.
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
کاملتر :
ولی هرچه از امکاناتش بگذریم خیلی بی ریخته اصلا شباهتی به گوشی های موتورولا نداره کاش قیافش مثل atrix بود:13:
matin_vv
19-12-2011, 17:54
سلام به همه دوستان
به نظرتون نياز هست گوشيم رو روت كنم يانه !؟ فعلا" كاستوم رام براش اومده يانه !؟كسي خبرداره ؟ آندرويد 4 براش كي مياد .
البته الان مشكلي با اين رام ندارم و همه چيزعاليه . امايكي از دوستام ميخواد رام عوض كنه ! گفته اينجا بپرسم
ممنون
سلام.من گوشیم رو روت کردم و بوت انیمیشن نسخه آمریکایی رو ریختم روش. خیلی قشنگتر شده. ضمن اینکه برنامه market enabler که برای استفاده ازمارکت بدون استفاده از قندشکن هست هم نیاز به روت داره. همینطور برنامه taniumbackup که برای بکاپ گیری کامل از گوشی هست هم نیاز به روت داره. حالا هر طور خودت میدونی.
کاستوم رام هم یکی دو تایی اومده ولی هنوز هیچ کدوم زبان فارسی رو ساپورت نمیکنه.
ولی هرچه از امکاناتش بگذریم خیلی بی ریخته اصلا شباهتی به گوشی های موتورولا نداره کاش قیافش مثل atrix بود:13:
البته هر کسی یه سلیقه ای داره, ولی فکر کنم شما گوشی رو از نزدیک ندیدید و دست نگرفتید. هم خیلی قشنگ و شکیله و هم خیلی با کیفیت.
اره از نزدیک ندیدم ولی به نظر خیلی گندست
سلام به همه دوستان
ممنون
روت كردنش كه با برنامه سوپر وان كليك راحت انجام ميشه . رام هم يكي دوتا براش هست كه بايد با ورژن گوشيت بخونه كه بتوني نصب كني . اما به نظرم صبر كنيد براي آيس كريم .
راستي دوستان كيفيت دوربين عكاسي در چه حدي هست ؟
اره از نزدیک ندیدم ولی به نظر خیلی گندست
پس اينهايي كه نوت ميگيرن چي !؟ رازر هم سايزش زياد با گلكسي 2 تفاوت نداره و چون نازك تره و كيفيت خيلي بالاتري هم داره خيلي خوش دست تره . پس مشكل ساز نميشه
مقایسه آیفون ۴ اس با موتورولا دروید ریزر
بدون شک موتورولا دروید ریزر یکی از بهترین و زیباترین اسمارت فون های موجود در بازار است که طرفداران زیادی نیز دارد . وقتی بخواهید مقایسه ای بین موتورولا ریزر که به عنوان یکی از بهترین گوشی های اندرویدی سال نیز انتخاب شده است با سایر گوشی ها انجام دهید مسلما زیاد طول نخواهید کشید که ایفون ۴ اس به عنوانی رقیبی قدرتمند در ذهن شما ظاهر شود. به همین علت سعی خواهیم کرد مقایسه ای بین این دو گوشی از نظر اعداد و ارقام انجام دهیم ، شاید بتواند به شما در انتخاب گوشی کمک کند.
ادامه در منبع اصلي :
سلام درموردسایزگوشی رازربایستی بگم من خودم الان نوت رادارم وکلآ گوشیهای که استفاده می کنم هم سایزبالای سه اینچ
هست ولی زمانی که رازربه دستم رسیدوتودست گرفتم احساس می کنم گوشی کوچکترازآنچه هست وسبکترازآنچه می باشد
دردست دارم واقعآ گوشی خوبی هست
naran8482
19-12-2011, 23:18
آپدیتی جدیدی برای گوشی جذاب Motorola Droid RAZR در راهه، این خبر برای دارندگان این گوشی خبر خوبی است، زیرا این آپدیت قراره یه سری باگ های آزار دهنده Droid RAZR رو برطرف کنه. از جمله برطرف کردن مشکل عذاب آور مربوط به سیم کارت و همچنین بهبود کارایی دوربین گوشی. این آپدبت به زودی زود عرضه میشه.
لیست کامل قابلیتهای این به روزرسانی:
- مشکل پیام SIM Error برطرف میشه
- افزایش قابیلت ها و کیفیت دوربین گوشی
- بهبود پایداری دسترسی به منو، مرورگر، شماره گیر گوشی، پخش ویدیو و موزیک برای جلوگیری بروز Force-Close
- به روزرسانی گروهی پیام ها در برنامه Email
- بهبود تبادل Data در شبکه های 3G و 4G
- حفظ ارتباط با شبکه تا زمان پایان مکالمه
- تنظیم رنگ پس زمینه رابط کاربری در زمان اتصال به Lapdock جهت خوانایی بیشتر
hasanmotori
20-12-2011, 01:04
راست ریزر
وسط اس2
چپ اس1
PersiAndroid
20-12-2011, 10:07
ﺳﻼﻡ ﺣﺴﻦ ﮐﺠﺎ ﺑﻮﻭﻭﻭﺩﯼ ﺗﻮﻭﻭ.... ﺩﻟﻢ ﺑﺮﺍﺕ ﺗﻨﮓ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ
ﻋﮑﺴﯽ ﮐﻪ ﮔﺬﺍﺷﺘﯽ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﻮﺏ ﺑﻮﺩ .
ﺍﮔﻪ ﺍﺯ ﺟﯽ ﻧﮑﺴﻢ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻓﺎﺻﻠﻪ ~ﯾﺪﺍ ﮐﺮﺩﯼ ﺑﺬﺍﺭ
Ali_Best
20-12-2011, 19:30
یک سوال:
سخت افزار ریزر به اندازه تبلتی مثل زوم قوی هست؟
داک لپ تاپ رو من یه پرس و جو کردم انگار کلا تو ایران نیست و وارد خاورمیانه هم فک کنم گفت که نمیشه!
اطلاعات بیشتر از ین داک رو کسی میتونه در اختیارم قرار بده؟
مرسی
پس اينهايي كه نوت ميگيرن چي !؟ رازر هم سايزش زياد با گلكسي 2 تفاوت نداره و چون نازك تره و كيفيت خيلي بالاتري هم داره خيلي خوش دست تره . پس مشكل ساز نميشه
نوت با این فرق میکنه اون صفحه اش بزرگه نه این که خود گوشی بزرگ باشه دروید میتونست کوچکتر باشه
hamid_xever
20-12-2011, 22:44
من دیگه تصمیم خودمو گرفتم و صبرمم تموم شد . دلارم که داره همین جوری میره بالا معلوم نیست چی بشه .
بهم بگید از کجا بخرم ؟
علائدین هیچ گدوم از مغازه ها نداشتن !!!!
دیجی کالا 963 تومن
دیگه جای معتبر دیگه ای سراغ ندارم .
لطفا راهنمایی کنید .
یکی از دوستانم گفت از علائدین خرید ! کدوم مغازه ؟
Ali_Best
20-12-2011, 23:32
من دیگه تصمیم خودمو گرفتم و صبرمم تموم شد . دلارم که داره همین جوری میره بالا معلوم نیست چی بشه .
بهم بگید از کجا بخرم ؟
دیجی کالا 963 تومن
لطفا راهنمایی کنید .
فروشنده ها و آخرین قیمت ها:
قطعه = 910 - 920
گوشی شاپ = 990
ایران دلیور = 870 (بدون هزینه های خرید)
آل دیجیتال و موبایل . آی آر هم دارند حدود 940 - 950
پیشنهاد من همون آل دیجیتال هست
یکی از دوستان پست قبلی منو هم جواب بده! :)
matin_vv
21-12-2011, 08:08
از هر جا میخرید، فقط رام امارات بخرید.
در مورد پردازنده هم علی جان، والا من اطلاع ندارم. شرمنده:46:
hamid_xever
21-12-2011, 08:51
یعنی هیچ مغازه ای این گوشی رو ندارن که حداقل یه بار بگیرم دستم ببینم چقدره ؟
یعنی هیچ مغازه ای این گوشی رو ندارن که حداقل یه بار بگیرم دستم ببینم چقدره ؟
به گوشی شاپ زنگ بزن و برو گوشی رو ببین . احتمالا قبول میکنه .بگو هادی معرفیم کرده
PersiAndroid
21-12-2011, 16:19
ای جووووووووووون... اصلا خواستی برو آل دیجیتال اصلا هر جا خواستی برو فقط بگو منو هادی...
گوشیو می کنن تو حلقت :31:
خیلی میخوامت هادی :10:
ما که فعلا نه اینو دیدیم نه نوت نه جی نکس :41:
نه دیگه ما پارتی مون در همین حده رئوف جان . ما مخلصیم
منم متاسفانه هنوز ریزر رو از نزدیک ندیدم . ایشالا یک سال دیگه وارد بازار موبایل اصفهان:2: میشه میبینمش . تا اون موقع پولمم جور شده :31:
hamid_xever
22-12-2011, 12:19
امروز همه جا زنگ زدم که حتی ندیده بخرم
هیچ جا نداشتن :)))
حالا وقت گرون شدن دلاره ؟؟؟؟؟؟؟
خلاصه اینکه حداقل تا شنبه تو کف میمونم
بهم بگید از کجا بخرم ؟
دیجی کالا 963 تومن
لطفا راهنمایی کنید .
من که خودم از گوشی شاپ خریدم . فارسی هم داره و همه چیزش ردیفه . الان دیجی کالا هم آورده . آل دیجیتال هم که داره .
ریزر آماده آپدیت . آیس کریم نیست
DROID RAZR Update Rolling Out Now
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینقدرم دیگه سریع نیست!:دی
Ali_Best
22-12-2011, 20:55
یه سوال دوستان
این گوشی قابلیت جدا کردن باتری نداره
شما میگید که میشه با کلیدهای ترکیبی force restart کرد... حالا اومدیم اونم کار نکرد
در واقع این دکمه ها هم الکترونیکی کار میکنند.... یعنی طوری بود که کیت برق رسانی به این قسمتم از کار افتاد
باید چه کرد اون موقع؟
میخوام بدونم این فورس ریستارت از کجا نیرو میگیره و واقعا جداست مدارش از کیت هنگ شده؟
راستی کلیدهای ترکیبی force restart برای xt720 چیه؟
راستی یادم رفت!:دی
یک نفر طبقه اول علائدین آورده بود
قیمت 1200!:دی
خوشگله بی شرف
hamid_xever
22-12-2011, 21:06
من موندم چرا گیر دادید به باتری :)
راجع به کارکرد باتریهای موتورولا بگم که دقیقا 5 ساله a1200 دارم . الهی قربونش برم همچنان :)
تا حالا باتریش عوض نشده .
همین الان بزارم شارژ یک ساعت دیگه 100% شارژه . حداقل هم دو روز با کارکرد معمولی کار میکنه .
اون شرایطی هم که علی میگه دیگه خیلی استثناییه . پس وایمیسیم تا شارژش تموم شه :)
matin_vv
22-12-2011, 21:17
یه سوال دوستان
این گوشی قابلیت جدا کردن باتری نداره
شما میگید که میشه با کلیدهای ترکیبی force restart کرد... حالا اومدیم اونم کار نکرد
در واقع این دکمه ها هم الکترونیکی کار میکنند.... یعنی طوری بود که کیت برق رسانی به این قسمتم از کار افتاد
باید چه کرد اون موقع؟
میخوام بدونم این فورس ریستارت از کجا نیرو میگیره و واقعا جداست مدارش از کیت هنگ شده؟
من فکر میکنم که این سیستم Force Restart مداری چیزی داره که از سیستم برق دهی عادی گوشی متفاوته.
البته من از برق و این چیزا سر رشته ندارم، ولی مطمئنم که حتماً طراحان گوشی به این موضوع فکر کردن.
راستی یادم رفت!:دی
یک نفر طبقه اول علائدین آورده بود
قیمت 1200!:دی
خوشگله بی شرف
حالش خوب نبوده
طبقه ششم 950 سراغ دارم :31:
حالش خوب نبوده
طبقه ششم 950 سراغ دارم :31:
من wave 2 270قیمت داشتم
الان 340 به زیر پیدا نمیشه
اینو میخوان گرون نکنن!؟:دی
Ali_Best
23-12-2011, 01:02
من موندم چرا گیر دادید به باتری :)
راجع به کارکرد باتریهای موتورولا بگم که دقیقا 5 ساله a1200 دارم . الهی قربونش برم همچنان :)
تا حالا باتریش عوض نشده .
همین الان بزارم شارژ یک ساعت دیگه 100% شارژه . حداقل هم دو روز با کارکرد معمولی کار میکنه .
اون شرایطی هم که علی میگه دیگه خیلی استثناییه . پس وایمیسیم تا شارژش تموم شه :)
اینو خوب اومدی! :دی
وایمیسیم تا شارژش تموم شه!
پس چون موتو هم باتریش خوبه در این حالت که مصرفی هم نیست یه دو هفته ای رو صبر میکنیم :دی
PersiAndroid
23-12-2011, 11:05
یه سوال دوستان
من تو خود رام برنامه دارم که کلید پاور رو نگه داری تو پاور آپشن دکمه ریبوت هست و اونو میزنم
البته الان مشکل داره و نمی تونم روشنش کنم و تست کنم و باید براش رام بگیرم.
ولی فک کنم یا Power key + Camera Key + GalleryKey این بود
یا Volume Up + Gallery Key .
البته این روش واسه دانلودینگ و ریکاوری گوشی استفاده می کنم. دقیقا یادم نیس.
چون زیاد باش کار نمی کنم
razr vs g nexus
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e+Motorola+DROID+RAZR+%28right%29&title=_img_title_)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e+Motorola+DROID+RAZR+%28right%29&title=_img_title_)
The Verizon Galaxy Nexus (left) and the Motorola DROID RAZR (right)
matin_vv
25-12-2011, 08:12
دیشب GTA 3 رو بالاخره رو گوشی نصب کردم. عینهو باقلوا بازی رو بدون کمترین لگی اجرا میکنه!:31:
البته دوستان اینم بگم ها، گوشی به خاطر جدید بودنش یه سری باگهایی هم بعضاً از خودش نشون میده. مثلاً امروز صبح از حالت Airplane mode که خارجش کردم، همین جوری شروع کرد به فکر کردن و off نشد. مجبور شدم یک بار گوشی رو روشن خاموش کنم که درست شه.
یک بار هم پریروز ها توی بازی دکمه های ولوم رو که میزدم صدای بازی کم و زیاد نمیشد، باز مجبور شدم گوشی رو خاموش روشن کنم. و این فکر ناراحت کننده به ذهنم رسید که آیا واقعاً ممکنه در شرایطی کنترلهای ولوم از کار بیفتند و گوشی هم هنگ کرده باشه و اون وقت خر رو بیار و باقالی رو بار کن!؟:13:
البته خوشبختانه تا حالا گوشی به جز یه مورد اون اوایل که بازی باهاش سازگار نبود، هنگ به اون معنا که اصلاً از کنترل خارج بشه نکرده. تا ببینیم بعداً چی میشه.
البته فکر کنم رام ICS که براش بیاد خیلی از باگهایی که وجود داره هم رفع بشه.
Ali_Best
25-12-2011, 17:26
دیشب GTA 3 رو بالاخره رو گوشی نصب کردم. عینهو باقلوا بازی رو بدون کمترین لگی اجرا میکنه!:31:
البته دوستان اینم بگم ها، گوشی به خاطر جدید بودنش یه سری باگهایی هم بعضاً از خودش نشون میده. مثلاً امروز صبح از حالت Airplane mode که خارجش کردم، همین جوری شروع کرد به فکر کردن و off نشد. مجبور شدم یک بار گوشی رو روشن خاموش کنم که درست شه.
یک بار هم پریروز ها توی بازی دکمه های ولوم رو که میزدم صدای بازی کم و زیاد نمیشد، باز مجبور شدم گوشی رو خاموش روشن کنم. و این فکر ناراحت کننده به ذهنم رسید که آیا واقعاً ممکنه در شرایطی کنترلهای ولوم از کار بیفتند و گوشی هم هنگ کرده باشه و اون وقت خر رو بیار و باقالی رو بار کن!؟:13:
البته خوشبختانه تا حالا گوشی به جز یه مورد اون اوایل که بازی باهاش سازگار نبود، هنگ به اون معنا که اصلاً از کنترل خارج بشه نکرده. تا ببینیم بعداً چی میشه.
البته فکر کنم رام ICS که براش بیاد خیلی از باگهایی که وجود داره هم رفع بشه.
100% رام های بعدی بهتر خواهند بود و یکی از معناهای آپدیت هم همین برطرف کردن باگ ها و ارورهاست
میگم... فک نمیکنید الآن رم 1 گیگ برای یه گوشی کم باشه؟ :-؟
داک لپتاپ رو اگه وصل کنی با این رم میشه هم آهنگ گوش داد هم وبگردی کرد و مثلا تل هم جواب داد؟!
رم میکشه؟
PersiAndroid
25-12-2011, 17:36
رم بالاتر از 1 گیگ تو هیچ اسمارتفونی نیست... :31:
نه کم نمیاد در حالت عادی هم تو خود گوشی میشه بیشتر از این کارا رو هم کرد و کافیه
25-12-2011, 17:42
الان بالاترین رمی که توی اسمارت فون ها هست همین 1 گیگ هست :) 512 هم همین الان به خوبی جواب میده :)
matin_vv
25-12-2011, 17:50
من که استفاده میکنم، همیشه یه چیزی حدود 300-400 مگش خالیه. تازه با برنامه هایی مثل Air droid و Advanced Task Killer این مقدار افزایش هم پیدا میکنه.
noisymind
25-12-2011, 20:41
ادیت :اشتباه شد!
hamid_xever
26-12-2011, 19:20
دیشب رفتم علائدین از 1 تومن قیمت دادن تا 1100
جالب اینجاس هیچ کسی هم نداشت و میگفتن از انبار میارم اگه میخوای !!
همه هم تلاش میکردن iphone 4 بدن بهم ولی موفق نشدن :)
PersiAndroid
26-12-2011, 19:29
ﺑﺪﻡ ﻣﯿﺎﺩ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﻦ ﻓﻼﻥ ﮔﻮﺷﯽ ﺭﻭ ﺑﮕﯿﺮ
Ali_Best
27-12-2011, 03:27
دیشب رفتم علائدین از 1 تومن قیمت دادن تا 1100
جالب اینجاس هیچ کسی هم نداشت و میگفتن از انبار میارم اگه میخوای !!
همه هم تلاش میکردن iphone 4 بدن بهم ولی موفق نشدن :)
من یجا قیمت دارم 910 تومن
آدمم مطمئنی هم هست فعلا یه ex119 ازش خریدم که خوب بود :)
hamid_xever
27-12-2011, 14:55
من یجا قیمت دارم 910 تومن
آدمم مطمئنی هم هست فعلا یه ex119 ازش خریدم که خوب بود :)
قربونت برم خوب چرا ادم رو جون به لب میکنی ؟
ادرس بده !!!
البته علائدین طبقه شش مغازه ..... رو ندیدم چون بسته بود . اونجا اصولا ارزونن تر و بروز تره .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.