مشاهده نسخه کامل
: خرید کارت گرافیک برای این سیستم
بهترین کارت گرافیکی که میتونم بره این سیستم بخرم چیه؟
Cpu:core i3 540
MB:asus p7h55 le
ram:2*2 gb
power:green 430 a
درود
اگر به منبع تغذیه سیستم اعتماد دارید رادئون 6750 (5750 سابق) یا GTS450 و در نبود این اعتماد رادئون 6670 انتخاب مناسبی میتواند باشد. سه مدل اول حدود 140 و مدل پسین حدود 115 هزار تومان بها دارد.
تو یه تاپیک دیگه خوندم که پاور 430a برای 6750 صدای خیلی زیادی(فول لود)داره. 450 هم همینطوره؟
با توجه به مادبوردم میتونم 6670رو اورکلاک کنم؟
اگه بشه اور کرد به 450 معمولی میرسه ؟
چه مارکی؟سافایر خوبه دیگه؟
Hamed DC
19-10-2011, 00:07
با اجازه دوست خوب و برادر عزیزم،محمد جان.
تو یه تاپیک دیگه خوندم که پاور 430a برای 6750 صدای خیلی زیادی(فول لود)داره. 450 هم همینطوره؟
بله کاملا درسته.در حالت Over Loadسروصدای پاور بدجوری به گوش خواهد رسید.خصوصا واسه گرین.
بله این کارت رو میشه آور کرد ولی نه در حدی که به 450برسه.
خیر.
سافایر برند خوبی هست.
مصرف GTS450 حدود 24 وات بیشتر از 6750 است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بیشتر از 5 هزار تومان گرانتر از پاورکالر بود خیر.
حامد جان پست شما قبل از ارسال مشاهده نشده بود
shabkard
19-10-2011, 00:54
درود
دوستان توجه کنند در رده گرافیک لو اند زیر 200 هزار تومن سری جی فورس بهتره !!!
به خاطر تکنولوژی کودا وهمچنین فیزیک ؟
همین کودا تو رندر تا 200 درصد کارایی سیستم رو بالا میبره مثلا هنگام تبدبل دی وی دی به اچ 264 یا ام کا وی!!!
من با توجه به تجربه شخصی جی فورس 450 رو ترجیح میدم
البته 5770 هم خوبه؟
ولی 6670 با گرافیک 5570 هشتاد هزار تومنی اختلافی فاحشی نداره چیزیی حدود 30 درصد قوی تره!!!
البته مصرف 450 جی فورس چیزی در حدود هشتاد وات در حالات ماگزیمم میباشد
وبا مشخصات این سیستم وپاور 430 مشگل خاصی نداره%
------------------------------------------------------------------------
متاسفانه دیر زمانی است در رده گرافیکهای لو اند ویا میدرنج گزینه مناسبی وجود نداره
البته گیمها بسیار پیشرفت نموده اند%
مثلا در بازی کرایسیس 2 گرافیگ زیر جی فورس 460 ویا ای ام دی 5870 اصلا به در نمیخوره
ودر حالت فول اچ دی حتی 24 فریم هم نمیدن!!!
الله اکبر اینجا دیگه اخر ضد حاله؟ فقط من بدبخت واکثر بچه ها باید زار زار گریه کنیم
دوستان توجه کنند در رده گرافیک لو اند زیر 200 هزار تومن سری جی فورس بهتره !!!
دوست من بازار چنین قوانینی را نمیپذیرد، مثال نقض شکننده آن فراوان است.
من با توجه به تجربه شخصی جی فورس 450 رو ترجیح میدم
البته 5770 هم خوبه؟
5770 اندکی قویتر است.
ولی 6670 با گرافیک 5570 هشتاد هزار تومنی اختلافی فاحشی نداره چیزیی حدود 15 درصد قوی تره!!!
به طور میانگین چنین اختلافی بین دو کارتی که نام بردید وجود دارد:
البته مصرف 450 جی فورس چیزی در حدود هشتاد وات در حالات ماگزیمم میباشد
وبا مشخصات این سیستم وپاور 430 مشگل خاصی نداره%
اما guru3d عدد 121 وات را برای این کارت حساب کرده.
shabkard
19-10-2011, 02:24
دوست من بازار چنین قوانینی را نمیپذیرد، مثال نقض شکننده آن فراوان است.
درود دوست گرامی بدبختانه یک زمانی دوم 3 امد با رادئون 9200 یا ام ایکس 4000 چهل تومنی میشد ان بازی با گرافیک عالی زمان خودش رو بازی کرد
در حالی که 6800 الترای 800 هزار تومنی هم بود
ولی حالا کرایسیس 2 با گرافیگ 460 تازه میشه روان بازی کرد یا همتای 5870:41:
مترو 2033که دیکه زیر 300 تومن اصلا فرم نمیده:5:
5770 اندکی قویتر است.
من قبول ندارم چون با وجود فیزیک وکودا وهمچنین اکثر بازیهایی که برای انویدیا تولید میشودکفه ترازو به نفع 450 میباشد$:31:
به طور میانگین چنین اختلافی بین دو کارتی که نام بردید وجود دارد:
اینجا من اصلاح کردم چیزی حدود سی درصد چون 6670 نزدیک 480 استریم داره و5570 نزدیک 400 تا
اما guru3d عدد 121 وات را برای این کارت حساب کرده.
من تو سایت دیکه ریویو دیدم 80 وات برای 450 نوشته بود شاید فن یا متعلقاتی کمتر داشته*
این هم مدرک به این معتبری:31:
حالت زرد =بدون فعالیت
حلت نارنجی=پخش ویدئو
حلت قرمز=کیم خفن
Hamed DC
19-10-2011, 08:15
با سلام
خوبی محمد جان.
باز هم مثل همیشه توضیحات کامل و مستند.ممنونم.
خیلی دوست داشتم تشکرم رو در قالب یه پست هم بدم.خدا کنه که اسم دیگه ای روی این پست نذارن.
و در آخر: من هم انویدیا رو به خاطر امکانات ساختاری بیشتر و بهتر، توصیه میکنم.
یه چیزی رو یادم رفت.رزولوشن مانیتور 1366*768
تو سایت های خارجی مطالب زیادی در مورد نیاز پاور گرافیک 450 خوندم.
در کل ریسکه ضمنا اور کلاک هم نمیشه کرد.وگرنه من هم انویدیا رو به خاطر فیزیکش میخواستم بگیرم.
hdmi این گرافیک ها رو میتونم مستقیم به مانیتور و صل کنم و صدا هم منتقل میشه؟
5670 چطوره؟فک کنم قیمت پایین تری داشته باشه.
بین 6670 و 6570 هم با توجه به قدرت اورکلاک 6570 بهتر نیست؟
Hamed DC
19-10-2011, 11:22
در مورد مانیتور باید بگم که نمیتونی از حداکثر کیفیت کارت بهره ببری.
در مورد پاور هم 430گرین برای 450کاملا کافیه.برای اطمینان بیشتر مشخصات دقیق سیستم رو بگید؟؟؟پریسک چی؟؟؟شما مگه چقدر میخوای 450رو آور کنی؟؟؟بهت قول میدم تا 30درصد آور هم مشکلی پیش نیاره.
تنها مشخصه HDMIوتنها تفاون اون با DVIدر همین انتقال توامان تصویر و صداست.وگرنه کیفیت تصویر HDMIوDVIبا هم برابره.فقط DVIنمیتونه صدا رو انتقال بده.
رزولوشن مانیتور که نمیتونه تغییر کنه.
مشخصات سیستم
cpu:core i3 540
mb:p7h55le
ram:2#2 elixir
odd:pioneer
power:green 430a
در مورد هارد هم فعلا یه 320 سیگیت و یه 500 سامسونگ دارم که میخواد بشه یه دونه 1 ترا یا 2 ترا سامسونگ
یعنی میشه یه 450 بگیرم؟؟؟:40:
Hamed DC
19-10-2011, 17:59
رزولوشن مانیتور که نمیتونه تغییر کنه.
مشخصات سیستم
cpu:core i3 540
mb:p7h55le
ram:2#2 elixir
odd:pioneer
power:green 430a
در مورد هارد هم فعلا یه 320 سیگیت و یه 500 سامسونگ دارم که میخواد بشه یه دونه 1 ترا یا 2 ترا سامسونگ
یعنی میشه یه 450 بگیرم؟؟؟:40:
سیستم کم مصرفی هست.بله میشه 450رو بست.
من خودم روی سیستمی از این شلوغتر با 430بالا اوردمش.
ولی مانیتور....
با این مانیتور نمیتونی از حداکثر کیفیت کارت بهره ببری.که همون FullHDهست.
پس در نتیجه نمیتونی به جزیات بهتری دست پیدا کنی.
به نظر من یه مونیتور هم میخریدی بهتر بود.
اینجوری نمیتونی کیفیت تصویر رو محسوس حس کنی.
تو فوروم هات اورکلاک هم سوالم رو مطرح کردم.
اونا 'گفتن فیزیک 450 ضعیفه و یه 5770 خیلی بهتره.
نظر شما چیه؟
تو فوروم هات اورکلاک هم سوالم رو مطرح کردم.
اونا 'گفتن فیزیک 450 ضعیفه و یه 5770 خیلی بهتره.
نظر شما چیه؟
در صفحه ی پیش هم من عرض کردم HD5770 برتر از GTS450 است، موضوع مهمتر در مورد سیستم شما این است که انتخاب هریک از این دو ممکن است موجب فشار آمدن به منبع تغذیه سیستم شما و داغ کردن و افزایش نویز آن شود.
یه بار دیگه کل مشخصات رو می نویسم.
CPU:CORE I3 540
MB:ASUS P7H55 LE
RAM:2 *2 GB
HDD:320 GB MAXTOR
ODD
کلن همینا از سیستم برق می کشن دیگه؟
اگه طبق کاتالوگ گرین حساب کنیم سی پی یو حدود 100 وات مادربرد 40 وات رمها 30 وات هارد 25 و دی وی دی هم 25 تا حدودا میشه 220 با گرافیک میشه 330 نهایت و پاور هم 430 هست همین دو هفته پیش خریدمش.همه چی درسته دیگه؟
اگه از سایت کولرمستر هم حساب کنیم مصرف رو 278 وات میزنه.میشه به اینا اعتماد کرد؟
Hamed DC
23-10-2011, 14:19
یه بار دیگه کل مشخصات رو می نویسم.
CPU:CORE I3 540
MB:ASUS P7H55 LE
RAM:2 *2 GB
HDD:320 GB MAXTOR
ODD
کلن همینا از سیستم برق می کشن دیگه؟
اگه طبق کاتالوگ گرین حساب کنیم سی پی یو حدود 100 وات مادربرد 40 وات رمها 30 وات هارد 25 و دی وی دی هم 25 تا حدودا میشه 220 با گرافیک میشه 330 نهایت و پاور هم 430 هست همین دو هفته پیش خریدمش.همه چی درسته دیگه؟
اگه از سایت کولرمستر هم حساب کنیم مصرف رو 278 وات میزنه.میشه به اینا اعتماد کرد؟
من هم جملات محمد عزیزرو یک بار دیگه تکرار میکنم.
در بالاآمدن کارت مشکلی پیش نخواهد آمد.
ولی در حالت Over loadبه پاور فشار میاد و صدای زیادی رو باید تحمل کنی.
اینارو تو سایت هات اورکلاک گفتن .مبشه جواب بدید؟
دوست عزیز پاور 430 وات گرین تو شاخه ی 12 ولت 335 وات توان و 28 آمپر شدت جریان داره.یعنی یه پاور خیلی قوی ای نیست.
بعدش جلوی فن پاورش عبارت LOW NOISE رو نوشته ولی نمودار نداره که بشه گفت تو حالت فول لود چقدر نویز تولید میکنه.
حالا میرسیم به اصل قضیه.فن پاور اصولا یه رنج خاصی داره مثلا از 800 دور تا 1800 دور که بسته به توانی که که داره ازش استفاده میشه مقدار خاصی نویز هم تولید میکنه.مثلا 35 دسی بل.
حالا فکرشو بکن که توی 1800 تو لود کامل پاور داره کار معمولی خودش رو میکنه که برای یه پاور زیاد هم نیست.چون از 1800 که بالاتر نمیره که صداش بیشتر بشه.
حالا اگه مصرف قطعات شما از توان پاور بیشتر بشه سیستم رستارت میشه و بازم پاور از 1800 دور بالاتر نمیره که صدای خارج از استاندارد بده.
این رو باید در نظر بگیرید که فن پاور کنترلر هوشمند داره و غیر ممکنه از اون حد مجازش بالاتر بره و بیشتر از یه حدی نویز تولید کنه.
مگه فن پردازندست که هرچی دما بره بالاتر دور فن هم بره بالاتر.
عجیبه ها.بچه های پی سی ورد هم گاهی اوقات یک حرفایی می زنند که با هیچ اصول علمی نمیخونه و هرچی قانون توی صنایع ساخت داریم رو می بره زیر سوال.
هرچند اکثر دوستان در پی سی هم عضو هستند ولی تو پی سی ورد از این چیزای عجیب غریب زیاد میشنوی.
حالا یا سیستم خوب کار میکنه یا نمیکنه دیگه.اینکه پاور تو فول لود بهش فشار میاد و باید صدای زیادی رو تحمل کنی خیلی عجیبه.
اینارو تو سایت هات اورکلاک گفتن .مبشه جواب بدید؟
دوست خوبم پست شماره 17 از کاربر گرانقدر جناب Hamed DC که در فروم هات اورکلاک نقل قول فرموده اید مورد قبول بنده نیست. اضافه شدن HD5770 یا GTS450 به مجموعه ی رایانه ی شما موجب اورلود از توان اسمی آن منبع تغذیه نمیشود و شرایط این سیستم محل مناسبی برای به کار بردن واژه ی "اورلود" نیست. اما علتی که موجب شده شخص بنده نتوانم با اطمینان اضافه شدن هریک از این کارت ها را توصیه کنیم ایمن نبودن فعالیت پیوسته اینگونه پاورهای کیفیت متوسط در لود نزدیک به 100 درصدی است.
حال بپردازیم به پاسخ پستی از انجمن همسایه:
دوست عزیز پاور 430 وات گرین تو شاخه ی 12 ولت 335 وات توان و 28 آمپر شدت جریان داره.یعنی یه پاور خیلی قوی ای نیست.
بعدش جلوی فن پاورش عبارت LOW NOISE رو نوشته ولی نمودار نداره که بشه گفت تو حالت فول لود چقدر نویز تولید میکنه.
حالا میرسیم به اصل قضیه.فن پاور اصولا یه رنج خاصی داره مثلا از 800 دور تا 1800 دور که بسته به توانی که که داره ازش استفاده میشه مقدار خاصی نویز هم تولید میکنه.مثلا 35 دسی بل.
حالا فکرشو بکن که توی 1800 تو لود کامل پاور داره کار معمولی خودش رو میکنه که برای یه پاور زیاد هم نیست.چون از 1800 که بالاتر نمیره که صداش بیشتر بشه.
تا این قسمت که سخن از بدهیات بود و فکر میکنم مورد قبول تمام اعضا باشد.
حالا اگه مصرف قطعات شما از توان پاور بیشتر بشه سیستم رستارت میشه و بازم پاور از 1800 دور بالاتر نمیره که صدای خارج از استاندارد بده.
ابتدا باید عرض کنم خاموش شدن منبع تغذیه بلافاصه پس از عبور از توان اسمی اتفاق نخاهد افتاد اما گذشته از این موضوع عامل دردسر ساز در لود حوالی 100 درصد به سمت بالا، افت ولتاژ شاخه ها، داغ شدن خود منبع تغذیه و کاهش گزاف بازده است نه چند دسیبل نویز بیشتر.
مگه فن پردازندست که هرچی دما بره بالاتر دور فن هم بره بالاتر.
دقیقن در منبع تغذیه هم برای جلوگیری از بالا رفتن دما فرمان افزایش دور فن از راهکارهای مختلف داده میشود.
حالا یا سیستم خوب کار میکنه یا نمیکنه دیگه.اینکه پاور تو فول لود بهش فشار میاد و باید صدای زیادی رو تحمل کنی خیلی عجیبه.
من و احتمالن بسیاری از اعضا با تعریف شما از "خوب کار کردن" موافق نیستیم. صرف روشن شدن و کارکرد قطعات نمیتواند خبر از شرایط استاندارد منبع تغذیه داشته باشد. اثر تخریبی افت ولتاژ و نوسانات جریان در بلند مدت روی قطعات نمایان میشود. اینکه هر منبع تغذیه ای نمیتواند به صورت مداوم در لود 100 درصدی فعالیت کند برای ما موضوع عجیبی نیست اما شما آنرا عجیب خاندید. خروج دما، نویز، ولتاژ، بازده از محدوده ی استاندارد مشکل شایع منبع های تغذیه متوسط به پایین در لود های نزدیک به 100 درصد است و یکی از علل گرایش مصرف کننده به پاورهای گرانتر و پایدارتر.
پس منظور شما اینه که این پاور با کیفیت متوسط نمی تونه تحت بار 100 درصد به راحتی به کارش ادامه بده؟
اما سایت کولر مستر مصرف سیستم رو 278 وات حساب کردو گرین هم 330 وات.
تو چند تا سایت دیگه رفتم همه مصرف رو بین 250 تا 300 میگن.
یکی گفت 350.سایت ایسوس هم میگه 400.
پاور هم 430 هست.
یه چیز دیگه.مگه من چند ساعت میخوام بازی کنم که پاور باید تحت فشار باشه؟
میشه منو از گمراهی در بیارین؟
mInI_ClockEr
27-10-2011, 20:48
در انتها خدمتتون عرض کنم که این مقایسه رو ببینید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و این
و این که یه چیزایی هم در مورد پاور 430 هم گفته شده
و این هم بنچ مربوط به برند پاور کلر هست
دیگه خودتون تصمیم نهایی رو بگیرید اگر اطلاعات بیشتری میخواهید این رو تو گوگل بزنید و کلی مطلب تحویلتون میده
6770 review
و در مورد پاور هم به نظر من هیچ مشکلی فکر نکنم بوجود بیاد اگر سیستم رو اوور کلاک نکنید
علتی که موجب شده شخص بنده نتوانم با اطمینان اضافه شدن هریک از این کارت ها را توصیه کنیم ایمن نبودن فعالیت پیوسته اینگونه پاورهای کیفیت متوسط در لود نزدیک به 100 درصدی است.
مشکل اصلی من این جمله هست.
آخه مصرف سیستم خیلی کمتر از 100 درصد قدرت پاور هست؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.