مشاهده نسخه کامل
: گرفتن دو تصویر از کارت گرافیک GT220
mostafait
18-10-2011, 15:43
سلام.
روی یک کیس یدونه کارت گرافیک GT220 انداختم! از خروجی VGA برای مانیتور اصلی و از خروجی DVI با سوکت تبدیل به VGA هم یک خروجی گرفتم برای تلویزیون LCD!
که همزمان در دو مانیتور تصویر داشته باشم! اما حالا تصویر در تلویزیون LCD بسیار بی کیفیت هستش! انگار تصویر آنالوگ هستش و برفک داره!
اگه میشه راهنمایی کنید!
با تشکر!
سلام.
روی یک کیس یدونه کارت گرافیک GT220 انداختم! از خروجی VGA برای مانیتور اصلی و از خروجی DVI با سوکت تبدیل به VGA هم یک خروجی گرفتم برای تلویزیون LCD!
که همزمان در دو مانیتور تصویر داشته باشم! اما حالا تصویر در تلویزیون LCD بسیار بی کیفیت هستش! انگار تصویر آنالوگ هستش و برفک داره!
اگه میشه راهنمایی کنید!
با تشکر!
اینکارو نمیتونید بکنید
هر لحظه یک خروجی میشه از گرافیک گرفت
مگر اینکه گرافیکتون قابلیت 3d vision surround رو داشته باشه که در انودیا این قابلیت تنها در صورتی قابل استفاده هست که دو گرافیک به صورت sli باشند که سه خروجی از دو گرافیک گرفته میشه به 3 تا lcd
mostafait
19-10-2011, 21:11
دوست عزیز فکر کنم اشتباه منظورمو رسوندم!
تصویر یکی هستش! اما در دو مانیتور نشون داده میشه! کیفیت پایینه!
الان همه چیز درسته فقط کیفیتی که بر روی تلویزیون LCD هستش انگار آنالوگ هستش و برفکیه! می خوام مثل مانیتوری باشه که به کیس وصله!
(((( نمیخوام دوتا تصویر مجزا داشته باشه!)
saeed_136915
19-10-2011, 21:26
اگه تلویزیون ورودی HDMI داره از تبدیل DVI to HDMI استفاده کنین. کیفیت VGA به علت آنالوگ بودن پایینه
دوست عزیز فکر کنم اشتباه منظورمو رسوندم!
تصویر یکی هستش! اما در دو مانیتور نشون داده میشه! کیفیت پایینه!
الان همه چیز درسته فقط کیفیتی که بر روی تلویزیون LCD هستش انگار آنالوگ هستش و برفکیه! می خوام مثل مانیتوری باشه که به کیس وصله!
(((( نمیخوام دوتا تصویر مجزا داشته باشه!)
خوب منم گفتم نمیشه همزمان برای گرافیک به مدل گرافیک شما دوتا خروجی گرفت برای یک تصویر برای اینکار گرافیک خودش باید این قابلیت رو داشته باشه
شما فقط یک کابل خروجی از گرافیک بزنید به اون tv که میگید کیفیتش بده ببینید با اینکار کیفیتش چطور میشه
همزمان برای پخش یک تصویر دوتا خروجی گرفتن از یک گرافیک و پخش رو دوتا نمایشگر لازمش اینه که خود گرافیک هم ساپورت کنه مثل eyefinity رادئون
یا 3d vision surround انویدیا که در موردش صحبت کردم
saeed_136915
19-10-2011, 22:28
خوب منم گفتم نمیشه همزمان برای گرافیک به مدل گرافیک شما دوتا خروجی گرفت برای یک تصویر برای اینکار گرافیک خودش باید این قابلیت رو داشته باشه
شما فقط یک کابل خروجی از گرافیک بزنید به اون tv که میگید کیفیتش بده ببینید با اینکار کیفیتش چطور میشه
همزمان برای پخش یک تصویر دوتا خروجی گرفتن از یک گرافیک و پخش رو دوتا نمایشگر لازمش اینه که خود گرافیک هم ساپورت کنه مثل eyefinity رادئون
یا 3d vision surround انویدیا که در موردش صحبت کردم
فکر نکنم اینطور باشه. من خودم قبلا GT240 داشتم هم به مانیتور وصل میکردم هم به TV کیفیتش هم خوب بود.
فکر نکنم اینطور باشه. من خودم قبلا GT240 داشتم هم به مانیتور وصل میکردم هم به TV کیفیتش هم خوب بود.
240 این قابلیت multi monito رو داره ولی 220 این قابلیت یعنی 3d visoon surrounfd رو نداره و اگه کار این دوستمون رو بکنید اتفاق های مختلفی میفته یا اونیکی تصویر داره اون یکی دیگه که مثلا برای کامیپوتر هست تصویرش بی کیفیته یا آیکون نداره من خودم این مورد رو تست کردم
mostafait
20-10-2011, 10:41
دوستان عزیز کارت GT220 هم قابلیت Multi Display رو دارد!
جای دیگه هم استفاده کردم درسته!!!!
روی این سیستم نمیدونم چرا اینطوریه!امکان داره مشکل از کابل 5 متری باشه که داریم استفاده میکنیم؟!
دوستان عزیز کارت GT220 هم قابلیت Multi Display رو دارد!
جای دیگه هم استفاده کردم درسته!!!!
روی این سیستم نمیدونم چرا اینطوریه!امکان داره مشکل از کابل 5 متری باشه که داریم استفاده میکنیم؟!
ولی تو سایت انویدیا ننوشته که این قابلیت رو داره و من برای این مورد با این گرافیک مشکل داشتم
درایور گرافیک رو آپدیت کنید ببینید چی میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.