ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اموزش Blender

eaw_Master
18-10-2011, 14:09
با سلام به همه سه بعدی کارهای عزیز
بنده کاربر 3D Studio Max هستم
جدیداً با Blender آشنا شدم که در عین
1. رایگان بودن
2. سرعت یادگیری بالا
3. کم حجم بودن برنامه (26 مگابایت فایل نصبی)
4. قابلیت کار کردن با انواع سیستم عامل ها
5. عدم نیاز به سخت افزار حرفه ای
6. قابلیت انجام هرگونه کاری که شما انتظار دارید یک نرم افزار سه بعدی در اختیار شما قرار بدهد(اسکریپت نویسی، قابلیت اعمال انواع ویرایشگرها، سرعت و دقت در طراحی، کنترل کامل متریال، نور، دوربین، انیمیشن و ...)

حال بنده تازه وارد مطالعه این نرم افزار شدم
می خواستم ببینم کسی در این زمینه اطلاعاتی داره (نحوه طراحی) در اختیار دیگران قرار بده و یا راهنمایی کنه یا نه؟

ashitaka
02-11-2011, 11:50
Blender نرم افزار فوق العاده ای. UI عالی ای داره. من هم به تازگی کار با اونو شروع کردم. بزرگترین مشکلی که داشت عدم پشتیبانی از GI بود که با موتور رندر جدیدش Cycles حل شده. Cycles یه چیز تو مایه های Keyshot هست با این تفاوت که شما اونو داخل Blender دارید و می تونید باهاش انمیشن رندر بگیرید.( شاید با keyshot هم بشه انمیشن رندر گرفت من بلد نیستم) با GPU هم می تونه رندر بگیره مثل IRay.
مشکل دیگش مخصوصا برای کاربران 3ds max مدلینگ هست که خیلی از ابزارهای استاندارد مدلینگ رو مثل chamfer ، inset و ... رو به صورت پیش فرض نداره که باید پلاگین نصب کنید. اما بجاش ابزار Sculpting ، Retopology و خیلی چیزای دیگه داره.
خلاصه با ورود Cycles تو ورژن بعدی یعنی 2.61 (یک دو ماه دیگه) خواهد ترکوند.
Camrea tracking قابلیت دیگه ورژن جدیده که فکر نکنم هیچ Package سه بعدی دیگه ای این قابلیت رو داشته باشه (اگه اشتباه می کنم لطفا بگید)