مشاهده نسخه کامل
: سونی یا پاناسونیک
با سلام
چند وقتی دنبال خرید تلوزیون هستم و داشتم توی این فرم تحقیق می کردم که دیدم یکسری از دوستان پاناسونیک را برترین تلوزیون می دونند و یکسری سونی را ؟؟
اما چیزی که هست هیچ بحثی بین دوستان نیست که واقعا کدامیک بهترن ؟؟؟
من خودم بین مدلهای st30,vt30پاناسونیک و EX720 و hx800 سونی موندم میدونم که سونی led و پانی نئوپلاسماست لطفا دوستان یه بحثی داشته باشیم که چرا سونی و چرا پاناسونیک و همچنین تفاوت های این دو تکنولوژی ال ای دی و نئو را از نظر کیفیت طول عمر توضیح دهند و همچنین درمورد کاستی های این دو تلوزیون در باره امکانات توضیح دهند
با تشکر
دوستان کسی راهنمایی نمیکنه ؟؟
بین 42st30
hx800
ex720 کدوم را انتخاب کنم
TATU_TATY
19-10-2011, 12:23
من این کاره نیستم اگر میخواستم بگیرم .
st30
hx800
ex720
با سلام
چند وقتی دنبال خرید تلوزیون هستم و داشتم توی این فرم تحقیق می کردم که دیدم یکسری از دوستان پاناسونیک را برترین تلوزیون می دونند و یکسری سونی را ؟؟
اما چیزی که هست هیچ بحثی بین دوستان نیست که واقعا کدامیک بهترن ؟؟؟
من خودم بین مدلهای st30,vt30پاناسونیک و EX720 و hx800 سونی موندم میدونم که سونی led و پانی نئوپلاسماست لطفا دوستان یه بحثی داشته باشیم که چرا سونی و چرا پاناسونیک و همچنین تفاوت های این دو تکنولوژی ال ای دی و نئو را از نظر کیفیت طول عمر توضیح دهند و همچنین درمورد کاستی های این دو تلوزیون در باره امکانات توضیح دهند
با تشکر
مزایای led :
به طور کلی باریکترند
مصرف برق کمتری دارند(البته این موقعی حس میشه که شما بخوای برای هر اتاق یک تی وی بگیری)
در جاهایی که نور خیلی زیاد است (سالن آفتابگیر با پرده های کشیده / یا نور زیاد خیلی فروشگاه ها) به نظر میرسد تصویر بهتری دارند
مزایای plasma :
رنگهای طبیعی تری دارند ( گول تصویر کمی تاریک در نور زیاد فروشگاه ها رو نخورید)
رنگ سیاه عمیق تری تولید می کنند
کنتراست تصویر بالاتری دارند
وضوح حرکتی خیلی بهتری نسبت به led ها دارند . حرکات سریع ( صحنه های اکشن فیلم ها حرکت سریع توپ فوتبال یا هر ورزش دیگه روی led و lcd های خوب تار میشه و روی مدل های پایینتر و ارزونتر اونا که اگه راجبش صحبت نکنم سنگین تره . پلاسما ها در این مورد اصلا ضعف ندارند و حتی مدل های معمولی اونا هم از led های مدل بالا بهترن
پلاسما ها میتونن روشنایی تصویر یکنواختی در کل صفحه ارایه کنن در صورتی که تمام led ها کم و بیش تو این مورد می لنگن
پلاسماها مخصوصا تو سایز های بالا قیمت خیلی مناسب تری نسبت به led دارن
در بین sony ها فقط hx925 هستش که مشکلات ذکر شده در led رو تاحدی کم کرده ولی با تو جه به قیمت خیلی خیلی بالاش اصلا توصیه نمی شه.
پیشنهاد من به شما همون st30 یا vt30 هستش (بستگی به بودجه شما داره)
دوستان کسی راهنمایی نمیکنه ؟؟
بین 42st30
hx800
ex720 کدوم را انتخاب کنم
شماانتخابهای خوبی انجام دادی بنظرمنم st30. ولی پیشنهادمیکنم ازنزدیک تصاویرشونو ببینی اونوقت چشمان شماست که تصمیم میگیرن. منظورم اینه که شایدتصویر ال ای دی ها باسلیقه شمابیشتر جورباشه.
نتیجه خریدتو اطلاع بده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.