مشاهده نسخه کامل
: برنامه opengl برای کار در افتر افکت :
برنامه opengl برای کار در افتر افکت :
دوستان برنامه opengl رو ندارم.این برنامه برای رندرینگ برنامه مفیدی هست؟اگر میشه لینکه دانلودش رو بذارید برای من.ویندوز من 7و 32 بیتی هستش.کارت گرافیکم هم ati و سری 4600 هستش.
سلام دوست من تا اونجایی که بنده اطلاع دارم open gl alwayes on روی کارتهای جیفورس فعال میشه و برای کارتهای رادیون ati فکر نمیکنم این قابلیت خیلی عالی فعال باشه من خودم روی لپ تاپم که کارتش ati هست این گزینه برام غیر فعال هست ولی روی سیستم pc یک کارت 580gtx هست که open gl براش فعال میشه و وقتی که فعال میشه دقیقا کارهای 1920*1080 رو وقتی رم پریویو میگیرم مثل اینکه پروژه رو رندر کردی و داری خروجی رو میبینی واقعا قابلیت غیر قابل انکاری هست که سیستمت رو از این رو به اون رو میکنه
masoud71
18-10-2011, 14:07
سلام
کلا میشه در مورد opengl توضیحات کاملی بدید
ممنونم
Reza Azimy_RW
19-10-2011, 00:09
سلام عزیز
OpenGL یه کتابخانه هست به اصطلاع . برای رندر . مثله DirectX . کله نرم افزارهای سه بعدی بر اثاث یکی از ایناست . یا اوپن جی ال یا دایرکت ایکس . ربطی هم به کارت گرافیک نداره همه مدلهای کارت گرافیک میتونن OpenGL و DirectX رو همزمان داشته باشن موفق باشی
سلام برای استفاده از open gl از منوی edit بر روی گزینهpreferences کلیک کرده و بعد بر روی preview کلیک میکنیم و در پنجره باز شده تیک گزینه open gl enable را میزنیم و در هنگام کار با پروژه بر روی دگمه منوی fast preview که زیر پنجره مانیتور قرار دارد رفته و گزینه open gl always on را انتخاب میکنیم لازم به ذکر است که همانطور که دوست عزیزمون در مطالب بالا اشاره کردند هیچ ربطی هم به نوع کارت گرافیکی که ati باشه یا geforce نداره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.