مشاهده نسخه کامل
: فونداسیون منفرد ؟
anti-military
18-10-2011, 00:02
سلام یه سوال داشتم . این فونداسیون منفرد که میگن چه فرقی با نواری داره ؟
من قبلا فکر میکردم برای یه ساختمون یک طبقه باید از فونداسیون نواری استفاده کرد اما یکی امروز بهم گفت
واسه ساختمون یه طبقه و دو طبقه باید از پی منفرد استفاده کنی که هم به صرفه تر هست هم جوابگو کارت ...
حالا میخواستم بپرسم دقیقا این فونداسیون منفرد که میگن چطوری باید پیاده بشه رو زمین ؟
ســلام...
سلام یه سوال داشتم . این فونداسیون منفرد که میگن چه فرقی با نواری داره ؟
من قبلا فکر میکردم برای یه ساختمون یک طبقه باید از فونداسیون نواری استفاده کرد اما یکی امروز بهم گفت
واسه ساختمون یه طبقه و دو طبقه باید از پی منفرد استفاده کنی که هم به صرفه تر هست هم جوابگو کارت ...
حالا میخواستم بپرسم دقیقا این فونداسیون منفرد که میگن چطوری باید پیاده بشه رو زمین ؟ بزار من یه توضیح مختصر بدم برات....سوالی بود در خدمتم...
سه نوع فونداسیون داریم...منفرد......نواری........... ..گسترده.......
که هر سه نوعش بسته به نوع خاک زمینی که میخواییم سازمون رو بنا کنیم تعیین میشه....که البته امروزه دیگه از فونداسیون منفرد استفاده نمیکنن...چون بیشتر ساختمون ها دو طبقه بیشتره.....قدیم ساختمان های یه طبقه بعضی موارد 2 طبقه فونداسیونش منفرد بود......الان بسته به نوع خاک میگن نواری باشه یا گشترده....
منفرد هم یه این صورت هست که زیر هر ستون کرسی چینی میکردن و بتن میریختن..مثلا زیر یه ستون....به ابعاد یه متر در یه متر ..یا 1و نیم در 1 و نیم...بتن میریختن.......
البته اگه میخواستن خیلی عالی درست کنن به قول معروف سنگ تمام بزارن...اول کرسی چینی میکردن توش شفته میریختن..بعد روی اون رو بتن میریختن....بعد ستون رو میزاشتن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.