ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست آموزش نصب نرم افزار روی گوشی های ا HTC ا

parisa_p
17-10-2011, 23:13
سلام. لطفا یه نفر منو راهنمایی کنه که چجوری برنامه روی گوشی نصب کنم. htc incredible s

Mig33
18-10-2011, 18:16
من با این گوشی آشنائی ندارم ولی اگر :

- بلوتوث گوشیست فعال نیست و تو گوشیت فایل منیجر نداری : برنامه Android Injector رو رو کامپیوتر نصب کن و گوشیتو با کابل به کامپیوتر وصل کن و با برنامه ای که گفتم هر برتامه ای رو راحت بفرست تو گوشیت ( مخصوصا فایل منیجر و بلوتوث فایل ترانسفر...)

- اگر اتصال اینترنتی با گوشیت داری : برو این سایت :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد برنامه رو نصب کن و این برنامه خودش یه مارکت هست اینو که نصب کنی کلی برنامه دسترسی داری که از همونجا نصب میشه که میری یه فایل منیجر یا بلوتوث فایل ترانسفر رو نصب میکنی که هم میتونی بعدا با بلوتوث فایل بگیری و هم از همین مارکت ها یا فروشگاه ها .( البته اینجا هم یه فایل منیجر میخوای )

- فایل منیجر که واجبه ....بعدش با اینترنت برنامه بازار رو که نصب کردی تو همون فروشگاه بازار این برنامه رو نصب کن :

حسن این برنامه رو نوشتم خیلی کارارو راحت میکنه و هی لازم نیست کابلو بزنی به گوشی و......

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::

به زیون ساده برنامه زیر ( اولی ) رو دانلود کن ...بعد اونو رو کامپیوتر نصب کن ....گوشی رو به با کابل به کامپوتر وصل کن
برنامه رو باز کن و برنامه دوم رو به گوشی انتقال بده .... تمام .

اینم برنامه ها خواستی دانلود کن :
برنامه Android Injector

برنامه بلوتوث فایل ترانسفر ( که کار مدیریت فایل رو هم انجام میده ) :

Hadi King
18-10-2011, 22:24
آموزش کامل نصب برنامه و بازی روی گوشی های تحت آندروید توسط نرم افزار قدرتـــمند ا Android Pc Suite ا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید!:40: