مشاهده نسخه کامل
: مانیتور + اسپیکر
Yashar_satyr
17-10-2011, 19:09
سلام - من یه asus ms228h دارم - مشکلی داره که کناره مانیتور اسپیکر بزارم؟؟ یعنی به مانیتور ضرر نداره؟
چون موقعی که crt داشتم رنگاش به هم می ریخت - بعضی موقع هم می خوام آهنگ گوش کنم و صدا ببرم بالا - یه موقع مانیتور رو داقون نکنه؟ اسپیکر قشنگ کناره مانیتور چسبیده - حالا لطفا راهنمایی کنید
jafarian
18-10-2011, 01:15
اسپیکر هرچی ازمانیتور فاصله داشته باشه بهتره چون همون آهنربایی که داخلش بکار رفته روی رنگ مانیتور تاثیرمیزاره تا حدی:20:
H.Operator
18-10-2011, 01:56
درود
ببین دوست من مانیتورهای crt روش کارشون از نوع پرتو کاتدی بود که آهن ربای اسپیکر روشون خیلی تاثیر گذار بود و این الکترونها رو جذب می کرد و خودت دیدی چیکار می کرد.اما مانیتورهای lcd و led این مشکل رو ندارن چون روش کارشون به کل فرق داره و خبری از پرتو افشانی توشون نیست و این مشکل براشون پیش نمیاد(اما شما چون فک کنم اسپیکرت قدیمی هست برای محض احتیاط سعی کن به مانیتورت نچسبونیش).
البته ناگفته نماند اسپیکرهای جدید از برندهای معتبر اکثرآ دیگه با روش magnetic shield اون خاصیت آهنربایی رو از بین بردن بدون اینکه زره ای روی کارایی اسپیکر تاثیر بزاره و به نوعی این مشکلات کلآ برطرف شده.اسپیکر خود من هم که ادیفایر هست همینجوریه magnetic shield ـه و من راحت میزارمش کنار مانیتور و مودم بدون اینکه مشکلی ایجاد کنه.
نمونه از اسپیکر مجهز به magnetic shield
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Yashar_satyr
18-10-2011, 07:56
تشکر از دوستان عزیز - اسپیکر من از اون قدیمی های microlab هستش - امروز می رم مغازه یکی از دوستان یه اسپیکر انتخاب می کنم - از مارک viera + erch + nansim ولی فکر نکنم shield داشته باشن - می خوام یه دونه ارزونش 30 تا 50 تومنی بخرم
Yashar_satyr
18-10-2011, 23:12
رفتم بازار چیزه خوبی ندیدم - همون اسپیکر خودم خوبه - با led هم 8 یا 10 سانت از هر طرف فاصله دادم تا به مانیتور صدمه نرسه
من الان مانیتورم به خاطر اینکه ورودی آنتن تلویزیون داره خودشون براش اسپیکر گذاشتن . دیگه فاصله از این نزدیک تر ! :31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.