ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید مادربرد و سی پی یو تا 200-250

luminium
17-10-2011, 16:58
سلام.
پیشنهادتون برای مادربرد و سی پی یو تا سقف 200/250 چیه؟ (اگه تا 200 باشه بهتره٬ اینطوری لازم نی ا بقیه جاها کم کنم واسه این دوتا)
چیزهایی که ا مادربرد میخام: حداقل ۶ تا ساتا داشته باشه. فک کنم اگه همش ۶gb باشه بهتره منتهی با توجه به بقیه چیزهایی که ا مادربرد انتظار دارم داشته باشه اگه دو یا سه تاش هم ۶gb بود خوبه. بقیه 3gb. اگه نشد هم که همه 3gb.
یو اس بی پشت حداقل شیش هفت تا داشته باشه. اگه یو اس بی سه باشه بهتره تا دو.
پی سی آی اسلات معمولی حداقل یدونه رو داشته باشه! اگه دوتا باشه بهتره با یدونه هم که پی سی آی اکیپرس
رم٬ رم اگه دی دی آر۳ باشه بهتره اگه دو هم بود مشکلی نداره. تا ۱۶ رو ساپورت کنه مثلا.
سی پی یو رو فقط راجع به سی پی یوهای اینتل اطلاعات دارم٬ هیچ اطلاعاتی راجع به ای ام دی ندارم اما چن تا مادربردی که دیدم و سی پی یو های ای ام دی رو ساپورت میکردن بیشتر به خواسته های من نزدیک تر بودن تا اینتل. یجوری باشه که بعد ها خاسم ارتقاش بدم بشه.
خودم فک میکنم ازراک خوبه. چون مادربرد فعلیم ازراک و راضیم ازش. قیمتش هم خوبه. اما مهم نیس مادربردش چه مارکیه زیاد.
مچکرم.
پ.ن: لطفا سی پی یو هایی رو که دارید معرفی میکنید اگه میدونید بگید که ا نظر کارایی بیشتر شبیه به کدوم دسه ا سی پی یو های انتله. نشد هم که هیچی.
پ.ن: میدونم ازین دس سوال‌ها زیاد میشه منتهی گشتن و پیدا کردنش سخته تو فروم