ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بنر متحرک

ninjavb
17-10-2011, 16:50
با سلام من میخوام برای بنر سایت چند تا عکس پشت سرهم بیاد به صورت اتوماتیک و اگه کاربر با موس روی عکس رفت دکمه هایی ظاهر بشه که بتونه به عکس بعدی یا قبلب بره میخواستم ببینم با چه نرم افزا میشه اینو طراحی کرد؟ ایا با flash میشه؟
با تشکر

neopersia
17-10-2011, 17:52
هم با فلش میشه و هم با جاوا اسکرپت. البته باید بلد باشید تا بتونید خودتون انجام بدید!
میتونید از فریمورکهای جاوا اسکرپت و پلاگینهای مروبط به اسلاید شو هم استفاده کنید

ninjavb
17-10-2011, 23:01
هم با فلش میشه و هم با جاوا اسکرپت. البته باید بلد باشید تا بتونید خودتون انجام بدید!
میتونید از فریمورکهای جاوا اسکرپت و پلاگینهای مروبط به اسلاید شو هم استفاده کنید

من که خودم بلد نیستم با فلش کار کنم ولی دوستم یکم بلد چه جوریه؟ سخته؟
این فریم ورک و اسلاید شو چیه ؟ چه جوریه ؟ میشه از تو اینترنت گیر اورد؟
باتشکر

m.m.m5651
17-10-2011, 23:51
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ninjavb
18-10-2011, 11:30
من توی همون سایتی که گفتید رفتم ولی متوجه نشدم که چه طوری باید از اون کدهای jquery تو صفحه html استفاده کنم . البته اون چیز جالبی بود و من چند مورد دیگه تو سایتای خارجی پیدا کردم ولی نمیدونم چه طوری باید تو سایتم استفاده کنم.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید و دقیقا بگید که چه طور باید از کدهای jquery استفاده کنم.

ویه چیز دیگه اگه دوستان کسی میدونه در مورد ساخت این بنر تو نرم افزار فلش توضیح بده چون اون چیزی که من میخواستم با اون چیزی که دیدم متفاوت بود و من میخوام وقتی با موس روی عکس میره بعد دکمه های next و حقpreviwe ظاهر بشهه و این عکس برای بنر سایتم باشه.
باتشکر

021DVD
24-10-2011, 09:56
نرم افزار ساده و کم حجمی برای ساخت بنر متحرک نیست؟

raminramz
20-12-2011, 16:04
EximiousSoft GIF Creator 5.57
lمن خودم از این نرم افزار استفاده میکنم