ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در ضمینه ی 3d

amamset
17-10-2011, 16:04
سلام من تازگی یک تلوزیون sony nx 815 خریداری کردم!
یک لپ تاب hp 6199 هم دارم!
سونی قابلیت پشتیبانی از 3d رو داره!من الان با یک کابل hdmi این ها رو به هم وصل می کنم!
چطور باید با تلوزیونم 3d تماشا کنم؟ یعنی مثلا crysis 2 رو تو لپ تاب بزارم! بعد با hdmi لپ تاب رو به تلوزیون وصل کنم!3d کرایسیس رو روشن کنم و با عینک های تلوزیون اون رو به صورت 3d مشاهده کنم؟!!
آیا این کاری که گفتم ممکنه؟
اگر ممکن هست لطفا راهنمایی جامعی کنین که متوجه بشم!
ممنون!!!!!!!!!!!:11:

hayat
18-10-2011, 02:29
سونی قابلیت پشتیبانی از 3d رو داره!من الان با یک کابل hdmi این ها رو به هم وصل می کنم!
چطور باید با تلوزیونم 3d تماشا کنم؟ یعنی مثلا crysis 2 رو تو لپ تاب بزارم! بعد با hdmi لپ تاب رو به تلوزیون وصل کنم!3d کرایسیس رو روشن کنم و با عینک های تلوزیون اون رو به صورت 3d مشاهده کنم؟!!
مبارك باشه دوست من......
لپ تاپ شما براي پخش فيلمهاي 3d هيچ چيزي كم نداره فقط هنگام پخش بايد دكمه 3d رو روي كنترل چند بار فشار بدهيد تا تلويزيون بطور اتوماتيك با نوع فيلمتون هماهنگ بشه وعينكتون رو همزمان روشن كرده باشيد.
اما براي پخش بازي هاي 3d:
ابتدا جديدترين ورژن برنامه كارت گرافيك لپ تاپ رو از سايت مربوطه دانلود كرده و نصب كنيد ممکنه که تو آخرین آپدیت درایور،3d رو هم اضافه کرده باشن و سپس به قسمت تنظيمات گرافيك لپ تاپتون برويد و اگه 3D setting رو داره كه بازي رو معرفي كنيد و در آخر توي بازي 3d فعال كنيد ......

amamset
18-10-2011, 14:11
داداش همچین گزینه ای تو آپدیت جدید هم وجود نداره!!:41:چی کار کنم؟

A.N.A.P
18-10-2011, 14:23
برو تو بازی بعد به قسمت Video . دقیقا یادم نیست چون من خودم یار Crysis 2 رو 3D بازی کردم . از اون قسمت باید بری 3D Setting . اگه فعالش کنی بازی Screen بازی 2 قسمت میشه . بعد باید توی تنظیمات تلویزیون تنظیمات 3D رو باید بذاری رو پهلو به پهلو یا Side by Side ! عینک رو بذان حال کن ! البته این آموزش واسه X360 بودا !