مشاهده نسخه کامل
: واکسن آنفولانزا و واکنش بدن
قله بلند
17-10-2011, 15:14
سلام
دکتر ریه برام واکسن آنفولانزا نوشتند. امروز رفتم واکسن رو زدم و یک دقیقه نگذشته بود که به یک باره حالم بد شد و ضعف و بیحالی همه وجودم رو گرفت. بدنم عرق کرد. حدوداً 10 دقیقه ای نشستم تا بهتر شدم و نیم ساعتی گذشت که اثرش رفت.
خود خانمی که توی تزریقات بودند گفتند که شما اولین نفری هستی که اینجوری واکنش می دی.
چند سال پیش که واکسن سرخک و سرخجه می زدند که وضعم خیلی خیلی بد شده بود که سریع به دادم رسیدند. اون موقع هم فقط برای من این اتفاق افتاد.
این چی معنی می ده؟ آیا بدن من به واکسن ها واکنش زیاد نشون می ده؟ یا نکته دیگری هست؟
سلام
دکتر ریه برام واکسن آنفولانزا نوشتند. امروز رفتم واکسن رو زدم و یک دقیقه نگذشته بود که به یک باره حالم بد شد و ضعف و بیحالی همه وجودم رو گرفت. بدنم عرق کرد. حدوداً 10 دقیقه ای نشستم تا بهتر شدم و نیم ساعتی گذشت که اثرش رفت.
خود خانمی که توی تزریقات بودند گفتند که شما اولین نفری هستی که اینجوری واکنش می دی.
چند سال پیش که واکسن سرخک و سرخجه می زدند که وضعم خیلی خیلی بد شده بود که سریع به دادم رسیدند. اون موقع هم فقط برای من این اتفاق افتاد.
این چی معنی می ده؟ آیا بدن من به واکسن ها واکنش زیاد نشون می ده؟ یا نکته دیگری هست؟
این مورد به احتمال زیاد یک شوک مختصر در اثر تزریق می باشد ( شوک وازو واگال ) . مساله مهمی نیست و بهترین درمان آن دراز کشیدن تا رفع علائم می باشد . جای نگرانی نیست و به نوع واکسن نباید ارتباط داشته باشد .
قله بلند
20-10-2011, 14:03
سلام
آقای دکتر، بعد از مدت زمان اندکی(شاید کمتر از یک ساعت) از تزریق این واکسن، بدنم جوش زد و می زنه. اول فکر کردم که حساسیتم بیشتر شده و قرص سیتریزن خوردم ولی تاثیرش روی این جوش هایی که می زنه، اندکه یا اصلاً تاثیر نداره
این هم می تونه از عوارض واکسن باشه یا بدن من اینجوری واکنش می ده
سلام
آقای دکتر، بعد از مدت زمان اندکی(شاید کمتر از یک ساعت) از تزریق این واکسن، بدنم جوش زد و می زنه. اول فکر کردم که حساسیتم بیشتر شده و قرص سیتریزن خوردم ولی تاثیرش روی این جوش هایی که می زنه، اندکه یا اصلاً تاثیر نداره
این هم می تونه از عوارض واکسن باشه یا بدن من اینجوری واکنش می ده
اگر جوش یا دانه می زند و خارش هم دارد احتمالا حساسیت به موادی در درون واکنس می باشد
قله بلند
21-10-2011, 11:00
سلام
یعنی مشکلی نیست و رفع می شه؟ مثل جوش های عادی می مونه. اگه رفع می شه چقدر طول می کشه؟
سلام
یعنی مشکلی نیست و رفع می شه؟ مثل جوش های عادی می مونه. اگه رفع می شه چقدر طول می کشه؟
انشا الله که مشکلی نیست . در مورد زمان رفع آن چیزی نمیتونم بگم . بستگی به شدت و نوع حساسیت دارد
amd>intel
21-10-2011, 19:54
شما بايد ضمينه حساسيت داروئي داشته باشيد . البته دكتر مطمئنا از من اطلاعات دقيق تري دارند .
قله بلند
22-10-2011, 18:40
من پیش فوق تخصص ریه می روم و ایشون می دونند که من دارای حساسیت هستم و سیتریزین می خورم. این دفعه که رفتم پیششون(حدوداً 10 روز دیگه) می گم که اینجوری شده
قله بلند
31-10-2011, 18:53
سلام
امروز رفتم پیش فوق تخصص ریه(پزشکم) و ماجرا رو گفتم. ایشون گفتند که به تخم مرغ حساسیت داری که من گفتن نه. گفتند پس مشکلی نیست.
بعد از گذشت تقریباً 3 هفته از تزریق واکسن، جوش هایی که زده کمی بهبود پیدا کرده که روی بازوها، روی شکم و کمر هستند. زیاد نیستند ولی خارش دارند.
قله بلند
04-11-2011, 15:54
سلام
آقای دکتر morsadr
با وجود تزریق واکسن آنفولانزا چرا من دچار گلودرد شدم و اندکی تب دارم؟ مگه این واکسن جلوی سرماخوردگی و آنفولانزا رو نمی گیره؟
چند روز پیش که رفته بودم بیمارستان، به دلیل توقف چند ساعته در هوای در بسته اونجا، احساس ضعف و بیحالی کردم و حتی به دکترم هم گفتم که شرایط مناسبی در اینجا وجود نداره.
سلام
آقای دکتر morsadr
با وجود تزریق واکسن آنفولانزا چرا من دچار گلودرد شدم و اندکی تب دارم؟ مگه این واکسن جلوی سرماخوردگی و آنفولانزا رو نمی گیره؟
چند روز پیش که رفته بودم بیمارستان، به دلیل توقف چند ساعته در هوای در بسته اونجا، احساس ضعف و بیحالی کردم و حتی به دکترم هم گفتم که شرایط مناسبی در اینجا وجود نداره.
خودتون می گید واکسن آنفلوآنزا !!! این واکسن فقط می تواند شما را در برابر چند نوع ویروس آنفلو آنزا ایمن کند و هیچ ارتباطی به سرما خوردگی و مابقی ویروسها و میکروبها ندارد . بنابر این احتمال سرما خوردگی هنوز وجود دارد .
مراکز درمانی و بیمارستانی از مناطق آلوده محسوب می شود . ولی متاسفانه چاره ای نیست :41:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.