مشاهده نسخه کامل
: درخواست یه مقاله انگلیسی با یکی از این موضوعات
panther99
17-10-2011, 14:04
دوستان خسته نباشید . من یه مقاله به زبان انگلیسی میخوام با یکی از موضوعات علمی یا اجتماعی یا فرهنگی . یکی از این سه موضوع باشه .( مثلا در مورد مسائل فرهنگی یا اجتماعی کشورهای جنوب شرق آسیا .) حداقل 15 صفحه باشه . و اسم نویسنده و ... هم مشخص باشه . اگه با ترجمه فارسی هم بود که دیگه بهتر . برای تحقیق و فوری میخوام . ممنون میشم کمک کنید .
panther99
18-10-2011, 00:59
آقا اگه ممکنه جواب بدید .خواهشا . فوریه !!!
panther99
19-10-2011, 01:24
دوستان نمیدونم باید التماس کنم ، چی کار باید کنم که یه نفر 2تا مقاله به من معرفی کنه !!!!!!!!!!!!!!!!! 3 روز گذشته و انگار نه انگار !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
panther99
20-10-2011, 10:52
دوستان خواهش میکنم یه نفر به من یه مقاله معرفی کنه !!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان خسته نباشید . من یه مقاله به زبان انگلیسی میخوام با یکی از موضوعات علمی یا اجتماعی یا فرهنگی . یکی از این سه موضوع باشه .( مثلا در مورد مسائل فرهنگی یا اجتماعی کشورهای جنوب شرق آسیا .) حداقل 15 صفحه باشه . و اسم نویسنده و ... هم مشخص باشه . اگه با ترجمه فارسی هم بود که دیگه بهتر . برای تحقیق و فوری میخوام . ممنون میشم کمک کنید .
اگه مشکلت با معرفی سایت حل میشه لینک بدم که دانلود کنی ولی زحمت ترجمه اش میشه با خودت
panther99
21-10-2011, 11:44
آره ممنون میشم . موضوعش چیه ؟؟؟؟؟ زیاد هم سخت نباشه !!! لطف میکنی .
من تو انتخاب موضوع برا خودم هم موندم :دی
نمی تونم بهت موضوع بدم
یه سایت هست که منبع مقالات انگلیسیه با موضوعات مختلف
شما موضوع مورد نظرت رو وارد می کنی / لیست مقالات رو نشون می ده و می تونی انتخاب کنی
اسمش رو کپی کن و توی گوگل سرچ کن / از این راه می تونی دانلود کنی
موفق باشی :11:
panther99
01-11-2011, 09:50
آقا من گشتم چیز خاصی پیدا نکردم . همچنان لنگ مقاله هستم . اگه ممکنه یکی برام مقاله انگلیسی PDF بذاره . فوری و حیاتیه . دمتون گرم . ممنون .
panther99
03-11-2011, 01:19
یعنی از بین این 190 نفری که بازدید کردن این تاپیک رو یه نفر نیست کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست عزیز شما نه موضوع رو اعلام می کنی / نه خصوصیات مقاله ات رو میگی
من دو تا لینک برات گذاشتم امیدوارم مفید باشه :11: البته این موضوعها تخصصیه رشته کامپیوتره
خیلی هم کار سختی نیست سرچ و دانلود:20:
panther99
05-11-2011, 01:24
ببینید نمیخوام اصلا تخصصی باشه !!! یعنی نباید باشه ! دست خودمون نیست !!!!!!!!!!!!!!!!
یه چیزی مثل فرهنگ ملتها ! یا تحولات اقتصادی یا همون بحران اقتصادی ، چیزی که به ظاهر ترجمه اش آسون باشه و قابل قبول . حالا میتونه مباحث ورزشی ، اجتماعی ، سیاسی یا فرهنگی باشه .
خودم چون وقت ندارم این زحمتو دادم به شما !! از زمان پست دادنم ببینید !!!!
panther99
07-11-2011, 13:04
دوستان خبری نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.