مشاهده نسخه کامل
: چاپ روی تی شرت
Serenity
17-10-2011, 01:02
سلام دوستان
می خواستم بپرسم چطوری میشه رو تی شرت همچین طرح هایی زد ؟ چه روشی کم هزینه تر و کم ریسک تر هست برای چاپ کردن روی همچین تی شرت هایی؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:11: مرسی
Serenity
19-10-2011, 22:53
:11:
مرسی که جواب دادین دوستان !
:11:
مرسی که جواب دادین دوستان !
به جاي اينكه اين چند خط رو اينجا تايپ كنيد و بعد دلگير بشيد از جواب نگرفت واگان "چاپ عكس روي تي شرت" رو تو گوگل سرچ كنيد و اطلاعات كافي و كاملي پيدا كنيد تعداد زيادي جا هست كه اينكار رو انجام ميده
در مورد كم ريسك منظورتون رو نفهميدم ؟ ريسك چي ؟؟؟
Serenity
20-10-2011, 14:47
به جاي اينكه اين چند خط رو اينجا تايپ كنيد و بعد دلگير بشيد از جواب نگرفت واگان "چاپ عكس روي تي شرت" رو تو گوگل سرچ كنيد و اطلاعات كافي و كاملي پيدا كنيد تعداد زيادي جا هست كه اينكار رو انجام ميده
در مورد كم ريسك منظورتون رو نفهميدم ؟ ريسك چي ؟؟؟
من نمیخوام کسه دیگه ای چاپ کنه برام روی تیشرت ، میخوام خودم چاپ کنم !
تو گوگل هم سرچ کردم اما نتایج جالبی پیدا نکرم.چندتا سایت پیدا کردم و بهشون میل زدم اما جواب ندادن....
تو گوگل هم سرچ کردم اما نتایج جالبی پیدا نکرم.چندتا سایت پیدا کردم و بهشون میل زدم اما جواب ندادن....
براي خريد دستگاه هم خيلي شرگت هاي مختلفي هست كه از اين دستگاه ها ميفروشه كه اون هم با سرچ تو گوگل باز پيدا ميكنيد فقط كافي واژه دستگاه رو قبل از عبارات قبلي بزنيد و بعد تماس تلفني بگيريد
pirmardad
20-10-2011, 23:02
اگه تو خونه با هزینه کم می خای چاپ کنی باید شابلون بدی برات بزنن خودت یه سری رنگا داره بگیری بزنی
ولی رنگت پوسته پوسته میشه بعد یه مدت . ضمن اینکه uv هم نمی خوره و ماندگگاری زیادی نداره اون کارت
بدی بیرون چاپ کنن خیلی به صرفه است . حدودن 15 تومن میگیرن برای چاپ
Serenity
21-10-2011, 13:15
اگه تو خونه با هزینه کم می خای چاپ کنی باید شابلون بدی برات بزنن خودت یه سری رنگا داره بگیری بزنی
ولی رنگت پوسته پوسته میشه بعد یه مدت . ضمن اینکه uv هم نمی خوره و ماندگگاری زیادی نداره اون کارت
بدی بیرون چاپ کنن خیلی به صرفه است . حدودن 15 تومن میگیرن برای چاپ
دقیقآ میشه با کیفیت تی شرت هایی که اون بالا لینکش رو گذاشتم در بیارن برام؟ من چند تا جا رو دیدم همه قیمت ها 22 تا 25 تومن بود !...
shabnam1986
21-10-2011, 22:53
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستای عزیز می تونید تو سایت ایکس چاپ وارد بشید و بعد از انتخواب تی شرت طرح خودتون رو ببینید و سفارش بدبد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mohammad-Hashemi
29-12-2012, 01:03
اگر اشتباه نکنم چاپ روی تیشرت دو روش کلی داره . حرارتی و با پرینتر.
برای حرارتی باید روی کاغذ های مخصوص این کار طرح رو پیاده بکنید و با حرارت زیاد روی تیشرت پرس کنید .
پرینتری هم که مشخصه .
باز هم میگم اگر اشتباه نکنم اینطوری بود . قلا در موردش سرچ کردم و اینا یادم بود.
سلام آموزش چاپ تی شرت رو می تونید تو این لینک ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.