PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست DVD ریکاوری لپ تاپ اچ پی

navid_z
17-10-2011, 00:28
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیران سایت و کلیه دوستان عزیز

من احتیاج به دی وی دی های ریکاوری لپ تاپ اچ پی مدل Pavillion DV6 2155 که همون ابتدا که دستگاه کاملا بی نقص بوده تهیه شده اند دارم.
لطفا اگر کسی از دوستان این دی وی دی ها رو داره همکاری لازم رو مبذول بداره :31:
ضمنا هزینه دی وی دی ها ، رایت و پست کردنشون ، و شیرینی مربوطه عندالمطالبه پرداخت خواهد شد.
درصورتیکه قادر به کمک به بنده هستید به این آدرس به من ایمیل بزنید و شماره خودتونو برام بگذارید، در اسرع وقت با شما تماس میگیرم.
با تشکر فراوان

petros_e_fadakar2008@yahoo.com

ar.tmu
17-10-2011, 12:01
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیران سایت و کلیه دوستان عزیز

من احتیاج به دی وی دی های ریکاوری لپ تاپ اچ پی مدل Pavillion DV6 2155 که همون ابتدا که دستگاه کاملا بی نقص بوده تهیه شده اند دارم.
لطفا اگر کسی از دوستان این دی وی دی ها رو داره همکاری لازم رو مبذول بداره :31:
ضمنا هزینه دی وی دی ها ، رایت و پست کردنشون ، و شیرینی مربوطه عندالمطالبه پرداخت خواهد شد.
درصورتیکه قادر به کمک به بنده هستید به این آدرس به من ایمیل بزنید و شماره خودتونو برام بگذارید، در اسرع وقت با شما تماس میگیرم.
با تشکر فراوان

petros_e_fadakar2008@yahoo.com

دوست من بیشتر لپ تاپ ها خودشون یه درایو ریکاری دارند و احتیاجی به دی وی دیش نیست.شما تو قسمت computer management و disk management به درایوات یه نگاهی بنداز به احتمال زیاد باید باشه حدود 10gb هستش.اگه باشه موقع روشن کردن لپ تاپ f8 یا f10 رو بزن تا به قسمت restore بری و بعد ویندوزت مثل اولش میشه و اگه خواستی میتونی خودت دی وی دی ریکاوری درست کنی.لپ تاپ من vaio هستش و تا حالا اصلا از دی وی دی هاش استفاده نکردم.
اگه سوالی بود در خدمتم

mohammad.ef
03-12-2011, 00:39
سلام .

یکی از دوستانم ، از ویندوز اورجینالش دی وی دی ریکاوری تهیه نکرد و الان به دلیل ویروسی شدن سیستم ، اون درایو ریکاوریش کار نمیکنه .
کسی هست که dvd ریکاوری اچ پی پاویلیون رو داشته باشه ؟