مشاهده نسخه کامل
: کسانی که با گرافیک پول در میارن حتما بخونن
kamron_devil
16-10-2011, 12:04
سلام و خسته نباشید به همه بچه های گرافیک کار حالا چه 3d max چه مایا چه برنامه های دیگه. همانطور که میدونید یا نمیدونید این برنامه هایی که من و شما استفاده می کنیم کپی شده و قانونه کپی رایت اجرا نشده پس دزدیه
حالا می خواهید تبصره بزنید که ایران رعایت نمی کنه دزدیش گردن من نیست و این حرفا خودتون می دونید. من اصلا ادم مذهبی نیستم ولی قضیه حلال حرام تو همه ادیان هست.
می خواستم بگم مثلا برنامه 3d max یا maya 3500 تا 4000 دلار پولش هست. نظر من این هستش که اگر از این برنامه پول در میارید حتما کمی پس انداز کنید و بعدا با ایمیل به شرکت اون برنامه توضیح بدید که جریان چیه. و می تونید یک شماره حساب بگیرید و پول رو برای آنها واریز کنید و یک لیسانس حلال بگیرید. البته پلاگین هاش هم همینطوره این کار لازمه.
حالا این نظر من بود شما هم نظرات خود رو اینجا بیان کنید ببینیم نظر شما چیه .
مرسی از سایت p30world :10:
Scary Feelings
16-10-2011, 12:34
حالا شما نماینده کدوم شرکتی؟
کاربرای غیرقانونی ویندوز میلونی هست , این همه فیلم , این همه موزیک که دانلود میکنیم , همه غیرقانونی هستند , خود شما با ویندوز نسخه 3 هزار تومنی اومدی تو این انجمن , چی شد که به فکر گرافیستا افتادی؟
حالا شما نماینده کدوم شرکتی؟
کاربرای غیرقانونی ویندوز میلونی هست , این همه فیلم , این همه موزیک که دانلود میکنیم , همه غیرقانونی هستند , خود شما با ویندوز نسخه 3 هزار تومنی اومدی تو این انجمن , چی شد که به فکر گرافیستا افتادی؟
درود
حالا این بنده خدا نظرشو داده...کنتور که نمیندازه ...............حالا شما باید اینطوری برخورد کنید:46:
و اما حلال و حرومی ...........
خب عزیز برادر فرض کنیم من پول رو جمع کردم و به حساب نرم افزار 3dsmax ریختم پس ویندوزی که نرم افزار روش نصب میشه چی:27:.............و تمام نرم افزارهایی که شما مثل اب خوردن کرک شده دارین چی میشه:31:
Scary Feelings
16-10-2011, 13:38
درود
حالا این بنده خدا نظرشو داده...کنتور که نمیندازه ...............حالا شما باید اینطوری برخورد کنید:46:
و اما حلال و حرومی ...........
خب عزیز برادر فرض کنیم من پول رو جمع کردم و به حساب نرم افزار 3dsmax ریختم پس ویندوزی که نرم افزار روش نصب میشه چی:27:.............و تمام نرم افزارهایی که شما مثل اب خوردن کرک شده دارین چی میشه:31:
منم منظورم همین بود که اگه اینطوری هست باید حدود 10-12 میلیونی بزاریم برا برنامه ها ..
توی خارج شاید یه شغل خیلی خیلی ساده حقوقش 4k باشه , اما تو ایران؟ باید حداقل 1سال پول کنار بزاری ! هیچکس همچین کاری نمیکنه , مگه اینکه سرمایه خیلی زیادی داشته باشه
i-like-ddd
16-10-2011, 20:22
حیف که جای بحث سیاسی تو انجمن نیست و الله یه چیزی میگفتم.
مثل اینکه شما خوشی زده زیره دلت نه ؟ یا گنج منج پیدا کردی یاد حلال و حروم افتادی ؟
شما اگه پول گیرت اومد برو به 4 تا بدبخت بیچاره که جا واسه خوابیدن و غذا واسه خوردن ندارن کمک کن.
Shayan AW
16-10-2011, 22:49
من خودم یکم با نقض کپی رایت مخالفم ولی مملکت ما جایی که بیشتر کشور های تحریمش کردن
پس با این وضع کسی نمیتونه بره پول بده که نسخه اورجینال مایا رو بخره و کسانی که حتی دوست دارن این کارو کنن باید کل روز رو واسه پیدا کردن نسخه اورجینال تلف کنن
حرف شما فعلا در جامعه ما امکان پذیر نیست
kamron_devil
16-10-2011, 23:11
دوستان چرا به من حمله می کنید . اخه برنامه های دیگه مثلا ویندوز 100 دلاره نه 4000 دلار. دوما تاپیک من رو درست نخوندید. گفتم اگر با این برنامه پول در میارد. سوما دلیلی نداره چون کشوره ما تحریم ما دزدی کنیم. من قبول دارم حرف های شما رو قبول داریم. البته حقوق یک نفر اون طرف 1500 دلاره. نه 4000 دلار. دوما این فقط نظر شخصی من بود. اصلا هم پولدار نیستم. دوباره هم میگم اگر با این برنامه پول در میارید. فکر کردی برای چی وضع مردم اینه؟ به خاطر همین دزدی هاست که من و شما می کنیم دیگه خدا هم از ما رو بر گردونده. حالا این نظر شخصیه من بود پس به من حمله نکنید . اصلا ببخشید. خوبه :11:
Wolf of aria
17-10-2011, 07:56
سلام
من هم نظرم رو درباره تاپیک شما بگم:43: ................... خوب درسته حرف شما دوزدی حرومه اما این کار مون دوزدی نیست و حروم هم نیست :4: چون ما میخریم و شما دوست عزیز سر به انجمن های خارجی هم بزن ببین انقد افرادی رو پیدا میکنی که از نسخه های کرک شده هم نرم افزار و هم پلاگین هاش استفاده میکنند :38:... البته ما کرک نکردیم گناه کارما با شیم ما کرک شده میخریم.:47:
و اونهایم که از نسخه های اصلی نرم افزار ها استفاده میکنند شرکت های بزرگ هستند هر فیلمشون N میلون فروخته میشه پول در آورد از نرم افزار اونه میگن نه این پولی که ما میگیریم :23:....خلاصه توان خرید ش رو دارند و بعداً هم مشکلی برخوردند شرکت سازنده پشتی بانی میکنه ..........................:7:
انشاء الله من هم تصمیم دارم بعد از این که یه استدیوی انیمیشن سازی براه انداختم برم شرکت سازنده نسخه اصلی نرم افزار و پلاگینهاش خرید کنم. :16::16::15::15:
The Dreadnaught
17-10-2011, 07:59
دوستان چرا به من حمله می کنید . اخه برنامه های دیگه مثلا ویندوز 100 دلاره نه 4000 دلار. دوما تاپیک من رو درست نخوندید. گفتم اگر با این برنامه پول در میارد. سوما دلیلی نداره چون کشوره ما تحریم ما دزدی کنیم. من قبول دارم حرف های شما رو قبول داریم. البته حقوق یک نفر اون طرف 1500 دلاره. نه 4000 دلار. دوما این فقط نظر شخصی من بود. اصلا هم پولدار نیستم. دوباره هم میگم اگر با این برنامه پول در میارید. فکر کردی برای چی وضع مردم اینه؟ به خاطر همین دزدی هاست که من و شما می کنیم دیگه خدا هم از ما رو بر گردونده. حالا این نظر شخصیه من بود پس به من حمله نکنید . اصلا ببخشید. خوبه :11:
دوست عزیز شما داری ملت رو دزد خطاب میکنی بعد میگی چرا به من حمله میکنید ؟!
(ویرایش شد)
kamron_devil
17-10-2011, 11:39
مرسی از نظر دوستان. این جملکه که گناهش با اون هستش که کرک کرده رو شنیده بودم و این رو بگم که اشتباهه مثل اینکه من یک روسپی برای شما جور کنم شما بگی گناهش با منه. و این دوستمون که میگه از ما میدزدن موافقم ولی طبق قانون های دینی که من و شما پذیرفتیم اگر کسی از شما دزدی کرد شما نمی تونی دزدی کنی بگی چون اون دزدید منم میدزدم به هم در میشه. دوما اونا دولتشن ولی این برنامه خصوصیه. در مورد اینکه من بگم ملت دزد هستن یا نه بهتره ادم خودش رو بزاره جای اون شرکت ها و نگه مرگ خوبه برای همسایه. خلاصه حقیقت همیشه تلخ بوده. ما هم نمی خواهیم که دعوا کنیم این نظر من بود. و اون نظر شما. من خوشحال شدم نظر دوستان رو شنیدم . عذر خواهی هم از همه می کنم اگر به کسی توهین شده .
اون گرافیست ی که تو خارج 4000 دلار پول نرم افزار رو میده داره درآمد یه هفتشو بابتش میده ! تو ایران یه گرافیست باید 4 سال کار کنه تا پولشو در بیاره ..
Borhan72
17-10-2011, 15:01
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من کاری به درستی و غلطی تاپیک ندارم.
فقط خواهشمندم لطفآ دیگه از این مبحث ها ایجاد نکنید...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.