sourena
16-10-2011, 10:37
با سلام.
یه سیستم برای دفتر میخوایم ، صرفا" برای کار مونتاژ.
cpu i7 باشه حــتما! 2600 K خوبه؟
رم 4 گیگ اینا کافیه ... بعدا لازم شد 4 گیگ اضافه میکنیم.
مادربردش حـــتما sata3 داشته باشه! اگر Dual lan هم داشته باشه که عالی میــشه. RAID هم داشته باشه ... خروجی گرافیک هم داشته باشه. :دی
خودم یه مدل دیدم تو سایت ایسوز P8z68 Delux-Gen3 ! مادربرد خوبی به نظر میاد ... تو ایران اومده؟ قیمتش چنده؟
کارت گرافیک هم نمیدونم لازم میشه یا نه! اگر بخوام از گرافیک مجموعه CPU استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد؟ چون کارمون زیاد گرافیکی نیــست!
کیس هم مگنوم2 میگیریم. مانیتور هم باید 23700 پیدا کنیم که ست بشه با سایر مانیتورهامون. ماوس و کیبرد هم نمیخوایم ...
پس شد:
مادربرد (با اون مشخصاتی که گفتم)
CPU i7
رم
کارت گرافیک (در صورت نیاز)
پاور
تا 1 ملیون تومن بشه ...
بقیش رو هم میدونم چیا بگیرم! راستی هارد هم cavier Black داریم خودمون ... معرفی نکنید....خستتون میشه :دی
منتظر پیشنهاد دوستان هستم.:10:
یه سیستم برای دفتر میخوایم ، صرفا" برای کار مونتاژ.
cpu i7 باشه حــتما! 2600 K خوبه؟
رم 4 گیگ اینا کافیه ... بعدا لازم شد 4 گیگ اضافه میکنیم.
مادربردش حـــتما sata3 داشته باشه! اگر Dual lan هم داشته باشه که عالی میــشه. RAID هم داشته باشه ... خروجی گرافیک هم داشته باشه. :دی
خودم یه مدل دیدم تو سایت ایسوز P8z68 Delux-Gen3 ! مادربرد خوبی به نظر میاد ... تو ایران اومده؟ قیمتش چنده؟
کارت گرافیک هم نمیدونم لازم میشه یا نه! اگر بخوام از گرافیک مجموعه CPU استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد؟ چون کارمون زیاد گرافیکی نیــست!
کیس هم مگنوم2 میگیریم. مانیتور هم باید 23700 پیدا کنیم که ست بشه با سایر مانیتورهامون. ماوس و کیبرد هم نمیخوایم ...
پس شد:
مادربرد (با اون مشخصاتی که گفتم)
CPU i7
رم
کارت گرافیک (در صورت نیاز)
پاور
تا 1 ملیون تومن بشه ...
بقیش رو هم میدونم چیا بگیرم! راستی هارد هم cavier Black داریم خودمون ... معرفی نکنید....خستتون میشه :دی
منتظر پیشنهاد دوستان هستم.:10: