مشاهده نسخه کامل
: پاك كردن قير از روي بدنه
آقا ما از روي آسفالت تازه رد شديم قيرش پاشيده رو بدنه.
با چي بشورمش؟
arian007
16-10-2011, 10:35
با پنبه ونفت قیر رو پاک کن و بعد با شوینده بشور
سلام میتونی با پنبه و روغن مایع بشوری بدونی اینکه رنگ آسیب ببینه بعد هم با شوینده بشور
ببر کارواش بده بشورن .... بی دردسر !
linkinpark20
16-10-2011, 14:56
آقا ما از روي آسفالت تازه رد شديم قيرش پاشيده رو بدنه.
با چي بشورمش؟
دوست عزیز یک تینر هست به اسم تینر 10000 که رنگ فروشی ها دارن یک کم بریز رو دستمال رو جاهایی قیری شده بکش دیگه تمام نه کارواش نیاز داره نه چیز دیگه ای فقط دعاش رو به جون من بکن:10:
با یه کم بنزین یا نفت خیلی خیلی راحت پاک میشه !
یا میتونید تینر بگیرید !
که به راحتی پاک میشه
HOOSEIN 105
23-11-2011, 14:19
سلام میتونی با پنبه و روغن مایع بشوری بدونی اینکه رنگ آسیب ببینه بعد هم با شوینده بشور
سلام
بهت توصیه میکنم از تینر استفاده نکنی.شاید به رنگ اسیب بزنه
از روغن مایع (خوراکی)استفاده کن.
به راحتی درست میشه.من کارواش بردم ولی غیر ها پاک نشدند
سلام
بهت توصیه میکنم از تینر استفاده نکنی.شاید به رنگ اسیب بزنه
از روغن مایع (خوراکی)استفاده کن.
به راحتی درست میشه.من کارواش بردم ولی غیر ها پاک نشدند
منم همینو گفتم دیگه دوست عزیز
mehdi5106
24-11-2011, 15:31
آقا از اسپری های حشره کش(پیف پاف) استفاده کن.خیلی راحت از بین می بره
farhoudr
25-11-2011, 16:51
يك بار بدنه ماشين من چسب موكت ريخت .اول با الكل تميز كردم.خوب تميز كرد ولي يك كم از براقي رنگ متاليك كم كرد.تا اينكه به ذهنم رسيد از پوليش استفاده كنم.پوليش معجزه كرد.يعني نه رنگ رو برد و نه آسيب زد.حتما پوليش رو امتحان كن
farhoudr
25-11-2011, 17:56
يك بار بدنه ماشين من چسب موكت ريخت .اول با الكل تميز كردم.خوب تميز كرد ولي يك كم از براقي رنگ متاليك كم كرد.تا اينكه به ذهنم رسيد از پوليش استفاده كنم.پوليش معجزه كرد.يعني نه رنگ رو برد و نه آسيب زد.حتما پوليش رو امتحان كن
احسان اسدی
07-07-2017, 11:16
سلام من رو رینگ ماشینم قیر ریخته چه جور پاکش کنم راهنمایی کنین ممنون
چون قیر از نفت درست شده براحتی با نفت و مشتقات نفت پاک میشه . بعدش با شوینده نفت را از بدنه پاک کید . از تینر معمولی هم میشه . استفاده از تینر فوری مثل 10000 و ... در حجم زیاد ممکنه رنگ بدنه را برداره در اصل یکی از کاربرداش هم در صافکاری همینه
کلا" از الکل، بنزین مخصوصا" ادکلن در پاک کردن (سطوح غیر شیشه ای) استفاده نکنید چون سطح براق رو مات ممکنه مخصوصا" سطوح پلاستیکی را...
DJ POLESTAR
20-09-2017, 11:37
از تینر معمولی استفاده کنید همه کثیفی های لاعلاج رو به راحتی میبره البته توجه داشته باشید بجایی بزنید که رنگ کارخونه ای باشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.