ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : روش رساندن دور فن کارت گرافیک به حد اقل؟

hossein6599
16-10-2011, 06:15
سلام دوستان من یک 9800gt دارم دور فنش در حالت اتوماتیک بین ٣٥ درصد و ١٠٠ درصد در نوسانه چکار کنم که که در حالت دو بعدی ویندوز بجای ٣٥ درصد مثلا روی ١٠ یا ١٥ درصد باشه و در عین حال اتوماتیک با بالا رفتن دما دورش بالا بره؟ البته با ریوا تیونر میشه سرعت فن رو روی ٢٥ قفل کرد ولی دیگه اتو نیست و متناسب با دما دورش بالا نمیره با نرم افزار کمبوستر ام اس ای هم نشد یعنی به هیچ وجه دور فن زیر ٣٥ درصد نمیاد انگار تو بایوسش روی این درصد قفل شده راهی چاره ای نیست؟فلش بایوسی چیزی؟

EXTREME
16-10-2011, 12:22
شما بزارید اسمارت فن رو حالت آتو باشه و با توجه به دمای GPU دورش تنظیم بشه
تهویه کیس رو بهتر کنید و فن گرافیک رو یک خاک گیری کنید

H.Operator
16-10-2011, 14:08
درود
دوست عزیز دور فن و اگر کم کنی مستقیمآ دستی دستی خودت گرافیکتو به فنا میدی مخصوصآ سری 9000 که خیلی پر حرارت هستن به نظرم بزار روی پیشفرضش باشه بهتره چون کلآ این سری مشهور هستن به قلع مردگی تو حرارت زیاد.

hossein6599
16-10-2011, 16:04
متشکرم فن گرافیک من از ارجینال ٩٨٠٠ بهتره ولی صداشم بیشتره در حالت دو بعدی کلاک هسته و مموری و شیدر رو پایین میاره حالا نمیدونم همه سری ٩ اینجورین یا نه در نتیجه دماش حدود ٤٥ و در فول لود با کمبوستر ام اس ای ٧٧ هست میخواستم دور فنش در حالت دو بعدی رو کمتر کنم نهایتش دماش بشه ٥٠ فکر نکنم ایرادی داشته باشه
در هر صورت اگه راهی بلد هستید تا بشه در حالت اتو حداقل سرعت رو کم کرد بسیار بسیار ممنون میشم در واقع من نمیخوام دور فن رو ثابت کم کنم تا در بازیها و فول لود به مشکل بخوره فقط میخوام حداقل سرعتش که ٣٥ هست ودما رو رو ٤٥ نگه میداره کمتر کنم و وقتی وارد بازی شدم متناسب با دما دورش بالا بره

H.Operator
16-10-2011, 21:55
متوجه شدم دوست عزیز نرم افزاری که شما دنبالش هستید MSI Afterburner هست که به راحتی این کارو براتون انجام میده و من هم الان دارم ازش استفاده می کنم :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای تنظیم دور فن به قسمت setting رفته و سربرگ fan رو به دلخواه خودتون تنظیم کنید(اگر مشکلی داشتی همینجا مطرح کن) :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته با همین هم نمیشه دور فن رو زیر 30% بیاری .

hossein6599
17-10-2011, 02:23
ممنون ولی بالاخره باید یک راهی باشه مثلا ریواتیونر تا ٢٥ درصد کم میکنه ولی اتو نیست در هر صورت ممنون دوست عزیز
اگر کسی چیزی میدونه ما رو بی خبر نذاره

EXTREME
17-10-2011, 08:30
ممنون ولی بالاخره باید یک راهی باشه مثلا ریواتیونر تا ٢٥ درصد کم میکنه ولی اتو نیست در هر صورت ممنون دوست عزیز
اینکارو با نرم افزار SPEEDFAN هم میتونید بکنید
با این نرم افزار میتونید تعریف کنید که در فلان دما دورش چند باشه تو تنظیماتش هست

H.Operator
17-10-2011, 09:49
اون MSI Afterburner رو امتحان کن من الان که امتحان کردم میشه زیر 30 هم آوردش یعنی اصلآ محدودیتی نداره .

hossein6599
17-10-2011, 14:45
اینکارو با نرم افزار SPEEDFAN هم میتونید بکنید
با این نرم افزار میتونید تعریف کنید که در فلان دما دورش چند باشه تو تنظیماتش هست

ممنون من با اسپید فن پردازنده رو بلدم تنظیم کنم اگر روش تنظیم برای گرافیک را بگید ممنون تر میشم

hossein6599
17-10-2011, 14:53
اون MSI Afterburner رو امتحان کن من الان که امتحان کردم میشه زیر 30 هم آوردش یعنی اصلآ محدودیتی نداره .

دوست عزیز صرف زیر ٣٠ رفتن برای من مهم نیست شما حداقل سرعت فنتون در حالت اتو چنده؟با این نرم افزار با حفظ حالت اتو حداقل سرعت رو تونستید کمتر کنید در قسمت منیتورینگ فن در این نرم افزار خط نقطه چین کمرنگ کنار چه عددیه؟تنظیمات زیر اون هم اعمال میشه؟
پیشاپیش متشکرم

H.Operator
18-10-2011, 01:42
دوست عزیز صرف زیر ٣٠ رفتن برای من مهم نیست شما حداقل سرعت فنتون در حالت اتو چنده؟با این نرم افزار با حفظ حالت اتو حداقل سرعت رو تونستید کمتر کنید در قسمت منیتورینگ فن در این نرم افزار خط نقطه چین کمرنگ کنار چه عددیه؟تنظیمات زیر اون هم اعمال میشه؟
پیشاپیش متشکرم
حداقل سرعت فن کارت (9800gx2) من توی حالت دیفالت کمپانی 45 هست که من چون دمای کارتم زیاد بالاس هم سرعت فنش رو بردم بالا و هم اینکه توی سیستم خنک کنندش دست کاری کردم تا تونستم با اورکلاک توی حالت ایده آل هر 2 پردازندش رو روی دمای 54 / 57 استیبل کنم در صورتی که بدون این کارا 67 / 70 هست دمای استانداردش( که ناگفته نماند باعث قلع مردگی شد و کلی دردسر درست کرد تا درست شد). من سرعت رو بیشتر کردم چون نویز برام زیاد مهم نیست بیشتر کارایی برام مهمه بر عکس شما.اون نقطه چین میگه شما اگر حتی دور فن رو هم 10 بزاری سیو میشه اما عملآ زیر 30 نمیاد یعنی برنامه اجازه نمیده.اما خوبیش اینه که میتونی نمودار دمایی براش تعریف کنی خیلی راحت که عکسش رو هم گذاشتم.
شما روی 30% هم که میزاری یعنی اینقد حساسی که صداش اذیتت می کنه ؟ شما فن کارتت رو تا حالا گرد گیری و روغن کاری(خیلی توی خنک شدن و نویز تولیدی کارت مهمه) کردی ؟

hossein6599
18-10-2011, 14:29
خیلی ممنونم دوست من برا من روی 35 درصد قفله پایین تر هم نمیاد البته نویز اونجوری هم نداره سایلنت نیست همین من هم دیدم دمای کارتم خوبه خواستم تا اونجاییه که ممکنه نویز رو کم کنم ولی اصلا اذیت کننده نیست گرد گیری و روغن کاری هم نکردم البته صدایی که فنش میده هیچ گونه صدای اضافه و خش و ... نداره قشنگ صدای خود فنه با این اوصاف ایا گردگیری و روغن کاری تاثیری داره؟

H.Operator
18-10-2011, 19:18
بله گرد گیری و روغن کاری مستقیمآ روی کیفیت کار فن و عمر مفید قطعه تاثیر میزاره.