مشاهده نسخه کامل
: اسپیکر usb
سلام دوستان
چند وقت پیش اسپیکر من سوخت و دیگه درست نشد منم رفتم یکی از این اسپیکرها که برقش رو از usb میگیره رو خریدم(از این لب تاپی ها) حالا میگن اینا چون برقش رو از usb میگیره ممکنه به مادربورد فشار بیاره
حالا به نظرتون چی کار کنم اسپیکرها رو در بیارم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوست من ، ورود شما رو به انجمن پي سي ورلد خوش آمد مي گم.
من با اسپيكر يو اس بي خيلي موافق نيستم چون اسپيكر نمي شه حسابش كرد! ولي قاعدتاً نبايد مشكلي ايجاد كنه. بهتره يه اسپيكر خوب بخري.
در ضمن اسپيكر به اين راحتي ها نمي سوزه اگه مشكل برقي نداشته باشي.
موفق باشي.
سلام دوست عزیز ممنونم:از استقبالت11:
بله حرف شما کاملا درسته ولی اسپیکرم رو دادم واسه تعمیر تا وقتی که درست بشه موقت از این استفاده میکنم(اسپیکرم صدا میداد)
البته تو شهر ما چون تعمیرات کمه و قطعه پیدا نمیشه فروشنده میگفت باید بفرستم تهران که فکر کنم هزینش با خرید یه اسپیکر جدید یکی در میاد
راسیتش تا حالا 4 تا اسپیکر عوض کردم همشون یکی دو سال کار میکنند و بعدش دیگه یا میسوزند یا ...(محافظ کامپیوتر هم داریم)
حالا موندم اسپیکرم قبلیم رو بگم درستش کنه یا یه جدید بخرم یا همین usb رو نگه دارم
ممنون میشم راهنماییم کنید و اگه پیشنهاد خرید یه اسپیکر جدید رو میدید لطفا یه مارک خوب بهم معرفی کنید
شما يه اسپيكر جديد بخر مارك microlab خوبه واسه كارهاي معمولي ولي اين كه چرا اسپيكرت مي سوزه يه كم عجيبه! اگه محافظ برق داري نبايد يه همچين اتفاقي بيفته. واسه خريد مناسب اسپيكر مي توني تو قسمت مشاوره ي سخت افزار تاپيك بزني اون جا دوستان قطعاً راهنماييت مي كنن.
موفق باشي.
مرسی از راهنماییت :11:
خواهش می کنم دوست من:20:
برای تشکر هم می تونی به دکمه ی تشکر که در پایین سمت چپ قرار داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بسنده کنی تا فضای تاپیک شلوغ نشه.
موفق باشی:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.