ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Onclick در TextBox

Reza_mostafavi63
15-10-2011, 17:08
سلام
من asp رو تازه شروع كردم . از دوستان خواهش ميكنم كه سوالاي ساده منو تحمل كنن .

من چطوري ميتونم براي textbok پيشامد onclick را در قسمت #c طراحي كنم .؟؟؟ چون خودش نداره . به زبان ساده وقتي روي آن كليك ميشه يك تابع از سي شارپ اجرا بشه .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

يا اگه من بخام از داخل كدهاي جاوا اسكريپت يك تابع از سي شارپ رو فراخاني كنم بايد چي كار كنم ؟؟؟؟

masooodj67
16-10-2011, 21:14
سلام روی تکست کلیک کن پنجره خصوصیات رو نگاه کن علامت رعدوبرق رو میبینی سپس روی اون کلیک کن بعد رویداد کلیک رو پیدا و روی آن کلیک کن قسمت رویداد کلیک باز شده می تونی کارتو انجام بدی.(ویژوال استودیو)همین

خداحافظ.

Reza_mostafavi63
16-10-2011, 23:58
سلام روی تکست کلیک کن پنجره خصوصیات رو نگاه کن علامت رعدوبرق رو میبینی سپس روی اون کلیک کن بعد رویداد کلیک رو پیدا و روی آن کلیک کن قسمت رویداد کلیک باز شده می تونی کارتو انجام بدی.(ویژوال استودیو)همین

خداحافظ.
داداشه من انقدا سواد برنامه نويسيم كم نيست . ايني كه گفتي توي Windows Applicatin هست من توي web Application و asp ميخام

Reza_mostafavi63
17-10-2011, 20:26
كسي نيست اينجا جواب بده

masooodj67
19-10-2011, 00:32
سلام همچی گفتی داداش مورمورم شد گفتم نکنه بچه ..... هستی . اما جوابت دوست من

حالا که برنامه نویسی انشاالله میدونی که چطور باید تابع در تگ script بنویسی اگر نه بگ بهت بگم سپس که نوشتی با نوشتن

onclick="func name()"

کارت راه میفته.از اونجایی که میترسم بار دوم بزنی ما رو اسکریپتشم مثالی برات میزنم

function alert(){
document.getElementById("ID TEXTBOX").value="";
}

مثلا این تابع وقتی داخل تگ فراخونی بشه زمانی که شما کلیک میکنی محتویا داخل تکست رو پاک میکنه.

خداحافظ

Reza_mostafavi63
09-11-2011, 04:04
پست اول من :
من چطوري ميتونم براي textbok پيشامد onclick را در قسمت #c طراحي كنم .؟؟؟ چون خودش نداره . به زبان ساده وقتي روي آن كليك ميشه يك تابع از سي شارپ اجرا بشه .
نه جاوا

بازم از اين كه جوابمو دادين ، ممنون