ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گیرنده های دیجیتال دارای تاییدیه صداسیما

metman1
15-10-2011, 13:06
نام خدا
با عرض سلام
آقایان در مورد لیست زیر و عدم درج نام لومکسی در آن نظرتئن چیه یعنی تاییدیه از صدا و سیما نداره ؟
می دونین که فقط گیرنده های دارای تاییدیه صداسیما قابلیت آپدیت از آنتن دارن.

منبع: کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسامی شرکتهای دارنده تائیدیه ست تاپ باکس از شرکت تکتا

HTML کد:
اسامی شرکتهای دارنده تائیدیه ست تاپ باکس از شرکت تکتا مدل : ----111 مارک : Xvision (شرکت مادایران) سایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مدل : ----131 مارک : Xvision (شرکت مادایران) سایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مدل : STB321 مارک : Inoor (شرکت رایانه ساز جاوید) سایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مدل : G10 مارک : HINOOR (شرکت رایانه ساز جاوید) سایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مدل : میلاد مارک : FARSVISION(FMA) (شرکت فرزان مشاور آسیا) سایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مدل : HD3406 مارک : Bright (شرکت پارسیان صوت آریا) سایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مدل : T7 مارک : Provision (شرکت فولاد رایانه) سایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مدل : T8 مارک : Provision (شرکت فولاد رایانه) سایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مدل : STB236HD مارک : DINY (شرکت دنا سرویس) سایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مدل : ME884 مارک : مارشال (شرکت هیوا تجارت) سایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مدل : ME885 مارک : مارشال (شرکت هیوا تجارت) سایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مدل : TI4 + مارک : Blusens (شرکت عرشیان تجارت سما) سایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مدل : MV200 مارک : الکومکس (شرکت عرشیان تجارت سما) سایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مدل : T9 مارک : پگاسوس (شرکت اسب بالدار پارسیان) سایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مدل : 6110T HD مارک : Viuna (شرکت ویونا الکترونیک) سایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مدل : DG-112 مارک : DIGIBOX (شرکت ایران سیستم) سایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مدل : HD-264SB مارک : TOP TWINS (شرکت عرش گستر) سایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مدل : ----HD2010 مارک : SUNTECK (شرکت بازرگانی پرویز انوشا) سایت : مدل : ----HD2020 مارک : SUNTECK (شرکت بازرگانی پرویز انوشا) سایت : مدل : FDR-212 مارک : FARASSOO (فراسو) سایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مدل : AR1 مارک : آرتا (یگانه الکترونیک پویا) سایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید شرکت تکتا ( وابسته به سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران )

mahdi_206
16-10-2011, 11:19
فعلاً فکر نمی کنم هیچ گیرنده ای باشه که OTA اش فعال باشه. کلاً این فعلاً یه چیز تبلیغاتیه تا کاربردی. شاید در آینده فعال بشه ولی چیز همچین مهمی نیست. گیرنده ای که USB داشته باشه فکر نمی کنم آپدیتش دردسر داشته باشه که آدم بخواد از روی فرستنده صدا و سیما دستگاه رو آپدیت کنه.

isfahaneshop
16-10-2011, 15:29
نام خدا
با عرض سلام
آقایان در مورد لیست زیر و عدم درج نام لومکسی در آن نظرتئن چیه یعنی تاییدیه از صدا و سیما نداره ؟
می دونین که فقط گیرنده های دارای تاییدیه صداسیما قابلیت آپدیت از آنتن دارن.

با سلام
به دلیل اینکه فعلاً جوانم و برای چند سال آینده برنامه ریزی کردم ، از گفتن نظرم معذورم!
نظرتون در مورد اینها هر چی هست با اون یکی است
سیماران ، جم ویژن ، 101 و 121 ایکس ویژن (دو مدلی که فعلاً تو بازار موجود است) ، الکومکس MV100+ ، بلوسنس تی16 ، تکنوسات ، مارشال به جز دو مدل 884 و 885 چندین مدل دیگه داره وبا 884 و 885 جایگزین شده، نوواترون ، پروویژن تی 7+، هیوندای ، دنای مدل های 271 - 4001 - 323 ، بیش از 20 مدل دیگه که الان فرصت نوشتن اسم هاشون را ندارم و اکثراً با نام ایرانی است و به کام چینی های عزیز!

در مقایسه با تمام اینها به اولین نفری که دستگاهی بهتر از لومکسی 1007 توی این رده قیمتی از همه لحاظ من جمله: کیفیت ساخت و قدرت گیرندگی بیاره و به من نشون بدهد من شخصاً یک دستگاه لومکسی 1007 بهش هدیه می دهم.

SevenCity
06-12-2011, 11:05
برای کامپیوتر کدوم ----t تاییدیه داره؟
ارزونترین ----t برای کامپیوتر که فول اچدی هم باشه کدومه؟

mefmef
06-12-2011, 11:11
فارس ویژن تبلیغ می کنه تاییده داره ایا همینطوره ؟

isfahaneshop
08-12-2011, 14:23
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو تکتا ببین داره یا نه
ولی در کل دیگه این تاییدیه 2 ریال نمی ارزه

HWT
10-12-2011, 23:22
فارس ویژن تبلیغ می کنه تاییده داره ایا همینطوره ؟
به نظر میرسه تاییده مثل قبل دیگه تاکیدی روش نیست . تقریبا اکثر محصولات بازار یکی درمیون دیگه ارم تکتا دارند.
ظاهرا قبلا مبلغی باید پرداخت میشده برای گرفتن این آرم و خیلی شرکتهای وارد کننده دیگه تمایلی به گرفتن این آرم نشون نمیدند.
حالا واقعا چقدر قابلیت مانور داره داشتن یا نداشتنش باید در آینده دید.

jorj
10-12-2011, 23:48
این سوال من هم هست .
برای کامپیوتر کدوم ----t تاییدیه داره؟ و آیا مدل USB اون هم وجود داره ؟

HWT
10-12-2011, 23:57
این سوال من هم هست .
برای کامپیوتر کدوم ----t تاییدیه داره؟ و آیا مدل USB اون هم وجود داره ؟
من تاحالا تو مدلهایی که فروختم تاییدیه ندیدم . بعیده . فکر میکنم فقط شامل settopbox ها بشه این قضیه.

jorj
11-12-2011, 21:21
تاییدیه ش برام مهم نیست .می خوام بدونم مدل usb اون هم هست و آنتن می خواد یا نه . قیمتش به چه صورت هست .
ممنون

HWT
11-12-2011, 22:20
مدل usb ه کدوم ؟