PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خریدامپلی فایر

گلابي
14-10-2011, 23:02
سلام
من یه آمپلی فایر میخوام بخرم موندم چی بگیرم؟!
یه سونی داشتم قدرت خیلی زیاد بود باعث می شد سر درد بگیرم ولی تفکیک فوق العاده ای داشت الان با هرچی گوش میدم صدای اونو نداره برام...
یه چیز میخوام قدرتشم زیاد نباشه ولی تفکیک صداش خیلی خوب باشه و صدای گرمی تولید کنه.
بلند گو هم یه یز خوب پیشنهاد بدین!
نظرم رو این پایونیر هست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی تفکیک صداش رو نمی دونم چه جوریه...

گلابي
15-10-2011, 11:24
any body there؟

dara_az
15-10-2011, 14:31
any body there؟

سلام دوست عزیز .
سوالت رو اینجا بپرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان به این تاپیک بیشتر سر میزنند و اینجا زودتر میتونی جواب سوالت رو بگیری

klipsch
19-10-2011, 14:46
این اسم کاربری دومته؟ :18:
ببین این پایونیر vsx-1020 به کارت میاد... 110 وات میده با گین 10 دسی بل یه چیزی تو مایه های 125 وات میده روی 7.1 و استریو و ای اسکیل اچ دی هم داره... هم بعنوان سینما میشه استفاده کرد هم استریو... از نظر قدرت حرف نداره چون من Klipsch Scala رو باهاش به لرزه در میارم... بلندگویی کاملا غیر عادی و heavy-duty :46:

klipsch
27-10-2011, 11:02
سلام
من یه آمپلی فایر میخوام بخرم موندم چی بگیرم؟!
یه سونی داشتم قدرت خیلی زیاد بود باعث می شد سر درد بگیرم ولی تفکیک فوق العاده ای داشت الان با هرچی گوش میدم صدای اونو نداره برام...
یه چیز میخوام قدرتشم زیاد نباشه ولی تفکیک صداش خیلی خوب باشه و صدای گرمی تولید کنه.
بلند گو هم یه یز خوب پیشنهاد بدین!
نظرم رو این پایونیر هست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی تفکیک صداش رو نمی دونم چه جوریه...

من صدای این آمپ رو شنیدم... خوبه... موزیکالیتی خوبی داره... به قیمتش میارزه اگه توی رکم جا داشتم یدونه میگرفتم میذاشتم... ولی انتخابهای بهتری هم مثل Marantz یا کمبریج اودیو هست... یکی از بچه های پی تی یه Cambridge Audio Azure 640A و یه ست بلندگوی Monitor Audio BR5 داره چون داره میره امریکامیخواد زیر قیمت بفروشه... یه پخ بهش بده... اینم کاربریش: Heaven
:46: اونکیو رو که دیدی؟ ولی فکر نکنم به کارت بیاد خیلی سنگینه... رفرنسه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

golabi2
28-10-2011, 13:02
اینم اسم کاربری اولم بود!:دی
این عمو تاپیک زده؟!
اون پایونیره رو با چه بلند گوهایی باید ست کنم؟!