ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ذخيره ي WebCam ها و ساير فيلم هاي آنلاين توسط Web Stream Recorder Pro 1.2.1

Romina2006
21-06-2006, 16:54
اگر تا به حال به Streaming Media های در حال پخش در اينترنت مانند فيلم ها , کليپ ها , آهنگ ها و حتی WebCam ها بر خورد کرده ايد و آرزوی ذخيره ی آنها را داشته ايد ، Web Stream Recorder Pro اين آرزو را بر آورده می نمايد . در ضبط اين گونه اطلاعات آنلاين 2 مشکل اساسی وجود دارد، يکی چگونگی دسترسی به آدرس منبع برنامه يا همان لينک و ديگری چگونگی ضبط آن بر روی ديسک سخت که Web Stream Recorder Pro هر 2 را ، حل نموده است!
این محصول شرکت Sytexis Software به شما امکان ضبط music و video و radio broadcast ها با هر محتوايی که می خواهند باشد را می دهد. پس از ذخيره ی اطلاعات بر روی ديسک سخت قادر خواهيد بود آن را با يک دابل کليک اجرا و از روی سيستم خود و در حالت آفلين تماشا نماييد . اين نرم افزار قادر است Windows Media Audio/Video stream ها با فرمتهای ASF, WMA, WMV, WMX, NSC, WAX و Shoutcast stream را با فرمت MP3 ذخيره نمايد.
از ساير ويژگی های جانبی اين محصول قدرتمند ميتوان به دانلود همزمان چند فايل و استفاده از اين محصول به عنوان Download Manager برای دانلود ساير فایلها اشاره نمود !

حجم 1 مگابايت

Download Link ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Crack Link ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

bahal20
10-08-2006, 23:08
دوست عزیز متشکر
دارم دانلودش می کنم

masoud908
11-08-2006, 00:04
ممنون عزيز

AK1
11-08-2006, 00:43
دنبالش بودم مر30