مشاهده نسخه کامل
: چند سوال ابتدایی
mosi2007
14-10-2011, 21:13
سلام
چند تا سوال راجع به php داشتم
1=به همراه php باید چه برنامه ای را یاد گرفت؟
2=ایا درphp باید همش کدها را دستی نوشت یا مثل برنامه نویسی html میشود از دریم ویور برای راحتی کار استفاده کرد؟
3=این قضیه در asp.net (سوال 2)چگونه است؟
خیلی ممنون میشوم اگر سریع به سوالام جواب بدهید
m.m.m5651
14-10-2011, 23:07
سلام.
1. یعنی چی چه برنامه ای، یعنی مثلا یه تکست ادیتور؟ من از نوت پد پلاس پلاس کار می کنم.
2. نه، دریم ویور فقط اچ تی ام ال و سی اس اس رو نشون میده. چون کامپایلر اچ تی ام ال نیست که.
3. asp.net هم یه زبان شبیه پی اچ پی که از شرکت مایکروسافت معرفی شده. اما زیاد توصیه نمی کنم. پشتیبانی پی اچ پی به نظر من بهتره.
mosi2007
15-10-2011, 09:38
سلام.
1. یعنی چی چه برنامه ای، یعنی مثلا یه تکست ادیتور؟ من از نوت پد پلاس پلاس کار می کنم.
2. نه، دریم ویور فقط اچ تی ام ال و سی اس اس رو نشون میده. چون کامپایلر اچ تی ام ال نیست که.
3. asp.net هم یه زبان شبیه پی اچ پی که از شرکت مایکروسافت معرفی شده. اما زیاد توصیه نمی کنم. پشتیبانی پی اچ پی به نظر من بهتره.
1=منظور من از برنامه برنامه هایی که برای تکمیل کردن php لازم است مثل نمیدونم درست mysql یا جوملا یا غیره ایا بهتر است که اینها را هم یاد گرفت یا خیر؟
=منظور من از دریم ویور برا ی راحتی کار با زبان html است که مثلا میشود یک table را هم با کد ایجاد کرد هم با ابزار ان ایا میشود این کار را برای php در برنامه های شبیه دریم ویور انجام داد یا کلا کدها را باید با دست نوشت؟
1=منظور من از برنامه برنامه هایی که برای تکمیل کردن php لازم است مثل نمیدونم درست mysql یا جوملا یا غیره ایا بهتر است که اینها را هم یاد گرفت یا خیر؟
=منظور من از دریم ویور برا ی راحتی کار با زبان html است که مثلا میشود یک table را هم با کد ایجاد کرد هم با ابزار ان ایا میشود این کار را برای php در برنامه های شبیه دریم ویور انجام داد یا کلا کدها را باید با دست نوشت؟
سلام
اين mysql كه معمولا همراه php هست و نحوه كار باهاش همراه با يادگيري php هست.برنامه ديگه اي هم لازم نيست.(البته بايد با html , css و تا حدودي js آشنا باشي كه برنامه نيستن البته:31:)
ببين!:31:توي php بيشتر مي خواي برنامه بنويسي و پردازش كني نه طراحي.پس بايد كد ها رو خودت بنويسي.
mosi2007
16-10-2011, 13:22
سلام
اين mysql كه معمولا همراه php هست و نحوه كار باهاش همراه با يادگيري php هست.برنامه ديگه اي هم لازم نيست.(البته بايد با html , css و تا حدودي js آشنا باشي كه برنامه نيستن البته:31:)
ببين!:31:توي php بيشتر مي خواي برنامه بنويسي و پردازش كني نه طراحي.پس بايد كد ها رو خودت بنويسي.
سلام
بازم چند تا سئال ایجاد شد برام
1=این جوملا که میگن چی است؟
2=phpmyadminچیاست فقط همین قدر میدونم که برای مدیریت است ایا لازم است که یاد بگیریم و از کجا برنامه اش را گیر بیاریم بجز این ایا بازم برنامه ای برای مدیریت سایت است؟
3=cms چی است
ممنون میشوم که به سوالاتم جواب دهید
m.m.m5651
16-10-2011, 16:15
1) جوملا، یک CMS یا Content Management System یا سیستم مدیریت محتواست که میشه گفت همون سیستمی که باهاش توی سایت مطلب میذارین، موضوع بندی می کنید سایت رو و ...
2) phpMyAdmin هم یک سیستم برای مدیریت MySQL است. یعنی درواقع پایگاه داده رو مدیریت می کنید.
3) همون شماره ی 1 :دی
نمونه های دیگر CMS:
Word Press, Drupal, ...
mosi2007
16-10-2011, 17:35
1) جوملا، یک CMS یا Content Management System یا سیستم مدیریت محتواست که میشه گفت همون سیستمی که باهاش توی سایت مطلب میذارین، موضوع بندی می کنید سایت رو و ...
2) phpMyAdmin هم یک سیستم برای مدیریت MySQL است. یعنی درواقع پایگاه داده رو مدیریت می کنید.
3) همون شماره ی 1 :دی
نمونه های دیگر CMS:
Word Press, Drupal, ...
مرسی
حالا از بین جوملا یا phpmy admin کدومشه باید یاد گرفت؟
m.m.m5651
16-10-2011, 19:22
این دو هیچ ربطی به هم ندارن! :دی.
خوب توی ویکیپدیا بزنید هرسه رو معنی و کاربردشون رو ببینید و مقایسه کنید.
mosi2007
18-10-2011, 18:24
1=توابع tokenizer در PHP چیست؟
2=من یک pdf اموزش php را دانلود کردم و از اون دارم یاد میگیرم ایا همین مقدار کافی است یا باید به کلاس بروم ؟
3=در همین کتاب به قسمت اموزش کلاسها(اموزش برنامه نویسی شی گرا) رسیدم و برایم خیلی سخت است ایا یاد گیری این قسمت لازم است یا نه؟
بازم ممنون میشوم که به این 3 سوال جواب دهید
golbarg73
19-10-2011, 19:33
دوست عزيز به نظر من ترتيب يادگيري بايد به صورت زير باشه:
html و css
php
mysql
زبان asp.net هم که يه زبان کاملا جداست و قضيش با اينا فرق ميکنه.
m.m.m5651
19-10-2011, 22:15
2=من یک pdf اموزش php را دانلود کردم و از اون دارم یاد میگیرم ایا همین مقدار کافی است یا باید به کلاس بروم ؟
3=در همین کتاب به قسمت اموزش کلاسها(اموزش برنامه نویسی شی گرا) رسیدم و برایم خیلی سخت است ایا یاد گیری این قسمت لازم است یا نه؟
1) من که در حتی پی اچ پی دات نت هم چنین تابعی پیدا نکردم!
2) در امضای من هم یه لینک هست که توش پره از فیلم آموزشی اگر خواستید اون رو هم ببینید.
+
منم خودم نه کلاسی رفتم نه هیچ! :دی
3) اون قسمت به نظر من بیشتر به درد کسانی میخوره که میخوان مثلا یک فریم ورک یا یک خدمتی رو بکنند که در دست عموم باشه و فکر کنم ساده ترش می کنه هنگام استفاده. اما برای ما هایی که یه سایت ساده میخوایم داشته باشیم یا حداقل برای من، لازم نمیشه. (و نشده (و بلد هم نیستم! (:دی)))
1-:9:
2- راستش خودم با كتاب ياد گرفتم.يكي رو مي شناسم كه با pdf ياد گرفت.كلاس لازم نيست... مهم نيت هست:31:
3- قبلا سوال خودم بود.حالا حالا ها لازمت نمي شه.خودم ردش كردم.
mosi2007
20-10-2011, 19:11
hایا کارش شبیه برنامه cuteftp است یعنی برای اپلود فایلا میشود ازش استفاده کرد
m.m.m5651
21-10-2011, 00:21
hایا کارش شبیه برنامه cuteftp است یعنی برای اپلود فایلا میشود ازش استفاده کرد
نخیر، یه سری سیستم هست که در واقع رابط بین کاربر و سایت و فضای وب و پایگاه داده هست و همه ی اون هارو میتونید مدیریت کنید.
معمولا هم به صورت اسکریپت های آماده ی رایگان (به جز یک سری انجمن ساز) قابل دانلود هستند.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و به صورت آنلاین هم هست و نرم افزارهای اف تی پی فقط بر روی فضای وب دسترسی دارن.
mosi2007
21-10-2011, 13:10
نخیر، یه سری سیستم هست که در واقع رابط بین کاربر و سایت و فضای وب و پایگاه داده هست و همه ی اون هارو میتونید مدیریت کنید.
معمولا هم به صورت اسکریپت های آماده ی رایگان (به جز یک سری انجمن ساز) قابل دانلود هستند.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو به صورت آنلاین هم هست و نرم افزارهای اف تی پی فقط بر روی فضای وب دسترسی دارن.
1=ایا میشود روی سایتهایی که با html یا asp.net ساخته شده از جوملا استفاده کرد یا باید حتما در سایتی که با php ساخته شده استفاده کرد؟
2=منظور از هاست لینوکسی یا ویندوزی چیست یعنی خودم تقریبا میدونم اگه یخورده توضیح بدید خوب میشه یعنی اینکه سایت روی سرور لینوکسی یا ویندوزس قرار میگیره و به client هیچ ربطی پیدا نمیکنه این درسته یا نه؟
1. برنامه joomla با زبان php نوشته شده. پس برای استفاده از اون وجود php لازمه. asp.net هم یک زبان برنامه نویسی مربوط به ماکروسافته..
2. سرور (هاست) لینوکسی و ویندوزی، کامپیتوری هست که سیستم عاملش لینوکس یا ویندوزه. و هر کدوم ویژگی های خاصی دارند و زبان های مختلفی رو پشتیبانی میکنند. به کاربر هم ربطی نداره که سایت از کدوم سرور استفاده میکنه. چون سرور ها (و برنامه ها) خروجی html به کاربر ارسال میکنند و مرورگر اون رو نمایش میده.
(با اینکه پاسخ ها ناقص بود، ولی شاید نیازتون رو برطرف کنه)
موفق باشید ./.
mosi2007
21-10-2011, 13:44
سلام
من در حال یادگیری هستم من این کد رو از رو کتاب نوشتم ولی جواب نمیدهد دوستان کمک کنند؟
<?php
$num_guess=42;
$msg="nn";
if(!Isset($guess))
{
$msg="welcome";
}
elseif($guess>$num_guess)
{
$msg="number $guess is big try smaller number";
}
elseif($guess<$num_guess)
{
$msg="number $guess is small try big number";
}
else// vaghti mosavi bashe
{$msg="well done u win";}
?>
<h1>
<?php print $msg?>
</h1>
<form action="<?php print $php_self?>" method="get">
guessnumber : <input type="text" name="guess">
</form>
m.m.m5651
21-10-2011, 18:47
از این به بعد کد های
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید کدهای
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتا کاربران مجبور نشن که کپیش کنن و توی نوت پد خودشون پیستش کنن.
========
========
کد اصلاح شده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید==============
==============
توضیحات و مشکلاتی که داشتید:
نخست باید یک تغییر پذیر به نام $Guess ست شده باشه تا چک کنه که کاربر چی رو وارد کرده.
و اونطور که من فهمیدم منظورتون از $guess هم همون فیلد هست.
و چون متد فرم GET هست، باید به این صورت عمل کرد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکه برای کد شما میشه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو این کد رو بهتره اول همه ی کد ها بذارید.
; هم یادتون نره
+
elseif باید جدا و به صورت else if نوشته شه. احتمالا کتاب مورد نظر شما خیلی قدیمیه. بعد ها به مشکل برخواهید خورد.
+
Isset باید به صورت کوچک و isset نوشته شه. بازم به مشکل برخواهید خورد بعدا.
این ها مشکلاتی بود که من تا اینجا پیدا کردم البته کد رو امتحان نکردم ممکنه مشکلات دیگری هم داشته باشه اگر داشت حتما بگید تا حلش کنیم و توضیحاتش هم در اختیار شما بذاریم. :20:
mosi2007
21-10-2011, 19:25
ا
elseif باید جدا و به صورت else if نوشته شه. احتمالا کتاب مورد نظر شما خیلی قدیمیه. بعد ها به مشکل برخواهید خورد.
+
Isset باید به صورت کوچک و isset نوشته شه. بازم به مشکل برخواهید خورد بعدا.
این ها مشکلاتی بود که من تا اینجا پیدا کردم البته کد رو امتحان نکردم ممکنه مشکلات دیگری هم داشته باشه اگر داشت حتما بگید تا حلش کنیم و توضیحاتش هم در اختیار شما بذاریم. :20:
اقا خیلی ممنون دست درد نکنه اره این pdf که دان کردم خیلی قدیمی میشه یک کتاب خوب که حرفه ای یاد بده معرفی کنی اگه pdf اش هم بود که بهتر
راستی راجه به این خط یکم توضیح میدی دمت گرم
if(!isset($guess))
golbarg73
21-10-2011, 23:23
این تابع ، تابع if هستش معنی انگلیسیش میشه : اگر
من این تابع رو به صورت فارسی برات مینویسم تا کامل متوجه شی:
اگر(اینجوری بود)
{
این کارها رو انجام بده
}
در غیر این صورت
{
این کارها رو انجام بده
}
که معنی انگلیسی " درغیر این صورت" میشه: else
و در کل تابع به این صورته:
()if
{
-
-
-
}
else
}
-
-
-
{
تابع isset هم یعنی اگر فلان چیز ست شده بود(فرستاده شده بود،تیک خورده بود)
در کل تابع ()if(isset یعنی اگر اون چیزی که داخل پرانتز هست ست شده بود......فلان کارها رو انجام بده.
توضیح کامل بود؟:31:
m.m.m5651
22-10-2011, 00:08
البته بهتره که در isset ها از خود
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید استفاده کنید بهتره بعد ها خواهید فهمید.
کتاب نمیشناسم ولی:
فیلم آموزشی PHP:
golbarg73
22-10-2011, 11:26
دوست عزیز تا اونجایی که من فهمیدم شما تازه یادگیری برنامه نویسی رو شروع کردید به نظر من اینکه یهو برید سر php کار عاقلانه ایی نیست و چیزی ازش نمیفهمید
به نظر من اول برید html رو کامل یاد بگیرید بعد برید سروقت php
mosi2007
22-10-2011, 13:36
این تابع ، تابع if هستش معنی انگلیسیش میشه : اگر
من این تابع رو به صورت فارسی برات مینویسم تا کامل متوجه شی:
اگر(اینجوری بود)
{
این کارها رو انجام بده
}
در غیر این صورت
{
این کارها رو انجام بده
}
که معنی انگلیسی " درغیر این صورت" میشه: else
و در کل تابع به این صورته:
()if
{
-
-
-
}
else
}
-
-
-
{
تابع isset هم یعنی اگر فلان چیز ست شده بود(فرستاده شده بود،تیک خورده بود)
در کل تابع ()if(isset یعنی اگر اون چیزی که داخل پرانتز هست ست شده بود......فلان کارها رو انجام بده.
توضیح کامل بود؟:31:
دوست عزیز معنی if را میدانم ولی این را نمیدانم چی میشه لطفا به سوال یکم دقت کنید
در ضمن من html تا جایی بلدم و خدارا شکر تا اینجا هم دارم خوب php را یاد میگیرم البته سوال برای همه خلق میشود بازم ازتون تشکر میکنم
golbarg73
22-10-2011, 14:49
اون رو هم آخرش توضیح دادم شما هم یه کم دقت بفرمایید:31:
---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:45 PM ----------
من قصد کمک به شما را داشتم فکر نمیکنم گذاشتن سیمبول :puke: در عنوان پاسختون کار درستی بوده باشه. در هر حال ببخشید که میخواستم بهتون کمک کنم!
m.m.m5651
22-10-2011, 14:54
isset همون طور که از نامش پیداست یعنی اگر اون تغییرپذیر ست شده بود.
تابع emptyهم به دردتون یخوره. دربارش تحقیق کنید.
mosi2007
22-10-2011, 15:48
اون رو هم آخرش توضیح دادم شما هم یه کم دقت بفرمایید:31:
---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:45 PM ----------
من قصد کمک به شما را داشتم فکر نمیکنم گذاشتن سیمبول :puke: در عنوان پاسختون کار درستی بوده باشه. در هر حال ببخشید که میخواستم بهتون کمک کنم!
سلام
من به جواب شما دقت کردم دیدم این را
توضیح دادید ولی من تابع را با این علامت نفهمیدم منظورش چیه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید !
نمیدانم شاید جفتش یک معنی را میدهد در ضمن من ازتون تشکر کردم و اون علامت هم که میگین سو تفاهم شده و قصدی نداشتم اگر کاره درستی نیست چرا خودتان استفاده کردید ایندفعه یه سیمبول خوب به کار میبرم
m.m.m5651
22-10-2011, 15:55
آههان ببخشید. اون ! ایف رو منفی می کنه یعنی اگر ست نشده بود فلان چیز.
mosi2007
23-10-2011, 16:04
سلام
من این کد را برای اپلود فایل نوشتم کد درست اجرا میشود ولی میخام فایل را مثلا در درایو اف ذخیره کنم لطفا دوستان کمک کنند
m.m.m5651
23-10-2011, 16:13
فکر نمی کنم کلا چنین کاری ممکن باشه ولی در آدرس دایرکتوری ها ".." البته بدون " " ها معنی یک فلدر عقب تر رو میده. مثلا:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین مثال یعنی یه فلدر یا دایرکتوری عقب تر یا در واقع فلدر در برگیرنده منتقل کنه فایل رو.
امیدوارم این روش عمل کنه. ولی دیگر در این صورت اگر خارج از پوشه ی public-html یا htdocs باشه دسترسی به اون غیر ممکن میشه برای کاربران و فقط سرور به اون دسترسی خواهد داشت. مثلا شما اونوقت باید فایل رو به جای آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبنویسید:
mosi2007
23-10-2011, 16:30
نشد
ولی عیب نداره چیز مهمی نیست
mosi2007
23-10-2011, 21:30
سلام
1=لطفا یکم در مورد کوکی ها در php توضیح دهید با یک مثال چون من در این قسمت رسیدم و چیز خاصی دستگیرم نشده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته با یک مثال مرسی
3
2=چرا نمیتونم با ایمیل در php کار کنم و بهم ارور میده
Warning: mail() [function.mail ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]: Failed to connect to mailserver at "localhost" port 25, verify your "SMTP" and "smtp_port" setting in php.ini or use ini_set() in C:\wamp\[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on line 7
Mail Sent.
من از ومپ استفاده میکنم
با این کد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو با این
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3=
$_request کارش چیه؟لطفا یکم توضیح دهید البته فهمیدم که به get post ربط داره ولی نمیدونم کارش جیه
m.m.m5651
24-10-2011, 00:00
1. خود کوکی رو که احتمالا میشناسید چی هست و چه کاربردی دارد. پارامتر اول، نام کوکی رو مشخص می کند.
پارامتر دوم محتویات کوکی، پارامتر سوم زمان منقرظ شدن کوکی رو بر حسب ثانیه، مثلا
time() + 234
در این مثال کوکی پس از 234 ثانیه پاک می کند.
پارامتر بعدی هم مثلا تایین می کند که کوکی فقط در فلدر فلان یا فلان دایرکتوری کار کند و قابل استفاده باشد.
در پارامتر بعدی می توانید دامنه ی مجاز برای استفاده تایین کنید.
با عبارت
.sitedomain
کوکی رو برای همه ی زیر دامنه ها مجاز می کنید و با
فقط به کوکی اجازه میدید که در این دامنه و نه زیر دامنه ها قابل استفاده باشد.
2. باید نخست یک سرور stmpبرای ارسال ملی انتخاب کنید. خود لوکال هاست در واقع وجود خارجی ای ندارد. قبلا در انجمن بحث شده جستجو کنید پیدا می کنید.
mosi2007
24-10-2011, 13:35
سلام
خود روی لوکال هاست اگه جواب نمیده روی سایتم هم که میخوام این رو اجرا کنم هم میگه صفحه مورد نظر موجودنمیباشد سایت هم از php ساپورت میکند لطفا همین کد را برایم اگر اشکال داره اصلاح فرمایید میخام در سایتم یک صفحه باشه که نظرات را به ایمیل من که مثلا mostafa_webmaster@yahoo.com است بفرسته کد اینه
m.m.m5651
24-10-2011, 15:34
نه، منظورم رو اشتبال متوچه شدید. اگر.اشتباه نکنم باید در قسمت
php.ini
یا همون فایل تنظیمات پی اچ پی، یک سرور stmp معین کنید نه آدرس ایمیل.
سروری مثل یاهو، و ...
mosi2007
24-10-2011, 16:55
نه، منظورم رو اشتبال متوچه شدید. اگر.اشتباه نکنم باید در قسمت
php.ini
یا همون فایل تنظیمات پی اچ پی، یک سرور stmp معین کنید نه آدرس ایمیل.
سروری مثل یاهو، و ...
باشه دستت درد نکنه
ولی بازم سوال قبلی را تکرار میکنم این کد را اگر بخام در صفحه تماس با مدیر سایت بگذارم و پیغامها به این ایمیل مثلا mostafa_webmaster@yahoo.com بره باید چیکار کنم روی این کد در حال حاضر این کد جواب نمیده
m.m.m5651
24-10-2011, 18:08
شما پارامترهایی که استفاده کردید یکم اشتباه به نظر می رسند.
به این لینک یه نگاهی بندازید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیک مثال:
یا مثلا:
mosi2007
25-10-2011, 22:05
سلام
چند سوال راجع به mysql داشتم
1=برای ایجاد پایگاه داده باید از کد نویسی در تگ php استفاده کرد یا در cpanel سایت هم میشه ساخت ؟
2=اگر میشه در cpanel ساخت پس کد نویسی به چه درد میخورد لطفا کاربردهای کدنویسی برای پایگاه داده را ذکر فرمایید؟
لطفا مرا بطور کامل روشن فرمایید
3=ایا mysql را باید در سیستم نصب کرد یا من که wamp را نصب کرده ام و در یک قسمت ان mysql هم نصب میباشد کافی است؟
m.m.m5651
25-10-2011, 22:34
1) بله. البته سی پنل خالی به دردی نمیخوره معمولا.
شما به ابزاری به نام phpMyAdmin نیاز دارید که روی بیشتر سی پنل ها نصب هست. روی Wamp هم نصب هست از اول.
2) خب شما می تونید از جفتش استفاده کنید. من خود Cpanel یا phpMyAdmin رو پیشنهاد می کنم برای ایجاد دیتابیس.
3) mySql خودش روی Wamp نصب هست. هم چنین PHPMyAdmin که می تونید از این آدرس بهش دسترسی داشته باشید:
localhost/phpmyadmin/
mosi2007
25-10-2011, 23:06
1) بله. البته سی پنل خالی به دردی نمیخوره معمولا.
شما به ابزاری به نام phpMyAdmin نیاز دارید که روی بیشتر سی پنل ها نصب هست. روی Wamp هم نصب هست از اول.
2) خب شما می تونید از جفتش استفاده کنید. من خود Cpanel یا phpMyAdmin رو پیشنهاد می کنم برای ایجاد دیتابیس.
3) mySql خودش روی Wamp نصب هست. هم چنین PHPMyAdmin که می تونید از این آدرس بهش دسترسی داشته باشید:
localhost/phpmyadmin/
شما که از خود Cpanel یا phpMyAdmin برای ساخت استفاده میکنید این کد ها مثلا
MySQL Create ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MySQL Insert ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MySQL Select ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MySQL Where ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MySQL Order By ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MySQL Update ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MySQL Delete ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ئ یا غیره
اصلا بدردی میخورد یا ازهمان Cpanel یا phpMyAdmin میشه برا ی هر کاری استفاده کرد ؟
m.m.m5651
25-10-2011, 23:26
ببینید، قسمت مثلا Create ش رو معمولا به درد نمیخوره. ولی وقتی میخواید اسامی کاربران رو درون دیتابیس بیافزایید نمیاید رمز phpMyAdmin رو به کاربران بدید و بگید که هرکی نام خودش رو هم اضافه کنه ته لیست!
مثلا insert برای افزودن اطلاعات به دیتابیس هست که خیلی به درد میخوره و من خودم هم به صورت کدی ازش استفاده می کنم.
ولی Create به صورت کدی به درد من یکی نخورده تا حالا. مستقیما از phpMyAdmin استفاده می کنم.
ولی به سلیقه ی طرف هم بستگی داره که مثلا میخواد به صورت کدی تیبل ها رو بسازه یا به صورت پی اچ پی مای ادمین.
ولی همون طور که گفتم، بقیه ی بخش ها مثلا insert یا update لازم میشه به صورت کدی و یه جورایی الزامیست دانستنش.
mosi2007
26-10-2011, 12:11
1=اگه یه کدی برای ساخت جدول نوشتیم و از سرور مجازی wamp استفاده کنیم ان را در درایو سی در کدوم پوشه باید گذاشت ؟
2=این کار را در سرور حقیقی یعنی در سایت این را باید با چه اسمی ذخیره کرد؟
m.m.m5651
26-10-2011, 17:40
1) c/wamp/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر کنم اینجا یه پوشه به نام public_html باشه اگر نبود توی همین فلدر بندازیدش و اگر بود هم اون ها رو توی همون public_html بندازیدش.
2. متوجه پرسش نمیشم.
mosi2007
26-10-2011, 18:34
لطفا این خط را برایم توضیح دهید
1=نشان * یعنی چه؟
2= '".$username."' چرا هم از علامت ' و هم " باهم استفاده کرده؟
3= '".$username."' این نقطه ها چیه؟
m.m.m5651
26-10-2011, 19:11
* یعنی همه. یعنی همه ی فیلد هارو انتخاب کنه.
+
استفاده از ' و ` در مواقع مناسب از قوانین کوئری های مای اس کیو ال است و " هم یعنی " قبلی بسته بشه و ادامش کده نه نوشته و استفاده ی دوباره از " یعنی شروع نوشته ها.
+
نقطه ها در پی اچ پی وقتی استفاده میشن که میخواین یه تغییر پذیر یا کد رو به یه متن یا یک متن رو به یک متن بچسبونید در یک echo یا تغییر پذیر دیگر.
مثال:
mosi2007
27-10-2011, 13:00
سلام
1=ایا xml را لازمه یاد بگیریم یعنی چیز مهمی است؟
2=اگه لازمه کاربردش چیه؟
3=یه مثال کوچیک برام میزنید
4=ایا برای یادگیری ajax باید xml و java یاد گرفت؟
mosi2007
27-10-2011, 13:14
m.m.m5651
27-10-2011, 16:50
سلام
1=ایا xml را لازمه یاد بگیریم یعنی چیز مهمی است؟
2=اگه لازمه کاربردش چیه؟
3=یه مثال کوچیک برام میزنید
1. من یکی به دردم نخوره.
2. ذخیره ی اطلاعات. سرور ساید هم نیست و همه ی اطلاعات در دست کاربران قرار خواهند گرفت. یکم دردسر داره از نظر من کار باهاش.
3. مانند auto complete فیلد های جستجو
4. xml الزامی نیست. ولی خود ajax بر پایه ی Javascript هست. پس باید یکمی بلد بود. جاوا و جاوا اسکریپت هم با هم فرق دارن. لطفا حواستون باشه.
moein_ak
29-10-2011, 18:28
* یعنی همه. یعنی همه ی فیلد هارو انتخاب کنه.
+
استفاده از ' و ` در مواقع مناسب از قوانین کوئری های مای اس کیو ال است و " هم یعنی " قبلی بسته بشه و ادامش کده نه نوشته و استفاده ی دوباره از " یعنی شروع نوشته ها.
+
نقطه ها در پی اچ پی وقتی استفاده میشن که میخواین یه تغییر پذیر یا کد رو به یه متن یا یک متن رو به یک متن بچسبونید در یک echo یا تغییر پذیر دیگر.
مثال:
لطفا حواستون باشه که بین "" و '' یک تفاوت اساسی هست
نوشته هایی که بین " میان پردازش میشن ولی نوشته هایی که بین ' میان نه
واسه همین در مورد کوئری دوستمون این که متغیر ها بیرون " نوشته شدند فقط به خاطر سلیقه برنامه نویسه
کاملا صحیحه
mosi2007
29-10-2011, 23:53
با سلام خدمت دوستان
1=میخوام ببینم ایا برای دانلود کردن از سایت هم کدی در php داریم مثل کد اپلود؟
2=اگه داریم چیه با یک مثال کوچولو؟
3=برای استفاده از این کد باید حتما هاست دانلود بخرم یا در همین هاستهای معمولی هم میشه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.