مشاهده نسخه کامل
: خرید notebook تا یک میلیون
amirfakhrian
14-10-2011, 20:33
با سلام
لطفا یک لپ تاپ با کیفیت که خرابی در اون کم باشه و خرکار باشه برای یکی از آشناهام می خواهم. نهایت کاری که با این لپ تاپ می خواهد انجام بشه اینترنت و word و بازی های خیلی سبک است. سری latitude dell رو خیلی دوست دارم چون خودم latitude دارم. نظرتون در مورد( vostro 3550(i5-2410m چیه.
Mr.Mazmamfi
15-10-2011, 01:41
نظرتون در مورد( vostro 3550(i5-2410m چیه.
سلام
مدل خوبیه .
مدل های پیشنهادی :
از برند ایسوس مدل های K53 SV و N53 SV
از برند hp مدل 6050
از برند لنوو مدل Z570
پیشنهاد من مدل Z570 هست بخاطر کیفیت بالاتر .
amirfakhrian
15-10-2011, 09:15
سلام
مدل خوبیه .
مدل های پیشنهادی :
از برند hp مدل 6050
از برند لنوو مدل Z570
ممنون از جوابتون. تا حالا فقط با سونی و دل کار کردم و این لپ تاپ رو چون برای پسر عموم می خواهم یکم سخت گیر شدم. حالا این مدل z570 از نظر کیفیت و خنک کار کردن و خراب نشدن امتحانش رو پس داده یا نه؟ از نظر گارانتی چطوری است؟ عیب های اون مدل vostro هم بی زحمت بگید. ممنون از جوابتون.
Mr.Mazmamfi
15-10-2011, 10:12
حالا این مدل z570 از نظر کیفیت و خنک کار کردن و خراب نشدن امتحانش رو پس داده یا نه؟از نظر گارانتی چطوری است؟
کیفیت لنوو خیلی خوبه و مشکلی از این بابت نداره .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و
تنها شرکت گارانتی کننده این برند "سازگاره" که اونم معتبره .
عیب های اون مدل vostro هم بی زحمت بگید.
ریویو :
راستی این مدل 13 اینچه . ولی مدل هایی که من معرفی کردم همه 15 اینچن . شما چند اینچ میخواستی ؟
اگر از همین سری (وسترو ) 14 اینچ خواستی 3450 و اگر 15 اینچ خواستی 3550 رو میتونی برداری .
amirfakhrian
15-10-2011, 10:30
ممنون. از نظر سایز مدنظرم 15 اینچ است. این review ها رو هنوز نگاه نکردم.چون تجربه در کارکرد با لپ تاپ یه چیز دیگه است. آیا از نظر گرمایی لپ تاپ ها در این review مورد بررسی قرار گرفته اند.
Mr.Mazmamfi
15-10-2011, 10:56
چون تجربه در کارکرد با لپ تاپ یه چیز دیگه است.
درسته ، ولی متاسفانه من با این مدل ها کار نکردم و بخاطر همین هم هست که ریویو میدم .
آیا از نظر گرمایی لپ تاپ ها در این review مورد بررسی قرار گرفته اند.
معمولا مورد بررسی قرار میده .
کلمه Temperature رو تو ریویو ها سرچ کن .
amirfakhrian
21-10-2011, 11:45
سلام
مدل خوبیه .
مدل های پیشنهادی :
از برند hp مدل 6050
از برند لنوو مدل Z570
با سلام دوباره.
یکم در مورد این مدل هایی که فرمودید تحقیق کردم. z570 خیلی خوب است ولی پسر عموم میلش بیشتر به طرف asus است. حالا می خواستم ببینم که بین این دو مدل asus کدام بهتر است. چون بعضی جاها خوندم که سری n کیفیت ساخت بهتری دارد. راستی چرا اینجا کسی لپ تاپ های دل حتی سری latitude و vostro v رو پیشنهاد نمی دند. پیشاپیش از پاسختون ممنونم.
amirfakhrian
22-10-2011, 09:07
یه بنده خدایی اگر جواب منو بده خدا خیرش بده.
اگه قیمت خوب می خواهی...سازگار الان رو نوتبوک Acer Aspire 5742 فروش ویژه گذاشته که 46 تومن داره تخفیف میده.
می تونی از یک تماس بخری که انتی ویروس هم رایگان هدیه میده همراهش
Mr.Mazmamfi
22-10-2011, 14:20
با سلام دوباره.
یکم در مورد این مدل هایی که فرمودید تحقیق کردم. z570 خیلی خوب است ولی پسر عموم میلش بیشتر به طرف asus است. حالا می خواستم ببینم که بین این دو مدل asus کدام بهتر است. چون بعضی جاها خوندم که سری n کیفیت ساخت بهتری دارد. راستی چرا اینجا کسی لپ تاپ های دل حتی سری latitude و vostro v رو پیشنهاد نمی دند. پیشاپیش از پاسختون ممنونم.
سلام
مدل های ایسوس K53 SV و N53 SV هست . که هر دو کیفیت خوبی دارن . تفاوت سری K و N :
تنها ایرادی که K53 داره اینه که usb3 نداره ولی کیبوردش خوبه .
ایراد N53 هم اینه که کیبورد نامناسبی داره ولی usb 3 داره .
بهتره این مدل هارو از نزدیک ببینه و با کیبوردشون کار کنه و اون موقع بهتر میتونه تصمیم بگیره .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.