amin1374
14-10-2011, 18:44
با سلام من قصد خرید یک لپتاپ برای بازی دارم البته اینو میدونم که با این بود جه چیز خوبی گیرم نمییاد ولی خوب میخام نسبت به سیستم دسکتاپم قوی تر باشه البتهخ خودم در زمینه دسکتاپ کارم خوبه وبلدمولی لپتاپ نه!!!
مشخصات سیستم دسکتاپم»:
1-cpu:doual core e 5300 2.6 gh
ram 2GB DDR2
VGA:ASUS -ATI4670 1GB DDR 3
حالا میریم سراغ انتظارات از لپتاپ
1- صفحه بزرگ با عتوجه به قیمت حد اقل 14-15 اینچ باشه
2-داشتن رم حد اقل 4 گیگ
3-داشتن سی پی یو حد اقل از سری های کور آی اینتل باشه
4- کارت گرافیک حتما داشته باشه حالا نه یک گیگ 512 هم قبوله
5-داشتن وین ارژینال
6- داشتن بلوتوث و وای فای
7- هارد زیاد مهم نیست که چقدر ظرفیت داره
8-برند مهم نیست
9- خودم از اچ پی یک مدل دیدم خیلی خوشم اومده هم سخت افزار خوبی داره و هم قیمتش 660 هست
مدلشم :
HP PRO BOOK 4530 CORE I3 2.1 GH VGA:ATI RADEOM 6490M MONITOR:LED 15.6 INCH HDD:320
ولی من با یک سری تحقیق در اینترنت متوجه شدم این لپتاپ کانفیگ های مختلفی داره با همین سی پی یو مثلا کارت گرافیکش اینتله هاردش 500 و.....
میخاستم بدونم چی کار کنم که سر م کلاه نره بیان بهم با یک کانفیگ مشابه بیان بهم بندازن
10 -والا در مورد باتری چیزی زیاد سر در نمییارم که چن سل باشه
11-پورت اچ دی ام آی /یواس بی به تعداد لازم/ اسلات توسعه داشته باشه که بتونم با خرید یک کارت یو اس بی 3 لپتاپم رو یو اس بی 3 دار کنم دقیقا همین کاری رو که با پی سی ام کردم
12-گارانتیش چه شرکتی باشه خوبه والا از شرکت های گارانتی خبر ندارم ولی در ل اینو میدونم که گارانتی توی لپتاپ تا حدی کشکه و پول دور ریختنه
13- دیگه چیزی دیگه ای به نظرم نمیرسه شما ها که خبره ترید به من بگید چه در مورد گرافیک های لپتاپ یا چیز های دیگه که من ازش بی اطلاعم
لطفا مدلی رو که معرفی میکنید با مشخصات +قیمت باشه
محل سکونتمم مشهد هست:46:
با تشکر از همه دوستان گل این انجمن که با راهنمایی خوبشان همیشه ما رو شاد کرده اند و همچنین از خریدمون ما رو پشیمون نکرده اند و با راهنمایی های شان همیشه +++++بوده و بدون تعصب:18::18:
خداوند پشت وپناهتان باشد.:11::11:
مشخصات سیستم دسکتاپم»:
1-cpu:doual core e 5300 2.6 gh
ram 2GB DDR2
VGA:ASUS -ATI4670 1GB DDR 3
حالا میریم سراغ انتظارات از لپتاپ
1- صفحه بزرگ با عتوجه به قیمت حد اقل 14-15 اینچ باشه
2-داشتن رم حد اقل 4 گیگ
3-داشتن سی پی یو حد اقل از سری های کور آی اینتل باشه
4- کارت گرافیک حتما داشته باشه حالا نه یک گیگ 512 هم قبوله
5-داشتن وین ارژینال
6- داشتن بلوتوث و وای فای
7- هارد زیاد مهم نیست که چقدر ظرفیت داره
8-برند مهم نیست
9- خودم از اچ پی یک مدل دیدم خیلی خوشم اومده هم سخت افزار خوبی داره و هم قیمتش 660 هست
مدلشم :
HP PRO BOOK 4530 CORE I3 2.1 GH VGA:ATI RADEOM 6490M MONITOR:LED 15.6 INCH HDD:320
ولی من با یک سری تحقیق در اینترنت متوجه شدم این لپتاپ کانفیگ های مختلفی داره با همین سی پی یو مثلا کارت گرافیکش اینتله هاردش 500 و.....
میخاستم بدونم چی کار کنم که سر م کلاه نره بیان بهم با یک کانفیگ مشابه بیان بهم بندازن
10 -والا در مورد باتری چیزی زیاد سر در نمییارم که چن سل باشه
11-پورت اچ دی ام آی /یواس بی به تعداد لازم/ اسلات توسعه داشته باشه که بتونم با خرید یک کارت یو اس بی 3 لپتاپم رو یو اس بی 3 دار کنم دقیقا همین کاری رو که با پی سی ام کردم
12-گارانتیش چه شرکتی باشه خوبه والا از شرکت های گارانتی خبر ندارم ولی در ل اینو میدونم که گارانتی توی لپتاپ تا حدی کشکه و پول دور ریختنه
13- دیگه چیزی دیگه ای به نظرم نمیرسه شما ها که خبره ترید به من بگید چه در مورد گرافیک های لپتاپ یا چیز های دیگه که من ازش بی اطلاعم
لطفا مدلی رو که معرفی میکنید با مشخصات +قیمت باشه
محل سکونتمم مشهد هست:46:
با تشکر از همه دوستان گل این انجمن که با راهنمایی خوبشان همیشه ما رو شاد کرده اند و همچنین از خریدمون ما رو پشیمون نکرده اند و با راهنمایی های شان همیشه +++++بوده و بدون تعصب:18::18:
خداوند پشت وپناهتان باشد.:11::11: