PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک کنید چیکار کنم ؟؟؟

mInI_ClockEr
14-10-2011, 16:27
دوستان چند وقت هست حدود2 هفته که کارت 560 معمولی خریدم و باهاش هیچ مشکلی نداشتم ولی یکدفعه تو ویندوز 7 صفحه سیاه میشه و بعدش این اررو رو که تو عکس هست میده
ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Dj_aghamajid
14-10-2011, 17:07
درایور اشتباه نصب نکردی؟
برای محکم کاری یه نسخه قدیمی تر رو که بتا هم نباشه، نصب کن ببین چی میشه!

EXTREME
14-10-2011, 17:14
اونجا که فایرفاکس کرش کرده و این مشکل میتونه از ویندوز باشه
در مورد اون ارور
شما ویندوزتون رو عوض کنید و اخرین ورژن درایور گرافیک رو نصب کنید
بایوس مین رو آپدیت کنید
و سعی کنید یک دور از طریق have disk درایور گرافیک رو بشناسونید ببینید درست میشه یا نه

H.Operator
14-10-2011, 17:38
درود
شما قبل از عوض کردن ویندوزت این نسخه از فایرفاکس رو دانلود کن ببین بازم مشکل داریـ ؟

Mozilla Firefox 8.0 Beta 3 Win32

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای دانلود درایور گرافیکت به این صفحه مراجعه کن (فیلتره V-P-N بزن) :
سعی کن آخرین رو دانلود کنی (285.38 برای سری 500 بهینه شده )

magiteq1
15-10-2011, 13:03
دوست عزیز صفحه کلا سیاه میشه منظورم اینکه دیگه چیزی تو صفحه نمیتونی ببینی یا اینکه صفحه تاریک میشه اگه صفحه تاریک میشه
این کاری که میگم رو امتحان کن وارد conrol panel درایور شو برو به تب adjust desktop color setting
از قسمت chose how color is set تیک رو روی گزینه use nvidia setting قرار بده

mInI_ClockEr
15-10-2011, 21:53
دوست عزیز صفحه کلا سیاه میشه منظورم اینکه دیگه چیزی تو صفحه نمیتونی ببینی یا اینکه صفحه تاریک میشه اگه صفحه تاریک میشه
این کاری که میگم رو امتحان کن وارد conrol panel درایور شو برو به تب adjust desktop color setting
از قسمت chose how color is set تیک رو روی گزینه use nvidia setting قرار بده

نه این مشکل رو نندارم یکدفعه بمدت حدوداً 3-4 ثانیه کاملاً تصویر میره و بعد که تصویر میاد دقیقاً عین این ارور رو میده البته به فایرفاکس فکر نکنم ربطی داشته باشه و اینکه خیلی کم پیش میادش 3-4 روز شاید یکدفعه

EXTREME
15-10-2011, 21:55
شما کارایی که من گفتم کامل انجام دادین ؟

mInI_ClockEr
16-10-2011, 01:07
شما کارایی که من گفتم کامل انجام دادین ؟

راستشو بخواهید بایوس مادربرد رو به آخرین ورژن تغییر دادم ولی بقی کارها رو انجام ندادم ولی مشکل حل نشد سعی میکنم ویندوز رو هم عوض کنم بزودی
از دوستان متشکرم فعلاً تا نصب ویندوز بعدی همینجوری سر میکنم
کلاً می ترسم سخت افزاری باشه و کارت مورد داشته باشه وگرنه اینجا مطرح نمیکردم مطلب رو

EXTREME
16-10-2011, 12:23
پس موارد دیگه رو که گفتم بررسی کنید مشکلتون حل میشه

mInI_ClockEr
30-10-2011, 02:27
پس موارد دیگه رو که گفتم بررسی کنید مشکلتون حل میشه

دوستان ویندوز رو عوض کردم الان حدود یک هفته هست
و تا الان داشتم با درایور خود کارت که ورژن 275.33 بود کار میکردم و مشکلی هم نداشتم ولی بخاطر بازی بتلفیلد آخرین درایور رو دانلود کردم و نصب کردم از وقتی که درایور رو نصب کردم دوباره این مشکل که خدمتتون عرض کردم شروع شده البته این مشکل فقط تو ویندوز هست و به هیچ عنوان تو گیم خودشو نشون نمیده من حدود 2-3 ساعت بتلفیلد 3 رو بازی کردم با ابلاترین جزئیات ولی کوچکترین مشکلی نبود
حدود 3-4 ثانیه تصویر و صدا فریز میشه و مانیتور تصویرش میره
مثلاً آهنگ هم که گوش میدم آهنگ هم فریز میشه + اینکه تصویر هم میره و اینکه ویندوز از حالت آرو فکر کنم درمیاد و دوباره به حالت آرو برمیگرده تو این چند ثانیه
چیکار کنم
سخت افزاری نباشه؟؟؟ دارم کارت رو میفروشم
بدبختانه مشکلی هم نیست که بخوام ببرم گارانتی و بگم

EXTREME
30-10-2011, 11:51
دوستان ویندوز رو عوض کردم الان حدود یک هفته هست
و تا الان داشتم با درایور خود کارت که ورژن 275.33 بود کار میکردم و مشکلی هم نداشتم ولی بخاطر بازی بتلفیلد آخرین درایور رو دانلود کردم و نصب کردم از وقتی که درایور رو نصب کردم دوباره این مشکل که خدمتتون عرض کردم شروع شده البته این مشکل فقط تو ویندوز هست و به هیچ عنوان تو گیم خودشو نشون نمیده من حدود 2-3 ساعت بتلفیلد 3 رو بازی کردم با ابلاترین جزئیات ولی کوچکترین مشکلی نبود
حدود 3-4 ثانیه تصویر و صدا فریز میشه و مانیتور تصویرش میره
مثلاً آهنگ هم که گوش میدم آهنگ هم فریز میشه + اینکه تصویر هم میره و اینکه ویندوز از حالت آرو فکر کنم درمیاد و دوباره به حالت آرو برمیگرده تو این چند ثانیه
چیکار کنم
سخت افزاری نباشه؟؟؟ دارم کارت رو میفروشم
بدبختانه مشکلی هم نیست که بخوام ببرم گارانتی و بگم
مشکل شما نرم افزاری هست و سحت افزاری نیست
خودتون گفتین با آپدیت درایور این مشکل بوجود اومده پس 100% مشکل از درایور گرافیک هست
شما سعی کنید از ورژن قبلیش استفاده کنید
برای بتلفیلد هم از همون درایور قبلی استفاده کنید مشکلی پیش نمیاد
قابلیت aero peek رو هم غیر فعال کنید

mInI_ClockEr
31-10-2011, 14:04
مشکل شما نرم افزاری هست و سحت افزاری نیست
خودتون گفتین با آپدیت درایور این مشکل بوجود اومده پس 100% مشکل از درایور گرافیک هست
شما سعی کنید از ورژن قبلیش استفاده کنید
برای بتلفیلد هم از همون درایور قبلی استفاده کنید مشکلی پیش نمیاد
قابلیت aero peek رو هم غیر فعال کنید

با سلام
و همچنان مشکل باقی هست
دیگه داره میره روی اعصابم
راستی مادربرد من آنبرد هست نکنه ایراد از اون باشه ؟؟؟؟

EXTREME
31-10-2011, 21:56
با سلام
و همچنان مشکل باقی هست
دیگه داره میره روی اعصابم
راستی مادربرد من آنبرد هست نکنه ایراد از اون باشه ؟؟؟؟
فکر نکنم برین توستاپ تو تنظیمات چیپست و onboard vga رو غیرفعال کنید و primary video controller رو بزارید رو pcie ببینید درست میشه یا نه ولی فکر نکنم از این موضوع باشه

amir13900
01-11-2011, 09:35
دوستان چند وقت هست حدود2 هفته که کارت 560 معمولی خریدم و باهاش هیچ مشکلی نداشتم ولی یکدفعه تو ویندوز 7 صفحه سیاه میشه و بعدش این اررو رو که تو عکس هست میده
ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با سلام مشکل شما از فایرفاکس می باشد آخرین ورژن فایرفاکس را دانلود و نصب کنید مشکل برطرف می شود

mInI_ClockEr
01-11-2011, 15:41
با سلام مشکل شما از فایرفاکس می باشد آخرین ورژن فایرفاکس را دانلود و نصب کنید مشکل برطرف می شود
دیشب آخرین ورژن فایرفاکس رو نصب کردم نسخه 7.1 رو ولی بازم مشکل حل نشد حالا میخوام کارت رو بفروشم لینکهاش تو انجمن های لیون کامپیوتر و پرشین تولز هست
خسته شدم ازش
بازم ممنون دوستان که کمک کردید :41::41:

H.Operator
01-11-2011, 18:17
شما از KM Player استفاده می کنید ؟ موقع کار با این نرم افزار هست که مشکل سیاه شدن تصویر به وجود میاد ؟
[این مشکل هم می تونه سخت افزاری باشه و هم نرم افزاری]

mInI_ClockEr
01-11-2011, 19:25
شما از KM Player استفاده می کنید ؟ موقع کار با این نرم افزار هست که مشکل سیاه شدن تصویر به وجود میاد ؟
[این مشکل هم می تونه سخت افزاری باشه و هم نرم افزاری]

با سلام
نه با این برنامه مشکلی ندارم

اگر کسی میدونه چطور میشه فهمید که چجوری بشه این مشکل رو تو گارانتی نشون داد بگه ممنون میشم
آخه تا الان بیشتر از 10 دفعه با 3D 11 تست زدم تو حالت اکستریم هیچ مشکلی نداشته :41:

vegas
02-11-2011, 23:45
منم همین مشکل رو با ATI 3870 داشتم و متاسفانه به هیچ وجه این مشکل حل نشد البته با بعضی از درایور ها این مشکل کمتر بوجود می اومد ...

mInI_ClockEr
03-11-2011, 21:22
منم همین مشکل رو با ATI 3870 داشتم و متاسفانه به هیچ وجه این مشکل حل نشد البته با بعضی از درایور ها این مشکل کمتر بوجود می اومد ...

با سلام
آره خب با درایور خودش که تو پکش هست به هیچ عنوان این مشکل رو نشون نمیده و کارت کاملاً بدون کوچکترین مشکلی کار میکنه
بازم ممنون

Kianoosh
04-11-2011, 18:02
دوست عزیز این مشکل نرم افزاری و مربوط به درایور کارت هست که با بعضی اپلیکیشن ها تداخل پیدا می کنه و اون ارور میاد من خودم با GTX 560/GTX 560 Ti این مورد رو تجربه کردم تو درایور جدید 285.62 این مورد تا حد زیادی برطرف شده و مدل هایی که من تست کردم پایداریشون خیلی بهتر شده باید صبر کرد تا درایور های بعدی هم مشکل رو کامل برطرف کنه شما میتونید درایور های دیگه رو تست کنید و همه نرم افزار ها و ویندوز رو بروز رسانی کنید

Firefox 8.0 Beta 6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Saeed System
04-11-2011, 18:05
با سلام
آره خب با درایور خودش که تو پکش هست به هیچ عنوان این مشکل رو نشون نمیده و کارت کاملاً بدون کوچکترین مشکلی کار میکنه
بازم ممنون

بخاطر درایوره با کارت شما سازگار نیست.

من evga 550ti دارم از وقتی درایور 285 رو دانلود کردم براش ..تو بازی هر 5مین 1 بار 3-4 ثانیه قفل میشه تصویر

ولی با درایور که تو خود سی دی کارت بود همچین مشکلی نبود..

vegas
04-11-2011, 21:19
Nvidia هم درایوراش مزخرف شده مثل اینکه ؟
من قبل از دیدن این پست ها فکر میکردم ATI نمیتونه یه درایور درست و حسابی و بدون باگ ریلیز کنه ؟!

mInI_ClockEr
04-11-2011, 23:00
بخاطر درایوره با کارت شما سازگار نیست.

من evga 550ti دارم از وقتی درایور 285 رو دانلود کردم براش ..تو بازی هر 5مین 1 بار 3-4 ثانیه قفل میشه تصویر

ولی با درایور که تو خود سی دی کارت بود همچین مشکلی نبود..
خب من هم همین رو میگم ولی اگر براتون امکان داره و میتونید درایور کارهای جدیدش رو که تو پک کارتهاش هست پیدا کنید(کنیم) فکر کنم مشکل حل بشه (چون با درایور های اینترنشنال مشکل داره فکر کنم)

Nvidia هم درایوراش مزخرف شده مثل اینکه ؟
من قبل از دیدن این پست ها فکر میکردم ATI نمیتونه یه درایور درست و حسابی و بدون باگ ریلیز کنه ؟!

نه اونجوری ها هم نیست که میفرمائید در هر صورت بازم ممنون از نظرتون

bahar73
05-11-2011, 00:02
بعد از نصب کارت گرافیک صفحه مانیتورم خیلی تاریک میشه ( نورش کم میشه)
intel
باید چی کار کنم؟؟؟:41:

mInI_ClockEr
06-11-2011, 17:42
با سلام
دوستان کارت مربوطه رو که مشکل داشت بردم گارانتی و گارانتی هم تعویضش کردن اما با یه مدل بالاتر البته مابه التفاوتش رو هم گرفتن
الان دیگه میترسم از این کارت جدید هم استفاده کنم و گذاشتمش برای فروش تو انجمن های لیون کامپیوتر و پرشین تولز و هات اوور کلاک
این پست رو دادم که به دوستانی که این مشکل رو با کارتهاشون دارن اطلاع بدم که باید گارانتی ها این کارتها رو تعویض کنند

Kianoosh
06-11-2011, 23:20
با سلام
دوستان کارت مربوطه رو که مشکل داشت بردم گارانتی و گارانتی هم تعویضش کردن اما با یه مدل بالاتر البته مابه التفاوتش رو هم گرفتن
الان دیگه میترسم از این کارت جدید هم استفاده کنم و گذاشتمش برای فروش تو انجمن های لیون کامپیوتر و پرشین تولز و هات اوور کلاک
این پست رو دادم که به دوستانی که این مشکل رو با کارتهاشون دارن اطلاع بدم که باید گارانتی ها این کارتها رو تعویض کنند

عزیز جان شما کارتو عوض کردی تصمیم شخصیت بوده گارانتی هم نمی تونه این مشکل رو برطرف کنه چون فکر نمی کنم مربوط به کارت باشه! بعضی مدلهای اورکلاک شده 560/560ti این مورد رو داشتن که اکثرا در حالت 2D رخ میده مثل وبگردی(مرورگرها) و نرم افزار های مولتی مدیا کارت به طور کاملا و 100% در بازی های 3D و تست های پایداری بی مشکل هست

تا جایی که من اطلاع دارم مشکل به هیچ وجه سخت افزاری نیست یک تداخل نرم افزاری و مشکل درایور هست TDR bug و یا هرچی اگه کمی صبر می کردید شاید با درایور های بعدی راحت برطرف میشد یا راه حل دیگه ای براش پیدا میشد (افزایش دستی ولتاژ , بایوس ریفرنس + اورکلاک و ...)حالا این کارتی که الان دست من هست تا نیمه 2013 گارانتی داره یکم که گذشت اگه دیدم واقعا جدی و اذیت کننده هست برای تعویض یا .. اقدام می کنیم!:46:

mInI_ClockEr
07-11-2011, 01:04
عزیز جان شما کارتو عوض کردی تصمیم شخصیت بوده گارانتی هم نمی تونه این مشکل رو برطرف کنه چون فکر نمی کنم مربوط به کارت باشه! بعضی مدلهای اورکلاک شده 560/560ti این مورد رو داشتن که اکثرا در حالت 2D رخ میده مثل وبگردی(مرورگرها) و نرم افزار های مولتی مدیا کارت به طور کاملا و 100% در بازی های 3D و تست های پایداری بی مشکل هست

تا جایی که من اطلاع دارم مشکل به هیچ وجه سخت افزاری نیست یک تداخل نرم افزاری و مشکل درایور هست TDR bug و یا هرچی اگه کمی صبر می کردید شاید با درایور های بعدی راحت برطرف میشد یا راه حل دیگه ای براش پیدا میشد (افزایش دستی ولتاژ , بایوس ریفرنس + اورکلاک و ...)حالا این کارتی که الان دست من هست تا نیمه 2013 گارانتی داره یکم که گذشت اگه دیدم واقعا جدی و اذیت کننده هست برای تعویض یا .. اقدام می کنیم!:46:

با سلام شما کاملاً درست میفرمائید دوست گرامی همین الان بالاخره تو سایت techpowerup اولین خبر رو به خودش اختصاص داده ببنید
من زیاد انگلیسیم خوب نیست یه چیزهایی گفته شده اینم لینک

Kianoosh
06-12-2011, 18:33
عزیز خواستم تاپیکت رو آپ کنم که یه چیزی رو بگم:

الان حدود 25 روز از عرضه 285.79 و یک هفته هم از عرضه 290.36 گذشته ... تو این مدت من با این دو درایور هیچ مشکلی حتی یک بار هم مشکل از دست دادن تصویر بلک اسکرین یا مواردی تو پی استیت ها و ولتاژ ها نداشتم حتی بایوس جدیدم برای خیلی 560 ها اومد بدون اون هم مشکل تقریبا به طور کامل برطرف شده!و تو فرومهای خارجی هم که سرچ کردم دقیقا برای اکثر افراد به همین شکل بوده و سری جدید 560 ti که داره وارد ایران هم میشه با کودا کور 448 که دیگه تکمیل می کنه فاصله بین 560 و 570 رو و ای ام دی بدجوری به تکاپو افتاده برای عرضه مدل رقیب در این رنج ...

هدف این بود که یادآوری کنم در چنین مواردی عجله نکنید و سریعا برای تعویض و ... به گارانتی مراجعه نکنید شاید ایراد نرم افزاری باشه و راحت برطرف بشه ..

پ.ن: اون خبر رو هم خوندم انویدیا برای پیدا کردن مشکل و برطرف کردن اون از کسانی که کارتشون این مشکلو داشت درخواست کرده بود بفرستن برای انویدیا در قبالش هم نقدی با هزینه نو پرداخت می کرد یا سی دی کی بازی میداد و ...