amin n & i series
14-10-2011, 14:57
با سلام به همه دوستان
یه مشاوره میخواستم ازتون
یه مدل ایسر هست به اسم Aspire 5742Z و مشخصات :
2.1 P6200 /3M
رم 2 گیگ
هارد 500
قیمتش هم 540 تومنه
حالا سوالات:
1.ویندوز 7 راحت و بدون کم شدن سرعت روش نصب میشه؟؟
2.میشه همزمان باهاش چند تا کار کرد و اذیت نکننه(مثلا همزمان تو اینترنت بود و اهنگ گوش داد یا دانلود کرد و فیلم نگاه کرد و یه چیز کپی کرد و سرعتش کم نشه؟؟)
3.کیفیت این مدله که گفتم چطوره؟؟
4.و سوال اخر اینکه به نظرتون ارزش داره یه 120 تومن بیشتر هزینه کرد و یه لپ تاپ core i3 خرید یا همین خوبه؟؟
(مصارف من هم فقط اینترنت+دانلود + فیلم دیدن و 2 3 تا کار سبک همین طوری هست.بازی این ها هم اصلا)
و در اخر شما چه پیشنهادی دارید(مینی اصلا نمیخوام.صفحش هم هر چی بزرگتر بهتر:31:)؟؟؟قیمتش هم حداکثر حدود 600 باشه حالا یکم بالا پایین عیب نداره
فقط یه چیز باشه سرعتش اذیتم نکنه اخه یه مینی داشتم 1 کار که میکردی کار دیگه نمیشد انجام داد و خیلی باهاش اذیت شدم
ممنون:10::40:
===================
ادیت:همین الان این مدل رو دیدم این طوری شدم:18::blink::blink:
مدل
Fujitsu-LifeBook-AH-530-H
i3
رم 4 گیگ
هارد 320
595 تومن:blink::blink:
نظرتون در موردش چیه؟؟.فوجیستو خوبه؟؟چرا اینقدر ارزون؟؟
فوجیستو تو شیراز خیلی بد گیر میاد ارزش داره اینترنتی بخرم؟؟
یه مشاوره میخواستم ازتون
یه مدل ایسر هست به اسم Aspire 5742Z و مشخصات :
2.1 P6200 /3M
رم 2 گیگ
هارد 500
قیمتش هم 540 تومنه
حالا سوالات:
1.ویندوز 7 راحت و بدون کم شدن سرعت روش نصب میشه؟؟
2.میشه همزمان باهاش چند تا کار کرد و اذیت نکننه(مثلا همزمان تو اینترنت بود و اهنگ گوش داد یا دانلود کرد و فیلم نگاه کرد و یه چیز کپی کرد و سرعتش کم نشه؟؟)
3.کیفیت این مدله که گفتم چطوره؟؟
4.و سوال اخر اینکه به نظرتون ارزش داره یه 120 تومن بیشتر هزینه کرد و یه لپ تاپ core i3 خرید یا همین خوبه؟؟
(مصارف من هم فقط اینترنت+دانلود + فیلم دیدن و 2 3 تا کار سبک همین طوری هست.بازی این ها هم اصلا)
و در اخر شما چه پیشنهادی دارید(مینی اصلا نمیخوام.صفحش هم هر چی بزرگتر بهتر:31:)؟؟؟قیمتش هم حداکثر حدود 600 باشه حالا یکم بالا پایین عیب نداره
فقط یه چیز باشه سرعتش اذیتم نکنه اخه یه مینی داشتم 1 کار که میکردی کار دیگه نمیشد انجام داد و خیلی باهاش اذیت شدم
ممنون:10::40:
===================
ادیت:همین الان این مدل رو دیدم این طوری شدم:18::blink::blink:
مدل
Fujitsu-LifeBook-AH-530-H
i3
رم 4 گیگ
هارد 320
595 تومن:blink::blink:
نظرتون در موردش چیه؟؟.فوجیستو خوبه؟؟چرا اینقدر ارزون؟؟
فوجیستو تو شیراز خیلی بد گیر میاد ارزش داره اینترنتی بخرم؟؟