PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : میزان اطمینان به هاردهای اکسترنال

Mohammad_Asus
14-10-2011, 14:35
سلام

ببینید دوستان یه مسئله ای است که مدتی ذهن منو مشغول کرده..

من یه نوت بوک دارم که یه هارد 500 گیگ 7500 دور روش هست.

یه هارد اکسترنال WD My Passport USB 3.0 با ظرفیت 500 گیگ هم خریدم.

البته خرید هارد به این علت بود که من میخواستم نوت بوک رو بدم برای تعمیر و نمیخواستم اطلاعاتم روش باشه و همه رو به پاسپورت منتقل کردم.

علت اینکه این تاپیک رو ایجاد کردم این بود که میتونم برای همیشه اطلاعاتم رو روی پاسپورت نگه دارم و هر وقت دارم با نوت بوک کار میکنم ، اون رو بهش وصل کنم ؟ اینطوری با قابلیتی که پاسپورت داره (وارد نمودن Password ) ، امنیت اطلاعات هم تظمینی هست.

اما من نمیدونم که این هارد های اکسترنال چقدر عمر میکنند و آیا از هارد داخلی خود لپ تاپ بهتر هستند یا نه ، راستی این رو هم اضافه کنم که من از طریق USB 3.0 اون رو وصل کردم.

به نظر شما این مورد بالا خوبه ، یا اینکه همه اطلاعات رو خود هارد داخلی نگه دارم و هر چند وقت یک بار هارد رو وصل کنم و با استفاده از نرم افزار خود پاسپورت یه بک آپ از اطلاعات درایو اطلاعاتم بگیرم ؟

:13:

Erfan.B
14-10-2011, 14:49
دوست من در مورد اين كه هاردت رو مي توني وصل كني مشكلي نداره.
به نظر من بهتره كه اطلاعات لپ تاپ رو رو يه هارد اكسترنال نگه داري كني چون ممكنه در اثر ضربه ي ناخواسته اطلاعاتت بر روي هارد لپ تاپ از دست بره.
موفق باشي دوست من.[COLOR="Silver"]

ghombolak
14-10-2011, 14:56
من بک آپ رو از چند جهت بیشتر توصیه میکنم.

اول اینکه حجم فایل بک آپ کمتره.

دوم اینکه امنیت فایل بک آپ بیشتره و کمتر ممکنه پاک بشه..

از طرف دیگه همین وصل کرد و قطع کردن کابل از لپ تاپ میتونه خودش یه دلیل و احتمال برای پریدن اطلاعات باشه.چون این مورد به وفور مشاهده شده.

از طرفی هم اگه شما فایل ه رو روی همین هارد اکسترنال هم نگه دارین به هیچ مشکلی برنمیخورین و موردی نداره.

Mohammad_Asus
14-10-2011, 17:08
ممنون از همه دوستان

ولی یه مسئله ای هست ، اگر من یه زمانی بخواهم لپ تاپم رو بدم جایی برای تعمیر و... ، چطور میتوانم کاری کنم که کسی نتونه به اطلاعاتی که میخواهم دسترسی پیدا نکنه ؟

Erfan.B
14-10-2011, 17:20
دوست من شما كل اطلاعاتت رو منتقل كن به هارد اكسترنالت و بعدش از طريق فورمت سطح پايين هاردت رو فرمت كن كه خيالت از لحاظ ريكاوري هم راحت باشه.
موفق باشي دوست من.

Mohammad_Asus
14-10-2011, 19:06
ممنون

نرم افزاری هست که نصب کنم و بتونم بر روی بعضی از فولدر ها یا حتی خود درایو پسوورد بزارم ؟

ghombolak
14-10-2011, 22:09
نرم افزارهایی وجود داره اما معمولا اطمینانی بهشون نیست.یعنی هیچ تضمینی هم وجود نداره که خودتم بتونی رمز رو باز کنی.به خاطر همین هیچ وقت همچین کاری توصیه نمیشه.

معمولا هیچ شرکتی نمیاد اطلاعات مشتری رو ...... بکنه.چون اون وقت اگه یه چی بشه باید در شرکت رو گل بگیره.

Erfan.B
14-10-2011, 22:19
ممنون

نرم افزاری هست که نصب کنم و بتونم بر روی بعضی از فولدر ها یا حتی خود درایو پسوورد بزارم ؟

خواهش مي كنم دوست من.
بله نرم افزار در اين زمينه زياده :
Wondershare USB Drive Encryption
USB SECURE
Folder Guard
ولي همه ي اينا معمولاً به شيوه اي عمل مي كنن كه خيلي راحت مي شه فايل ها رو بدون وارد كردپسورد ريكاوري كرد! بهترين گزينه براي ريكاوري نشدن از نظر من bitlocker هست.
موفق باشي.