مشاهده نسخه کامل
: **** مشکل وایرلس در Lenovo N500 4233-5MG
با سلام
من لپ تاپ Lenovo N500 4233-5MG دارم. گویا وایرلس موجود بر روی سیستم Intel(R) Wifi Link 5100 AGN می باشد.
ویندوز من نیز 7 بوده و من علاوه بر نرم افزار ورژن xp و vista نرم افزار درایور تحت 7 آن را نیز دانلود و نصب کردم. اما در تمامی احوالات پیغام خاموش بودن سخت افزار می دهد.
من چگونه باید وایرلس را فعال کنم؟
شما از روي لپ تاپت دكمه ش رو زدي تا روشن بشه؟
شما از روي لپ تاپت دكمه ش رو زدي تا روشن بشه؟
بله fn+f5 . اما تاثیری نداشت.
آخرین پیغامی که در برنامه می ده اینه:
the Hardware Radio Switch is off
شما ببين از داخل بايوست هم وايرلس فعال هست يا نه وقتي لپ تاپ رو روشن مي كني f2 رو بزن برو تو بايوس قسمت تنظيمات وايرلس ببين اونجا وايرلس روشن هست يا نه.
موفق باشي دوست من.
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------
شما ببين از داخل بايوست هم وايرلس فعال هست يا نه وقتي لپ تاپ رو روشن مي كني f2 رو بزن برو تو بايوس قسمت تنظيمات وايرلس ببين اونجا وايرلس روشن هست يا نه.
موفق باشي دوست من.
موفق باشي دوست من.
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------
موفق باشي دوست من.
اصلا تو بایوس تنظیمات وایرلس نیست!!!
آقا یه عالم اینجا نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.