ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فوري فوري تا ۱.۲ ميليون

hossein.me
13-10-2011, 22:46
سلام ببخشيد که تازه عضو شدم و درخواست فوري هم دارم، اما واقعا فوريه آخه!
مي خوام يه لپ تاپ بگيرم قيمت تا ۱۲۰۰۰۰۰ تومن يا ديگه ماکزيمم ۱۳۰۰۰۰۰ نه بيشتر.
اول تصمين گرفتم asus n43 بردارم، اما شنيدم کيفيت صفحه خوبي نداره، کيفيت صدا و تصوير و سرعت دستگاه برام خيلي مهمه و چون دانشجو هستم، وزنش. بايد کم باشه که هميشه همرام ببرمش و عصاي دستم باشه! کار گرافيکي خاصي نمي کنم، اما بازي هاي روز رو مي خوام راحت اجرا کنه، بازم تاکيد مي کنم سرعت و کيفيت و سبکي، و اگه ممکنه ميزان شارژ نگه داشتن مدلي که ميگين رو هم ذکر کنين، ممنون.

Xilevens
14-10-2011, 10:23
3 کیلو براتون قابل حمل هست؟

hossein.me
14-10-2011, 10:47
نه سه کيلو زياده، من هر روز تقرابا کلاس دارم و ۳ کيلو وزن اضافه قابل تحمل نيست، مد نظر خودم لپ تاپ ۱۴ اينچيه با استحکامه. راجع به همين asus n43 صفحه نمايشش چجوريه؟ خيلي ازش تعريف شنيدم، با اون مشخصاتش و محکميش وزنش برام قابل تحمله، فقط مشکلم با صفحشه، ميگن سري n از ايسوز کيفيت بالاي ساخت دارن و گارانتي تعويض و صداي عالي، اينا درسته؟

F R E E M A N
14-10-2011, 10:57
اول تصمين گرفتم asus n43 بردارم، اما شنيدم کيفيت صفحه خوبي نداره، کيفيت صدا و تصوير و سرعت دستگاه برام خيلي مهمه و چون دانشجو هستم، وزنش. بايد کم باشه که هميشه همرام ببرمش و عصاي دستم باشه! کار گرافيکي خاصي نمي کنم، اما بازي هاي روز رو مي خوام راحت اجرا کنه، بازم تاکيد مي کنم سرعت و کيفيت و سبکي، و اگه ممکنه ميزان شارژ نگه داشتن مدلي که ميگين رو هم ذکر کنين، ممنون.
لپ تاپ سبک میخوای سایز 14 مناسبه، 13 با کانفیگ خوب در بازار کمه
asus k43sv خرکارتر از n43 هست و من بیشتر میپسندمش
asus u41sv سبکه، فقط کانفیگ corei5
lenovo y470
lenovo z470
hp dm4

hossein.me
14-10-2011, 11:59
۱۳ ديگه خيلي کوچيکه، چرا سري u رو ميگين از n بهتره؟ تو بازار که ديروز بودم (پاساژ ايران) همه ميگفتن n از u سري حرفه اي تر و مقاوم تريه و ...
راستي سي پي يو ci5 بگيرم يا ci7؟ به نظرتون ci7 اصلا به کارم مياد؟ (خواسته هام رو توي پست اول نوشتم) توي کاراي معمولي تفاوتشون حس ميشه؟

hossein.me
15-10-2011, 19:18
من از اين مدل asus n43 واقعا خوشم اومده، به نظر محکم و با دوام مياد، ميشه راجع به صدا و تصويرش يکم توضيح بدين؟

F R E E M A N
15-10-2011, 20:05
من سری K را گفتم که از N خرکارتر و محکمتره ولی سری U از هر دوی اینها ظریفتره
این کلمه "حرفه ای" که اکثر فروشنده ها همینطور میگن برای فروش جنسه و گرنه لپ تاپ حرفه ای باید مشخصات ویژه ای داشته باشه
در کل N43 دیزاین قشنگتری داره، اسپیکرهای قویتر، وبکم 2mp و یک سری امکاناتی که در سایت ایسوس اشاره شده
corei7 برای کسانی که کار سنگین مثل رندر دارن مناسبه ولی برای اکثر کاربرها زیاده و هزینه بیخوده

hossein.me
15-10-2011, 20:29
ببخشيد منم همون k رو منظورم بود و اشتباه تايپ کرده بودم، در مورد لنووها که پيشنهاد دادين چي؟ چجوريان؟ اگه لينک از نقدشون دارين که ديگه خيلي ممنون!
راجع به کلمه حرفه اي هم نظرتونو قبول دارم. اما محکمتر که هست سري n از k؟ نيست؟

F R E E M A N
15-10-2011, 23:01
k43sv بدنه آلمینیومی و کیبورد جوندارتری داره، n43 هم که پسندیدی کیفیتش خوبه ولی ظریفتره
لنوو هم برند با کیفیت و خرکاری محسوب میشه برای پیدا کردن نقدهای مختلف کافیه در گوگل سرچ کنی
مثلا lenovo y470 review

mehdi666lp
16-10-2011, 08:40
اول تصمين گرفتم asus n43 بردارم، اما شنيدم کيفيت صفحه خوبي نداره، کيفيت صدا و تصوير و سرعت دستگاه برام خيلي مهمه و چون دانشجو هستم، وزنش. بايد کم باشه که هميشه همرام ببرمش و عصاي دستم باشه! کار گرافيکي خاصي نمي کنم، اما بازي هاي روز رو مي خوام راحت اجرا کنه، بازم تاکيد مي کنم سرعت و کيفيت و سبکي، و اگه ممکنه ميزان شارژ نگه داشتن مدلي که ميگين رو هم ذکر کنين، ممنون..
.
.
.
.
14 اینچ واست کفایت میکنه.....از Asus میتونی برداری :

شارژ و سبکی و کانفیگ نسبتا خوب : Asus U41SV

مدل Asus K43SV هم مدل خوبیه هم کانفیگ هم دیزاین

hossein.me
16-10-2011, 13:27
ممنون، اين لنوو قيمتش ايران چنده؟
کيفيت نمايش صفحه کدوم بهتره از اين لپ تاپها بهتره؟ بين ايسوزها کدوم؟
اگه ايسوز خواستم بگيرم از کجا بخرم؟ (تهرانم)

hossein.me
16-10-2011, 13:28
حدود قيمتشونم بدين کافيه، اگرم دقيق ميدونين که چه بهتر

mehdi666lp
16-10-2011, 15:16
ممنون، اين لنوو قيمتش ايران چنده؟
کيفيت نمايش صفحه کدوم بهتره از اين لپ تاپها بهتره؟ بين ايسوزها کدوم؟
اگه ايسوز خواستم بگيرم از کجا بخرم؟ (تهرانم).
.
.
مدل Y470 اگه منظورت هست حدود 1.400 هستش (سازگار دو کانفیگ داره از این مدل)
.
.
یکم صفحه نمایشش مات هست.....بین ایسوز الان تو سری N مدل Asus N55SF خوبه.....خواستی بخری از تهران با گارانتی سازگار بخر (پاساژ پارسیان بری هم خلوت تر هست هم Asus کار زیاده

hossein.me
16-10-2011, 16:33
منظورم بين ايسوزها، بين k43 و n43 بود. (کيفيت صفحه)
لنوو که با اين قيمتش از ليست رفت بيرون! :دي
ممنون از راهنمايي هاي همه

F R E E M A N
16-10-2011, 20:17
تفاوت خاصی بین صفحه نمایش k43 , n43 نیست هر دو معمولی در حد قابل قبول
لیست نمایندگان فروش سازگار در سایتش هست sazgar.com

hossein.me
16-10-2011, 23:34
ممنون، ليست نمايندگي ها رو هم گرفتم، ايشالا همون n43 ci5 رو مي خرم، از همه تشکر

mehdi666lp
17-10-2011, 15:00
ممنون، ليست نمايندگي ها رو هم گرفتم، ايشالا همون n43 ci5 رو مي خرم، از همه تشکر.
.
.
.
ایشالا بخری....خریدی یه خبری بده بگو راضی هستی یا نه:20:

hossein.me
18-10-2011, 00:23
قرار شده فعلا تا ۲ هفته ديگه بگيرم!!!!
حتما خبر ميکنم وقتي گرفتمش

hossein.me
21-10-2011, 09:14
سلام دوباره!
الان دارم با ان 43 تایپ می کنم!
دیروز گرفتمش با این مشخصات:
core i5
4gig 1333
2gig gt540
640gig
dvd
win7 home p
تا الانم راضیم!
1160000 تومن از پاساژ رضا
پاساژ پارسیان یا نداشتن یا زیر 1180 نمیومدن(2مورد بود کلا اونجا که یکیش هم جعبش باز بود!!!)
کیفت صفحش هم خوبه و برا من کافی!
در ضمن با گارانتی سازگار فقط مدل بلوری با هارد 500 بود که نمی خواستم.
فقط یه موردی: فروشنده گفت که گارانتیش الماسه اما کارت تو کارتن ویستا هست، چه کار کنم؟
ویستا هم خوبه؟
برای گارانتی کجا باید ثبتش کنم؟ اصلا نیازی هست؟

F R E E M A N
21-10-2011, 10:10
ویستا قبلا اسمش الماس بود و از شرکتهای با سابقه محسوب میشه
بعضیها میگن بدقوله و اذیت میکنه و درست جواب نمیده ولی بهرحال بعض هیچیه
برای گارانتی نیاز به ثبت نیست ولی در سایت vistaitd.com میتونی سریالو چک کنی

hossein.me
21-10-2011, 16:58
ممنون
تو سایت نوشت: wrong serial numberحالا فردا زنگ میزنم ببنیم قضیه چیه.
یه چیز دیگه: rating ویندوز خیلی بد بهش نمره داده، به گرافیک داده 4.7 و موقع بازی هم 6.6 به رم داد 5.9 و کلا به هیچی بالا 7 نداده! چرا؟؟؟؟!!!!! من که فکر میکردم حداقل رم رو بالای 7 بده!

F R E E M A N
21-10-2011, 17:08
این شرکتها هیچکدام سایت درست و حسابی ندارند که به روز باشه
ریتینگ ویندوز هم چندان دقیق و قابل قبول نیست
با نرم افزارهایی مثل sisoftware sandra و 3d mark میتونی پرفورمنس سیستم را تست کنی و با استانداردش مقایسه کنی

hossein.me
27-10-2011, 23:33
با سلام دوباره!
من کاملا از اين ايسوزم راضيم!
با شرکت ويستا هم تماس گرفتم، گفتن اين که اول سايت هست اصلا مربوط به چک کردن گارانتي نيس، مربوط به پيگيري اون سيستمهايي هست که الان تحت تعميرن! گفتن سريالها مطابق باشه و هولو گرام داشته باشه، گارانتي درسته.
يه سوال داشتم باز: چرا ايسر به من پيشنهاد ندادين؟ مشکلي دارن لپ تاپاي ايسر؟

F R E E M A N
28-10-2011, 00:11
خودت از اول گفتی میخوام ایسوس حدود 1.200 بخرم و گرنه میشد ایسر 4755 بخری با همین کانفیگ 200 تومن ارزانتر
ولی نه دیزاینش به پای ایسوس میرسه نه کیفیت شاسی و صفحه نمایش و اسپیکر
در ضمن قطعات جانبی ایسوس (هارد و رایتر) از بهترینهاست ولی ایسر نه
اگر میتونی یک شات از device manager بگذار البته همه شاخه هاش باز باشه که مدل قطعاتش معلوم باشه

hossein.me
28-10-2011, 10:34
اینم از عکسی که خواستین، فقط 2 تای آخرش تو عکس جا نشد! (عکس از scrolling window نتونستم بگیرم)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2 تا سوال دیگه، یکی اینکه چرا این عدد تو عکس پایین صفره؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سوال دوم: تو این قیمت همین لپ تاپ، بهتر میشه گیر آورد؟ یکی از بچه ها میخواد بگیره و من همین مدل رو پیشنهاد دادم، اگه مارک براش مهم نباشه (اما کیفیت مهمه) چی بگیره؟ سری K رو هم بهش گفتم، اما صدای اسپیکر اینا (سری N) بهتره و براش مهمه.

F R E E M A N
28-10-2011, 14:52
همین شات کافیه، من فقط میخواستم مدل هارد و رایترو ببینم که مثل همیشه ایسوس از بهترینها استفاده کرده
در مورد رم گرافیک که پرسیدی علت اینه که intel بعنوان گرافیک اولیه استفاده میشه
مشخصات گرافیک nvidia را باید در کنترل پنل خودش ببینی (ورژن جدید درایور 285.62 حتما نصب کن)
مدلهای 14 اینچ خوب در بازارو در همان پستهای اولی معرفی کردم
u41 هم با کانفیگ corei5 و گارانتی الماس هست کمی سبکتر و ظریفتره ولی کیفیت صفحه نمایش و اسپیکر در حد k43

hossein.me
28-10-2011, 16:49
ممنون
به عنوان گرافیک اولیه یعنی چی؟ 2تا گرافک داره؟ خودکار میفهمه کجا از کدوم استفاده کنه؟!
آخرین آپدیت گرافیک رو روز اول از درایوراش توی سایت ایسوز دانلود کردم، جدیدتر از اون اومده؟ چه تفاوتی داره آپدیت باشه یا نه؟

F R E E M A N
28-10-2011, 17:10
پردازنده های سندی بریج گرافیک hd 3000 دارند که بعنوان پیش فرض استفاده میشه
این لپ تاپ گرافیک اختصاصی nvidia هم داره که در موقع نیاز (گیم) سوئیچ میکنه
البته بعضی وقتها درست سوئیچ نمیکنه برای همین گفتم درایور آپدیت کن
درایورهایی که در سایت ایسوس هست چندان به روز نیستن
اگر درایور جدید خواستی در بخش زیر لینکهاش هست و تنظیمات کنترل پنلش هم در بعضی تاپیکها هست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید