amin n & i series
13-10-2011, 21:03
سلام به تمامی دوستان
من قصد خرید یه مانیتور 3دی دارم تا سقف 400 حالا یکم بالا پایین مشکلی نیست
1.چی بگیرم خوبه؟؟؟که لرزشش هم کم باشه؟؟
2. مانیتور های 3دی چشم رو اذیت نمیکنه ؟؟؟راستی بدون عینک هم که میشه نگاه کرد؟؟؟
و سوال بعدی اینکه مانیتور خوب که 2 تا hdmi داشته باشه و فول اچ دی چی هست؟؟و قیمتش چنده؟؟؟((این مدل LG D2342P هست ولی ظاهرا فول اچ دی نیست.))
در ضمن اگر فقط ال ای دی معرفی کنید ممنون میشم -البته زیاد مهم نیس ولی بودنش بهتر از نبودنش هست-
<<راستی مانیتور هم فقط واسه گیم و فیلم میخوام>>
ممنون:10::40:
=====================
=====================
=====================
دوستان سوالات بالا رو جواب ندادین عیب نداره /اینو حتما جواب بدین.میخوام تا فردا پس فردا برم بخرم
یه led خوب که hdmi داشته باشه تا حدود 250تومن معرفی کنید{10 20 30 تومن بالا پایین عیبی نداره.فقط ال ای ددی و hdmi داشته باشه .حداکثر هم 270 یا نهایتا 280 بشه.اخه 2تا باید بخرم}
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قصد خرید یه مانیتور 3دی دارم تا سقف 400 حالا یکم بالا پایین مشکلی نیست
1.چی بگیرم خوبه؟؟؟که لرزشش هم کم باشه؟؟
2. مانیتور های 3دی چشم رو اذیت نمیکنه ؟؟؟راستی بدون عینک هم که میشه نگاه کرد؟؟؟
و سوال بعدی اینکه مانیتور خوب که 2 تا hdmi داشته باشه و فول اچ دی چی هست؟؟و قیمتش چنده؟؟؟((این مدل LG D2342P هست ولی ظاهرا فول اچ دی نیست.))
در ضمن اگر فقط ال ای دی معرفی کنید ممنون میشم -البته زیاد مهم نیس ولی بودنش بهتر از نبودنش هست-
<<راستی مانیتور هم فقط واسه گیم و فیلم میخوام>>
ممنون:10::40:
=====================
=====================
=====================
دوستان سوالات بالا رو جواب ندادین عیب نداره /اینو حتما جواب بدین.میخوام تا فردا پس فردا برم بخرم
یه led خوب که hdmi داشته باشه تا حدود 250تومن معرفی کنید{10 20 30 تومن بالا پایین عیبی نداره.فقط ال ای ددی و hdmi داشته باشه .حداکثر هم 270 یا نهایتا 280 بشه.اخه 2تا باید بخرم}
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]