مشاهده نسخه کامل
: تستهای پردازنده ی بولدوزر + بحث های پیرامون ان
majid322
13-10-2011, 20:32
خب این تاپیک رو ایجاد کردم تا هم از تستهایی که از بولدوزر منتشر میشه با خبر بشیم و هم در مورد
این cpu بحث و صحبت کنیم تا کاراییش برامون مشخص بشه
این تاپیک با اومدن هر تست حالا یا توسط بنده یا دوستان اپدیت میشه و تسها به همراه تاریخ انتشارشون
توی تاپیک گذاشته میشه.....
-----------------------------------------------------
بالاخره انتظارها پایان یافت و بولدوزر منتشر شد
بعد از تاخیرهای بسیار بالاخره امروز بولدوزر منتشر شد و سایتهای زیادی از این cpu ریویو ها و تستهای مختلف گذاشتن..
اینطور که تست این سایتها مشخص میکنه بولدوزر اصلا از 2600 و 980 قویتر نیست بلکه در بعضی موارد از 1100 خود amd
هم ضعیفتره که این واقعا عجیب بنظر میرسه و جای تامل داره...
به طور کلی این گفته هست که چون اکثر برنامه ها از تعداد هشت هسته ی amd نمیتونن استفاده کنن و اکثر اوقات
2 تا 6 هسته ی این cpu غیر فعال است باعث کارایی کم ان شده ولی تا چه زمانی برنامه ها میتونن از این هشت هسته به خوبی استفاده کنن
این سوالیه که توی ذهن خیلی از افراد وجود داره..؟
و سوال دیگه اینه که واقعا بولدوزر اینقدر ضعیف عمل کرده؟با اون همه تبلیغات یکم باورش سخته..
به نظر من باید صبر کرد تا ببینیم این پردازنده در اورهای بیشتر و تستهای دیگری که ازش بیرون میاد چه خواهد کرد....
فعلا برای قضاوت کمی زوده چرا که همین ساتهایی که بولدوزر رو از 1100 ضعیفتر نشون میدن توی یه تست دیگه از 980 قویتر میدوننش..
در اخر هم یه سری تست که مقداری شما رو به بولدوزر دلگرم کنه میزارم که این بهترین تستیه که بولدوزر توسنته خودشو توش نشون بده..
تستها مربوط به October 13, 2011 از سایت guru3d :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرایسیس 2
برای دیدن همه ی تستها به لینکی که از سایت گذاشتم مراجعه کنید...
majid322
13-10-2011, 20:48
تستهای سایت hardocp مربوط به تاریخ Tuesday , October 11, 2011 :
برای دیدن باقی تستها به سایت مرجع برید...
ممنونم، تاپیک بسیار مفیدی هست... فقط اگه از قرار دادن بنچمارک های متعدد و پی در پی جلوگیری بشه بهتره، تا هم صفحه سنگین نشه و هم بار علمی بالاتر بره!:46::11:
من نظرمو در تاپیک اخبار گفتم، اگه دوستان مایل باشن بحث رو همین جا ادامه میدیم!
پیروز باشید.
majid322
13-10-2011, 22:43
از سایت hardocp در تاریخ Tuesday , October 11, 2011
تست بازی battlefield 3
مابقیه تستها رو توی لینکی که گذاشتم ببینید...
توی این تستها مشخص شد که با اینکه 2600 تا 4.8 و بولدوزر تا 4.6 اور شده بود برنده بولدوزر amd بود..
اصلا مسئله تعصب نيست . يك شركت داره مستقيما به كاربران صدمه ميزنه.
چرا داره ضربه میزنه؟ این چیزی جز عقیده شخصی شما نیست، البته عقیدتون محترمه ولی اعتباری نداره دوست عزیز.
شك نكنيد توي لپتاپ هاي سبك نت بوك اينتل قافيه رو باخته .
:18: شما پست های من رو میخونید یا فقط میبینید من پست دادم جواب میدید؟
مگه من در پست قبلیم نگفتم که:
بقیه حرف هاتون در مورد APU های AMD و ... هم هیچ ربطی به سری Zambezi نداره، اون که بدیهی هست APU های AMD از اتم ها در پردازش گرافیک بسیار قدرتمند ترن...
NVIDIA هم مشكلات زيادي داره در زمينه حرارتي برگشتيش واقعا زياده از ديد يك كارشناس كه به چند شركت مشاوره ميدم عرض ميكنم .
:16::16::16: Nvidia رو چرا وارد بحث کردید آخه...! :31: اصلا چه ربطی داشت...؟ این اصلا اصلا به بحث ما ربطی نداره و در تاپیک خودش در خدمتتون هستم که اصلا TJ Max GPU های با حرارت بالای Nvidia چند درجه هست و ... :20:
واقعيت با تعصب اشتباه نگريد APU روي تبلت ها و اسمارت فونها هم خواهد آمد .
باز که تکرار حرف های قبلی...
AMD مهندسين دانشمند ATI رو داره كه واقعا بي نظيرن من تونستم با يكيشون صحبت كنم فقط بگم شايد سه سال جلو نر از انويديا هستند ولي به دليل همكاري سابق انويديا با AMD نميخواد حريف رو كيش و مات كنه .
مشک آن است که خود ببوید...
این که AMD مهندس های دانشمند داره و شما باهاشون صحبت کردید رو کاری ندارم... این بحث ها قدیمی شده دوست من!
دوباره وارد به بحث GPU ها شدید که اصلا ربطی به بحث ما نداشت...
سندي بريج هم بيشتر تبليغه تا واقعيت
بله خوب هر محصولی از Nvidia/Intel به نظر شما چیزی جز تبلیغ نیست.
در آخر؛ امیدوارم جواب من رو کامل بدید، همچنین از فرافکنی و گفته های بی ربط(مثل Nvidia و ATI و ...) پرهیز کنید تا بحث به نتیجه برسه.
پیروز باشید.
PC_Expert
13-10-2011, 23:25
خب نکته ها رو آقا عرفان گفتند. فقط یک نکته:
فراموش نکنیم مهم ترین چیز برای این شرکت ها سود مالی و چاپیدن جیب من و شما هست. که در این امر اینتل استاده.
اما این که AMD یک سوکت رو کش میده و 3 نسل پردازنده روش ارایه میده 2 دلیل داره
یکی اینکه در معماری پیشرفت چندانی نداره و پردازنده های کم و بیش مشابه رو در نسل های جدید ارایه میده، همون طوری که میدونید فقط سوکت نیست که در مادربرد اهمیت پیدا میکنه، طراحی مادربرد و ویژگی های چیپ ها اصلی ترین عامل هستند و سوکت ظاهری ترین و خارجی ترین نمود اونه
دوم اینکه دلیل اینکه AMD میاد چپ و راست پردازنده ضریب باز ارایه میکنه، پردازنده اش رو روی سوکت قبلی ارایه میده و یا امکان آنلاک شدن پردازنده و از این دست عامل های مشوق رو ارایه میده اینه که میدونه با این کار هاست که میتونه بخشی از خریداران رو جذب کنه، وگرنه این دو شرکت هرگز در یک سطح نیستند و هیچ یک نیز برای مشتری دل نمی سوزونند و به فکر سود خود هستند، و اگه AMD هم جایگاه اینتل رو داشت همین بساط بود...
majid322
13-10-2011, 23:32
با توجه به این تستی که من گذاشتم بنظرم میشه به بولدوزر امیدوار بود...
چیز جالبی که من بهش پی بردم بولدوزر با اورکلاک بهتر ظاهر شده..
Dj_aghamajid
14-10-2011, 00:10
سلام بر دوستان خودم!
بنظر من نتایج بد نیست! البته انتظار همه این بود که تو تمام تست ها،( حتی تست هایی که فقط 1 یا 4 هسته رو پشتیبانی میکنن) بولدوزر اینتل رو دپو کنه! که این درست نیست! در هر صورت ای کاش AMD یدونه 6 هسته ای قوی میداد، که این قدر سر وصدا بلند نشه!
8150 از 2600 ارزونتره! مادربردش هم همینطور! شما فکر میکنید دلیل قیمت پایین سندی بریج ها چیه؟
همین سر وصدای تبلیغاتی بولدوزر! اگه همین نبود الان باید 2600 رو بالای 600 تومن میخریدیم!
مثلا الان سوکت X79 اومده که هم مادربردهای گرانقیمتی داره و هم پردازندهاش گرونه! 1000 دلار!
پس ناراحت نباشید!
8170 و PileDriver که یادتون نرفته!
موفق و امیدوار باشید!:10:
سلام بر دوستان خودم!
بنظر من نتایج بد نیست! البته انتظار همه این بود که تو تمام تست ها،( حتی تست هایی که فقط 1 یا 4 هسته رو پشتیبانی میکنن) بولدوزر اینتل رو دپو کنه! که این درست نیست! در هر صورت ای کاش AMD یدونه 6 هسته ای قوی میداد، که این قدر سر وصدا بلند نشه!
8150 از 2600 ارزونتره! مادربردش هم همینطور! شما فکر میکنید دلیل قیمت پایین سندی بریج ها چیه؟
همین سر وصدای تبلیغاتی بولدوزر! اگه همین نبود الان باید 2600 رو بالای 600 تومن میخریدیم!
مثلا الان سوکت X79 اومده که هم مادربردهای گرانقیمتی داره و هم پردازندهاش گرونه! 1000 دلار!
پس ناراحت نباشید!
8170 و PileDriver که یادتون نرفته!
موفق و امیدوار باشید!:10:
حالا که حباب تبلیغاتی بولدوزر ترکیده و اینتل مونده و یه بازار تقریبا انحصاری ، سیاست آینده اینتل رو چطور ارزیابی می کنید ؟
با عرضه PileDriver انتظار چه تغییر عمده ای رو دارید ؟
خب ، خوشیختانه AMD بالاخره به نتایج بولدوزر که در ریویوها بدست اومده واکنش نشون داد
در وبلاگ AMD ، بخش مربوط به بازی Adam Kozak که ظاهرا مدیر تولید شرکت هم هست ، مقاله ای منتشر کردند
خود ایشون هم اعتقاد دارن تمرکز بولدوزر برای دستیابی به توان مطلوب و با سرعت بالا در نسل بعدی برنامه های کاربردی و بازی های با وضوح بالا می باشد. جایی که پردازنده هایی AMD خودشون رو نشان خواهند داد.
نتایج تست بازی جدید Battlefield 3 رو پردازنده FX-8150 ، Core i7 2600K و Phenom™ II X6 1100T انجام شده می تونید ببینید
ما یک شرکت متعهد به مشتریان مان و دائما در حال گوش دادن و کار به منظور بهبود محصولات مان هستیم.
منبع:
ess_1362
14-10-2011, 12:26
ظاهرا پروتوکول پردازش در این نسل تغییراتی کرده
AMD هنوز چارت پردزشی را برای اسن نسل + دستورالعمل ها را اعلام نکرده و علت این افت کارایی هم تا حدود زیادی همین هست
البته به نظر من هر بلایی سر AMD بیاد حقشه چون باید با اطلاع رسانی مناسب این موضوع را از قبل مشخص می کرد
ولی در آینده با ارایه نرم افزارهای مناسب برای این نسل میشه گفت کارایی افزایش پیدا می کنه
Dj_aghamajid
14-10-2011, 12:59
حالا که حباب تبلیغاتی بولدوزر ترکیده و اینتل مونده و یه بازار تقریبا انحصاری ، سیاست آینده اینتل رو چطور ارزیابی می کنید ؟
با عرضه PileDriver انتظار چه تغییر عمده ای رو دارید ؟
من خودم رو تو اون حدی نمی بینم که بخوام در باره این موضوع پیش بینی یا قضاوت کنم!
اما همیشه اینتل در سری High END پیشتاز بوده، موضوع جدیدی نیست!
AMD هم سعی نمیکنه که پردازنده 1000 دلاری بسازه! چون AMD هنوز قدرت مالی زیادی نداره! اما در کارت گرافیک ها قضیه متفاوته و اینجا اینتل تلاشی برای گرفتن بازار نمیکنه!
اگه بخایم خودمونی تر صحبت کنیم و روی تمام بنچمارک ها زوم نکنیم، AMD همیشه سعی کرده نیاز اکثر کاربرا که توانایی مالی متوسط دارن ودر اکثریت هستن رو بر طرف کنه!
مثلا خود شما، با کامپیوترتون چه کار سنگینی انجام میدین؟ گیم ؟ میکس و مونتاژ؟ برنامه نویسی؟ و...
عموما کسایی که اخبار سخت افزار رو دنبال میکنن ، اولین استفادشون گیم هست! و در گیم مهمترین مسئله کارت گرافیکه و بعدش سی پی یو و...!
AMD تو ساخت کارت گرافیک استاده! سی پی یو هاش هم با قیمت پایین تو گیم خوب جواب میدن! پس اولین نیاز کاربرا بدون هیچ مشکلی از طرف AMD برآورده میشه!
چند درصد افراد میتونن 1000 دلار فقط برای سی پی یو بدن؟ و بعدش حداقل 300 دار برای مادربردش؟
از زمانی که فنوم 2 ها اومدن و هسته هاشون بلا استفاده مونده بود زمان زیادی گذشته، فکر میکنم کم کم باید منتظر گیم ها و تست های جدیدی باشیم که از تعداد هسته های بیشتر حتی تا 16 هسته پشتیبانی کنن!
حرف بسیاره....
دوستان صحبت این نیست که Bulldozer ها بد هستن و ... ، بحث اینه که با حجم تبلیغات و ... ای که AMD کرد محصول بسیار پایین تر از حد انتظار بود. اگه هیچ تبلیغی نشده بود و می گفتن محصول جدیدیه که بهتر از Phenom II هاست و قیمت خوبی داره و ... این یه محصول خیلی خوب به حساب میومد. مشکل این بود که این چند ساله AMD حد انتظار رو بسیار بالا برده بود طوری که همه منتظر یه محصول انقلابی بودیم!
به هر حال اینتل نشون داده وقتی رقابت نباشه چکار می کنه، و همه می دونیم بازار به یه AMD قوی نیاز داره وگرنه همه چی به ضرر ما مصرف کننده هاست. AMD مثل همیشه Roadmap کاملا Aggressive ای داره (و احتمالا مثل همیشه پایین تر از حد مورد انتظار عمل می کنه) ، ولی خب ما نیاز داریم AMD برگرده به روز های اوج.
چون CEO ـِ AMD هم تغییر کرده بعید نیست شاهد تغییرات استراتژی باشیم.
دوستان سرعت کل اینترنت کشور خراب هست لطفا چند تا عکس بزارید و لینک بنچمارک فراموش نشه ممنون
به نظر من هم یکم زود هست برای نتیجه گیری کلی ولی همون مشکل قبلی و بزرگ حل نشده که خیلی جالبه amd میگه مشکل استفاده نکردن برنامه ها و بازی ها برای چند هسته ای هست ولی جالب اینجا هست که این مشکل برای بازی های خود amd هم رفع نمیشه و بازی های که مال خود amd هست اینتل بهتر عمل میکنه حتی بازی های تازه مال همین ماه هم هست و جالبتر اینکه اینتل اصلا هسته برنامه ها و بازی ها براش معنی نداره چون در همه بازی های و برنامه ها اینتل کارکرد یکسانی داره و هیچ موقعه یک دو هسته ای به چهار هسته ای نرسیده ولی بر عکس amd یک چهار هسته ای به 6 و حالا به 8 هسته ای در بعضی موارد میرسه و اگر این مشکل حل نشه به نظر شخصی من amd ارزش خرید نداره مخصوصا با قیمت های جدیدش
در بنچمارک بایین 2500 اورکلاک شده خیلی بهتر از 8150 اورکلاک شده عمل کرده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hd_6970_x3_head_to_head.png.pagespeed.ic.r8rXW0psu L.png
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hd_6970_x3_head_to_head.png.pagespeed.ic.ukgqxs14l A.png
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hd_6970_x3_head_to_head.png.pagespeed.ic.-xGR4dU3DI.png
Deus Ex Human Revolution
یک از بازی هایی است که Adam Kozak مدیر تولید AMD به عنوان بازی که برتری بولدوزر رو نشون می ده ، معرفی کرده
البته Battlefield 3 هم جزء همین بازی هاست
---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
یک ریوی دیگه که ظاهرا حرف های ایشون رو تائید می کنه
هنوز برای بولدوزر چیپست مخصوص طراحی نشده ؟؟
هنوز برای بولدوزر چیپست مخصوص طراحی نشده ؟؟
سری 900 پس چی هست... با پل جنوبی SB950...
Dj_aghamajid
14-10-2011, 23:15
دوستان این خبر و ببینید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفعلا باید ابرها رو پاک کنید! AMD حالا حالاها باید تلاش کنه تا جلوی غول های اینتل مساوی کنه! برد که ....؟!؟!:19:
همانطور که گفته بودم AMD هم باید رو 4 و 6 هسته ای و کلا هسته های قوی کار میکرد نه هسته های خاموش!:41:
دوستان این خبر و ببینید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفعلا باید ابرها رو پاک کنید! AMD حالا حالاها باید تلاش کنه تا جلوی غول های اینتل مساوی کنه! برد که ....؟!؟!:19:
همانطور که گفته بودم AMD هم باید رو 4 و 6 هسته ای و کلا هسته های قوی کار میکرد نه هسته های خاموش!:41:
تا جایی که یادم میاد قراره گرافیک مجتمعش هم 60% از Sandy های فعلی قوی تر باشه...!
من مطلبی رو توی تامز هاردوار دیدم که جالب دیدم اینجا بزارم:5:
عنوان مطلب این هست که آیا ما از AMD انتظار زیادی داشتیم؟:20:
در ادامه توضیح می ده که خود AMD با قرار دادن بنچمارک هایی که حتی پردازنده رو با پردازنده ی 1000 دلاری اینتل مقایسه کرده بود
و نشون داده بود که در نرم افزار های چند نخی از این پردازنده پیشی گرفته و در ادمه عنوان کرده بود که بولدوزر سریع ترین پردازنده ی
جهان خواهد بود ، باعث شد که انتظارات از این پردازنده بالا بره:13:
حتی در ادامه توضیح می ده که شاید منظور AMD پرسرعترین از لحاظ فرکانس و کلاک اسپید باشه که به رکورد 8 گیگا هرتز رسیدن
ولی نویسنده مطلب با فلش بک زدن به دوران ابتدایی حضور اتلون 64 در بازار ، عنوان می کنه که AMD در اون زمان گفته بود کلاک بالا
سنجش درستی در مورد سرعت پردازنده نیست و مثالش هم پردازنده های اتلون 64 اون موقع بود که با کلاک بسیار پایین تر از پنتیوم 4
(3 گیگاهرتز) دارای سرعت بیشتری در برنامه هاست ولیکن امروز دوباره از همان موضوع غلطی که خودشون در اون زمان ایراد گرفته
بودن استفاده می کنه و کلاک بالاتر پردازنده رو نشونه ی سرعت بیشتر می دونه !!!!
و با توضیح این مطلب ، نویسنده متذکر میشه که AMD به نوعی سر ما رو کلاه گذاشته و من که بسیار مشتاق خرید بولدوزر بودم ، حالا
تردید بسیاری در خریدش دارم و دیگه از خریدش دارم منصرف می شم:13:
در پایان هم نظر دیگران رو در این مورد جویا شده
و من هم مثل نویسنده از شما نظرتون رو در این مورد می پرسم:31:
نظر شما چیه ؟:11:
اینم لینک همین مطلب :
Deus Ex Human Revolution
یک از بازی هایی است که Adam Kozak مدیر تولید AMD به عنوان بازی که برتری بولدوزر رو نشون می ده ، معرفی کرده
البته Battlefield 3 هم جزء همین بازی هاست
---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
یک ریوی دیگه که ظاهرا حرف های ایشون رو تائید می کنه
تشکر دوست عزیز باز هم یکی از دروغ های بزرگ amd تلبلیغاتی با لاف بسیار بالا:18: این بازی های که مدیر تولید AMD گفته CPU در فریم دادن نقش بسیار ناچیزی داره مثلا دو هسته ای 560 با چهار هسته ای 640 تنها 6 فریم اختلاف دارن یا 2 هسته ای 2100 با چهار هسته 2600 فقط 2 فریم اختلاف دارن و یکی به این آقا مدیر تولید بگه 4 هسته ای 2600 با 8 هسته ای 8150 هم 2 تا 4 فریم اختلاف دارن برتری همین چند فریم!!!! و حرفی که بالا زدم علاوه بر خود CPU های AMD حتی بازی هاشون هم هسته ها نقش بسیار ناچیزی دارن و یک بازی AMD نمیسازه یک 6 و 8 هسته ای واقعا کارای داشته باشن واقعا عجیبه CPU ها 6 و 8 هسته ای ولی برنامه و بازی های خودشون هم 2 هسته ای و 4 هسته ای !!!!!:41:
DEUS EX خیلی بازی ابتدای و حوصله سر بر مزخرفی از دید من!
دوستان این لینک هم بنجمارک های زیادی جمع آوری کرده برای اثبات بنچمارک خودش....
تو چند تا از فوروم ها ، fanboy ها مدام دم از این می زنن که احتمالا AMD یه پچ منتشر می کنه و یا یه آپدیت بایوس و یا یه راهکار نرم افزاری لازم هست که بولدوزر بتونه قدرت خودش رو نشون بده. اگه واقعا این جوری باشه که از این به بعد AMD باید با هر CPU جدید یه درایور هم منتشر کنه . :20:
mehran gorji
15-10-2011, 09:17
دوستان من میگم خریدش عاقلانه است.
شما میتونید از مین سری چیپ مثلا 970 استفاده کنید {حدود 150 تومن و خوراک اور} و این پردازنده رو بندازید روش و یه فن 50 تومنی بخرید و اورکلاک کنید.
کسی تست های بعد از اورکلاک این دو پردازنده رو نداره 2600k 8150?
دوستان من میگم خریدش عاقلانه است.
شما میتونید از مین سری چیپ مثلا 970 استفاده کنید {حدود 150 تومن و خوراک اور} و این پردازنده رو بندازید روش و یه فن 50 تومنی بخرید و اورکلاک کنید.
کسی تست های بعد از اورکلاک این دو پردازنده رو نداره 2600k 8150?
نظرتون چیه ؟
majid322
16-10-2011, 23:07
خبر جدید از بولدوزر
یک اصلاحیه (پچ ) برای ویندوز امده که با نصب ان 40-70 در صد پرفنمس بولدوزر افزایش پیدا می کنه... :18:
اینم یکسری از تسهاست که انجام شده که از 2600 قویتر بوده اینه که میگم نباید زود قضاوت کرد..
Results: Full HD 30GB AVCHD file to Quicktime Photo JPEG
Intel i7 2600k: 14min/27sec
AMD FX-8150: 11min/32sec
-------------------------------------
I produce and sell Stock Video 3D renders and effects. These video clips range from 5-60 seconds. I use Cinema 4D (11) and Vue 7 as my main 3D programs. Many times I render a 20 second clip and it takes days. This is a real test, not some horse-crap benchmark.
My Cubeman video clip took 12 hours to render with an AM2+ system running a 940 Black Edition (DDR2 memory), Cinema 4D (11), 4xAA.
Results:
Intel i7 2600K: Render Time(hours) 4:32
AMD FX-8150: Render Time (hours) 3:47
Vue 7 render: Clouds of Saturn
Intel i7 2600k: hours 1:19
AMD FX-8150: hours 1:01
تو چند تا از فوروم ها ، fanboy ها مدام دم از این می زنن که احتمالا AMD یه پچ منتشر می کنه و یا یه آپدیت بایوس و یا یه راهکار نرم افزاری لازم هست که بولدوزر بتونه قدرت خودش رو نشون بده. اگه واقعا این جوری باشه که از این به بعد AMD باید با هر CPU جدید یه درایور هم منتشر کنه .
دوست عزیز دیدی که این اتفاق افتاد :27:
بعدشم این به AMD ربط نداره ویندوز سونه که نمیتونه از اون به خوبی استفاده کنه
کلا مثل اینکه بولدوزر با ویندوز 8 که در آینده میخواد بیاد سازگارتره و پرفرمنس خوبی هم احتمالا میده من نظرم اینه
majid322
16-10-2011, 23:26
این پچه برای ویندوز سونه به نظر من تازه بولدوزر خودشو نشون داد باید منتظر تست بعد از نصب این پچ باشیم...
منم به شخصه نظرم اینه که هنوز زوده که بشه نظر قطعی داد.اما چیزی که کاملآ مشخصه اینه که بولدوزر اون چیزی نیست که همه انتظار داشتیم.با توجه به تستهای زیادی که تو نت هست و همچنین AMD که هیچ عکس العملی نشون نداده شاید بشه گفت که یه Mid-Range خیلی تواناست.در هر صورت با توجه به عملکرد فعلی بولدوزر واقعا با High-End های نسل بعدی اینتل نمیتونه رقابت کنه مگه مشکل سازگاری با نرم افزارها و گیم ها یه جوری حل بشه.البته باید به قیمت های خوب این سری هم توجه کرد.اما باز هم میگم که مطمئنآ بولدوزر اون چیزی نیست که همه انتظار داشتیم.
majid322
17-10-2011, 08:48
ولی به نظر من با تستهایی که تو بالا گذاشتم دیگه بولدوزر mid-range حساب نمیشه و از 2600 هم جلو زده...
به نظرم باید صبر کنیم بولدوزر حرفهای خوبی برا گفتن داره...
mehran gorji
17-10-2011, 09:20
به نظرم باید صبر کنیم بولدوزر حرفهای خوبی برا گفتن داره...
درست است.
وقتی حرفهای عرفان و تست های اول سایت رو دیدم خیلی ناراحت شده بودم.
اخه من به همه amd داده بودم و قول بولدوزر رو بهشون داده بودم نمیخواستم پیششون شرمنده بشم.
اما امروز خیلی خوشحالم.
PC_Expert
17-10-2011, 09:32
ولی به نظر من با تستهایی که تو بالا گذاشتم دیگه بولدوزر mid-range حساب نمیشه و از 2600 هم جلو زده...
به نظرم باید صبر کنیم بولدوزر حرفهای خوبی برا گفتن داره..
احتمالا" منظور Vaioman پردازنده های 4 و 6 هسته ای با قیمت کمتر از 200 دلار بود که در رنج MID قرار میگیرن و احتمالا" پردازنده های خوبی باشند.
AMD فکر کنم باز هم بازار میان قیمت ها رو قراره دست بگیره، چون دیگه در 4 و 6 هسته های ها مشکل سازگاری و عدم استفاده از هسته ها مطرح نیست بعیده امثال Core i3 2100 بتونن با این پردازنده ها رقابت کنند.
البته فراموش نکنیم تا چند ماه آینده Ivy Bridge ها هم عرضه میشن و دوباره رقابت سخت خواهد بود. با این تفاوت که اینتل واسه نسل جدیدش اینقدر تبلیغات نمیکنه تا سطح انتظار رو بالا ببره و به جای تبلیغات کار خودشو میکنه!
PC_Expert
17-10-2011, 10:09
در وبسایت guru3d.com بنچمارک های نا امید کننده ای دیدم. :41:
در این بنچمارک ها پردازنده های 4 و 6 هسته ای FX مورد تست و بررسی قرار گرفتند که نتایج افتضاحی داشتند.
دوستان توجه داشته باشید که در 4 و 6 هسته ای ها دیگه بهانه هایی مثل عدم استفاده از تمامی هسته ها نمی تونه مطرح بشه.
نکته تاسف آور ظاهر شدن FX 4100 که 115 دلار قیمت داره در حد و اندازه Athlon ii 645 بود که 100 دلاره و یک نسل عقب تر!!
همه تست ها رو ببینیید و نظراتتون رو بگید.
ess_1362
17-10-2011, 11:41
فکر کنم قبلا هم در این تاپیک گفتم
الان برای اظهار نظر زود هست
ظاهرا ساختار پردازش و الگوریتم ریاضی در این مدل تغییراتی کرده که متاسفانه amd هنوز این تغییرات و جزییاتش را اعلام نکرده و همین امر موجب سردرگمی شده
ولی عجیبتر اینکه علی رقم این عکس العمل های ارایه شده در سطح جهان باز هم حاضر نیست توضیحاتی در این مورد ارایه بده!!!
به نظر من باید باز هم صبر کرد
درست است.
وقتی حرفهای عرفان و تست های اول سایت رو دیدم خیلی ناراحت شده بودم.
اخه من به همه amd داده بودم و قول بولدوزر رو بهشون داده بودم نمیخواستم پیششون شرمنده بشم.
اما امروز خیلی خوشحالم.
مهران جان من با شما که صحبت میکردم در یاهو گفتم که اگه از 100 درصد پتانسیل این پردازنده ها استفاده بشه چه اتفاقی میافته:46: 2700K هم که بیاد نمیتونه 8150P رو بگیره...
اما!:دی
معلوم نیست کی از این 100 درصده استفاده بشه، + عملکرد افتضاح فقط برای Octa Core ها نیست و لااقل با فرکانس های بسیار بالایی که Quad و Hexa Core ها داشتن انتظار میرفت از نسل قبلشون قوی تر باشن...
درسته بحث 2 Core در یک ماژول پیش میاد ولی به هر حال AMD گفته بود هر دو هسته یعنی 1 ماژول بولدوزر 80% قدرت 2 هسته واقعی رو دارن...
در هر حال اصلا خرید این پردازنده ها توصیه نمیشه به غیر از کاربرد های خاص... تا تکلیفشون مشخص بشه(الآن هم مشخصه:20:)
البته یه خوبی که این سری داره، احتمالا AMD یه Drop عالی برای قیمت Phenom II ها بزنه، کی بدش میاد مثلا با 100 تومن Phenom II X4 955 بخره!:دی
پیروز باشید.
mehran gorji
17-10-2011, 13:37
مهران جان من با شما که صحبت میکردم در یاهو گفتم که اگه از 100 درصد پتانسیل این پردازنده ها استفاده بشه چه اتفاقی میافته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2700K هم که بیاد نمیتونه 8150P رو بگیره...
درسته عزیزم.
اما در کل منظورم به تست های اولیه بود.
در هر حال اصلا خرید این پردازنده ها توصیه نمیشه به غیر از کاربرد های خاص... تا تکلیفشون مشخص بشه(الآن هم مشخصه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یعنی باید صبر کنیم تا تست های بیشتری بیاد درسته؟
majid322
17-10-2011, 13:41
نه مهران جان منظور عرفان از اینکه تکلیفش مشخصه اینه که خوب عمل نکرده... :27:
ولی من همچنان منتظر تستهای بعد از اون پچ هستم ...
ولی به طور کلی من خودم فکر میکنم این cpu با همین قدرت به درد خیلی ها میخوره و توی رندرینگ بنظرم خوب عمل میکنه..
mehran gorji
17-10-2011, 13:47
ولی به طور کلی من خودم فکر میکنم این cpu با همین قدرت به درد خیلی ها میخوره و توی رندرینگ بنظرم خوب عمل میکنه..
من هم دقیقا همینو میخوام بدونم.
اخه میخوام سیستم واسه یکی از میکسران جمع کنم و الآن میخوام برای پردازنده وقت بزارم ببینم چی میشه که اگه اون چیزی که میخواستم در نیومد 260k ببندم.
ما هچنان منتظر تست های بعدی هستیم.
---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------
تو بازار ایران کی میاد؟
قیمتش حدودا چند میشه؟
درسته عزیزم.
اما در کل منظورم به تست های اولیه بود.
یعنی باید صبر کنیم تا تست های بیشتری بیاد درسته؟
نه مهران جان منظور عرفان از اینکه تکلیفش مشخصه اینه که خوب عمل نکرده... :27:
ولی من همچنان منتظر تستهای بعد از اون پچ هستم ...
نه منظورم بهینگی نرمافزار ها و استفاده بیشتر از قدرت و پتانسیل CPU هست.
البته خبر هایی هم از استپینگ های جدید این پردازنده ها هست...
8150 اینجا که چندان بد عمل نکرده...
mehran gorji
17-10-2011, 16:35
هرچی بوده بدتر از 2600 بوده
باز هم ناامید کننده است
قیمتا رو هم مد نظر دارین دیگه ؟ :31:
*Forgotten*
23-10-2011, 13:50
fx-8120 در برابر 2600K اور شده
این شخص با اسم مستعار FLanK3r در این جا از این دو سی پی یو تست هایی به عمل آورده
جالب اینجاست 8120 با توجه به قیمتش واقعا در این تست ها عالی ظاهر شده
به علت هیتلر عکس ها اونا رو این جا آپلود کردم
اینم سایت منبع عکس ها در پست یکش موجوده ولی هیتلر بودند[/B]
توجه کنید در بیشتر این تست ها 2600 اور شده بود
من که امیدم از 0 به 30 درصد رسید :27::18::31::5::20::21:
این FLanK3r دل خجسته ی داره اینهمه سایت های معتبر که همشون هم بنچمارک های یکسانی دارن رو نبینیم این آقا رو ببینیم!تازه برای اینتل 3.8 که اور به حساب نمیاد تا 4.4 هم به راحتی با فشار یک دکمه اور میشه و نیاز به کولر هم نداره!
مشکل اصلی و بزرگ amd همون معماری قدیمی و ناپیداری قدرت cpu که هنوزم بعضی برنامه ها و بازی ها از 4و6 هسته خود amd هم ضعیفتر عمل میکنه بعد هم 2500k در بیشتر مواقع 8150 رو گرفته که اگر اورکلاک بشه کاملا از 8150 اور شده بهتره و ناپیداری قدرت نداره و قیمتش هم پایین تره اینم بنچمارک جدید!
*Forgotten*
25-10-2011, 09:23
البته تست هایی که من گذاشتم درباره 8120 بود
بنظر میاد 8120 بهتر از 8150 عمل میکنه البته این حرف من نیست اینو تو چنتا فروم دیدم که گفته بودند
اگه بتونید تست هایی از 8120 بزارید بهتره تا با این تست هایی که من گذاشتم مقایسه کنید تا دروغ یا راست این این FLanK3r دل خجسته ثابت بشه
*Forgotten*
25-10-2011, 09:37
این تست رو ببینید یکی از تست های معروف که تو سایت زیر قرار داره (البته هیتلره)
8120 باز هم در مواردی از 2600k جلو زده
البته تست هایی که من گذاشتم درباره 8120 بود
بنظر میاد 8120 بهتر از 8150 عمل میکنه البته این حرف من نیست اینو تو چنتا فروم دیدم که گفته بودند
اگه بتونید تست هایی از 8120 بزارید بهتره تا با این تست هایی که من گذاشتم مقایسه کنید تا دروغ یا راست این این FLanK3r دل خجسته ثابت بشه
دوست عزیز خودت میگی حرف! من میگم اینهمه سایت های معتبر مختلف که بنچمارک گذاشتن هیچ کدوم رو شما ندیدی حرف این دل خجسته رو باور میکنی لینک زیر چندین سایت های و سایت های معروف رو گذاشته که اکثرا یک نتیجه رو داشته بعد هم با این دروغ های که amd گفته و کل جهان رو سر کار گذاشته بود یک دل زدگی جهانی پیش اومده که اصلا خبری از بنچمارک جدید نیست یک سایت میزارم مثل سایت بالا که از برنامه ها و بازی های که برای amd بهینه شدن تست میزاره قبلا هم گفتم اینکه در بعضی تست های یکمی amd بهتر باشه که اهمیتی نداره مشکل همون مشکل قدیمی و ناپیداری قدرت cpu amd هست
اینم بنچمارک جدید با برنامه های جدید
بعد از سالها این اولین باره که AMD یکمی رسم شکنی کرده؛
البته من از اول خودم همیشه جزو فنهای اینتل بودم و چندین سال پیش میدونستم که اینتل با اون سرمایهگذاریهای وحشتناکی که در زمینه تحقیقات تخیلی میکنه باید یه جایی بالاخره جواب بده (بهماند که اینتل و AMD جفتشون بازار بیلیونی ARM رو با بیتوجهی از دست دادن) ولی در این چند سال اخیر با این هیاهویی که AMD سره Bulldozer راه انداخته بود بر این تصور بودم که باید طبق رسم معمول بر نسلی فعلی پردازندهها حداقل فائق بیاد ولی نتایج چیز دیگهای نشون میده! الکی نیست اینتلم با خیال راحت عرضه Ivy Bridge رو به تأخیر میندازه و برای خودش جولان میده؛ کسی چه میدونه شاید AMD یه چیزی تو آستینش برای مقابله با پردازندههای نسل بعد اینتل مخفی کرده!
در هر صورت AMD شانس آورد این Llano داره و خوبم داره فروش میره و کلی سودم از سرش کرده چون از این بازار که بعید میدونم فعلاً سود خاصی گیرش بیاد.
سلام دوستان عزیز این بنچمارک های i7-3960x که بقول خودمون ارزش خرید ندارن چون قیمت ها خیلی بالا هستند گفتم بزارم همین جا چون همشون 8150 دارن فقط یک نکته هست در رابطه با دروغ های amd و سایتش و... که به طرف دارهاشون و کاربرها میگن که نرم افزار بازی ها نمیدونم 2 هسته ای 4 هسته ای هستند این ها برای 8 و 6 هسته طراحی نشدن برای همین جواب نمیدن و...... همین داستان ها حالا تو همین بنچمارک و برنامه های که برای تست سخت افزار هست میبینید 6 هسته i7-3960x کاملا کار میکنه و اون 2 هسته بیشتر نسیت به 2600k باعث برتریش شده اینم بنچمارک ها:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 011_cpu_review.png.pagespeed.ic._Kh83L3rDz.png
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 011_cpu_review.png.pagespeed.ic.RXlFjXvEZk.png
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] eview/index9.html
Hamed DC
14-11-2011, 23:02
با سلام.
از دوست خوبم مجید بابت این تاپیک مقید تشکر میکنم.
و اشتراک خودم رو با افتخار در این تاپیک مفید ثبت میکنم.
از پستهای مفید دوستان هم کمال تشکر رو دارم.
sabagarb-iri
15-11-2011, 13:41
سلام دوستان...
ایا این سری از پردازنده ها اصلا وارد بازار کشور ما شدن؟ اگه بشن قیمتهاشون تقریبا چقدر میشه؟ اونوقت نسبت قیمت به کارایی اونها چقدر خواهد بود؟ ایا در رده 200 تا 250 دلار هم از این سری وارد بازار خواهد شد؟
sabagarb-iri
16-11-2011, 00:47
واقعا ممنونم! چقدر زیاد جواب شنیدیم!!! فکر کنم اگه من پست نمیدادم الان تا صفحه 10 رفته بود تاپیک!!!!
ess_1362
17-11-2011, 12:23
ایا این سری از پردازنده ها اصلا وارد بازار کشور ما شدن؟
بجر چند مورد از سری A و E بقیه خیر هنوز وارد نشدن
اگه بشن قیمتهاشون تقریبا چقدر میشه؟
مشخص نیست الله اعلم
اونوقت نسبت قیمت به کارایی اونها چقدر خواهد بود؟
تا وقتی قیمتشون مشخص نشده چیزی معلوم نیست
ایا در رده 200 تا 250 دلار هم از این سری وارد بازار خواهد شد؟
باز هم تا وارد بازار نشن قیمت فروششون مشخص نشه چیزی معلوم نیست!!
واقعا ممنونم! چقدر زیاد جواب شنیدیم!!! فکر کنم اگه من پست نمیدادم الان تا صفحه 10 رفته بود تاپیک!!!!
شما خودت یک نگاه به سوالاتت بنداز!!
همه در مورد پیشبینی و پیشگویی قیمت و ... هست
sabagarb-iri
18-11-2011, 00:06
بازم ممنون از جناب ess_1362 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ! اینقدر که توی پی سی فاروم به این سری جدید amd حمله شد!!! خدا رحم کنه حال و روز این شرکتو... اگه کل کاربرا اینطوری واکنش نشون بدن...
sabagarb-iri
18-11-2011, 00:11
جنابess_1362 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ممنونم! با توجه به این استقبالی که از این پردازنده ها دیدیم... فکر کنم amd این بار بد جوری زده تو جاده خاکی!
majid322
03-12-2011, 17:46
AMD تعداد ترانزیستورهای بولدوزر را نمی داند!
شرکت AMD پس از آغاز فروش پردازندههای FX متوجه اشتباهی عجیب در محاسبات خود شد. پس از تست پردازنده 8 هستهای بولدوزر توسط لابراتور AnandTech، آنها متوجه وجود 1.2 میلیارد ترانزیستور درون پردازنده شدند. این در حالی است که شرکت AMD این تعداد را برای پردازندههای 8 هستهای بولدوزر، 2 میلیارد ترانزیستور اعلام کرده بود. پس از ارسال نامه توسط لابراتور AnandTech به شرکت AMD، مهندسین این شرکت نیز به این مسئله اشاره و اعلام کردند که پس از سه بار بررسی پردازنده، تعداد 1.2 میلیارد ترانزیستور میزان صحیح خواهد بود. AMD سه ماه قبل و در زمان معرفی رسمی پردازنده بولدزر، به صورت یک جدول مشخصات پردازندههای جدید خود را منتشر کرده بود. در این جدول نیز تعداد ترانزیستورها 2 میلیارد عنوان شده بود. اکنون دلیل ضعف پردازندههای هشت هستهای AMD مشخص گردیده، زیرا در تستهای به عمل آمده از این پردازندهها، قدرت و عملکرد اين پردازندهها مشابه پردازندههای 4 هستهای اینتل بوده است!
AMD تعداد ترانزیستورهای بولدوزر را نمی داند!
شرکت AMD پس از آغاز فروش پردازندههای FX متوجه اشتباهی عجیب در محاسبات خود شد. پس از تست پردازنده 8 هستهای بولدوزر توسط لابراتور AnandTech، آنها متوجه وجود 1.2 میلیارد ترانزیستور درون پردازنده شدند. این در حالی است که شرکت AMD این تعداد را برای پردازندههای 8 هستهای بولدوزر، 2 میلیارد ترانزیستور اعلام کرده بود. پس از ارسال نامه توسط لابراتور AnandTech به شرکت AMD، مهندسین این شرکت نیز به این مسئله اشاره و اعلام کردند که پس از سه بار بررسی پردازنده، تعداد 1.2 میلیارد ترانزیستور میزان صحیح خواهد بود. AMD سه ماه قبل و در زمان معرفی رسمی پردازنده بولدزر، به صورت یک جدول مشخصات پردازندههای جدید خود را منتشر کرده بود. در این جدول نیز تعداد ترانزیستورها 2 میلیارد عنوان شده بود. اکنون دلیل ضعف پردازندههای هشت هستهای AMD مشخص گردیده، زیرا در تستهای به عمل آمده از این پردازندهها، قدرت و عملکرد اين پردازندهها مشابه پردازندههای 4 هستهای اینتل بوده است!
مجید جان ممنون از خبر... بهتر بود منبع فارسی رو ذکر میکردید!
البته موضوع از پیام زدن روابط عمومی AMD به Anand Lal Shimpi، ادیتور Anandtech برمیگرده که به ایشون گفتن تعداد ترانزیستور های ذکر شده در Review Sandy Bridge-E رو تصحیح کنن...
و Anand اصلا حرفی از این که خودِ AMD میدونسته یا نه نزده... (چیزی که Techpowerup و این سایت ایرانی ذکر کردن)
هر چی که هست، تعداد ترانزیستور ها 1.2 میلیارد عدد بوده نه 2 میلیاردی که AMD قبلا گفته بود حالا به هر دلیلی...
و این اصلا جالب نیست...
پیروز باشید.
اگه بلدوزر از خواب سنگین بلند شه که چی میشه :8:از اونور IVY BRIG رقابت دیدنی میشه...
اگه بلدوزر از خواب سنگین بلند شه که چی میشه :8:از اونور IVY BRIG رقابت دیدنی میشه...
مشکل این جاست که امکان داره اون قدر دیر از خواب بلند بشه که اصلا کسی اسم بولدوزر یادش نمونده باشه :دی
Karistias
07-12-2011, 22:23
فقط APU های AMD دارای هسته ی گرافیکی هستند یا پردازنده های FX این شرکت هم این خصیصه را دارند؟
فقط APU های AMD دارای هسته ی گرافیکی هستند یا پردازنده های FX این شرکت هم این خصیصه را دارند؟
پردازنده های FX دارای گرافیک مجتمع نیستند...
Karistias
08-12-2011, 11:11
پردازنده های FX دارای گرافیک مجتمع نیستند...
پس چرا برای سیستم گیمینگ دسکتاب ها این پردازنده توصیه میشود
یا در کل بگم چه خصوصیاتی درFX هست که باعث میشود این پردازنده برای گیم مناسب باشد؟
پس چرا برای سیستم گیمینگ دسکتاب ها این پردازنده توصیه میشود
یا در کل بگم چه خصوصیاتی درFX هست که باعث میشود این پردازنده برای گیم مناسب باشد؟
اول این که زیاد هم برای گیمینگ توضیه نمیشن و پردازنده های Intel Sandy Bridge در گیم ها بهتر عمل میکنن.
دوم این که اصلا گرافیک مجتمع ربطی به گیمینگ نداره چون برای گیمینگ تقریبا کسی از گرافیک مجتمع استفاده نمیکنه، برای گیمینگ از کارت گرافیک مجزا استفاده میشه.
پیروز باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.