مشاهده نسخه کامل
: کمک برا خرید asus n55sf
mac_world
13-10-2011, 14:23
سلام
دوشنبه تولد برادرمه ومن میخوام این مدلو براش بخرم و چون خودم تو این چند وقته که g74 گرفتم خیلی راضیم میخوام از این برند براش بگیرم
چندتا سوال دارم
از کجا میشه خرید از چه فروشگاهی؟
چه گارانتی بهتره؟
حتما +HD هست؟
و آیا بازیهایی مثل battlefield 3 اجرا میشه کرد روش؟
و تو این رنج قیمت چه مدل دیگه ایو پیشنهاد میکنین؟
ممنون
سلام
دوشنبه تولد برادرمه ومن میخوام این مدلو براش بخرم و چون خودم تو این چند وقته که g74 گرفتم خیلی راضیم میخوام از این برند براش بگیرم
چندتا سوال دارم
ممنون
من 2 شنبه این لپ تاپ رو از پاساژ پایتخت خریدم
اونجا حتماً پیدا می کنی ، امروزم اونجا بودم 2 تا مغازه داشتن
چه گارانتی بهتره؟
منطقاً سازگار بهتره ، ولی اگه پیدا نکردی (که غیر ممکنه) ویستا هم میتونی بگیری
حتما +HD هست؟
راستش من چند تا مغازه اولی که پرسیدم همشون میگفتن hd داریم ، ولی فکر میکنم خودشونم نمیدونستن hd+ هستش
روی جعبۀ کارتونیش نه ولی کنار جعبۀ اصلیش ( همونی که رنگیه و لپ تاپ توشه) قسمتی که مشخصات رو نوشته ، جلوی قسمت lcd نوشته hd+
راستش من این بازی رو نصب نکردم ولی برو سایت "notebookchek " ببین وضعیتش چطوره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی در کل بگم که بجز لپ تاپ های سری گیم ، بقیۀ لپ تاپ ها هیچکدوم گرافیکشون به این نمیرسه
تو این رنج hp dv6 و lenovo y570 و یا lenovoy470 و dell L502
رو میشناسم ، من بین همۀ اینها asus n55 رو انتخاب کردم
F R E E M A N
13-10-2011, 15:13
سلام
چندتا سوال دارم
چه گارانتی بهتره؟
حتما +HD هست؟
ممنون
اگر این مدل را پسندیدی اصلا سراغ برندهای دیگه نرو
با کانفیگ زیر و گارانتی سازگار حدود 1.450
Core i7 - RAM 8GB - HDD 750GB - HD+ - DVD-RW - DOS
منم بعد چند روز كار شبانه روزي به اين لپ تاپ رسيدم !
البته با كمك دوستان پي سي ورلدي !
البته چون فقيريم بايد يه ماهي صبر كنم براش شايد اين حوري اون موقع رخي به ما نشون داد !
ميشه قيمتي كه خريدين رو بگين ؟
راضي هستين ؟
تستش كردين با گيم و نرم افزار ؟
عملكردش چطوره ؟
دما ؟
كيبردش چطوره ؟ اذيت نمي كنه ؟
ميشه چند تا عكس ازش بگيرين آپ كنين ؟
ببخشيد كه زياد سوال كردم ولي خب به راهنماييتون نيازمنديم !
mehdi666lp
13-10-2011, 16:15
سلام
چندتا سوال دارم
چه گارانتی بهتره؟
حتما +HD هست؟
ممنون.
.
.
.
از نمایندگی های سازگار بخر (تو اکثر شهر ها نمایندگی داره)
سازگار
من فقط HD + دیدم تو بازار (شاید HD هم باشه اما من ندیدم)
آره خوراکه بزار بشین حالشو ببر
همین Asus خوبه اگه هم خواستی Lenovo Y570 و MSI GE620 DX هم هستن
B3(-)n4M
15-10-2011, 13:11
ميشه قيمتي كه خريدين رو بگين ؟
1530000 با نمایشگر +hd و گارانتی سازگار
راضي هستين ؟
خیلی
تستش كردين با گيم و نرم افزار ؟
من که crysis 2 نصب کردم:
با رزولوشن +hd :نسبتا عالیه (در مقایسه با ps3 یه مقدار افت فریم داره که از روون بودن بازی یه مقدار کاسته شده در کل با رزولوشن بالا بازی زیاد جالب نیست)
با رزولوشن های پایین تر :به نظر من که عالی اجرا میشه
ولی بقیه ی بازیارو اجرا نکرد رفتم پیش فروشنده گفت درایور گرافیکش درست نصب نشده حالا قرار شده برام دان کنه (شما حواستون باشه)
عملكردش چطوره ؟
در کل عالیه
دما ؟
تو بازیهای سنگین همراه با کول پد: نیمه ی راست دستگاه اصلا در عوض نیمه ی چپ دستگاه تا حدودی گرم میشه ولی هوایی که از داخل فن دستگاه بیرون میاد مثل جهنم
كيبردش چطوره ؟ اذيت نمي كنه ؟
عالیه و تایپ باهاش خیلی راحته تو بازی هم باهاش مشکل ندارم (البته از نظر کیبرد کاملا صلیقه ای)
سرچ کنی گیرت میاد
ببخشيد كه زياد سوال كردم ولي خب به راهنماييتون نيازمنديم !
عذر خواهی لازم نیست همین که بتونی تو خرید انتخاب درستی داشته باشی کافیه
سلام دوستان اگه بخوایم این مدل رو فول اچ دی بگیریم باید چیکار کنیم از کجا بگیریم ؟ تو خود سایت ایسوس فول اچ دی داریم / تو ایران نداریم ؟
Alimohammadi71
23-10-2011, 12:18
rendeparizi
23-10-2011, 12:41
سلام من هنوز تصميم نگرفتم ميشه تا رنج 1.500 چندتا لپ تاپ البته تو ابن برندها معرفي كنيد در مورد n55sf تحقيق كردم اما زياد شيك نيست.از نظر كانفيگ عاليه
تو اين مدلها ميخوام
asus
sony
dell
البته من تو سايت همشون رفتم و اطلاعات جزيي دارم اما ميخوام نظر اساتيد بدونم .
larantas
23-10-2011, 12:46
سلام دوستان اگه بخوایم این مدل رو فول اچ دی بگیریم باید چیکار کنیم از کجا بگیریم ؟ تو خود سایت ایسوس فول اچ دی داریم / تو ایران نداریم ؟
تو ایران فعلا یه کانفیگ اومده که اونم hd+ هستش. معلوم نیست بیاد یا نه چون مدل های قبلی اسوس که فول شون نیومد.
rendeparizi
24-10-2011, 13:34
سلام من هنوز تصميم نگرفتم ميشه تا رنج 1.500 چندتا لپ تاپ البته تو ابن برندها معرفي كنيد در مورد n55sf تحقيق كردم اما هنوز بين سوني واسوس ودل موندم.ميشه بطور كلي بگين البته اگر بخوام 1080*1920 باشه بايد چقدر هزينه كنم؟اگر امكان داره تو اين مدلها حد اكثر تا 1.600چندمدل معرفي كنيد.
تو اين مدلها ميخوام
asus
sony
dell
سلام من هنوز تصميم نگرفتم ميشه تا رنج 1.500 چندتا لپ تاپ البته تو ابن برندها معرفي كنيد در مورد n55sf تحقيق كردم اما هنوز بين سوني واسوس ودل موندم.ميشه بطور كلي بگين البته اگر بخوام 1080*1920 باشه بايد چقدر هزينه كنم؟اگر امكان داره تو اين مدلها حد اكثر تا 1.600چندمدل معرفي كنيد.
تو اين مدلها ميخوام
asus
sony
dell
دوست خوب همین مدلی که انتخاب کردی عالیه n55sf البته اگه فول اچ دیشو بتونی تهیه کنی . خودمم دنبال بهترین لب تاپ تو همین رنج قیمتی که شما گفتی بودم که بعد از کلی تحقیق توی نت و مباحث مختلف و کلی گشتن توی اصفهان و کاشان به این مدل رسیدم البته قراره اگه فول اچ دیش گیرم بیاد بگیرم . وگرنه میرم سراغ مدل lenovo y470
راجع به برند هایی که گفتی هم بگم که میگن جدیدا توی دل کلی دزدی میشه و کلی خرابی داشته اصلا گزینه مناسبی نیست اصلا بهش فکر نکن
و راجع به سونی هم کمی شنیدم دیگه خیلی برند جالبی نیست . درضمن لب تاب های سونی از گرافیک بالایی برخوردار نیست ....
جستوجوها و تحقیقاتی که کردم فهمیدم برندهای asus و lenovo و msi میتونه گذینه های خوبی باشه ...
rendeparizi
24-10-2011, 18:06
سلام ممنون از راهنماییت دوست عزیز همین مدل اسوس از نظر کانفیگ عالیه .اما یکی از دوستان مطرح کرده بود که صداش مقداری پارازیت داره واینکه صفحه کلیدش هم زیاد جالب نیست البته منم تصمیم واسه خریدش قطعی شده بود تا قبل از خوندن این پست ولی بازم میگم که تو این رنج قیمتی واقغا از نظر کانفیگ قدرتمنده.در مورد مدل lenovo y470 آیا فول اچ دی هست وآیا گارانتی معتبری ازش پشتیبانی میکنه..
mehdi666lp
26-10-2011, 13:20
سلام ممنون از راهنماییت دوست عزیز همین مدل اسوس از نظر کانفیگ عالیه .اما یکی از دوستان مطرح کرده بود که صداش مقداری پارازیت داره واینکه صفحه کلیدش هم زیاد جالب نیست البته منم تصمیم واسه خریدش قطعی شده بود تا قبل از خوندن این پست ولی بازم میگم که تو این رنج قیمتی واقغا از نظر کانفیگ قدرتمنده.در مورد مدل lenovo y470 آیا فول اچ دی هست وآیا گارانتی معتبری ازش پشتیبانی میکنه...
.
.
.
دوست عزیز کیبوردش عین سری N53 هست تاحدودی....مدل Y470 هم FHD نداره و گارانتی معتبرش سازگار هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.