PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید سیستم 2.5 تا 3 تومن

pclord
13-10-2011, 11:47
سلام دوستان
امید وارم همگی خوب باشید.

قصد خرید یه کیس کامل دارم قیمت هم 2.5 تا 3 میلیون باشه خوبه. (مانیتور دارم) ،در ضمن پول این سیستم ر وام گرفتم و باید یه سیستمی بگیرم که بعدا پشیمون نشم.

حالا دوستان اگه لطف کنن و یه سیستم بهم معرفی کنن ممنون میشم، من در درجه اول کارم گرافیکی هست که بیشتر با برنامه های مایا،زیبراش،آفتر افکتز،و... کار میکنم و معمولا با صحنه های سنگین و سیستم ذرات یا همون پارتیکل کار میکنم که نیاز هست تو محیط کم نیارم و راحت و روون کار کنم ،اما بعضی مواقع بازی هم میکنم. خودم نظرم روی کارت گرافیک های کوادور یا فایر پرو بود که متاسفانه برای بازی مناسب نیستن پس مجبورم کارت گرافیک های گیم بگیرم.

حالا دوستان با توجه به گفته های بالا یه کیس کامل بهم معرفی کنن ممنون میشم.

Ultra_Black
13-10-2011, 15:41
سلام
CPU:Intel Core i7 2600K=390
M.B:Asus P8Z68-V=250
RAM:Apacer Giant II 16Gb 1600 CL9 (4x4Gb)=220
Gaming VGA:Gainward GTX570 1280Mb=430
Rendering VGA:PNY Quadro 2000=850
SSD:AData S511 120Gb=360
HDD:WD Caviar Black 1Tb SATA6Gb/s=110
DVD RW:HP 1270i=30
Power:FSP Epsilon 80Plus 1010=180
Case:Green X-9=180
All:3000

به راحتی میتونید در ویندوز 7 بین کارت گرافیکها Switch کنید...

pclord
13-10-2011, 16:06
سلام
Gaming VGA:Gainward GTX570 1280Mb=430
Rendering VGA:PNY Quadro 2000=850
All:3000

به راحتی میتونید در ویندوز 7 بین کارت گرافیکها Switch کنید...

ممنون دوست عزیز
مثل همیشه خیلی کمک کردی.

فقط چند تا سوال دارم، چون تو رندر سی پیو خیلی نقش داره این سی پیو کم نیست؟ سری بولدوز چطور هستن؟ از 3 تومن 100 تا 200 تومنی بیشتر بشه مشکلی نیست سی پیو میخوام قوی باشه. حالا هر چی شما سلاح میدونین اینتل یا AMD برام فرق نمیکنه.

رم هم 16 خیلی خوبه

گرافیکی که برای بازی معرفی کردین بازی ها رو میتونم با آخرین کیفیت باهاش بازی کنم؟

در آینده حتما گرافیک و سی پیو رو عوض میکنم و گرافیک رو کوادور بالاتر و سی پیو ر وهم به همین شکل، مشکلی که پیش نمیاد، مادربورد ساپورت میکنه؟

باز هم تشکر میکنم.

Ultra_Black
13-10-2011, 16:21
ممنون دوست عزیز
مثل همیشه خیلی کمک کردی.

خواهش میکنم

فقط چند تا سوال دارم، چون تو رندر سی پیو خیلی نقش داره این سی پیو کم نیست؟ سری بولدوز چطور هستن؟ از 3 تومن 100 تا 200 تومنی بیشتر بشه مشکلی نیست سی پیو میخوام قوی باشه. حالا هر چی شما سلاح میدونین اینتل یا AMD برام فرق نمیکنه.

متاسفانه بر خلاف انتظارها سری Bulldozer در حد تبلیغاتش نبوده و زیاد جالب عمل نکرده!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از 3 تومن 100 تا 200 تومنی بیشتر بشه مشکلی نیست سی پیو میخوام قوی باشه.

شما یه CPU Cooler خوب مثل Deep Cool Ice Wind تهیه کنید (حدود 45 تومن) و پردازنده رو حدود 30-35% اورکلاک کنید و مطمئن باشید به هیچ عنوان از بابت قدرت پردازنده مشکلی نخواهید داشت...

گرافیکی که برای بازی معرفی کردین بازی ها رو میتونم با آخرین کیفیت باهاش بازی کنم؟

بله
تمام بازیها با رزولوشن Full HD و جزئیات کامل...

در آینده حتما گرافیک و سی پیو رو عوض میکنم و گرافیک رو کوادور بالاتر و سی پیو ر وهم به همین شکل، مشکلی که پیش نمیاد، مادربورد ساپورت میکنه؟

به احتمال خیلی زیاد مشکلی از بابت ارتقا در آینده نخواهید داشت و سوکت LGA1155 قادر به پشتیبانی از پردازنده های Ivy Bridge هم خواهد بود.

pclord
13-10-2011, 16:52
راستش اهل اورکلاک نیستم برای همین گفتم.

یکی از دوستان هم میگفت یه فن سی پیو حتما بگیر، اگه اور کلاک نکنم لازمه بگیرم، دما زیاد بالا نمیره؟

لطفا یه موس،کیبورد و اسپیکر خوب هم بهم معرفی کنید. که تو بازی خوب عمل کنن.

ممنون.

Ultra_Black
13-10-2011, 16:58
راستش اهل اورکلاک نیستم برای همین گفتم.

یکی از دوستان هم میگفت یه فن سی پیو حتما بگیر، اگه اور کلاک نکنم لازمه بگیرم، دما زیاد بالا نمیره؟

قدرت پردازنده در حدی هست که فعلا نیازی به اورکلاک و همچنین فن نداشته باشید...

لطفا یه موس،کیبورد و اسپیکر خوب هم بهم معرفی کنید. که تو بازی خوب عمل کنن.

ممنون.

بودجه برای این قطعات چقدره؟

pclord
13-10-2011, 17:08
بودجه برای این قطعات چقدره؟

حداکثر 120 تومن

راستی اگه احیانا این گرافیک کوادور نتونستم گیر بیاره چی بگیرم، gtx 590 خوبه؟

یکی از دوستان هم میگفت اگر میتونی 2 ماه صبر کن پردازنده های جدید اینتل بیان ، ارزششو داره صبر کنم یا همین رو بگیرم؟

ممنون.

1navid
13-10-2011, 17:16
تمام سیستمی که دوستمون معرفی کردند خوبه فقط حتما یه cpu cooler ببند بهش چون فن استوکش زیاد قوی نیست من این cpu رو دارم و با کاربرد شما ( رندر) با این فن دما cpu تو رندر بالا میره
درضمن اگه بودجتون رو می تونید افزایش بدید بهتره رم رو از cl9 به cl7 تغییر بدید بهتره

Ultra_Black
13-10-2011, 17:51
حداکثر 120 تومن

Speaker:Creative Inspire T6200=90
Mouse & Keyboard:MEVA MAK 55255=27
All:117

راستی اگه احیانا این گرافیک کوادور نتونستم گیر بیاره چی بگیرم، gtx 590 خوبه؟

نه!
نسبت به قیمت ارزش خرید نداره
2 تا MSI GTX560Ti Twin Frozr II 1Gb بگیرید و SLI کنید
جفتش میشه حدود 640 تومن

یکی از دوستان هم میگفت اگر میتونی 2 ماه صبر کن پردازنده های جدید اینتل بیان ، ارزششو داره صبر کنم یا همین رو بگیرم؟

اگه عجله ندارید میتونید برای Ivy Bridge هم صبر کنید
البته سه ماهه دوم 2012 عرضه خواهد شد و باید بیش از 2 ماه براش صبر کنید

درضمن اگه بودجتون رو می تونید افزایش بدید بهتره رم رو از cl9 به cl7 تغییر بدید بهتره

از نظر من هزینه روی تایمینگ،ارزش نداره و نسبت به قیمت افزایش کارایی چندانی نخواهند داشت

pclord
13-10-2011, 21:46
متاسفانه یکی از دوستان که کارت کوادور گرفته بود بهش گفتم ردش کرد و گفت بیشتر تبلیغاته و فقط 10 درصد با کارت های گیم تفاوت داره ، چون خودش تست کرده بود، که ارزش خرید نداره برای همین همون MSI GTX560Ti Twin Frozr II 1Gb رو 2 تا میگیرم و SLI میکنم.

Ultra_Black
13-10-2011, 23:18
متاسفانه یکی از دوستان که کارت کوادور گرفته بود بهش گفتم ردش کرد و گفت بیشتر تبلیغاته و فقط 10 درصد با کارت های گیم تفاوت داره ،
بستگی به موتور و نرم افزار رندر داره و ظاهرا تو مایا به اندازه مکس افزایش کارایی نداره!

pclord
13-10-2011, 23:26
از دوست عزیز Ultra_Black تشکر میکنم که همیشه تو انجمن اولین نفری بودن که تو این بخش کمک کردن.

سیستم نهایی شد این که خیلی قیمت اومد پایین، تا 300 تومنه دیگه جا دارم فردا میخوام سفارشش بدم اگه یه وقت نظرتون چیز بهتری بود بهم بگین.
ممنون.

CPU Cooler:Deep Cool Ice Wind=45
Gaming VGA:2X MSI GTX560Ti Twin Frozr II 1Gb=640
Speaker:Creative Inspire T6200=90
Mouse & Keyboard:MEVA MAK 55255=27
All:2532

موفق باشید.

1navid
14-10-2011, 11:45
کارت های کوادرو زمانی قدرتشون رو نشان می دهند که از موتور رندری استفاده بشه که از قدرت vga استفاده کنه
مثلا شما اگه باvray - mental ray رندر بگیری تفاوتی تو سرعت احساس نمی کنید چون این موتور رندر ها از cpu استفاده می کنند
ولی اگه بر فرض مثال iray یا vray rt استفاده میشه تفاوت بالایی تو سرعت داره
درضمن بستگی داره به مدل کارت کوادرو سری 2000 قدرت بالایی نداره ولی باز هسته گرافیکی بالایی داره نسبت به کارت هایی گیمینگ داره.
با این بودجه بهتره دوتا 560 رو sli کنید بعد تونستید یدونه qoudro 4000 ببندید

ghombolak
14-10-2011, 12:03
حالا که بودجه دارید میتونید یه هارد SSD دیگه هم بگیرید و دوتا رو باهم رید کنید و به یه سرعت فوق العاده برسد یا یک یا دوتا هارد 2 ترابایت وسترن بلک بردارین و باهم رید کنید تا مشکل فضا هم نداشته باشید دوست عزیز.

pclord
14-10-2011, 12:23
از همگی دوستان ممنونم.

والا میخوام اگه بشه این بودجه اضافی رو روی گرافیک یا رم یا سی پیو بزارم، البته اگه تا عصر پیشنهاد بهتری نبود دیگه همونو سفارش میدم.

موفق باشید.

ghombolak
14-10-2011, 12:59
cpu که قوی ترین گزینه ی موجود برای 1155 همین 2600k هستش و گزینه ی بالاتری وجود نداره.مگر اینکه 1366 بردارید که از نظر قیمتی اصلا نمیصرفه.

رم رو هم هم که مادربورد 4 تا اسلت داره.4 تا 4 گیگ براش پیشنهاد شده و از این بیشتر نمیشه بردارین.

کارت گرافیک هم همین چینش با این قیمت بهترین گزینه هست.مگر ایکه یه 580 zotac 3gb بردارید که بالای 700 تومن الان در میاد و نمی صرفه.

پس بهتره روی سرعت کار کنید.من باشم ssd دومی رو میگیرم و رید میکنم.سرعت ریدش به نزدیک 1 کیگ در ثانیه میرسه که باورنکردنیه...

pclord
14-10-2011, 13:57
هارد ایکسترنال 1 ترا خالی خودم دارم با اون یک ترا میشه 2 ترا که از نظر فضا کافیه، اما اگه بخوام ssd بردارم یعنی باید کلا 2 تا AData S511 120Gb بردارم؟

ghombolak
14-10-2011, 14:43
هارد ایکسترنال 1 ترا خالی خودم دارم با اون یک ترا میشه 2 ترا که از نظر فضا کافیه، اما اگه بخوام ssd بردارم یعنی باید کلا 2 تا AData S511 120Gb بردارم؟
فرقی نداره.2 تا 120 یا دوتا 60 گیگ.مهم اینه که رید کردنشون یه سرعت باورنکردنی بهتون میده.

240 گیگ رو میتون یه درایو سیستم عامل و نرم افزارها و یه درایو برای چیزایی که خیلی نیاز دارین استفاده کنید.

فضا به خودتون بستگی داره.مثلا من چند ترا هم کممه.

باید برم دنبال اگزا:31:

pclord
14-10-2011, 16:08
فرقی نداره.2 تا 120 یا دوتا 60 گیگ.مهم اینه که رید کردنشون یه سرعت باورنکردنی بهتون میده.

240 گیگ رو میتون یه درایو سیستم عامل و نرم افزارها و یه درایو برای چیزایی که خیلی نیاز دارین استفاده کنید.

فضا به خودتون بستگی داره.مثلا من چند ترا هم کممه.

باید برم دنبال اگزا:31:

یعنی کلا 3 تا هارد روی سیستم میبندم که 2 تاش ssd هستن و یکی دیگش معمولی هست. من تازه اسم این SSD ها رو میشنوم فرقش با هارد های معمولی چیه؟ چراسیستم عامل رو تو همون یک ترا نصب نکنم؟

این سرعت زیاد عمر سیستم رو کم نمیکنه؟

1navid
14-10-2011, 17:52
یعنی کلا 3 تا هارد روی سیستم میبندم که 2 تاش ssd هستن و یکی دیگش معمولی هست. من تازه اسم این SSD ها رو میشنوم فرقش با هارد های معمولی چیه؟ چراسیستم عامل رو تو همون یک ترا نصب نکنم؟

این سرعت زیاد عمر سیستم رو کم نمیکنه؟

در هارد های ssd از معماری جامد استفاده میشه (یعنی موتور نداره )
مزییت هاش اینکه
1- مصرف کمش
2- خنک بودنش
3- امنیت بالایی که نسبت به hdd ها دارد
چون دیگه نمی تونی از سرعت بالای ssd استفاده کنی
نه بابا برا چی عمر سیستم کم بشه اصلا عمر سیستم ربطی به هارد نداره

ghombolak
14-10-2011, 22:18
دوست عزیز سرعت خوندن و نوشتن اطلاعات روی یه هارد جامد یه چیز حدود 500 مگابایت در ثانیه هست در حالی که یه هار معمولی اگه میانگینش 110 باشه یه چیز عالی محسوب میشه.

حالا فکرشو بکن اگه بخوای دوتا هارد جامد رو رید کنی به سرعت 1 گیگ در ثانیه میرسی یعنی حدود 10 برابر یه هارد معمولی.

موقع روشن شدن اگه سیستم عامل روی یه هارد معمولی باشه معولا یه 45 ثانیه ای طول میکشه تا سیستم بالا بیاد.حالا اگه سیستم عامل روی هارد جامد باشه تقریبا 15 ثانیه یا دیگه 30 ثانیه.

سرعت اجرای نرم افزارهایی هم که روی هارد جامد نصبه به همین صورته.

پس میتونیم بگیم این هاردا خیلی تو سرعت فرآیندها تاثیر دارند.

تنها ایرادی که میشه بهشون گرفت فعلا در مقابل حجم پایین قیمت بالایی دارند که برای هرکسی نمیصرفه ولی ارزششو داره.

pclord
14-10-2011, 23:38
از همگی دوستان سپاسگزارم.

ما که سیستم رو سفارش دادیم اما هارد یک ترا رو میگن خوب نیست، البته فقط این مدل کاویار بلک ر ومیگن، صدا داره،تق تق میکنه و با توجه به قیمتش اصلا کیفیت خوبی نداره.

دوستان برای هارد نظر دیگه ای ندارن؟ این هارد خوبه و الان تو ایران پیدا میشه؟:
هارد 3 ترا بایت سیگبت باراکودا ایکس تی

در ضمن یادم نبود 2 تا دی وی دی رایتر میخوام بگیرم اولی که hp هست اما میخوام دومی یه مارک دیگه باشه، Sony خوبه؟
در ضمن خیلی زیاد رایت میکنم حداقل روزی 20 تا دی وی دی، اما خوب Hp روشنیدم برای رایت خوبه برای همین یه در وی دی رایتر دیگه میخوام بگیرم که تو خوندن دی وی دی ها مشکل نداشته باشه و شنیدم سونی تو این موضوع حرف اولو میزنه.

ghombolak
15-10-2011, 15:20
برای هارد اگه حجم براتون مهمه همون xt سیگیت الان 3 ترا حدود 200 تومنه اما اگه 2 ترا وسترن بلک برای 180 تومن بگیرید عالی میشه.این هارد به خاطر یه سری فناوری اختصاصی که فقط توی مدل 2 ترا و 1.5 ترا وسترن بلک موجوده با هیچ کدوم از هارد های بازار قابل قیاس نیست.اگه 2 ترا وسترن برنداشتین برای حدود 100 تومن مدل F3 و F4 سامسونگ 2 ترا تو بازار هستند که بعد از وسترن بلک مقام دوم رو دارند و عالی هستند. مخصوصا F4 که جدیده.برای F3 مراقب باشید که 7200 دور بگیرید چون 5900 دور هم داره اما F4 بهتره.بعد سامسونگ دنبال سیگیت باشید.

مدل یک ترا سامسونگ رو میتونید دوتا بگیرید و رید کنید.یکی از مزیت های سامسونگ خنک بودن هارد و افت کمتر سرعت حتی در حالت پر بودنه.

برای رایتر فعلا بهترین برند تو بازار پلکستوره که آخرین مدلش PX-L890SA رو میتونید حدود 40 تومن گیر بیارید.مدل بعدی که تو بازاره مدل S19FX شرکت پایونیره که بعد پلکستور از نظر کیفیت و لنز جایگاه دوم رو داره و قیمتشم 35 تومنه.

این دوتا مدل که عرض کردم بهترین های توی بازار هستند و هیچ برندی حتی اچ پی رو نمیشه با اینا مقایشه کنید.پیشنهاد من اینه که هر دوتا رو پلکستور یا یکی پلکستور و یکی پایونیر بردارین که هر دو عالی هستند.

سونی هم یکی از رایتر های معمولی تو بازار حساب میشه و برندهای حرفه ای فعلا پلکستور،پایونیر،ایسوس و یکی دیگه که تو خاطرم نیست هستند.

pclord
16-10-2011, 13:39
همه قطعات به غیر از گرافیک MSI GTX560Ti Twin Frozr II 1Gb پیدا شد. گرافیک مدل MSI نیست خود شرکت ماتریس هم نداره، گفتن 10 روز دیگه میارن، فقط مدل گیگابایت الان هست، فرقشون چی هست، گیگابایت بگیرم خوبه یا 10 روز صبر کنم MSI بیاد؟ این مدل گیگابایت gv-n560so-1gi رو تایید میکنید و میتونم به صورت SLI ببندم؟

رم هم همون Apacer Giant II 16Gb 1600 CL9 (4x4Gb) گیر میومد اما یارو میگفت شما که داری این هزینه رو میکنی CORSAIR بگیر که سرعت بیشتر داره، اما موندم چی بگیرم ؟ رم Corsair Vengeance 16Gb 1600 CL9 (4x4Gb) خوبه؟

و البته یه چیز دیگه که یادم رفته بود، من الان یک ساله که از محافظ برای سیستم استفاده نمیکنم دلیلش هم این بود که چن دت امحافظ گرفتم اما هیچ کدوم خوب نبودن و فقط کمی برق ضعیف یا قوی میشد فورا کامپیوتر ریسیت میشد و، حالا مدلی هست که خوب باشه و یا یه کم ضعیف شدن برق کامپیوتر رو ریسیت یا خاموش نکنه؟

pclord
16-10-2011, 17:34
دوستان لطفا اگه یه کم سرعتر جواب بدن ممنون میشم ، این خدماتیه میخواد بارشو سفارش بده باید زودتر سفارش بدم که بدستم برسه.

ممنون.

1navid
16-10-2011, 20:05
فروشنده چون اون قطعه رو داشته اینجوری گفته البته برند کورسیر تو ایران مرسوم شده ولی تو این مدل و با این cl برند ها زیاد با هم فرق نمی کنند بنظرم همون Apacer یا kingmax رو بگیرید قیمتش مناسب تره
واسه گرافیک هم اگه گیرتون نیومد مدل رفرنس از برند evga بگیرید یا اگه می خوای هزینه کنی و مدل خنک و اورشده بگیری برند asus direct cu بگیرید ولی قیمتش بالاتره
محافظ کامپیوتر هم تقریبا با محافظ های لوازم خانگی فرق می کنه (قیمتش بالاست) محافظ لوازم خانگی با به تاخیر اتصال جریان برق محافظت می کنند
ولی محافظ کامپیوتر اگه کمبود ولتاژ تا حد کمی باشه اون رو جبران می کنه و نمی گذاره اتصال قطع بشه
ولی به نظرم یدونه محافظ لوازم خانگی برای کامپیوترتون بگیرید بد نیست (البته پاورتون هم یه جور محافظ توش داره)

pclord
17-10-2011, 20:13
ای باب شانسو ببین، چند روز پیش که میخواستم سی پی یو سفارش بدم بولدوزر تو بنچمارک ها خودشو بد نشون داده تازه بعد از چند روز معلوم شد چه تکنولوژی داره، خلاصه حیف شد بولدوزر نگرفتم. میگن چون فناوریش خیلی جدید هست و برنامه ها هنوز باهاش سازگار نشدن برای همین اولش تو بنچکارک ها بد بوده. اما تازه داره یواش یواش قدرت خودشو نشون میده.

راستی هم رده این 2600K که من گرفتم کدوم یکی از مدل های بولدوزر هست؟

Erfan.
17-10-2011, 21:28
ای باب شانسو ببین، چند روز پیش که میخواستم سی پی یو سفارش بدم بولدوزر تو بنچمارک ها خودشو بد نشون داده تازه بعد از چند روز معلوم شد چه تکنولوژی داره، خلاصه حیف شد بولدوزر نگرفتم. میگن چون فناوریش خیلی جدید هست و برنامه ها هنوز باهاش سازگار نشدن برای همین اولش تو بنچکارک ها بد بوده. اما تازه داره یواش یواش قدرت خودشو نشون میده.

راستی هم رده این 2600K که من گرفتم کدوم یکی از مدل های بولدوزر هست؟

دوست عزیز بهترین خرید ممکن رو انجام دادید، بولدوزر ها فعلا ارزشی ندارن... تا بخوان بهینه بشن معلوم نیست چه قدر زمان میبره.

2600K هم؛ فعلا که تقریبا در بیشتر تست ها از 8150P هم قویتر بوده... ممکنه در آینده شرایط عوض بشه.