مشاهده نسخه کامل
: سیستم برای پسرم
mjd323232
13-10-2011, 10:11
با سلام
یه سیستم میخوام بگیرم با دو هدف اول برای کارهای روزمره خودم ( اینترنت - فیلم - کانورت - گهگاهی بازی)
هدف دوم فقط بازی برای پسرم ( الان 10 سالشه و خوره بازی ، البته عموش هم یه چیزی مثل خودشه البته تو سن 29سال که خیلی از مشخصات عموش رو داره ) به همین خاطر میخوام بیشتر هدف بازی باشه برای حدود 5 الی 6 سال هم جواب بده که مشخصاتش :
MB : ASROCK P67PRO 3
CPU : CORE i5 2500K
VGA : HD 6850 1GB GDD5
MEMORY : ADATA 2*4GB - 8GB BUS 1600
HDD : WD CAVIER GREEN 1TB 64MB BUFFER
POWER : GREEN 530
CASE : در حد 40تومان بهم بگین
حالا سوالم اینکه که میخوام یکم از هزینه هام رو کم کنم اگه امکان داره یه تغییری توش بدین که کمتر بشه ولی شرایط بالا رو از دست نده اگر هم این سیستم خوب نیست یه پیشنهاد بدین میخوام نهایتا 1 تومن بشه
با تشکر :10:
mjd323232
13-10-2011, 16:23
اقایون کسی نبود جواب بده
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------
خواهشا اگه امکان داره در مورد اورکلاک هم یه توضیحی بدین که چی هست و کاربردش چیه؟ شاید بتونم توی انتخابم بهتر تصمیم بگیرم
PC_Expert
13-10-2011, 19:36
سلام
سیستم مد نظرتون خوبه. اما دو تغییر توش بدین بهتر میشه.
هارد از سری Green تهیه نکنید ، چون مناسب نصب ویندوز نیستند و سرعت پایینی دارند و به جاش Seagate بگیرید.
رم هم از برند Kingmax با فرکانس 1333 تهیه کنید، دو ماژول 4 گیگابایتیش 70 تومنه. به این دلیل میگم که تاثیر فرکانس بالاتر از 1333 در کارکرد سیستم بسیار ناچیزه.
کیس هم Green magnum2 بگیرین به قیمت 48 تومن.
خواهشا اگه امکان داره در مورد اورکلاک هم یه توضیحی بدین که چی هست و کاربردش چیه؟ شاید بتونم توی انتخابم بهتر تصمیم بگیرم
اورکلاک به افزایش فرکانس گفته میشه و باعث بالا رفتن سرعت پردازش میشه. در اورکلاک پردازنده که با افزایش فرکانس و ولتاژ پردازنده همراه هست مصرف و دما هم بالا میره و نیاز به خنک کننده خوب داره، این پردازنده به اندازه کافی قوی هست که شما فعلا" نیاز به اورکلاک نداشته باشید، البته مادربرد انتخابی شما برای اورکلاک در حد متوسط مناسبه و با تهیه این مادربرد امکان اورکلاک رو بدست میارین.
mjd323232
14-10-2011, 08:29
سلام
سیستم مد نظرتون خوبه. اما دو تغییر توش بدین بهتر میشه.
هارد از سری Green تهیه نکنید ، چون مناسب نصب ویندوز نیستند و سرعت پایینی دارند و به جاش Seagate بگیرید.
رم هم از برند Kingmax با فرکانس 1333 تهیه کنید، دو ماژول 4 گیگابایتیش 70 تومنه. به این دلیل میگم که تاثیر فرکانس بالاتر از 1333 در کارکرد سیستم بسیار ناچیزه.
کیس هم Green magnum2 بگیرین به قیمت 48 تومن.
اورکلاک به افزایش فرکانس گفته میشه و باعث بالا رفتن سرعت پردازش میشه. در اورکلاک پردازنده که با افزایش فرکانس و ولتاژ پردازنده همراه هست مصرف و دما هم بالا میره و نیاز به خنک کننده خوب داره، این پردازنده به اندازه کافی قوی هست که شما فعلا" نیاز به اورکلاک نداشته باشید، البته مادربرد انتخابی شما برای اورکلاک در حد متوسط مناسبه و با تهیه این مادربرد امکان اورکلاک رو بدست میارین.
دوست عزیز از اینکه وقت گذاشتین و جواب دادین ممنون
در مورد رم نظر خوبی چون نزدیک 80 تومن کمتر میشه
هارد سیگیت قیمت نداری یه مدل با مشخصات کامل بدین لطفا
پس با این تفاسیر اگه پردازنده قوی هست لطفا یه mb و cpu معرفی کنین که بدون اورکلاک قدرت خوبی داشته باشه و کمی هم هزینه هارو پایین بیاره تا بتونم با این ما به التفاوت یه مانیتور بهتر بخرم
ممنون
PC_Expert
14-10-2011, 15:08
دوست عزیز از اینکه وقت گذاشتین و جواب دادین ممنون
خواهش میکنم.
هارد سیگیت قیمت نداری یه مدل با مشخصات کامل بدین لطفا
پس با این تفاسیر اگه پردازنده قوی هست لطفا یه mb و cpu معرفی کنین که بدون اورکلاک قدرت خوبی داشته باشه و کمی هم هزینه هارو پایین بیاره تا بتونم با این ما به التفاوت یه مانیتور بهتر بخرم
ظاهرا" مبلغ 1 تومن رو برای قطعات بالا + مانیتور در نظر گرفتید، بر این اساس سیستم زیر رو به شما معرفی میکنم:
cpu: Intel Core i5 2300: 220
mb: Asus P8H67: 150
ram: 2*2G 1333 Kingmax: 34
vga: Powercolor 6850 1G GDDR5: 220
hdd: Seagate 7200-12 1TB: 68
power: FSP Hexa 500: 65
case: Green magnum2: 47
monitor: LG W2253TQ: 205
SUM: 1009
البته من قیمت جدید بعضی قطعه ها از جمله کارت گرافیک رو ندارم ولی نباید بیشتر از این باشه.
در ضمن 4 گیگابایت رم برای شما کافیه، اگر در سالهای آینده نیاز به رم بیشتر داشتید هم به راحتی قابل ارتقا هست و نیاز نیست فعلا" از هزینه ی بقیه قطعات بزنید.
mjd323232
15-10-2011, 07:28
درود دوست عزیز
من برای مانیتور یه 200 جدای از کیس کنار گذاشتم و میخواستم مابه التفاوت کیس رو روی مانیتور بذارم
میدونی هدف از این انتخاب همونطوری که گفتم برای پسرم هست که حدودا تا 6 سال آینده نخوام دوباره براش هزینه کنم
---------- Post added at 08:28 AM ---------- Previous post was at 08:25 AM ----------
یه سوال دیگه تفاوت این p8p67 با p8h67 توی چیه؟
PC_Expert
15-10-2011, 15:25
1 تومن کیس و 200 تومن مانیتور، نمی خواهید بعدا" هزینه کنید و میخواهید مناسب ترین سیستم برای گیم در این رنج باشه.
cpu: intel core i5 2500K: 270
mb: ASRock P67 Pro3: 170
ram: 2*2G 1333 Kingmax: 34
vga: MSI GTX 560 Ti Twin Frozer: 320
hdd: Seagate 1TB: 68
power: Green GP635B-US: 105
case: Green magnum2: 47
odd: Liteon: 24
monitor: LG W2253TQ: 205
sum: 1243
کمی از بودجه کیس و مانیتور شما بیشتر شد اما چند امتیاز داره:
پردازنده قوی که قابلیت اور کلاک خوبی داره
مادربرد مناسب دارای امکان اورکلاک در سطح متوسط
کارت گرافیک که نسبت به قیمتش ارزش خرید بالایی داره و در این رنج بی رقیبه و نسبت به کارت های قبلی قویتر، که سیستم رو برای گیم مناسب تر میکنه.
یه سوال دیگه تفاوت این p8p67 با p8h67 توی چیه؟
اولی از چیپ p67 استفاده میکنه که مهمترین برتریش امکان اورکلاک هست و دومی از چیپ h67 استفاده میکنه که این امکان رو به صورت خیلی محدودتری داره.
و مادربردی که در لیست نام بردم همرده ی همین p8p67 هست.
نیاز نیست بیش از 200 تومن برای مانیتور هزینه کنید. LG W2253TQ مشخصات یک مانیتور خوب رو داره.
mjd323232
15-10-2011, 15:37
آقا ازتون خیلی سپاس گذارم
این قیمت هایی که گفتین توی بازار هم همین یا حدودش رو گفتین
---------- Post added at 04:37 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------
PC_Expert
15-10-2011, 15:53
خواهش میکنم
قیمت ها دقیق و بروز هستند. و بازار رو بگردید به این قیمت ها میتونید تهیه کنید. (در بعضی موارد شاید یکی 2 تومنی هم پایینتر بشه خرید)
doolkhis44
15-10-2011, 21:52
به جاش Seagate بگیرید.
البته بعد از مدتی به خر خر میافته
PC_Expert
15-10-2011, 22:06
البته بعد از مدتی به خر خر میافته
من 2 ساله که استفاده میکنم و مشکلی نداره، احتمالا" هارد شما از سری barracuda 11 هست که مشکلات عجیب و غریب زیاد داشتن. در هر صورت سیگیت بسیار بهتر از وسترن گرین با سرعت آزار دهنده اش هست.
mehran gorji
15-10-2011, 22:21
. در هر صورت سیگیت بسیار بهتر از وسترن گرین با سرعت آزار دهنده اش هست.
سلام علی جان
میتونم بپرسم برای چی این حرف رو میزنید؟
امار خرابی؟
امنیت اطلاعات؟
سرعت{منظورت همه سری هاست؟
من حرف شما رو منطقی نمیدونم
PC_Expert
15-10-2011, 23:07
سلام علی جان
سلام مهران عزیز
سرعت{منظورت همه سری هاست؟
من توی جمله 2 تا کلمه کلیدی به کار بردم که فکر نمی کنم با این 2 کلمه مخالف باشید:
در هر صورت سیگیت بسیار بهتر از وسترن گرین با سرعت آزار دهنده اش هست.
یعنی سری گرین، اون هم بحث سرعت، نه امنیت و سایر ویژگی ها. :46: :11:
mehran gorji
16-10-2011, 08:31
سلام مهران عزیز
و سلام دوباره علی جان
در هر صورت سیگیت بسیار بهتر از وسترن گرین با سرعت آزار دهنده اش هست.
درست است.
سری گرین اصلا برای نصب ویندوز ساخته نشده.
پس اصلا نباید در موردش حرفی زد.
و اما سری بلو رو چرا معرفی نکردید؟
7200 و 32 بافر
یعنی سری گرین، اون هم بحث سرعت، نه امنیت و سایر ویژگی ها. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ok
عزیزم.
PC_Expert
16-10-2011, 09:15
و اما سری بلو رو چرا معرفی نکردید؟
چون تا حالا باهاش کار نکردم.
البته یک توصیه هم به صاحب تاپیک دارم، من به دلیل کمیاب بودن هارد دریسک های سامسونگ ، از این برند پیشنهاد نکردم، در بازار بگردید و اگه سامسونگ با مدل HD103SJ تا 70 تومن پیدا کردید تهیه کنید و اگه نبود Seagate بگیرید.
mjd323232
16-10-2011, 11:02
با سلام خدمت دوستان
از اینکه وقت گذاشتین ممنون پس هارد رو از سی گیت یا وسترن سری بلو میگیرم ولی خواهشا یه توضیحی درمورد این مشخصات 7200 و 32 بافر بفرمایید که تفاوتش با بقیه چی هست
در مورد کارت گرافیک هم اگه msi پیدا نشد برند دیگه ای مد نظرتون هست ؟ لطفا اشاره کیند ممنون
PC_Expert
16-10-2011, 21:05
خواهشا یه توضیحی درمورد این مشخصات 7200 و 32 بافر بفرمایید که تفاوتش با بقیه چی هست
منظور از 7200 سرعت چرخش دیسک در دقیقه هست، بافر هم حافظه ای موقت هست که در زمان خواندن و نوشتن اطلاعات به کار میره و بایت ها از زمان شروع خواندن یک بسته اطلاعاتی تا زمان پایان خوندن به اون منتقل شده و سپس به رم منتقل میشن.
عرض کردم سعی کنید هارد سامسونگ با مدلی که گفتم رو بگیرید و اگه پیدا نشد Seagate Barracuda 12 تهیه کنید.
در مورد کارت گرافیک هم اگه msi پیدا نشد برند دیگه ای مد نظرتون هست ؟ لطفا اشاره کیند ممنون
این کارت گرافیک با برند MSI در بازار زیاده و شما اگه به نمایندگی های شرکت ماتریکس در بازار مراجعه کنید قطعا" خواهند داشت.
اگه نبود از برند Gainward بگیرید که اون هم زیاده، اما MSI به دلیل داشتن خنک کننده بهتر و اینکه تا حدودی توسط سازنده اورکلاک شده، همین طور داشتن گارانتی بهتر توصیه میشه.
mjd323232
17-10-2011, 07:18
جناب خوشنویس 2 از وقتی که میذاری واقعا ممنون سیستم پیشنهادی شما رو انشاءالله هفته دیگه میگیرم
بازم ممنون
من 2 ساله که استفاده میکنم و مشکلی نداره، احتمالا" هارد شما از سری barracuda 11 هست که مشکلات عجیب و غریب زیاد داشتن. در هر صورت سیگیت بسیار بهتر از وسترن گرین با سرعت آزار دهنده اش هست.
شما رو نمیدونم ولی من seagate 7200.12 دارم در حالت معمولی , idle هم صدا و لرزش داره کلا اشغال ترین برند هارد seagate هست ...
PC_Expert
17-10-2011, 09:08
شما رو نمیدونم ولی من seagate 7200.12 دارم در حالت معمولی , idle هم صدا و لرزش داره کلا اشغال ترین برند هارد seagate هست ...
یک مورد تجریبه شما دلیل بر بد بودن یک برند نیست، حرف های بی منبع در انجمن اعتباری ندارند.
mehran gorji
17-10-2011, 11:45
یک مورد تجریبه شما دلیل بر بد بودن یک برند نیست، حرف های بی منبع در انجمن اعتباری ندارند.
اما تجربه چند ساله من و استادانم ضعیف بودن هد سیگیت رو تایید میکنه.
برای مثال هارد های وسترن میبینید هارد های قدیمیشون وقتی خراب میشن{از لحاظ مدیا} که خود دیسک اسیب ببیند.
1 در 100000 است که هدشون خراب بشه.
هارد هایی که سرعتشان بالاست باید از هد قوی بهره ببرند.
که برای مثال وسترن ها هدشون بی نظیره.
البته سامسونگ هم هد قوی دارد.
اما مدیا خیلی به ولتاژ حساس است و اطلاعات اسیب جدی میبیند.
سیگیت هم تو هاردهای 7200 به سرعت فقط فکر میکنه نه امنیت و هد.
بله یک مورد تجربه شما هم در مورد Seagate مبنی بر اینکه خودتون هارد seagate رو دو سال دارید و مشکلی نداره دلیل بر خوب بودن Seagate نیست !
حرف های بی منبع در انجمن اعتباری ندارند ...
IRAN_KING
17-10-2011, 13:19
با توجه به پست اول اقا برای پسر عزیزتون یک کنسول بازی بخرید راحت باشید.
یک سیستم خوب هم برای خودتون.(تجربه نشون داده این طوری بهتره !)
در خدمت هستم..
PC_Expert
17-10-2011, 21:53
بله یک مورد تجربه شما هم در مورد Seagate مبنی بر اینکه خودتون هارد seagate رو دو سال دارید و مشکلی نداره دلیل بر خوب بودن Seagate نیست !
حرف های بی منبع در انجمن اعتباری ندارند ...
کسی که ادعایی مبنی بر خرابی رو مطرح میکنه باید منبع بیاره، نه کسی که به صورت پیش فرض بر سالم بودن تاکید داره، یه مثال: وقتی کسی رو میگیرن باید ثابت کنن دزده، نه اینکه بهش بگن دزدی و اگه میگی نیستی مدرک بیار!! :31:
اما تجربه چند ساله من و استادانم ضعیف بودن هد سیگیت رو تایید میکنه.
برای مثال هارد های وسترن میبینید هارد های قدیمیشون وقتی خراب میشن{از لحاظ مدیا} که خود دیسک اسیب ببیند.
1 در 100000 است که هدشون خراب بشه.
هارد هایی که سرعتشان بالاست باید از هد قوی بهره ببرند.
که برای مثال وسترن ها هدشون بی نظیره.
البته سامسونگ هم هد قوی دارد.
اما مدیا خیلی به ولتاژ حساس است و اطلاعات اسیب جدی میبیند.
سیگیت هم تو هاردهای 7200 به سرعت فقط فکر میکنه نه امنیت و هد.
سیگیت پرفروش ترین برند هارد دیسک هست، که بسیاری دارند و راضی هستن، پیش میاد عده ای هم راضی نباشند، اما در مقایسه با سری بلو و گرین وسترن دیجیتال که سرعت پایینی دارند من هرگز این دو مدل رو برتر نخواهم دونست!
بحث سری بلک هم متفاوته چون قیمت بسیار بالایی داره و قیمتش رو توجیه نمی کنه.
از نظر من بحثی وجود نداره، چون قبلا" هم در این مورد بحث شده، انتخاب با صاحب تاپیکه، اما قویا" و اکیدا" توصیه میکنم طرف سری گرین وسترن نرند.
mehran gorji
17-10-2011, 23:11
سیگیت پرفروش ترین برند هارد دیسک هست،
این رو کاملا تایید میکنم و فروش بالا هم باعث میشه تا خرابی هم بیشتر باشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.