ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپيك برق ساختمان

E-Masood
12-10-2011, 23:33
دوستان عزيز اگر سوالي در مورد برق ساختمان داشتند ميتونند اينجا مطرح كنند.
من سعي ميكنم به زودي يه آموزش كلي براتون بنويسم.البته اميدوارم دوستاني كه اطلاعات و تجربه اي در اين زمينه دارند به ما كمك كنند.

E-Masood
21-10-2011, 23:03
برای شروع این موضوع آموزش كامل نصب و عیب یابی آیفونهای معمولی(صوتی) و آیفونهای تصویری رو قرار دادم.این آموزشها در اصل كاتالوگ دو شركت سازنده این آیفونهاست كه مسلما بهترین نوع آموزش محسوب میشه چون این آموزشها بصورت تصویری و همراه با نقشه توضیح داده شده.

دانلود اولین آموزش مربوط به شركت سیماران و به زبان فارسی با حجم 5.13MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دانلود دومین آموزش مربوط به شركت كوماكس(COMMAX) و به زبان انگلیسی با حجم 2.75MB

MasoudiT
10-11-2011, 19:50
سلام دوست عزیز اگه میشه یکم راجع به مسایل پایه ایی برق ساختمان بگو

E-Masood
12-11-2011, 16:19
سلام دوست عزیز اگه میشه یکم راجع به مسایل پایه ایی برق ساختمان بگو
ببينيد دوست عزيز ما در بحث برق ساختمان 2 مقوله اصلي داريم ،يكي طراحي و ديگري اجرا.
در بحث طراحي كه كم و بيش به تجربه هم نياز داره ما جاي كليدها،پريزها،روشنايي،و هم چنين وسايل مورد نياز از قبيل سيم و تعيين سطح مقطع اون،لوله و سايز اون و ... مشخص ميكنيم.در حقيقت همه اطلاعات مربوط به اجرا و وسايل مورد نياز از طريق همين طراحي توي نقشه مشخص ميشه كه البته كار ساده اي نيست!
بحث بعدي در مورد اجراست كه در اين مورد اطلاعات برقي زيادي مورد نياز نيست و تو اين زمينه بيش از 90درصد تجربه نيازه.
هميشه طراحي برق ساختمان فكر خيلي از برقي ها رو مشغول كرده و دوست داشتن كه اين كار رو ياد بگيرن اما ذكر يه مطلب مهم اينجا ضروريه:
طراحي برق ساختمان اگر از روي اصول انجام بشه كار ساده اي نيست و به تجربه عملي و همچنين اطلاعات تئوري زيادي لازم داره! اما متاسفانه امروزه در كشور ما كساني كه كارهاي برقي رو اجرا ميكنند معمولا كاري به طراحي و نقشه ندارند و خودشون يه پا طراحند(ناديده گرفتن نقشه دلايل مختلفي داره كه مهمترين علتهاش تغيير نقشه و بالا بردن قيمت و همچنين راحت كردن كار خودشون) و طراحي رو طبق نظر خودشون و بصورت تجربي انجام ميدند.البته منظورم همه مجريان برقي نيستند چون توي بعضي كارهاي بزرگ كه مهندس ناظر واقعي دارند نميشه نقشه رو تغيير داد.
حالا اگر ميخوايد دنبال طراحي بريد اول كتاب تاسيسات الكتريكي دكتر كلهر رو بخونيد و بعدش هم بريد سراغ استانداردها.فراموش نكنيد كه تجربه اجرا خيلي به شما براي تصور نقشه و طراحي اون كمك ميكنه.
اين يه سري مسائل كلي بود كه خدمت شما عرض كردم حالا اگر سوال ديگه بود من در خدمت هستم

MasoudiT
12-11-2011, 20:38
سلام
دوست من این کتاب کلهر رو که گفتی دارمش برای درس تاسیسات خریدم یعنی واقعا این کتاب بدردم میخوره تا این حد

با تشکر :11:

E-Masood
17-11-2011, 19:17
سلام
دوست من این کتاب کلهر رو که گفتی دارمش برای درس تاسیسات خریدم یعنی واقعا این کتاب بدردم میخوره تا این حد

با تشکر :11:
بله دوست عزيز اي كتاب براي شروع حرف نداره!

E-Masood
18-11-2011, 21:49
با سلام به دوستان خوبم

امروز 2 جلد كتاب مشخصات فنی عمومی و اجرایی تاسیسات برقی كارهای ساختمانی یا همون نشریه 110 معروف رو براتون آپلود كردم كه امیدوارم استفاده كنید. این نشریه كه سازمان برنامه و بودجه اون رو منتشر كرده شامل استانداردها و مشخصات تاسیسات الكتركال ساختمان هستش كه یكی از الزامات در زمینه برق ساختمان مخصوصا در زمینه اجرا همین نشریه 110 هستش.برای مثال در این نشریه گفته شده كه كلیدها و پریزها باید در كجا و در چه اتفاعی نصب بشند و در كل مسائلی از این دست بیان شده كه امیدوارم خوشتون بیاد.

دانلود نشریه 110 جلد اول با حجم 5MB

دانلود نشریه 110 جلد دوم با حجم 6.3MB

MITAJOON
02-12-2011, 21:54
سلام.دوستان.
ما برای درب پارکینگ مجتمع مسکونیمون درب باز کن نصب کردیم و این مسئله باعث شده زمانی که خودرو رو داخل پارکینگ میاریم چون از ماشین پیاده نمیشیم،چراغ های پارکینگ خاموش میمونه.
برای حل این مشکل تصمیم دارم سنسور حرکتی روشنایی برای پارکینگ بذارم که بمحض ورود ماشین به پارکینگ چراغ ها رو روشن کنه.منتهی شناخت دقیقی از نحوه بستن و مدلش رو ندارم.تو نت یه مدل سنسور دیواری پیدا کردم که گویا اندازه کلیدو پریز هست و میشه جای اونها بست.

منتهی کسی از نحوه بستن و اتصالاتش اطلاعاتی داره؟چه مدلی رو بگیرم؟قیمت حدودیش چقدره؟پارکینگ ما تایمر داره.اونطور که متوجه شدم خود این سنسور ها هم تایمر دارن،این دو با هم تداخل ایجاد نمیکنن؟
ممنون میشم بطور ساده و قابل فهم نقشه نحوه بستن و سیم کشی این سنسور ها رو بهم بگید.

E-Masood
02-12-2011, 22:29
سلام.دوستان.
ما برای درب پارکینگ مجتمع مسکونیمون درب باز کن نصب کردیم و این مسئله باعث شده زمانی که خودرو رو داخل پارکینگ میاریم چون از ماشین پیاده نمیشیم،چراغ های پارکینگ خاموش میمونه.
برای حل این مشکل تصمیم دارم سنسور حرکتی روشنایی برای پارکینگ بذارم که بمحض ورود ماشین به پارکینگ چراغ ها رو روشن کنه.منتهی شناخت دقیقی از نحوه بستن و مدلش رو ندارم.تو نت یه مدل سنسور دیواری پیدا کردم که گویا اندازه کلیدو پریز هست و میشه جای اونها بست.

منتهی کسی از نحوه بستن و اتصالاتش اطلاعاتی داره؟چه مدلی رو بگیرم؟قیمت حدودیش چقدره؟پارکینگ ما تایمر داره.اونطور که متوجه شدم خود این سنسور ها هم تایمر دارن،این دو با هم تداخل ایجاد نمیکنن؟
ممنون میشم بطور ساده و قابل فهم نقشه نحوه بستن و سیم کشی این سنسور ها رو بهم بگید.
شما فكر خوبي كرديد اما يه كار ديگه هم ميتونيد انجام بديد و اونم اينكه يه ليميت سوئيچ پشت در پاركينگ بگذاريد كه وقتي در باز ميشه با برخورد به ليميت سوئيچ لامپها روشن بشن يعني شما بايد اين ليميت سوئيچ رو با شستي هاي راه پله موازي كنيد.
حالا اگر تصميم گرفتيد كه سنسور بگذاريد بايد جاي مناسبي براش انتخاب كنيد.نحوه بستنش هم به اين صورته كه اين سنسورها يه ورودي دارن و يه خروجي،شما بايد سيم اصلي يا همون سيم فاز رو به ورودي بديد و خروجي هم به سمت لامپ ميره و بطور كلي بايد با شستي هاي راه پله موازي بشه.راجع به قيمت و برندش اطلاع خاصي ندارم ولي معمولا بهترينها ساخت كشور آلمانند.

MITAJOON
02-12-2011, 22:37
سلام ممنون از پاسختون.
این یحث موازی کردن رو میشه بیشتر توضیح بدین؟
جا برای سنسور دیوار هست.اگه اندازش مثل اندازه کلید و پریز باشه،میشه بستش جای کلید شستی پارکینگ.دو تا کلید شستی هم تو دو راه پله منتهی به پارکینگ داریم.(جمعاً 3تا) اینی که مد نظر منه کنار دره و ماشین ها از جلوش رد میشن که جای خوبیه.اما اگه بجای اون کلید نتونم بذارمش هم جا برای پیدا میکنم.حالا دیواری نشد سقفی.
ورودی که همون فازه کلیده.خروجی که میره به سمت لامپ!اون هم موجوده؟یا باید سیم کشی کنم؟
(اینطور که من میدونم یه سیم فاز و یه نول تو کلید هست و یه سیم دیگه که میره به سمت لامپ ها و کلید سر راه فاز و این سیم قرار میگیره.منظور شما هم همین سیمه؟)
راجع به لیمیت سوئیچ بیشتر توضیح میدین؟دقیقاً چیه؟چه شکلیه؟و مثل این کلید های فشاری میمونه که در باز میشه میخوره بهش و تا زمانی که فشار در روشه لامپ رو روشن میکنه؟
گمونم برای اون جا نداشته باشم.اما این سنسوره اگه اندازه کلید و پریز باشه میتونم بجای کلید شستی کنار در بذارمش.

E-Masood
03-12-2011, 17:38
سلام ممنون از پاسختون.
1-این یحث موازی کردن رو میشه بیشتر توضیح بدین؟
2-جا برای سنسور دیوار هست.اگه اندازش مثل اندازه کلید و پریز باشه،میشه بستش جای کلید شستی پارکینگ.دو تا کلید شستی هم تو دو راه پله منتهی به پارکینگ داریم.(جمعاً 3تا) اینی که مد نظر منه کنار دره و ماشین ها از جلوش رد میشن که جای خوبیه.اما اگه بجای اون کلید نتونم بذارمش هم جا برای پیدا میکنم.حالا دیواری نشد سقفی.
3-ورودی که همون فازه کلیده.خروجی که میره به سمت لامپ!اون هم موجوده؟یا باید سیم کشی کنم؟
(اینطور که من میدونم یه سیم فاز و یه نول تو کلید هست و یه سیم دیگه که میره به سمت لامپ ها و کلید سر راه فاز و این سیم قرار میگیره.منظور شما هم همین سیمه؟)
4-راجع به لیمیت سوئیچ بیشتر توضیح میدین؟دقیقاً چیه؟چه شکلیه؟و مثل این کلید های فشاری میمونه که در باز میشه میخوره بهش و تا زمانی که فشار در روشه لامپ رو روشن میکنه؟
گمونم برای اون جا نداشته باشم.اما این سنسوره اگه اندازه کلید و پریز باشه میتونم بجای کلید شستی کنار در بذارمش.
1وقتي شما ويخوايد دوتا كليد رو موازي كنيد بايد دوسر اون رو بهم وصل كنيد يعني مثلا سر A كليد اول رو به سر A كليد دوم وصل و بطور مشابه سر B كليد اول رو به سر B كليد دوم وصل كنيد
2-بله اندازش دقيقا مثل كليد و پريز هست و بايد توي قوطي توي ديوار نصب بشه(البته نوع ديواري)
3-بله دوست عزيز ورودي فاز و خروجي يا همون سر ديگه ميره به سمت لامپ.البته يه نول هم بايد مستقيما به سمت لامپ بره.(با اين توضيحي كه راجع به محتويات كليد داديد لازم نيست كار خاصي انجام بديد فقط كافيه اون 2تا سيمهايي كه به دو سر كليد وصل بودند رو به دو سر سنسور وصل كنيد.)
بله دوست عزيز ليميت سوئيچ همونه كه شما گفتيد ولي انواع مختلف دارند.اگر بخوايد از اين ليميت سوئيچ استفاده كنيد بايد به تايمر وصل بشه اون وقت ديگه با برداشتن فشار لامپ خاموش نميشه وتايمر تعيين كننده زمان خاموشي اون ميشه.
با توضيحاتي كه شما داديد بهترين گزينه همون سنسور هستش كه خودش تايمر داره.چون شرايط نصبش موجوده.
موفق باشيد.

MITAJOON
03-12-2011, 17:49
1وقتي شما ويخوايد دوتا كليد رو موازي كنيد بايد دوسر اون رو بهم وصل كنيد يعني مثلا سر A كليد اول رو به سر A كليد دوم وصل و بطور مشابه سر B كليد اول رو به سر B كليد دوم وصل كنيد
2-بله اندازش دقيقا مثل كليد و پريز هست و بايد توي قوطي توي ديوار نصب بشه(البته نوع ديواري)
3-بله دوست عزيز ورودي فاز و خروجي يا همون سر ديگه ميره به سمت لامپ.البته يه نول هم بايد مستقيما به سمت لامپ بره.(با اين توضيحي كه راجع به محتويات كليد داديد لازم نيست كار خاصي انجام بديد فقط كافيه اون 2تا سيمهايي كه به دو سر كليد وصل بودند رو به دو سر سنسور وصل كنيد.)
بله دوست عزيز ليميت سوئيچ همونه كه شما گفتيد ولي انواع مختلف دارند.اگر بخوايد از اين ليميت سوئيچ استفاده كنيد بايد به تايمر وصل بشه اون وقت ديگه با برداشتن فشار لامپ خاموش نميشه وتايمر تعيين كننده زمان خاموشي اون ميشه.
با توضيحاتي كه شما داديد بهترين گزينه همون سنسور هستش كه خودش تايمر داره.چون شرايط نصبش موجوده.
موفق باشيد.

آقا خیلی ممونم.راهنماییتون بسیار مفید بود.رفتم امروز قیمت گرفتم گفت:یه نوع 9000 تومن و یه نوع 11000 تومنه که هر دو هم چینی و 2 سال ضمانت داره!فکر نکنم بتونم آلمانیشو گیر بیارم!با هیئت مدیره ساختمون صحبت میکنم و همین سنسور رو میخرم.اما اطلاعاتتون راجع به لیمیت سوئیچ هم برای من جدید و جالب بود.
سپاس بسیار.:11:

E-Masood
03-12-2011, 18:13
آقا خیلی ممونم.راهنماییتون بسیار مفید بود.رفتم امروز قیمت گرفتم گفت:یه نوع 9000 تومن و یه نوع 11000 تومنه که هر دو هم چینی و 2 سال ضمانت داره!فکر نکنم بتونم آلمانیشو گیر بیارم!با هیئت مدیره ساختمون صحبت میکنم و همین سنسور رو میخرم.اما اطلاعاتتون راجع به لیمیت سوئیچ هم برای من جدید و جالب بود.
سپاس بسیار.:11:
خواهش ميكنم دوست عزيز.

LittLe_BeAr
07-12-2011, 18:41
سلام ميكرو سوييچ در چه جاهايي به كار ميره و چگونه نصب ميشه؟ ممنون

E-Masood
07-12-2011, 20:14
سلام ميكرو سوييچ در چه جاهايي به كار ميره و چگونه نصب ميشه؟ ممنون
ساده ترين ميكروسوئيچهايي كه همه باهاش سرو كار داشتند توي يخچال يا اتومبيل بكار رفته.
ميكروسوئيچ با يك حركت مكانيكي تحريك ميشه و دو كنتاكت(تيغه) رو بهم وصل و يا از هم جدا ميكنه.
مثلا وقتي درب اتومبيل باز ميشه ميكروسوئيچ بكار رفته در اون دو كنتاكت رو بهم وصل ميكنه و باعث ميشه كه لامپ روشن بشه.
ميكرو سوئيچها ابعاد كوچكي دارند و براي كار هاي بزرگ قابل استفاده نيستند حالا ما براي اينكه ميكرو سوئيچها رو براي كارهاي بزرگتر قابل استفاده كنيم ميايم يه قاب بزرگ براي اون درست ميكنيم كه با حركتهاي بزرگتر تحريك بشه.
وقتي كه ما اين كار رو انجام داديم ديگه اسم ميكرو سوئيچها به ليميت سوئيچ يا سوئيچ محدود كننده تبديل ميشه.
نمونه كاربرد ليميت سوئيچ رو در آسانسورها و يا دستگاههاي صنعتي ميشه ديد.

E-Masood
08-01-2012, 19:09
امروز نقشه اجرايي تاسيسات برق يه ساختمون رو براتون ميگذارم كه اميدوارم استفاده كنيد.
اين فايل رو از حالت فشرده خارج كنيد و با برنامه اتوكد مشاهده كنيد چون پسوند فايل اصلي DWG هستش.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

E-Masood
27-01-2012, 11:28
با سلام به دوستان خوبم.
امروز یه آموزش مربوط به نحوه عملكرد و عیب یابی لامپهای مهتابی یا همون فلورسنت براتون گذاشتم كه امیدوارم استفاده كنید.

موفق باشید.

pro get
04-04-2012, 22:30
سلام دوست عزیز ازسنسورهای پارکینگی معروف به سقفی-PIR-استفاده خوب هم جواب میده روش نصب داخل کارتونش هست - ازجمله امکاناتش 360درجه -قابلیت روشن شدن درشبانه روز با حساسیت به نور.

Amin4All
07-04-2012, 19:42
کسی از دوستان آموزش جامعی داره که توش مدارات و توضیحات در مورد برق ساختمان و نکات مهم رو توش داشته باشه ؟ :40:

E-Masood
08-04-2012, 22:28
کسی از دوستان آموزش جامعی داره که توش مدارات و توضیحات در مورد برق ساختمان و نکات مهم رو توش داشته باشه ؟ :40:

دوست من برق ساختمان یه کار تجربی محسوب میشه (البته در زمینه اجرا) و اگر میخواید بصورت جدی یاد بگیرید باید دست به اجرا بزنید راجع به مدارات هم حرفهای زیادی میشه زد اگر سوالی توی ذهنتون هست بصورت موردی بپرسید تا پاسخ داده بشه.

shahab.hiro
10-01-2013, 11:37
سلام دوستان عزیز

من 3 بار آیفون تصویری سوزوکی(2طبقه) نصب کردم که تو هرسه با این مشکل مواجه شدم:

زنگ هر طبقه رو که میزنم جفت طبقات باهم زنگ میخورن

لطفا راهنمایی کنید که شدیدا نیاز به راهنمایی تون دارم

پیشاپیش تشکر

pesar_tanha
01-03-2013, 20:33
سلام

درب بازکن تابا 8 واحدی داریم که متاسفانه واحد 8 بدلیل رنگ آمیزی ایفون را باز کردن و الان در گیر بستنش هستیم که موفق نشدیم

سیم های که به اف اف تابا 815 میزنم سیم صورتی به a و سیم سبز را به c میزنم صدا میاد از بیرون ولی درب باز نمیشه صدای داخل رد بدل نمیشه
البته بقیه سیم ها رو شانسی میزنم تو یکی یکی از تونل ها ولی جوابی نمیگیرم
مدل اف اف

taba TL-815

E-Masood
13-03-2013, 10:53
سلام دوستان عزیز

من 3 بار آیفون تصویری سوزوکی(2طبقه) نصب کردم که تو هرسه با این مشکل مواجه شدم:

زنگ هر طبقه رو که میزنم جفت طبقات باهم زنگ میخورن

لطفا راهنمایی کنید که شدیدا نیاز به راهنمایی تون دارم

پیشاپیش تشکر
آيفونها يك سري سيم مشترك دارند كه يه هم وصل ميشوند و تنها سيمي كه براي هر طبقه بصورت مجزا نصب ميشه سيم زنگ هستش.شما از يه جايي سيم زنگ طبقات رو به هم وصل كردي كه بايد بگردي اين سيمها رو جدا كني و حتما به راهنماي آيفون توجه كنيد.

E-Masood
13-03-2013, 11:21
سلام

درب بازکن تابا 8 واحدی داریم که متاسفانه واحد 8 بدلیل رنگ آمیزی ایفون را باز کردن و الان در گیر بستنش هستیم که موفق نشدیم

سیم های که به اف اف تابا 815 میزنم سیم صورتی به a و سیم سبز را به c میزنم صدا میاد از بیرون ولی درب باز نمیشه صدای داخل رد بدل نمیشه
البته بقیه سیم ها رو شانسی میزنم تو یکی یکی از تونل ها ولی جوابی نمیگیرم

مدل اف اف

taba TL-815
شما هميشه قبل از باز كردن اين سيمها بايد رنگ اونها رو مينوشتي تا به مشكل بر نخوريد حالا بهترين راه اينه  كه كاتالوگ آيفنتون رو از سايت تابا دانلود كنيد.

gigi_alex
03-05-2013, 21:28
سلام دوستان
من می خواستم کلید کولر خونه رو عوض کنم. کلید قدیمی روکار و بزرگ هست و کلید جدید توکار و کوچیک. پشت کلید قدیمی 8 تا پین داره که 5تاش استفاده شده. ولی کلیده جدید 4 تا جای سیم داره. من طبق نقشه کلید که توی اینترنت پیدا کردم سیم فاز ، پمپ، تند و کند رو بستم ولی نمیدونم سیم نول رو کجا ببندم.
میتونید راهنمایی کنید؟
مرسی:n01:

E-Masood
04-05-2013, 12:21
سلام دوستان
من می خواستم کلید کولر خونه رو عوض کنم. کلید قدیمی روکار و بزرگ هست و کلید جدید توکار و کوچیک. پشت کلید قدیمی 8 تا پین داره که 5تاش استفاده شده. ولی کلیده جدید 4 تا جای سیم داره. من طبق نقشه کلید که توی اینترنت پیدا کردم سیم فاز ، پمپ، تند و کند رو بستم ولی نمیدونم سیم نول رو کجا ببندم.
میتونید راهنمایی کنید؟
مرسی:n01:
احتمالا اون سيم نول  براي پمپ كولر و موتورش بوده حالا شما بايدسيم نول پمپ و موتور رو از توي كولرپيدا كنيد و ببينيد چه رنگي داره و از پايين اون رو پيدا كنيد و به سيم نول بزنيد.
ولي اگر بازم شك كرديد حتما يه برقكار بياريد تا خودتون و كولرتون به خطر نيفتيد!!!:n04::n18:

Drug Man
04-05-2013, 12:56
چرا ترانس مهتابی فقط یه ورودی و خروجی داره؟درباره عملکردش میشه بیشتر برام توضیح بدین

E-Masood
05-05-2013, 12:09
چرا ترانس مهتابی فقط یه ورودی و خروجی داره؟درباره عملکردش میشه بیشتر برام توضیح بدین
چوک (بالاست) تنظیم
همان طوری که می دانیم هادی های گازی در مقایسه با نوع جامد به طور یکسان جریان را هدایت نمی کنند. یک تفاوت عمده ی آن ها مقاومت الکتریکی آن ها است. در هادی فلزی جامد مثل یک سیم، مقاومت در هر دمایی ثابت است و با طبیعت و  اندازه ی آن هادی ارتباط دارد.در تخلیه ی گازی مانند در لامپ فلورسان، جریان باعث کاهش مقاومت می شود. این به دلیل آن است که وقتی تعداد بیشتری الکترون و یون داخل محیط خاصی شارش کنند، به اتم های بیشتری برخورد کرده که الکترون ها را آزاد کرده و باعث ایجاد ذرات باردار بیشتری می شود. اینگونه، جریان، مادامی که ولتاژ کافی (جریان ac خانگی ولتاژ زیادی دارد) وجود دارد، بالا می رود. اگر این جریان کنترل نشود، می تواند اجزای الکتریکی متنوعی را منفجر کند.
چوک لامپ فلورسان برای کنترل این به کار می رود. این نوع ساده ی چوک را به طور کلی چوک مغناطیسی می نامند که رفتاری شبیه یک سلف دارد. سلف (القاگر) به طور کلی از یک کلاف سیم که می تواند روی یک فلز پیچانده شده باشد تشکیل شده است. می دانید که عبور جریان از یک سیم میدان مغناطیسی ایجاد می کند و قرار دادن سیم ها به طور حلقه های هم مرکز این میدان را تقویت می کند.
این نوع میدان نه تنها روی اطراف حلقه، بلکه روی خود حلقه نیز اثر می گذارد. افزایش جریان حلقه افزایش میدان را در پی دارد که باعث ایجاد ولتاژی دو سر حلقه می شود که با این افزایش مخالفت می کند. یعنی در جهتی که جریان بر عکس جریان فعلی باشد. به طور مختصر یک سلف در مدار با تعییرات جریان در خود مخالفت می کند. عناصر ترانسفورمر در چوک مغناطیسی اینگونه جریان را در لامپ فلورسان تنظیم می کنند.
یک بالاست تنها می تواند سرعت تغییرات جریان را کم کند. نمی تواند آن را متوقف کند. ولی به دلیل این که جریان ما متناوب است مدام در حال عکس شدن است و بالاست تنها جلوی جریان افزایش شونده را برای زمان کوتاه و در جهت مشخص می گیرد.
بالاست های مغناطیسی جریان الکتریکی را در فرکانس نسبتا کمی میزان می کنند که می تواند باعث یک فلیکر قابل توجهی شود. چوک ها ممکن است لرزش با فرکانس کم داشته باشند که منبع صدای وز وزی است که مردم از لامپ های فلورسا ن می شنوند.
در طراحی بالاست های مدرن از الکترونیک پیشرفته برای تنظیم دقیق جریان عبوری از مدار الکتریکی استفاده شده است. وقتی با فرکانس بالاتری کار می کنند شما متوجه فلیکر یا صدای وز وز از یک بالاست الکترونیکی نمی شوید. لامپ های مختلف به طراحی بالاست ویژه ی خود نیاز دارند تا سطح ولتاژ و جریان مشخصی را بسته یه طرح های متفاوت لامپ، ایجاد کنند.
لامپ های فلورسان در تمامی شکل ها و رنگ ها موجود هستند که تمامی آن ها طبق اصلی یکسان کار می کنند: جریان الکتریکی اتم های جیوه را تحریک میکند، که باعث آزاد کردن فوتون های ماورای بنفش می شود. این فوتون ها اتم های فسفر را تحریک کرده تا نور سفید رنگی منتشر کنند.

Amin4All
22-05-2013, 20:44
سلام دوستان بخصوص مسعود عزیز .
میشه نقشه کامل یک ساختمان مسکونی ( نقشه انتن-نقشه کلید و ریز و ماه.واره و تلفن و... /) رو بزاری برام .
مثلا نقشه یک آپارتمان مسکونی 8 طبقه -هر طبقه هم 4 واحد
حالا فقط اون 4 واحد رو بزاری ممنون میشم .
چون طبقات عین هم اجرا میشه .
بعد مشکلم اینه که از رو نقشه چطور میشه فهمید کجا ها رو باید کّند .
کجا ها رو 4 تایی باید کّند کجا ها رو مثلا باید 3 کلید و پریز بزاری .
البته رو نقشه راحت تر شاید تفهیم بشم .
بعد اینکه نقشه رو کی میکشه بعد برقکار اجرا میکنه ؟مهندس های نظام مهندسی ؟با اتوکد ؟

mohammad ahmadi
22-05-2013, 21:15
سلام بر عزیزان چند وقته که جلوی خونه ما شروع به ساخت یه آپارتمان کردن از همون روز اول برق ما نوسان افتاد حالا متوجه شدیم مشکل اینه که طرف برای دستگاه جوش از کنتور تک فاز استفاده کرده به جای سه فاز به اداره برق اطلاع دادیم امروز اومدن جمعشون کردن ولی انگار برقامون دیگه خراب شده هنوزم کم و بیش نوسان میزنه باید چیکار کنم؟:n28:

E-Masood
24-05-2013, 12:48
سلام دوستان بخصوص مسعود عزیز .
میشه نقشه کامل یک ساختمان مسکونی ( نقشه انتن-نقشه کلید و ریز و ماه.واره و تلفن و... /) رو بزاری برام .
مثلا نقشه یک آپارتمان مسکونی 8 طبقه -هر طبقه هم 4 واحد
حالا فقط اون 4 واحد رو بزاری ممنون میشم .
چون طبقات عین هم اجرا میشه .
بعد مشکلم اینه که از رو نقشه چطور میشه فهمید کجا ها رو باید کّند .
کجا ها رو 4 تایی باید کّند کجا ها رو مثلا باید 3 کلید و پریز بزاری .
البته رو نقشه راحت تر شاید تفهیم بشم .
بعد اینکه نقشه رو کی میکشه بعد برقکار اجرا میکنه ؟مهندس های نظام مهندسی ؟با اتوکد ؟

سلام دوست عزيز
اين يه نقشه تاسيسات برقي ساختمان هست شامل پريز،روشنايي،اعلام حريق و ... كه بايد با نرم افزار اتوكد اون رو باز كنيد.
در آپارتمانهاي مثلا 8 طبقه نقشه طبقه هاي مختلف يكسان هستند و شما اگر نقشه يك طبقه رو داشته باشيد كافيه.

سوال شما راجع به محلهاي قرار دادن پريزها و ساير مسايل به نحوه اجرا برميگرده . توي نقشه ميشه فاصله پريزها از ديوار و از همديگه رو فهميد و با مقياسي كه توي نقشه مشخص شده اندازه گيري كرد.اما بدليل سختي و وقت گير بودن برقكارها اين كار رو نميكنند و به صورت تقريبي جاي پريزها رو مشخص ميكنند.تعداد پريزها هم توي نقشه مشخص ميشه.
اما شما بايد قوانين اجرا رو بلد باشيد كه معمولا توي نقشه هاي كامل،داخل يك جدول مشخص ميشه.مثلا اينكه ارتفاع پريزها از كف در اتاقها بايد 30 سانتي متر باشه ويا در آشپزخانه بايد 110 سانتي متر از كف باشه(رجوع كنيد به نشريه 110 سازمان مديريت راهبردي رياست جمهوري كه تو وبلاگم قرار دادم آدرس وبلاگ هم پايين موجوده)
راجع به طراحي نقشه هم بايد عرض كنم كه فقط مهندسان داراي پروانه اشتغال از سازمان نظام مهندسي حق طراحي نقشه رو دارند و در نهايت نقشه بايد به تاييد سازمان نظام مهندسي برسه.و نقشه ها با اتوكد طراحي ميشه.
البته برقكارها خيلي وقتها كاري به نقشه ندارند و با توافق صاحبخانه به كلي اون رو تغيير ميدن.

E-Masood
24-05-2013, 12:51
سلام بر عزیزان چند وقته که جلوی خونه ما شروع به ساخت یه آپارتمان کردن از همون روز اول برق ما نوسان افتاد حالا متوجه شدیم مشکل اینه که طرف برای دستگاه جوش از کنتور تک فاز استفاده کرده به جای سه فاز به اداره برق اطلاع دادیم امروز اومدن جمعشون کردن ولی انگار برقامون دیگه خراب شده هنوزم کم و بیش نوسان میزنه باید چیکار کنم؟:n28:
نوسان برق معمولا به شبكه برق مربوطه و بهتره دوباره به اداره برق اطلاع بدهيد شايد هم كنتر آسيب ديده كه در هر صورت بايد بيان بررسي كنند.

mohammad ahmadi
24-05-2013, 15:53
نوسان برق معمولا به شبكه برق مربوطه و بهتره دوباره به اداره برق اطلاع بدهيد شايد هم كنتر آسيب ديده كه در هر صورت بايد بيان بررسي كنند.

امروز فهمیدم مشکل از پمپ آبه هر وقت شیر آب رو باز و بسته میکنیم و پمپ استارت میخوره برق ضعیف و قوی میشه باید چکار کرد به نظرتون طبیعیه؟:n24:

E-Masood
24-05-2013, 16:49
امروز فهمیدم مشکل از پمپ آبه هر وقت شیر آب رو باز و بسته میکنیم و پمپ استارت میخوره برق ضعیف و قوی میشه باید چکار کرد به نظرتون طبیعیه؟:n24:
نگفته بوديد پمپ آب داريد:n13:
اين نوسان بدليل اينه كه پمپ هنگام راه اندازي جريان زيادي(چند برابر جريان نامي خودش) از شبكه ميكشه و اين جريان كشي باعث نوسان ولتاز ميشه كه كاملا طبيعي هستش.
اما اين نوسان ميتونه به دستگاههاي برقي در دراز مدت و يا حتي بصورت آني آسيب بزنه كه بهتره براي لوازم گرانقيمت مثل يخچال،تلويزيون،كامپيوتر و ...محافظ خوب بگيريد كه تا حد ممكن نقش اين نوسان رو كم كنه و يا حتي از بين ببره.

mohammad ahmadi
24-05-2013, 17:08
نگفته بوديد پمپ آب داريد:n13:
اين نوسان بدليل اينه كه پمپ هنگام راه اندازي جريان زيادي(چند برابر جريان نامي خودش) از شبكه ميكشه و اين جريان كشي باعث نوسان ولتاز ميشه كه كاملا طبيعي هستش.
اما اين نوسان ميتونه به دستگاههاي برقي در دراز مدت و يا حتي بصورت آني آسيب بزنه كه بهتره براي لوازم گرانقيمت مثل يخچال،تلويزيون،كامپيوتر و ...محافظ خوب بگيريد كه تا حد ممكن نقش اين نوسان رو كم كنه و يا حتي از بين ببره.
محافظ های برقی که توی بازار هست اکثرا ایرانی هستن و بهترینشون قیمتی حدود 20 تومن دارن با این وضع اینا میتونن تاثیر تغییر جریان رو از بین ببرن یا فقط برق بالای 260 ولت و زیر 190 ولت رو قطع میکنن؟

Amin4All
24-05-2013, 17:11
سلام دوست عزيز
اين يه نقشه تاسيسات برقي ساختمان هست شامل پريز،روشنايي،اعلام حريق و ... كه بايد با نرم افزار اتوكد اون رو باز كنيد.
در آپارتمانهاي مثلا 8 طبقه نقشه طبقه هاي مختلف يكسان هستند و شما اگر نقشه يك طبقه رو داشته باشيد كافيه.

سوال شما راجع به محلهاي قرار دادن پريزها و ساير مسايل به نحوه اجرا برميگرده . توي نقشه ميشه فاصله پريزها از ديوار و از همديگه رو فهميد و با مقياسي كه توي نقشه مشخص شده اندازه گيري كرد.اما بدليل سختي و وقت گير بودن برقكارها اين كار رو نميكنند و به صورت تقريبي جاي پريزها رو مشخص ميكنند.تعداد پريزها هم توي نقشه مشخص ميشه.
اما شما بايد قوانين اجرا رو بلد باشيد كه معمولا توي نقشه هاي كامل،داخل يك جدول مشخص ميشه.مثلا اينكه ارتفاع پريزها از كف در اتاقها بايد 30 سانتي متر باشه ويا در آشپزخانه بايد 110 سانتي متر از كف باشه(رجوع كنيد به نشريه 110 سازمان مديريت راهبردي رياست جمهوري كه تو وبلاگم قرار دادم آدرس وبلاگ هم پايين موجوده)
راجع به طراحي نقشه هم بايد عرض كنم كه فقط مهندسان داراي پروانه اشتغال از سازمان نظام مهندسي حق طراحي نقشه رو دارند و در نهايت نقشه بايد به تاييد سازمان نظام مهندسي برسه.و نقشه ها با اتوكد طراحي ميشه.
البته برقكارها خيلي وقتها كاري به نقشه ندارند و با توافق صاحبخانه به كلي اون رو تغيير ميدن.

آقا مسعود میتونی بصورت عکس بزاریش برام .ازش یه عکسی بگیر و بزار .
اگر اموزشی داری که کامل توضیح داده باشه نقشه خوانی برق ساختمان رو بزار لطفا .

E-Masood
24-05-2013, 20:32
محافظ های برقی که توی بازار هست اکثرا ایرانی هستن و بهترینشون قیمتی حدود 20 تومن دارن با این وضع اینا میتونن تاثیر تغییر جریان رو از بین ببرن یا فقط برق بالای 260 ولت و زیر 190 ولت رو قطع میکنن؟
فكر نميكنم اينطور باشه اتفاقا قيمتهاي 100 تومن به بالا هم دارند.ايراني ها هم خوبند و شما سعي كن يه گارانتي دار رو بگيري كه مطئن تره و هرچي باشه از چيني ها قابليت اطمينان بيشتري داره.
برخي از محافظ ها تنظيم ولتاژ دارند و شما ميتونيد اون رو تنظيم كنيد ولي اگر هم نداشت خودشون تنظيم شده اند و استاندارد لازم رو دارند.

E-Masood
24-05-2013, 20:45
آقا مسعود میتونی بصورت عکس بزاریش برام .ازش یه عکسی بگیر و بزار .
اگر اموزشی داری که کامل توضیح داده باشه نقشه خوانی برق ساختمان رو بزار لطفا .
دوست عزيز با عكس نميشه نقشه رو بررسي كرد و اصلا كيفيتش خوب نيست.بهتره اتوكد رو نصب كنيد بكارتون مياد.
راجع به نقشه خواني هم در اولين فرصت چشم سعي ميكنم براتون بذارم.

mojtabazarei
28-05-2013, 11:41
سلام بچه ها من خودم مهندسی الکترونیک خوندم چند سالم سابقه کار دارم خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم و خودمم از شما چیزی یاد بگیرم

mojtabazarei
28-05-2013, 11:44
فایل نصب آیفون دانلود نمیشه راهنمایی کنید
ممنون

E-Masood
29-05-2013, 20:18
سلام بچه ها من خودم مهندسی الکترونیک خوندم چند سالم سابقه کار دارم خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم و خودمم از شما چیزی یاد بگیرم
ممنون از شما دوست عزيز اگر پاسخگوها در اين تاپيك افراد بيشتري باشند مسلما تاپيك پر بارتر خواهد بود.

E-Masood
29-05-2013, 20:21
فایل نصب آیفون دانلود نمیشه راهنمایی کنید
ممنون
دوست گرامي لينكها تست شدند و مشكلي ندارند شايد ايراد از كامپيوتر يا اينترنت شماست دوباره سعي كنيد و يا از طريق وبلاگم كه آدرسش در زير هست دانلود كنيد.

payam178
30-05-2013, 12:05
سلام دوست عزیز
اگر میشه طریقه ی کار با مالتی متر را هم بگذارید ( مالتی متر های معمولی ):n16:

E-Masood
30-05-2013, 15:17
مالتي مترها ميونند كميتهاي مختلفي رو اندازه بگيرند .در مالتي مترهاي معمولي معمولا ولتاژ،جريان،مقاومت اهمي اندازه گيري ميشه (البته با رنجهاي نختلف) و در مالتي مترهاي پيشرفته تر مقادير مربوط به سلف،خازن،ترانزيستور و ... هم اندازه گيري ميشه.
در اندازه گيري يك كميت مانند ولتاژ يا هر چيز ديگر ابتدا بايد رنج مناسبي را با توجه به مثلا ولتاژ ورودي خود انتخاب نماييم براي مثال اگر ميخواهيم ولتاژ برق شهر را اندازه بگيريم بايد بدانيم كه ولتاژ برق شهر حدودا 220 ولت است بنابراين بايد رنج را طوري انتخاب كنيم كه ولتاژ ما در محدوده رنج قرار گيرد چرا كه اگر رنج مناسب انتخاب نشود يا مالتي متر آسيب ميبيند يا مقدار اندازه گيري شده خطا خواهد داشت.براي اندازه گيري ولتاژ و وقاومت هم كه ميدانيد مالتي متر بايد بصورت موازي در مدار قرار بگيرد و براي اندازه گيري جريان مالتي متر را بايد بصورت سري در مدار قرار داد.
براي اندازه گيري مقاومت بايد توجه داشته باشيد كه مدار بايد بدون برق باشد.
حالا اگر سوالي بصورت موردي داشتيد بفرماييد.
سلام دوست عزیز
اگر میشه طریقه ی کار با مالتی متر را هم بگذارید ( مالتی متر های معمولی ):n16:

payam178
31-05-2013, 14:00
مالتي مترها ميونند كميتهاي مختلفي رو اندازه بگيرند .در مالتي مترهاي معمولي معمولا ولتاژ،جريان،مقاومت اهمي اندازه گيري ميشه (البته با رنجهاي نختلف) و در مالتي مترهاي پيشرفته تر مقادير مربوط به سلف،خازن،ترانزيستور و ... هم اندازه گيري ميشه.
در اندازه گيري يك كميت مانند ولتاژ يا هر چيز ديگر ابتدا بايد رنج مناسبي را با توجه به مثلا ولتاژ ورودي خود انتخاب نماييم براي مثال اگر ميخواهيم ولتاژ برق شهر را اندازه بگيريم بايد بدانيم كه ولتاژ برق شهر حدودا 220 ولت است بنابراين بايد رنج را طوري انتخاب كنيم كه ولتاژ ما در محدوده رنج قرار گيرد چرا كه اگر رنج مناسب انتخاب نشود يا مالتي متر آسيب ميبيند يا مقدار اندازه گيري شده خطا خواهد داشت.براي اندازه گيري ولتاژ و وقاومت هم كه ميدانيد مالتي متر بايد بصورت موازي در مدار قرار بگيرد و براي اندازه گيري جريان مالتي متر را بايد بصورت سري در مدار قرار داد.
براي اندازه گيري مقاومت بايد توجه داشته باشيد كه مدار بايد بدون برق باشد.
حالا اگر سوالي بصورت موردي داشتيد بفرماييد.

سلام با سپاس فراوان
اگر امکان دارد طریقه ی نصب صحیح لامپ های فلورسنت را قرار دهید:n26:

E-Masood
31-05-2013, 17:10
سلام با سپاس فراوان
اگر امکان دارد طریقه ی نصب صحیح لامپ های فلورسنت را قرار دهید:n26:
اگر منظورتون لامپهاي مهتابي هست كه بهتره از چوكهاي الكترونيكي استفاده كنيد كه يه برق ورودي دارند و دوتا خروجي كه به لامپ مهتابي وصل ميشه و به هيچ چيز ديگه اي براي نصب احتياج نداره.:n10:

payam178
02-06-2013, 12:30
اگر منظورتون لامپهاي مهتابي هست كه بهتره از چوكهاي الكترونيكي استفاده كنيد كه يه برق ورودي دارند و دوتا خروجي كه به لامپ مهتابي وصل ميشه و به هيچ چيز ديگه اي براي نصب احتياج نداره.:n10:

سلام دوست من
ممنون که سوالات مبتدیانه ی من را جواب میدهید
اگه میشه ولت .وات و آمپر را با یه مثال ساده توضیح بدهید (آخه من مثال های تخصصی را متوجه نمیشم)
و با تشکر مجدد که سوالات فردی مثل من که به برق علاقه داره جواب میدهید :)

ارسال شده از GT-S5301 با استفاده از تپاتالک 2

shahab.hiro
05-06-2013, 20:29
آيفونها يك سري سيم مشترك دارند كه يه هم وصل ميشوند و تنها سيمي كه براي هر طبقه بصورت مجزا نصب ميشه سيم زنگ هستش.شما از يه جايي سيم زنگ طبقات رو به هم وصل كردي كه بايد بگردي اين سيمها رو جدا كني و حتما به راهنماي آيفون توجه كنيد.

ممنون از راهنماییت دوست عزیز

اما هر مونیتور یه پورت4پین داره که پنل دو طبقه هم جای دوتا پورت4پین داره و منم این پورتها رو درست به هم وصل کردم اما مشکل زنگ خوردن دو طبقه باهم همچنان وجود داره

E-Masood
06-06-2013, 12:28
ممنون از راهنماییت دوست عزیز

اما هر مونیتور یه پورت4پین داره که پنل دو طبقه هم جای دوتا پورت4پین داره و منم این پورتها رو درست به هم وصل کردم اما مشکل زنگ خوردن دو طبقه باهم همچنان وجود داره
اين احتمال وجود داره كه ايراد از پنل دم در باشه يعني دو تا زنگ از داخل پنل با هم اتصال داشته باشند اگه ميتوني پنل رو باز كن بررسي كن البته حواست باشه كه اگه گارانتي داره اين كار رو نكن و بده گارانتي بررسي كنند.

shahab.hiro
06-06-2013, 13:39
اين احتمال وجود داره كه ايراد از پنل دم در باشه يعني دو تا زنگ از داخل پنل با هم اتصال داشته باشند اگه ميتوني پنل رو باز كن بررسي كن البته حواست باشه كه اگه گارانتي داره اين كار رو نكن و بده گارانتي بررسي كنند.

وقتی فقط یکی از مونیتورها رو به پنل وصل میکنم همه چی درسته و یکی از زنگها اصلا نمیزنه و اون یکی هم درست میزنه

اگه زنگها اتصال داشتن که تو این حالت باید هردو زنگ هم کار میکردن

اما وقتی هر دو مونیتور رو وصل میکنم انگار این وسط زنگها سری میشن باهم:n04:

E-Masood
07-06-2013, 11:19
خب مسلما از يه جا اتصال وجود داره اون پنلي كه ميگيد مشكل داره رو بررسي كنيد از سوكت پنل گرفته تا دم در و اگر چيزي پيدا نكرديد در صورتي كه كابل آيفنتون سيم اضافي داره،سيم مربوط به زنگ رو هم از پايين هم از بالا عوض كنيد و از يه رنگ ديگه استفاده كنيد.
اگر اين مشكل با وارد كردن پنل خاصي به مدار بوجود مياد يك بار جاي پنلهارو عوض كنيد اگر مشكل به همون صورت قبلي وجود داشت يعني مشكل از سيم كشي آيفون هست و اگر جاي بروز مشكل هم عوض شد يعني مشكل از پنله.

Amin4All
18-07-2013, 20:32
سلام.
کسی جواب این سوالات رو میتونه بده بهم :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C/%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87%20%D8%B3%D9%88%D8%A 7%D9%84%D8%A7%D8%AA%20%D8%A8%D8%B1%D9%82%20%D8%B3% D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%86%20%D8%AF%D8%B1 %D8%AC%D9%87%202%20%D9%883.pdf

یا
نمونه سوالات ازمون تئوری و عملی برق ساختمان درجه 2 رو کسی داشت بزاره برام .ممنون

E-Masood
18-07-2013, 21:41
دوست عزيز بهترين راه خريدن آخرين چاپ كتاب نمونه سوالات برق ساختمان از انتشارات فني و حرفه اي هست.
از اون كاملتر گير نمياري.

Amin4All
19-07-2013, 03:34
نه مسعد عزیز یه تعداد سوال همراه جواب داشته باشم کافیه برام.
تا حدود زیادی جواب ها رو میدونم ولی بعضی ها رو کمی شک میکنم .

Amin4All
06-02-2014, 08:59
آقا مسعود آموزش نحوه نقشه خوانی و اینکه کجا ها رو باید برش و کنده بشن رو بزار لطفا ؟
نحوه ی ترسیم نقشه در اتوکد رو هم داشتی بزار .

MOHAMMAD_ASEMOONI
17-02-2014, 13:49
سلام دوستان
اینجا برای سیم کشی ساختمان از این رنگها به صورت استاندارد استفاده میشه
سیاه - منفی
سبز/زرد - زمین . بعضی وقتها هم فقط سبز هست .
آبی و قرمز و قهوه ای برای مثبت ( تک فاز تا سه فاز ) .
آیا ایران هم همینطوره ؟

E.N.A.Y.A.T
17-02-2014, 14:52
سلام دوستان
اینجا برای سیم کشی ساختمان از این رنگها به صورت استاندارد استفاده میشه
سیاه - منفی
سبز/زرد - زمین . بعضی وقتها هم فقط سبز هست .
آبی و قرمز و قهوه ای برای مثبت ( تک فاز تا سه فاز ) .
آیا ایران هم همینطوره ؟
درود
آره دوست عزیز. البته بیشتر در بخش های صنعتی(سه فاز) از این رنگ بندی ها اجرا میشه ولی در مساحت های کوچیک و به خصوص تک فاز کم پیش میاد که استفاده بشه!:n01:
بدرود

Abdolreza2012
23-02-2014, 01:14
سلام
دوستان گرامی دوتا سوال داشتم در مورد برق کشی ساختمون :

1- پریزی که بخوام تو آشپزخونه بذارم ارتفاعش چند سانتی متر از کف باید باشه ؟؟؟
2- پریز برای ماشین لباس شویی چطور؟ 70cm خوبه یا باید 110cm باشه ؟؟

میخوام اصولی باشه و از لحاظ قوانین درست باشه
ممنون :n16:

2raj_a
23-02-2014, 19:28
دوست عزیز الان محل قرار گرفتن پریز ها در اشپز خانه بستگی به مقدار کف سازی و بلندی کابینت ها داره
معمولا برای ماشین لباسشویی و ظرفشویی کنار هم و حدود 70 cm میذارن
برای پریز هایی که قراره روی دیوار و بالای کابینت ها باشه هم حدو.د 110 یا 115 سانتیمتر کافیه ولی حتما مقدار کف تمام شده رو محاسبه کنید تا پریز خیلی پایین یا بالا نباشه

arash8866
06-04-2014, 20:22
سلام .من یک مودم adsl الفکس دارم .دو سه هست از صبح تا پنج بعد از ظهر بجز روز های تعطیل خود به خود ریست می شود اول فکر کردم از شرکت ارایه دهنده اینترنت هست بعد با قطع شبکه و خط تلفن مودم متوجه شدم باز هم ریست می شه .با بررسی که کردم حدس می زنم نوسان های برق باشه مثل جوشکاری .نمی دونم ولی انقدر نیست که تو منزل متوجه بشویم.می خواستم نظر شما رو بدونم .راه حل چیست؟باتشکر

2raj_a
06-04-2014, 23:38
سلام .من یک مودم adsl الفکس دارم .دو سه هست از صبح تا پنج بعد از ظهر بجز روز های تعطیل خود به خود ریست می شود اول فکر کردم از شرکت ارایه دهنده اینترنت هست بعد با قطع شبکه و خط تلفن مودم متوجه شدم باز هم ریست می شه .با بررسی که کردم حدس می زنم نوسان های برق باشه مثل جوشکاری .نمی دونم ولی انقدر نیست که تو منزل متوجه بشویم.می خواستم نظر شما رو بدونم .راه حل چیست؟باتشکر
معمولا نوسانات مثل جوشکاری خودش رو روی همه وسایل منزل نشون میده
شما ولتاژ اداپتور و پریز رو چک کردین؟آیا محافظ برق دارین؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
12-06-2014, 19:59
سلام دوستان . برای پمپ کولر آبی میخوایم یک سوئیچ اتوماتیک بذاریم داخلِ کولر که برایِ 3 دقیقه پمپ رو روشن کنه و برایِ 10 دقیقه خاموش کنه . اگر زمان هم قابل تنظیم باشه بهتره . چی پیشنهاد میکنید ؟ ( علتش صرفه جوئی در برق و استهلاک پمپ هست چون وقتی پوشالها خیش بشه تا حدود 10 دقیقه به پمپ نیازی نیست ) . با تشکر

bijandarbari
12-06-2014, 21:08
سلام دوستان . برای پمپ کولر آبی میخوایم یک سوئیچ اتوماتیک بذاریم داخلِ کولر که برایِ 3 دقیقه پمپ رو روشن کنه و برایِ 10 دقیقه خاموش کنه . اگر زمان هم قابل تنظیم باشه بهتره . چی پیشنهاد میکنید ؟ ( علتش صرفه جوئی در برق و استهلاک پمپ هست چون وقتی پوشالها خیش بشه تا حدود 10 دقیقه به پمپ نیازی نیست ) . با تشکر

سلام

همچین دستگاهی رو دیدم تو اینترنت برای فروش گذاشتن.

MOHAMMAD_ASEMOONI
12-06-2014, 23:11
سلام . همچین دستگاهی رو دیدم تو اینترنت برای فروش گذاشتن.سلام بر شما دوست عزیز . ممنون از پاسختون . البته ما میتونیم از تایمر دیجیتال استفاده کنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اما اینها یه کم گرانقیمته . ما دنبال یه تایمری شبیه تایمرهای راه پله میگردیم . اما اون تایمرها هم فقط خاموش میکنه . نمیتونه روشن و خاموش کنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

E-Masood
30-06-2014, 21:53
دوست عزيز براي چنين کاري تايمرهايي وجود داره که کار م نظر شما رو انجام ميده اما قيمت اين تايمرها کمتر از قيمت خود پمپ نيست.
در ضمن کاري را که شما ميخوايد انجام بديد نه تنها عمر پمپ رو زياد نميکنه بلکه ممکنه از عمر مفيدش کاسته بشه و علتش هم اينه که شما با اين کار زمان کارکرد اون رو کم ميکنيد اما در ازاي اون تعداد دفعات راه اندازي رو افزايش ميدهيد و ميدونيد که يکي از پارامترهاي تخمين عمر مفيد لوازم برقي تعداد دفعات راه اندازي اونهاست.بنابراين کار شما از لحاظ اقتصادي بصرفه نيست.

lord_alone_dark
06-07-2014, 09:40
یک سوال من یک خونه قدیمی 34 ساله دارم ایا میتونم ایفون تصویری بزارم ایا جواب میده؟؟چنتا باید سیم پشت ایفون باشه که جواب بده؟؟الان چی خوبه تو بازار تصویرش خوب باشه

MOHAMMAD_ASEMOONI
08-07-2014, 01:13
یک سوال من یک خونه قدیمی 34 ساله دارم
ایا میتونم ایفون تصویری بزارم ایا جواب میده؟؟
چنتا باید سیم پشت ایفون باشه که جواب بده؟؟الان چی خوبه تو بازار تصویرش خوب باشه

سلام.
اگر آیفون معمولی دارید میتونید از همون مسیر سیم کشی کنید برای آیفون تصویری .
اگر هم توی دیوار لوله ی برق برای سیم کشی نیست میتونین از لوله های روکار استفاده کنین . هم فلزی هست هم پلاستیکی .
اگر اصلا لوله نداره توی دیوار , میتونین توی خونه روکار لوله کشی کنین که سیمها داخل لوله باشه و دم در هم دیوار رو کمی با چکش و قلم فلزی خورد کنین و جای جعبه ی آیفون و لوله ی سیمها رو درببارین و روش رو سبمان بکشین و رنگ بزنید
توی نت بنویسین
آموزش نصب آیفون تصویری
. دهها سایت و فایل pdf پیدا میکنید .
انگلیسی هم خیلی زیاده

فروشنده ها هم میتونند اطلاعات لازم برای نصبش رو بهتون بدند
خودش هم کاتالوگ نصب داره

hoji65
24-07-2014, 12:40
درود.
در مورد چشم(سنسور ) لایتینگ در راه پله ها و پارکینگ درباره جانمایی چشمها و چگونگی طراحی و نصب آن اگر مطلب مفیدی دارید , ممنون میشم در سایت قرار دهید.

MOHAMMAD_ASEMOONI
14-08-2014, 14:16
سلام دوستان .
برای پمپ کولر آبی میخوایم یک سوئیچ اتوماتیک بذاریم داخلِ کولر که برایِ 3 دقیقه پمپ رو روشن کنه و برایِ 10 دقیقه خاموش کنه
. اگر زمان هم قابل تنظیم باشه بهتره . چی پیشنهاد میکنید ؟ ( علتش صرفه جوئی در برق و استهلاک پمپ هست چون وقتی پوشالها خیش بشه تا حدود 10 دقیقه به پمپ نیازی نیست ) .
با تشکر

سلام
یکی از دوستان به بنده خبر داد که در ایران چند مدل کلید هوشمند کنترل کولر وجود داره که دو مدل هست
1- کنترلِ زمانی که بهش میگین چه موقع روشن بشه و چه موقع خاموش بشه و یا چند دقیقه روشن باشه و چند دقیقه خاموش
2- کنترل دمائی که یک دماسنج دیجیتال داره و میشه برنامه بهش داد که در چه دمائی خاموش بشه و در چه دمائی روشن بشه .
ظاهراً بهترین نوعش اتوماسیون هست که 3 سال ضمانتِ بدونِ سوال داره و 50 هزار تومن هم قیمت داره
برای اطلاعات بیشتر توی گوگل بنویسید
کلید کولر اتوماسیون