PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نیازمند لپتاپ حرفه ای سبک برای کارهای سنگین گرافیکی

lilietttt
12-10-2011, 22:35
سلام... به من کمک کنید ! من لپتاپ اچ پی pavilion dv2000 دارم که ازش راضی ام کلا ولیکن دوتا مشکل اساسی داره اول اینکه خیلی سنگینه و دومم باطریش کم می مونه! البته قدیمی هم شده حالا یک لپتاپ می خوام وزنش زیر دوکیلو و با گرافیک بالا (یعنی رندر و اینا بشه باهاش گرفت) و اینکه قیمتشم زیر دو میلیون ترجیحا تا یک و نیم... کمکم کنید بگید چی بهتره... ممنون!

1navid
12-10-2011, 23:11
عزیز لپ تاپ هایی که مشخصات بالایی دارند وزن سنگینی هم دارند همه بالای 3.5 کیلو هستند حالا اگه می خوایید مدل معرفی کنم

Xilevens
13-10-2011, 00:16
رندرتون در چه حدی هست؟
چون سبکترین و گرافیک قویترین لپ تاپی که با این قیمت هم جور در بیاد به نظرم 6080 هست و همچنین اسوس N55SF
که وزن اولی 2.9 و دومی 2.7 هست
سری workstation هست ولی خیلی سنگین هستن و قیمت هم بالاست
سری های سبک هم هست ولی گرافیکهاشون به درد نمیخوره
واسه رندر بهتره گرافیک مخصوص استفاده بشه ولی اگه به انتظاراتتون نخوره چاره ای جز همین حیفورس و رادئون نیست

biostar
13-10-2011, 00:39
خب مثل اینکه برای کار های نچندان سنگین میخواهی چون از این HP که داشتی راضی هستی....

من کلا بهت سونی سری SA و SB رو پیشنهاد میکنم که 13 اینچی هست و حدود 1.8 کیلو م وزن داره
قیمتش هم از 1400 تا 3 تومان هست بستگی داره به کانفیگی که انتخاب میکنی

مدل SA 21GX کاملا برای نیاز هات کافی هست.
پردازنده Core i5 و گرافیک ATI 6630 که برای رندر گیری هم مناسبه

در ضمن یک سری جدید از SٍE اومده که 15.5 اینچ هست ولی 2 کیلو وزن بیشتر نداره ! تقریبا میشه گفت سبک ترین نوت بوک 15 اینچی هست...

Intel® Core™ i7-2640M Processor 2.80
Full HD 1920x1080 display with Anti-reflective glossy finish

lilietttt
14-10-2011, 11:15
رندرتون در چه حدی هست؟
چون سبکترین و گرافیک قویترین لپ تاپی که با این قیمت هم جور در بیاد به نظرم 6080 هست و همچنین اسوس N55SF
که وزن اولی 2.9 و دومی 2.7 هست
سری workstation هست ولی خیلی سنگین هستن و قیمت هم بالاست
سری های سبک هم هست ولی گرافیکهاشون به درد نمیخوره
واسه رندر بهتره گرافیک مخصوص استفاده بشه ولی اگه به انتظاراتتون نخوره چاره ای جز همین حیفورس و رادئون نیست

راستش دقیقن نمی دونم در چه حدی به رندر نیاز داشته باشم احتمالا اگه در حد رندر انیمیشن بخوام نباید لپتاپی با همچین مشخصاتی وجود داشته باشه! خیلی مهم نیست رندرینگش چون پی سیمون هم خوبه . بیشتر می خوام که مثلا توی فوتوشاپ ابعاد بزرگو پشتیبانی کنه مثلا دو سه متر با 300 دی پی آی !

راستش در حال حاضر مهمترین فاکتور برام وزنشه ... چون میخوام هرروز با خودم حملش کنم!
مرسی

lilietttt
14-10-2011, 11:21
خب مثل اینکه برای کار های نچندان سنگین میخواهی چون از این HP که داشتی راضی هستی....

من کلا بهت سونی سری SA و SB رو پیشنهاد میکنم که 13 اینچی هست و حدود 1.8 کیلو م وزن داره
قیمتش هم از 1400 تا 3 تومان هست بستگی داره به کانفیگی که انتخاب میکنی

مدل SA 21GX کاملا برای نیاز هات کافی هست.
پردازنده Core i5 و گرافیک ATI 6630 که برای رندر گیری هم مناسبه

در ضمن یک سری جدید از SٍE اومده که 15.5 اینچ هست ولی 2 کیلو وزن بیشتر نداره ! تقریبا میشه گفت سبک ترین نوت بوک 15 اینچی هست...

Intel® Core™ i7-2640M Processor 2.80
Full HD 1920x1080 display with Anti-reflective glossy finish

در حال حاضر ازین راضی هستم ولی خب چون میخوام 3dsmax کار کنم گفتم اگه بشه یک کم بهتر ازین گیر بیارم بهتره... چون این لپتاپم توی رندر افتر افکت خاموش میشد!!!
این 1.8 با باطری هست یا بدون باطری؟
بعد اون یکی se قیمتش چقدره؟ باید گرون باشه!
بعد اینکه یه سوال دیگه مک بوک پروی اپل core i5 ش چطوره؟ جدیدن دوستان خریدن به قیمت 1.5 ولی من نمیدونم که امکاناتش در مقایسه با غیر اپل آیا بهتر هست یا فقط پول برندشو داره میگیره؟!
ممنون

1navid
14-10-2011, 11:31
در حال حاضر ازین راضی هستم ولی خب چون میخوام 3dsmax کار کنم گفتم اگه بشه یک کم بهتر ازین گیر بیارم بهتره... چون این لپتاپم توی رندر افتر افکت خاموش میشد!!!
این 1.8 با باطری هست یا بدون باطری؟
بعد اون یکی se قیمتش چقدره؟ باید گرون باشه!
بعد اینکه یه سوال دیگه مک بوک پروی اپل core i5 ش چطوره؟ جدیدن دوستان خریدن به قیمت 1.5 ولی من نمیدونم که امکاناتش در مقایسه با غیر اپل آیا بهتر هست یا فقط پول برندشو داره میگیره؟!
ممنون
یه سوال شما تو 3d max با چه موتور رندری می خواید رندر بگیرید ؟؟

lilietttt
14-10-2011, 11:40
یه سوال شما تو 3d max با چه موتور رندری می خواید رندر بگیرید ؟؟

:دی
نمی دونم! در این زمینه تخصصی ندارم!

lilietttt
14-10-2011, 13:32
بعد اینکه یه سوال دیگه مک بوک پروی اپل core i5 ش چطوره؟ جدیدن دوستان خریدن به قیمت 1.5 ولی من نمیدونم که امکاناتش در مقایسه با غیر اپل آیا بهتر هست یا فقط پول برندشو داره میگیره؟! در مقایسه با اون sa 21gx ؟

mehdi666lp
16-10-2011, 10:14
بعد اینکه یه سوال دیگه مک بوک پروی اپل core i5 ش چطوره؟ جدیدن دوستان خریدن به قیمت 1.5 ولی من نمیدونم که امکاناتش در مقایسه با غیر اپل آیا بهتر هست یا فقط پول برندشو داره میگیره؟! در مقایسه با اون sa 21gx ؟
.
.
.
.
برند Apple یکی از بهترین و معروف ترین برندهای دنیاست....اینم باید بگم این برند همه چیش مچ شده باهم واسه سیستم عامل مک.....هم پول معروف بودنش رو میخوره هم کیفیتش رو....اما متاسفانه اگه بخوای پول بدی یه کانفیگ معقول از این برند رو بخری که با کانفیگ برند های دیگه تقریبا تو یه سطح باشه باید بالای 2.5 پول بدی اگه هدفت استفاده از مک هستش بهتره Apple بخری اگه هم که میخوای بخری ویندوز بریزی بهتره از برند های دیگه برداری

Alirezap2003
17-10-2011, 20:08
دوست عزیز این کارهای فضایی که شما می خوای انجام بدی با هیچ لپ تاپی نمی شه! تازه می خوای لپ تاپت سبک هم باشه.:18:
به نظرم توی نیازهات یک تجدید نظر بکن و لپ تاپت رو انتخاب کن. هیچ لپ تاپی به قدرت پی سی نمی رسه پس توقعاتت رو مدیریت کن و کارهایی که واقعا لازمه رو روی لپ تاپ انجام بده و رندر و اینا با پی سی.
در مورد اپل هم بهترین کیفیت لپ تاپ در جهان رو داره و این مطلب بر همگان عیان است ولی باید پول بیشتری هم هزینه کنی(که ارزشش رو داره.) به کانفیگ اسمی هم خیلی توجه نکن چون در عمل اتفاقات دیگه ای می افته.