ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید نلوزیون led 40 or lcd or 3d بین برند های سونی شارپ پاناسونیک

mz64
12-10-2011, 19:33
با سلام من قصد خرید تلوزیون led 40 یا 3d 40 از بانه دارم تا 1500000 می خوام هزینه کنم گزینه های زیادی هست مثل ex 720 or 710 or 520 من می خوام که مشکل سرعت نداشته باشه (با توجه به مشکلاتی که 520 داره ) دوستان از بین این برند ها به من مدل خوب را معرفی کنند ( راستی یه پیتی یکی از دوستان درباره بهترین های تلوزیون گزاشته که هیچ اثری از سونی و شارپ که لز بهترین ها هستند نیست کسی علتشو میدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)

............
12-10-2011, 19:35
اینجا را ببین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mz64
12-10-2011, 19:56
مدل st30 پانی با کدوم مدل سونی و شارپ مایسه میشه ؟؟؟
و اینکه کیفیت پلاسما چه تفاونی با led و ویرا داره

love021
12-10-2011, 20:18
مدل st30 پانی با کدوم مدل سونی و شارپ مایسه میشه ؟؟؟
و اینکه کیفیت پلاسما چه تفاونی با led و ویرا داره

کیفیت تصویر st30 از همه مدلای سونی و شارپ بهتره به جز سونی hx929 و شارپ elite که اولی تو ایران پوله خونه بابای صاحب شرکت سونیو روش گذاشتن و دومی هم تو ایران هیچ وقت نمیاد.
st30 پلاسمای معمولی نیست نئوپلاسماس.

moosavi.sm89
12-10-2011, 21:59
دوست عزیز قبل از خرید حتما از نزدیک ببین همه مدل هارو

من خودم نظرم رو st30 بود که وقتی دیدم نظرم عوض شد،
اصلا منظورم این نیست که خوب نبود نه، ولی با سلیقه من جور نبود:20:

امیدوارم خرید خوبی داشته باشی.

Sacrament
12-10-2011, 22:27
کیفیت تصویر st30 از همه مدلای سونی و شارپ بهتره به جز سونی hx929 و شارپ elite که اولی تو ایران پوله خونه بابای صاحب شرکت سونیو روش گذاشتن و دومی هم تو ایران هیچ وقت نمیاد.
st30 پلاسمای معمولی نیست نئوپلاسماس.
+1
تائید میشه.......................................... ...............

---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------

دوست عزیز قبل از خرید حتما از نزدیک ببین همه مدل هارو

من خودم نظرم رو st30 بود که وقتی دیدم نظرم عوض شد،
اصلا منظورم این نیست که خوب نبود نه، ولی با سلیقه من جور نبود:20:

امیدوارم خرید خوبی داشته باشی.
چه بد سلیقه :31:

mz64
12-10-2011, 22:54
st30 پلاسمای معمولی نیست نئوپلاسماس. نئوپلاسما چه ویژگی داره ؟؟؟
کسی تفاوت بین ویرا پلاسما نئو پلاسما براویا میدونه؟؟

Sacrament
12-10-2011, 23:11
نئوپلاسما چه ویژگی داره ؟؟؟
کسی تفاوت بین ویرا پلاسما نئو پلاسما براویا میدونه؟؟

پلاسما (منظورم مدلای شاخشونه) همیشه کنتراست واقعیش بالاتر از ال ای دیه ولی مشکل پلاسما اینه که توی نور زیاد کنتراستش افت میکنه واسه همین به درد جاهای پر نور نمیخوره چون صفحه روش از شیشه ساخته شده و رنگ فسفرایی که توش به کار بردن مشکی نیست ولی فیلم تلق روی ال ای دی مشکیه واسه همین توی نور زیاد کنتراست ال ای دی زیاد به نظر میاد اما توی نور کم بر عکس میشه.
نئوپلاسما پلاسماهای نسل جدیده که برایتنسش رفته بالا یعنی درخشان تر شده و روی صفحش تونستن یه فیلتر مشکی نسب کنن که توی نور زیادم کنتراستش بالا باشه.
پلاسماها زاویه دیدشون عرضتره یعنی از بقل کنتراست تصویرش کم نمیشه بر عکس ال ای دی توی صحنه های سریعم بهتر عمل میکنن واسه همین خوراک گیم و فیلمای اکشن و مسابقات ورزشین.
ویرا یه مینی برند واسه تی ویای پاناسونیکه براویا مینی برند واسه تی ویای سونیه اصلا ربطی به هم ندارن.

mz64
13-10-2011, 12:06
براویا یه موتور پردازش توی مدل های سونی هست که جدیدا موتور x-relaibility اگر درست نوشته باشم داره میزنه
من بین سونی و پاناسونیک موندم و در تعجبم که این همه از سونی تبلیغ میشه و خداییش هم جنس صوتی و تصویری خوبی داره اماپانی ST30 اوله با توجه به اینکه فوتبال میبینم سرعت برام مهمه در نتیجه بین ex720 و hx800 و جدیدا این مدل 42st30 بررسی میکنم (شارپ هم توی گزینه ها م بود ) حالا هم می خوام بدونم که بین این دو مدل کدوم بهتره و اینکه تکنولوژی نئوپلاسما با led 3d سونی چه تفاتهایی دارن

............
13-10-2011, 14:28
اینکه تکنولوژی نئوپلاسما با led 3d سونی چه تفاتهایی دارن

در حرکات سریع رزولوشن بالاتر دارد .
زاویه دید گسترده تری دارد مثلا وقتی از اطراف به تصویر آن نگاه کنید تصویرش کیفیت خود را از دست نمیدهد.
کنتراست واقعی بالاتری دارد.
در تصاویر سه بعدی کراس تاک کمتری دارد یعنی وقتی عینک سه بعدی به چشم بزنید در سونی در تصاویر با کنتراست بالا یه سایه از تصویر اطراف تصویر اصلی هست ولی در st30 این مشکل بسیار کمتر هست.

معایبی هم دارد:
مصرف برق ال ای دی سونی کمتر است که البته شاید در ماه 1000 تا 2000 تومان تفاوت باشد.

من بین سونی و پاناسونیک موندم و در تعجبم که این همه از سونی تبلیغ میشه و خداییش هم جنس صوتی و تصویری خوبی داره اماپانی ST30 اوله
هیچ رابطه خاصی بین کیفیت و تبلیغ بر قرار نیست دلیل نمیشود هر جنسی که بیشتر روی آن تبلیغ شود کیفیت بالاتری داشته باشد.
کیفیت بزرگترین تبلیغ است.

mzy
13-10-2011, 23:49
دروددوستان.
این درسته ال ای دی طول عمربیشتری از پلاسماداره؟! مثلا ال ای دی 2011سونی با پلاسما2011 پانا

die my darling
14-10-2011, 14:02
دروددوستان.
این درسته ال ای دی طول عمربیشتری از پلاسماداره؟! مثلا ال ای دی 2011سونی با پلاسما2011 پانا

نه .
اینکه میگن پلاسما بعد یه مدت باید بری گاز بزنی!!!!!!!!!!! و بعد یه مدت کیفیتش کم میشه و باید بزاری کانال دو هلش بدی تا روشن بشه همش خالی بندیه فروشنده ها برای فروش جنس خودشونه بشنو ولی باور نکن اون چیزی که علم ثابت کرده اینه که پلاسماها اگه بیشتر از ال ای دی عمر نکنن کمتر نیست در ضمن افت کیفیت پلاسما کمتر از ال ای دیو ال سی دیه.