مشاهده نسخه کامل
: بالا نیامدن سیستم
afshin b
12-10-2011, 16:15
سلام
من یه کامپیوتر دارم مال 8 سال پیشه. تا چند وقت پیش خیلی خوب داشت کار میکرد تا اینکه بعد از چند روز روشنش کردم دیدم روی همون صفحه اول میمونه و هیچ کاری نمیکنه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما مشکل از چیه؟
سپاس
jafarian
12-10-2011, 16:24
اول از همه کلیه کابلهای هارد دستگاه dvd rom خودتون جدا کنید ببینید این صفحه رورد میکنه اگر بازم به همین صورت بود با گذاشتن جامپرباطری مین خالی کنید اگر بازم رفع نشد بایوس مین خودتون بابرنامه @bios آپدیت کنید ببینید درست میشه:20:
بایوس مین رو دیفالت کن درست نشد
بوت رو بزار رو هارد و درست نشه یا مشکل از هارد و اتصالاتش هست یا رم که یا باید با یه رم دیگه سیستم رو تست کنید یا جاشو عوض کنید
این مشکل میتونه از بایوس هم باشه
با فلاپی اگه میتونید بایوس مین رو آپدیت کنید
این مشکل ها زمانی هم پیش میاد که مثلا موس و کیبورد ps2 هم خوب جانرفته باشه
afshin b
21-10-2011, 10:34
سلام
خیلی ممنون از راهنماییتون. من تا الان به سیستم دسترسی نداشتم تا روش هایی که فرمودید رو امتحان کنم.
الان که رفتم روشنش کنم اصلا روشن نمیشه. یعنی انگار برق بهش نمیرسه.
به نظرتون مشکل از چیه؟
سلام
خیلی ممنون از راهنماییتون. من تا الان به سیستم دسترسی نداشتم تا روش هایی که فرمودید رو امتحان کنم.
الان که رفتم روشنش کنم اصلا روشن نمیشه. یعنی انگار برق بهش نمیرسه.
به نظرتون مشکل از چیه؟
روشن نمیشه یا روشن میشه تصویر نمیده ؟
کدوم حالت ؟
jafarian
21-10-2011, 15:29
اگرروشن نمیشه که به احتمال زیاد مشکل ازپاور سیمهای پاورکیس که روی مین خورده رو جدا کنید تنهایی با یک دوسوبه محل اتصال پاور روی مین بزنید ببینیدبه همون صورته در روشن شدن اگر روشن میشه و تصویر نمیده اول باید گرافیک و مانیتور تست بشه اول بعدم که cpu و غیره.
afshin b
24-10-2011, 16:34
اصلا روشن نمیشه!
این دوسوبه چی هست؟
فکر نکنم مشکل از پاور باشه. میتونه از دکمه ON/OFF روی کیس باشه؟
amd>intel
24-10-2011, 22:07
ميدوني روي برد يك المان اتصال يا شورتي داشته باشي . مادربرد رو بيرون كيس تست بگير
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.