ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : norton ghost

hesami123
12-10-2011, 13:21
سلام به همه دوستان.من یه مشکلی برام پیش اومده.من با norton ghost (نسخه غیر ویندوز .محیط dos.بوت با cd) یه بک آپ از درایو سی گرفتم.الان متاسفانه سی دی رام بنده خراب شده ونیاز فوری هم به ریکاوری دارم.گفتم راهی هست که مثلا از طریق usb بوتش کنم تا مشکلم حل شه.راستش نمیدونم جای این سوال اینجا هست یا نه.سرچ هم کردم ولی نتیجه ای نگرفتم.ممنون میشم راهنماییم کنین.

hesami123
13-10-2011, 13:16
[QUOTE=hesami123;6541658]سلام به همه دوستان.من یه مشکلی برام پیش اومده.من با norton ghost (نسخه غیر ویندوز .محیط dos.بوت با cd) یه بک آپ از درایو سی گرفتم.الان متاسفانه سی دی رام بنده خراب شده ونیاز فوری هم به ریکاوری دارم.گفتم راهی هست که مثلا از طریق usb بوتش کنم تا مشکلم حل شه.راستش نمیدونم جای این سوال اینجا هست یا نه.سرچ هم کردم ولی نتیجه ای نگرفتم.ممنون میشم راهنماییم کنین.[/QUOTE

آقا يه نفر نبود جواب مارو بده بد جوري گير کردم به خدا

M e i s a m
13-10-2011, 14:15
سلام
والا من تا حالا با نورتون گست کار نکردم ببینم چطوریه ولی شما اینی که میگم رو امتحان کن ببین شاید بشه

سی دی رو تو یک سیستم دیگه اجرا کنید و ازش فایل ایمیج .iso تهیه کنید بعدش اون فایل رو با یک نرم افزار بوت کننده usb بزنین رو فلش و اجراش کنید

---------- Post added at 02:15 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------

یه راه دیگه! تو یک سیستم دیگه اون ویندوزتون رو بریزید بعدش با نرم افزار بک اپ گیر acronis از ویندوز ایمیج بگیرید و با همون روش قبلی بریزید رو فلش :)

M e i s a m
13-10-2011, 14:21
این تاپیک کمکتون میکنه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید