ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خیلی مهم ,آیا رایت در بیشتر از فضای سیدی در برنامه نرو باعث خراب شدن سیدی رام میشود ؟

mohammad.clergyman
21-06-2006, 10:10
سلام بر همه ی بچه های سایت خوب P30 WORLD

تو یکی از تا پیک های این سایت نوشته شده بود :

×××××

شايد برايتان پيش اومده باشه که مثلا يه برنامه داريد که حجمش از 700 مگابايت بيشتر باشه . و مي خواهيد اونو رايت کنيد در اين مواقع مي بايست اون برنامه رو فشرده کنيد که البته شايد باز هم اون برنامه تو سي دي جا نشه . با اين ترفند مي تونيد بر روي سي دي هاي معمولي حتي تا 1 گيگا بايت اطلاعات ذخيره کنيد .

ابتدا مي بايست ببينيد رايتر شما overburning ساپورت مي کنه يا نه . براي تست اين کار مراحل زير را دنبال کنيد :

ابتدا به برنامه Nero رفته و سپس کليد هاي ترکيبي Ctrl + R را فشار دهيد . تو اين پنجره ببينيد که در قسمت Recorder information ، رو به روي عبارت Over burn عبارت suported نوشته شده است يا نه . اگر عبارت ساپورت نوشته شده باشد شما مي تو نيد از اين ترفند استفاده کنيد .

حال به منوي File رفته و قسمت preferences رو انتخاب کنيد سپس در قسمت Expert features دقت کنيد که عبارت enable overburn قعال باشد . در زير همين گزينه مقدار مجاز overburn رو به دقيقه مشخص کنيد .

حال به منوي File رفته و گزينه New را انتخاب کنيد و در قسمت Multisession گزينه No Muttisession را انتخاب نماييد . سپس در قسمت Burn عبارت Write Method رو به Disc at Onec تبديل کنيد .

حال مي تونيد سي دي خود را رايت کنيد مقدار رايت هم بستگي خيلي زيادي به رايتر داره .
××××××××

سوال من با توجه به قسمت Expert features است

یک متن در وسط این صفحه نوشته شده است که من ترجمه آخرین پاراگراف آن را عرض میکنم

خطر!! بخاطر اینکه سیدی های نورمال برای این مقدار از اطلاعات ساخته نشده ممکن است در پایان سی دی با EROR مواجه شوید .همچنین شما ممکن است که سی دی رایتر خود را نیز خراب کنید این گزینه را با توجه به ریسک خودتان استفاده کنید

حالا من نمیدونم آیا میشه ریسک کرد یا نه ؟ ضمنا رایتر خودم کمبو TDK است
ضمنا این سوال نیز مطرح است که از کجا میشه فهمید تا چه اندازه ای سیدی رایتر ساپرت میکنه ؟
همچنین بالاخره سی دی های نورمال را اگر بسوزونه پس چه سیدی به درد این کار می خوره ؟

B.Spears
21-06-2006, 10:21
اگه عمل كنه چيزه باحاليه

sorset
21-06-2006, 10:43
ضمنا این سوال نیز مطرح است که از کجا میشه فهمید تا چه اندازه ای سیدی رایتر ساپرت میکنه ؟
همچنین بالاخره سی دی های نورمال را اگر بسوزونه پس چه سیدی به درد این کار می خوره ؟

سوال اول فقط تجربی
سوال دوم چون این کار تا حد زیادی به رایتر بستگی دارد تقرباً در همه ی سیدی ها به یک اندازه میشود Overburn کرد
در ضمن اگر بیش از حد رایت کنید سیدی سیدی قابل استفاده است و فقط فایل های اضافی خراب میشوند

my friend
21-06-2006, 11:07
شما ميتونيد يه تست بكنيد
نهايتش سيدي ميسوزه !
البته درصد سوخت لنز رايتر حدود 1% هست !
من هم يه بار تا 800 مگ با همين روش رو سيدي ريختم
اسم سيدي سوني بود و ساخت شركت سوني ( اصل )

hoseinquest
21-06-2006, 12:52
البته این کار هم به رایتر بستگی داره هم به سی دی. مشکلی هم برای رایتر پیش نمیاد. من رایترم MSI هست تا حالا بیش تر از 100 مگ اضافه هم رو سی دی Prodisk رایک کردم. نه مشکلی در خواندن بود نه مشکلی در رایت.

mohammad.clergyman
21-06-2006, 18:34
از همه شما کمال تشکر را دارم

Naeim
21-06-2006, 19:03
رايتر پلكستور اصل تا يك گيگ رايت ميكنه.
من خودم با چينيش تا 920 مگ رايت كردم

J A V I D
22-06-2006, 00:17
این کارا تو نرو هفت جواب نمی ده فقط نشون می ده که رایتر اور برن هست یا نه راستی این کارو رو دی وی دی هم می شه کرد ؟؟؟ یعنی بیشتر از چهار گیگ و هفتصد مگ بزنیم رو دی وی دی چهارو هفت ؟

AK1
23-06-2006, 01:01
تو نرو هفت جواب ميده من انجام دادم
تو يكي از سي دي ها كه 800 مگ رايت كردم فقط تو رايتر ها جواب مي داد ولي تو دسي دي رم ها كار نمي كرد

amin-se
24-06-2006, 18:56
این کار اصلا باعث آسیب رسوندن به رایتر شما نمیشه مگر اینکه رایترتون از نوع تقلبی مارک خودش باشه.
البته این درسته که روی هر سی دی نمیشه بیشتر رایت کرد .
اگه میخوای این کارو انجام بدی از سی دی های SmartBuy استفاده کن.
حتما جواب میده . من همیشه این کارو با این سی دی ها انجام میدم.

mohammad.clergyman
25-06-2006, 14:27
از همه بچه ها مخصوصا
omd _soft
ممنونم