ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با اجرای بازی fifa 2012

zizigooloo2
12-10-2011, 08:42
سلام دوستان عزیز

سیستم من core i5 750 2.8 می باشد با کارت گرافیک Gigabyte GT 240 یه هشت ماهی هست که گرفتم. همه بازی ها رو راحت اجرا می کرد من جمله فیفا 2012 و 2011، اما نمیدونم چی شد که تو اجرای هر دو فیفا دچار مشکل شد.بازی خیلی کند انجام می شه، فکر نمی کنم مشکل از گرافیک باشه یه بررسی کردم که تو اجرای بازی حدود بیش از 93% از cpu رو استفاده می کنه که فقط در مورد این بازی اینجوریه و کمی عجیبه.
کسی می دونه که مشکل کجاست ؟ آیا ممکنه تنظیمات سیستم یا بازی عوض شده باشه؟ میشه کاری کرد که cpu کمتر مصرف شه؟

antbadell
12-10-2011, 14:05
سلام

چند حالت ممکنه داشته باشه :

یا ویندوزتون ویروسی شده

یا فایل های فیفا ویروسی شدند یا ...

سیستم شما هیچ مشکلی برای اجرای روان این بازی رو نداره .

به نظر من تمام فایل های فیفا که نصب شده اند رو پاک کنید و از دوباره نصبش کنید.اگه درست نشد رو یک ویندوز جدید تست کنید . احتمال 90 %

مشکلتون حل میشه.

Peyman kahn
13-10-2011, 17:49
سلام
من فیفا 12 رو نصب کردم بعد از کپی کردن کرک بازی باز میشه اولش خوب لوگو بعدش هم توضیحات و ...
تا پروفایل تو درست میکنی اگه دقت کرده باشین درست کردن پروفایل سه قسمت داره
قسمت اولش اسم میدی
دومی کلوب تو انتخاب میکنی
و سومی که میگه سیو کنم بعدش که بزنی اره که میگه نمیتونم تو این پروفایلی که ساختی سیو کنم اگرم بزنی ادامه بده بدون سیو کردن میره رو عکس وین رونی همونجوری وایمیسته اگه یه ساعت هم بزاری هیچ تغییری نمیکنه نه لودینگی نه چیزی انگار یه جورایی قفل میکنه
لطفاً کمکم کنید دارم دیوونه میشم

animsprite
13-10-2011, 21:25
خوب کارت گرافیک من 6870وتواجرای هردو فیفا اشکال داشت یعنی تصویر در لحظاتی از بازی کند میشد همه راه های رو که میشد از اپدیت درایو تا دست کاری تو بایوس نشد که نشد
ولی بعد با حذف دایرکت روی سیستم ونصب دایرکت داخل سد دی بازی مشکل بر طرف شد
مشکلی که 5ماهی بود منو زمین گیر کرده بود

zizigooloo2
05-01-2012, 12:03
با تشکر از تمامی کسایی که نظر دادند.
مشکل سیستم من خمیر cpu بود که از بین رفته بود. با عوض کردن اون مشکلم حل شد.الان موقع بازی فیفا فقط حدود 35% از ظرفیت cpu اشغال میشه.

EhsanCPU
05-01-2012, 14:23
لطفا حذف شود