مشاهده نسخه کامل
: بازی اکشن و کم حجم Terraria با سرور قدرتمند ایرانی !
matr!x_2008
14-11-2011, 17:48
من از رو مدیا فایر نتونستم دانلود کنم.لطفا رو 4shared اپلود کنید.ممنون
p30 arman
14-11-2011, 22:30
یوهوووووووووووو دست شد منم اومدم خخخخ
کمبود اهن!!!
کمبود اهن!!!
راه حل مشکلت رو بگو اگه یکی همون مشکل رو داشت حل کنه
p30 arman
14-11-2011, 23:20
امروز رفتم سیدی اتوکد 2012 گرفتم برای نصبش net 4 میخواست و یه فایل رجستری هم همراهش بود داخل راهنمای نصب نرم افزار نوشته بود اول فایل رجستری رو باز کنید بعد net 4 رو نصب کنید منم همین کارو کردم سیستم رو که ریست کردم ویندوز شروع کرد به اپدیت و بعدشم که بازی اومد بالا D: :31:
p30 arman
15-11-2011, 01:10
یکی سرور بزنه بازی کنیم ! پرستار هم اومد توی شهرم :31: 93 راس درخت هم کاشتم !!! تونل هم زدم در حد تیم ملی!
matr!x_2008
15-11-2011, 01:30
من از رو مدیا فایر نتونستم دانلود کنم.لطفا رو 4shared اپلود کنید.ممنون
دوستان یکی اینو رو 4shared یا یه جا که بشه دانلود کرد اپ کنه.:19:
کمبود اهن!!!
خوش اومدی !
برای اهن کافیه رویه سطح زمین و لایه های کم عمق زمین رو بگردی. عنصر فراوانیه !
دوستان یکی اینو رو 4shared یا یه جا که بشه دانلود کرد اپ کنه.:19:
مگر مدیا فایر چشه ؟ من که باهاش مشکلی ندارم
این لینک مستقیم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بخش چهارم آموزش بازی
4-انواع آیتم و آیتم سازی :
انواع ایتم :
خب دوستان من ایتم ها رو از نظر نوع استفاده دسته بنده میکنم ولی قبلش بدونید که اسم ایتم ها از نظر کیفییت و کمیابی به ترتیب با
رنگ های سفید-سبز-آبی-طلایی نمایش داده میشه که یعنی بهترین ایتم ها ایتم های طلایی هستن که بدست اوردنشون واقعا" مشکله و
همچنین هر ایتم یک قیمتی داره که میتونید به NPC بفروشید.
1-پول : با کشتن دشمنان و فروش ایتم ها به NPCها میتونید پول بدست بیارید و فایده ی پول هم که معلومه !
میتونید باهاش از NPC ها ایتم های مفید بخرید.بهتره همیشه پولاتون رو بزارید تو جعبه تا اگر کشته شدید ضرر زیادی نکنید.
2-لباس زره و تجهیزات : ساده ترین راه شناختشون اینه که تو توضیحاتشون کلمه ی قابل پوشیدن (Equipable) وجود داره و
زره فقط قابل ساختنه ولی لباس رو هم میتونید بسازید و هم از دشمنان تو بازی بدست بیارید و 90% تجهیزات فقط در جعبه ها پیدا می شوند.
در مورد زره نکته ای که وجود داره اینه که اگر ست کامل هر زره ی رو بپوشید به شما جایزه ست هم داده میشه که میتونه دفاع بیشتر یا قابلیت های ویژه باشه.
3-اسلحه و ابزار :
-در بازی 3 نوع ابزار داریم :
1-کلنگ : برای کندن زمین و بدست اوردن سنگ فلزات و انواع مواد معدنی به کار میره و همچنین باهاش میتونید دیوارهای اجری رو خراب کنید.
2-تبر : برای قطع درختان و خراب کردن دیوار های چوبی استفاده میشه.
3-چکش : برای جدا کردن ایتم ها و وسایلی که روی زمین نصب شدند استفاده میشه مثلا" برای جدا کردن درها یا
برداشتن life crystal ها از روی زمین. همچنین برای کندن پس زمینه هم به کار میره.
هر ابزار یه قدرتی داره که به درصد نوشته میشه و هر قدر این درصد بیشتر باشه با سرعت بیشتری میتونید کار مورد نظر رو انجام بدین
و حتی میتونید از ابزارها به عنوان اسلحه استفاده کنید ولی چون اکثر اسلحه ها قدرت اسیب رسانی پایینی دارند توصیه نمیشه.
در بازی قلاب که در ابزارها یک استثناء هست وجود داره . با استفاده از قلاب میتونید از دیواره بالا برید یا به هر جای قابل دسترسی بچسبید.
برای ساختش به 3 زنجیر و یک سر قلاب و anvil نیاز دارید و کلید E شرت کاتش.
-از نظر نوع اسلحه ها به 3 نوع تقسیم میشوند :
1-اسلحه ی سرد(Melee) : این نوع اسلحه اکثرا" برای استفاد در فاصله نزدیک کارایی داره به عنوان مثال شمشیرها یا نیزه و همه ی ابزارها نیز از این نوع اند.
2-اسلحه ی رنج( Renged) : این نوع برای جنگیدن از راه دور استفاده میشه و بعضیشون نیاز به مهمات دارند اسلحه های تیرکمان تفنگ شوریکن و بومرنگ از این نوع اند.
3- اسلحه های جادویی(Magic) : از اسمشون پیداست برای استفاده جادو مصرف میکنند و اکثرا" کارایی جالبی دارند موشک جادیی و گل اتشین از این دسته هستند.
در مورد ابزارها و اسلحه های باید بگم که هر دو معیاری به اسم سرعت دارند که هر چی بیشتر باشه بهتره و اون ایتم کارایی بیشتری داره .
یک سری ایتم جادویی هم وجود داره که برای جنگیدن استفاده نمیشوند و قابلیت های مفیدی دارند مثل تولید نور یا رساندن شما به خانه با یک کلیک!
4-ایتم های قابل مصرف(Consumable) :
این ایتم ها با هر بار استفاده تمام میشن. معجون ها و قارچ های خوراکی و ایتم های احظار رئیس یا انواع مواد منفجره
از این دسته اند.برای استفاده ی از این نوع ایتم ها بعد از گذاشتن در نوار کاربرد و انتخاب کردنشون در هر جای صفحه کلیک کنید اون ایتم مصرف میشه.
نکته ای که در مورد مصرف معجون وجود داره اینه که تاثیرش ممکنه چندین دقیقه باشه که در این صورت تاثیرش به صورت یک ایکن
در سمت چپ صفحه نمایش داده میشه که اصطلاحا" بهش میگن Buff
در مورد مواد منفجره میتونید با موس زاویه و قدرت پرتاب رو مشخص کنید.
5-ایتم های قابل نصب(can be placed) :
ایتم های که این عنوان زیر اسمشون وجود داره رو میتونید در جای مخصوص به خودشون نصب کنید به طور مثال
میزکار-صندلی-در-لوستر –مشعل-جعبه و همه ی دستگاه های ساخت قابل نصب هستند.
فایده ی نصب هم اینه که تا بعضی ایتم ها رو روی زمین نصب نکنید نمیتونید ازشون استفاده کنید و همچنین فقط ایتم هایی که نصب میشوند
در بازی ذخیره میشوند یعنی اگر یک ایتم رو بدون نصب جایی بزارید اگر از بازی بیرون بروید و دوباره برگردید اون ایتم حذف میشه و در اینجا فایده جعبه به خوبی مشخص میشه.
6-مواد اولیه (material) :
در بازی تعداد زیادی مواد اولیه وجود داره که با کلمه ی material مشخص شدن.
هر ایتمی که جزء این دسته باشه قابلیت این رو داره که ازش بتونید ایتم جدیدی بسازیم ساده ترین راه برای فهمیدن دستور العمل
ساخت هر ایتمی اینه که از Guide NPC بپرسید که این NPC همون کارکترییه که اول بازی از کنارش بازی رو شروع میکنید.
برای این کار اول بهش نزدیک بشین بعد روش راست کلیک کنید و گزینه crfting رو انتخاب کنید حالا اگر با موس یه ایتم که جزء materialها باشه
رو داخل جایه مشخص شده بزارید بهتون تمام ایتم های قابل ساختی که این ماده ی یکی از مواد اولیشون هست رو به همراه سایر مواد مورد نیاز
و دستگاه های لازم برای ساختشون رو بهتون نمایش میده. نکته ای هم که وجود داره اینه که در این قسمت فقط میتونید ببینید و نمیتونید بسازید.
اکثر مواد اولیه داخل زمین وجود دارند موادی مثل انواع گل یا خاک و سنگ های قیمتی و انواع فلزات
و راه بدست اوردن سایر مواد کشتن دشمنان مثلا" از دشمنان قطره مانند ژل بدست می یاد.
گیاهان دارویی و قارچ ها هم جزء این دسته اند که با استفاده از ابزارها و اسلحه ها میتونید از روی زمین جداشون کنید.
آیتم سازی:
یکی از جذاب ترین بخش های بازی ایتم سازیه . مثلا" بعد از یک ساعت کند و کاو زیر زمین میتونید یه اسلحه ی خوب بسازید !
روش کلی ساخت ایتم رو قبلا" اموزش دادم در این قسمت توضیحات کاملتر میدم.
برای ساخت بعضی از ایتم ها به هیچ دستگاه یا وسیله ی خاصی نیاز ندارید مثل ساخت مشعل که فقط مقداری چوب و ژل نیاز دارید
ولی اکثر ایتم های بازی برای ساخت به دستگاه خاصی نیاز دارند.
برای استفاده از یه دستگاه باید به قدر کافی بهش نزدیک بشید و اگر مواد لازم رو داشته باشد میتونید ایتم مورد نظر رو بسازید.
حالا انواع دستگاه ها و دستور ساختشون و نوع استفادشون رو توضیح میدم :
1-میزکار(Work Bench) : از این وسیله برای ساخت ایتم های چوبی ساده مثل در میز صندلی یا اسلحه های چوبی استفاده میشه
ولی مهمترین چیزی که باهاش میشه ساخت کروه است که در قسمت بعدی توضیح میدم
برای ساخت میز کار به 10 قطعه چوب نیاز دارید.
2-کوره (Furnace) : با استفاده از این دستگاه میتونید سنگ خام فلزات رو تبدیل به شمش فلزات کنید
و با استفاد از شمش اهن میتونید وسیله Anvil رو بسازید که خیلی اهمیت داره.
فایده دیگه کوره ساخت وسایل گلی مثل اجر کوزه گلدون و ...همچنین برای ساخت بطری هم بکار میره
با استفاده از کوره میتونید 2 دستگاه بعدی رو بسازید. برای ساخت کوره به ابزار میز کار و ایتم های 20 سنگ 4 چوب و 3 مشعل نیاز دارید.
3-ست معجون سازی : با استفاده از این وسیله میتونید معجون بسازید برای این ست اول به یک بطری خالی احتیاج دارید
و بعد باید این بطری روی یک سطح مثل میز نصب کنید تا ست کامل بشه و بتونید معجون بسازید . برای ساخت بطری به شیشه خام نیاز دارید
که با شن و کوره میتونید بسازید. برای معجون سازی انواع گیاهان و قارج ها به کار میرن و حدودا" 20 نوع معجون در بازی وجود داره.
4-Anvil : برای ساخت انواع ایتم های فلزی مثل زره و اسلحه به این دستگاه احتیاج دارید . برای ساختش فقط 5 عدد شمش اهن نیاز دارید.
5-دستگاه اره کشی(sawmill) : این دستگاه برای ساخت ایتم های چوبی پیچیده به کار میره مثل دستگاه بافندگی یا بشکه!
برای ساختش به میزکار و مواد 10 چوب 2 شمش اهن و 1 زنجیر اهنی نیاز دارید.
6-دستگاه بافنگی(Loom) : این دستگاه برای ساخت پارچه و لباس به کار میره
برای ساخت پارچه باید تار عنکبوت جمع کنید که در غارها فراوانه
برای ساخت این دستگاه به 12 عدد چوب و دستگاه اره کشی نیاز دارید
در مورد این دستگاه باید بگم که با پارچه ای که درست میکنید و مقداری چوب و دستگاه اره کشی میتونید تخت خواب بسازید
و فایده تخت خواب تغییر دادن محلیه که بازی رو از اونجا شروع میکنید.
شکل این دستگاه ها رو میتونید در این عکس ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7-دستگاه های فرعی و کم اهمیت :
برای ساخت عینک به میز معمولی + صندلی نیاز دارید و برای ساخت ساعت به میزکار و صندلی
همچنین 2 تا دستگاه دیگه هم وجود داره که خیلی بی اهمیت هستن یکی قابلمست و اون یکی نوشابه سازی به قول تراویان ! :31:
راستی عیدتون مبارک !
p30 arman
15-11-2011, 10:21
چنتا سوال درختاییی که کاشتم رشت نمیکنن چرا؟؟؟
2- چطوری میشه توی بطری ها اب کرد؟
Babri_ch
15-11-2011, 11:11
سلام خوش اومدی به بازی !!
بطری رو ور دار شیر اب رو واز کن بگیر زیر شیر اب خود به خود پر میشه بعد درشو ببند نریزه بزارش توی کوله پشتیت
هه هه :27::27:
---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
توی منوی بازی > Host & join اونو انتخاب کنی شما هم میتونید بیاید تو سرور من ؟
چطوری ip رو به شما بگم ؟
matr!x_2008
15-11-2011, 13:13
خوش اومدی !
برای اهن کافیه رویه سطح زمین و لایه های کم عمق زمین رو بگردی. عنصر فراوانیه !
مگر مدیا فایر چشه ؟ من که باهاش مشکلی ندارم
این لینک مستقیم
مدیا فایر قاطی کرده.نمیزاره فایل دانلود کنی.برای من که اینطوریه!:13:
مرسی بابت لینک:46:
1-برای اینکه یه نهال درخت رشد کنه حداقل به 4 تا بلاک خالی از خاک نیاز داره روی همین حساب نباید خیلی به هم نزدیک کاشته بشن.
2-برای پر کردن بطری خالی از اب کافیه کنار یا داخل اب بری و بعد دقیقا" مثل ساختن یه ایتم عمل کنی.
مدیا فایر قاطی کرده.نمیزاره فایل دانلود کنی.برای من که اینطوریه!:13:
مرسی بابت لینک:46:
خواهش :20:
امیدوارم بدون چیت از بازی لذت ببری
Mool Tee
15-11-2011, 18:20
یه ip بدین منم بیام :(
بدین دیگههههههههههه
یه سرور با مپ adventure زدم
ای پی
78.38.162.237
7777
Witcher6610
16-11-2011, 00:36
من اینترنتم رو شارژ کردم از فردا دوباره با سرور میام...!
منتظر باشید!:46:
Babri_ch
16-11-2011, 14:48
من اینترنتم رو شارژ کردم از فردا دوباره با سرور میام...!
منتظر باشید!:46:
خوش اومدی
کی ار lمدرسه میای؟
هه هه
---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:46 PM ----------
ایتم هارو ببین بورو واسه فامیلتون تعریف کن
Babri_ch
16-11-2011, 16:07
چی شد پس سرور کو؟
چه طوری به این پسره تو بازی که باهامون هست وسیله بدیم تا جنس بسازه؟ :دی !!
ایتم هارو ببین بورو واسه فامیلتون تعریف کن
LOL
مپ خوبی دانلود کردی ! :31:
چه طوری به این پسره تو بازی که باهامون هست وسیله بدیم تا جنس بسازه؟ :دی !!
پس من این اموزش رو واسه چی نوشتم ؟ :18:
-نوار ساخت و ساز : برای ساخت هر چیزی در بازی اول باید کلید ESC رو بزنید تا نوار ساخت و ساز رو ببینید
که محلش زیر کول پشتیه اگر ایتم های مورد نیاز برای ساخت ایتم جدید رو داشته باشید و کنار دستگاه مورد
نیاز برای ساخت باشید میتونید با کلیک روی شکل ایتم در این نوار اون رو بسازید و برای جابجایی بین ایتم های
قابل ساخت از کلید میانی یا همون قلتک موس استفاده میکنیم . اگر نتونستید بعضی ایتمها رو بسازید دلیلش
یا نداشتن مواد اولیه کافیه و یا نبودن شما کنار دستگاه مورد نیاز و یا هر دو دلیل با هم .
برای ساخت بعضی از ایتم ها به هیچ دستگاه یا وسیله ی خاصی نیاز ندارید مثل ساخت مشعل که فقط مقداری چوب و ژل نیاز دارید.
ولی اکثر ایتم های بازی برای ساخت به دستگاه خاصی نیاز دارند.
برای استفاده از یه دستگاه باید به قدر کافی بهش نزدیک بشید و اگر مواد لازم رو داشته باشد میتونید ایتم مورد نظر رو بسازید.
-مواد اولیه (material) :
در بازی تعداد زیادی مواد اولیه وجود داره که با کلمه ی material مشخص شدن.
هر ایتمی که جزء این دسته باشه قابلیت این رو داره که ازش بتونید ایتم جدیدی بسازیم ساده ترین راه برای فهمیدن دستور العمل
ساخت هر ایتمی اینه که از Guide NPC بپرسید که این NPC همون کارکترییه که اول بازی از کنارش بازی رو شروع میکنید.
برای این کار اول بهش نزدیک بشین بعد روش راست کلیک کنید و گزینه crfting رو انتخاب کنید حالا اگر با موس یه ایتم که جزء materialها باشه
رو داخل جایه مشخص شده بزارید بهتون تمام ایتم های قابل ساختی که این ماده ی یکی از مواد اولیشون هست رو به همراه سایر مواد مورد نیاز
و دستگاه های لازم برای ساختشون رو بهتون نمایش میده. نکته ای هم که وجود داره اینه که در این قسمت فقط میتونید ببینید و نمیتونید بسازید.
Witcher6610
16-11-2011, 19:04
یادم رفت ببخشید!
اینم سرور همون مپ قدیمی!
188.126.155.123
و IP :
7777
یادم رفت ببخشید!
اینم سرور همون مپ قدیمی!
188.126.155.123
و IP :
7777
من اومدم ولی هیچکس نبود :41:
Witcher6610
16-11-2011, 20:55
من اومدم ولی هیچکس نبود :41:
دیگه من مسعول اومدن بقیه نیستم:31:
هماهنگ کن میان:10:
مقصوصا فردا!
من فردا صبح یا بعد از ظهر هستم.
متخصص . در زمینه حفر چاه ها عمیق جذبی:31:
Babri_ch
17-11-2011, 08:20
LOL
مپ خوبی دانلود کردی ! :31:
[/COLOR]
من که چیزی دانلود نکردم ؟!:18:
او جایی که دیدی حیات خلوتم بود
نشود همش جا بشه !:27:
---------- Post added at 10:20 AM ---------- Previous post was at 10:17 AM ----------
من فردا صبح یا بعد از ظهر هستم.
متخصص . در زمینه حفر چاه ها عمیق جذبی:31:
من اومدم همه بیاین
Babri_ch
17-11-2011, 08:26
وصل نیست که :31:
فکر کردم وصله!
Babri_ch
17-11-2011, 11:16
بیدار شید دیگه بابا
ما سرور میخوایم
Witcher6610
17-11-2011, 13:14
خوب سرور رو دوباره اجرا کردم...
سرور جدید زدم پس نمی تونید با چیز Save شده وارد شید!
(حواستون باشه Masoud داداشمه...بار اولشه میاد بد نگاش کنید..:21:)
IP :
188.126.155.123
Port:
7777
موفق باشید!
پست بعدی!
ببخشید ببری جان سره ناهار بودیم...!
پست جدید!
تنها قانونی که واسه سرورم داره یک چیزه...
اگه اکانتون Cheat داره تو سرور نیاین...
p30 arman
17-11-2011, 15:54
نت ما هم وصل شد !!!!
یه خونه ساختم خونه های شما پیشش خیار هم نیست D: بومرنگ هم درست کردم فقط میترکونم توی جنگل!!!
من نتم از 1 قطع شد الانم که وصل شد دیگه دوستان خسته بودن رفتن ! :41:
p30 arman
17-11-2011, 20:13
اقا پایه باشید مثل ادم بازی کنید!! ما هی میومدیم خونه بسازیم یه نفر که اسمشو نمیگم میومد میزد در دیوارو خراب میکرد!:31:
اخه مرتیکه 4.99 :27: بزارید مثل ادم بازی کنیم ! D:
کی رفته تو مپ دره درست کرده ؟ خیلی کار زشتی کردی ! :31:
حداقل یه 100 تا دینامیت استفاده کرده
SA3EDLORD
17-11-2011, 23:36
ناروتو ** ** این لینک دانلود چی شد؟:31:
ناروتو ** ** این لینک دانلود چی شد؟:31:
بیا
اما چون اینترنتم قاطی بود نشد دانلود کنم تست کنم درسته یا نه
p30 arman
18-11-2011, 00:47
کی رفته تو مپ دره درست کرده ؟ خیلی کار زشتی کردی ! :31:
حداقل یه 100 تا دینامیت استفاده کرده
D: منم اومدم حواسم نبود 1 متری زمین با قلاب خودمو گرفتم بعد با گل هم اونجارو درست کردم درست نشده؟؟؟:31:
D: درست نشده؟؟؟:31:
نه من خراب کردم :دی
اما یکی بهتر ساختیم چار پنج نفری با بچه ها
این عمت ایکس (amat x ) هم دوئل میزدیم یوری پوری هم بود ممد هم بود یک کم
yuri 2010
18-11-2011, 11:37
من یه دونه کتیبه ساختم واسه تخت جمشید بود از طلای ناب بود این نرو تو narotu اومد یه دینامیت انداخت منم کل خونرو به گند کشیدم همون اول که میرفت یکی تو بازی باید یه یه ساعتی میکند تا آزاد شه
p30 arman
18-11-2011, 12:39
نکنید اقا این کارارو از چیت هم استفاده نکنید نامردیه!!! مثل من برید خودتون خرت پرت جم کنید !!!
matr!x_2008
18-11-2011, 22:31
بازی رو که میحوام نصب کنم ارور میده! اون 2 تا فایل رو هم دانلود کردم،ولی بازم همون ارور رو میده.مشکل چیه؟ عکس از ارور هم گرفتم که لینک شو اینجا میزارم
SA3EDLORD
18-11-2011, 23:17
ناروتو این مارو 500 ثانیه معطل کرد بعدشم دانلود نشد:2:
Aria1997
18-11-2011, 23:19
ناروتو این مارو 500 ثانیه معطل کرد بعدشم دانلود نشد:2:
آق سعید زیاد جوش نزن !!! :31:
کلا اینگاری بازیش مشکل داره :31:
p30 arman
18-11-2011, 23:24
من تمام ایتمای ضربه رو جم جور کردم بجز اون شمشیری که ستاره از اسمون میباره D: کسی بود زیاد داشت یکیشو بده به ما !
من تمام ایتمای ضربه رو جم جور کردم بجز اون شمشیری که ستاره از اسمون میباره D: کسی بود زیاد داشت یکیشو بده به ما !
من 2 تا دارم ! حالا هر وقت دیدمت بهت میدم
و دلیل اینکه این ایتم رو پیدا نکردی اینه که این ایتم فقط در جزایر شناور که در اسمون هستن وجود داره و پیدا کردن جزایر شناور هم کلی دردسر داره :41:
matr!x_2008
19-11-2011, 17:21
[QUOTE=matr!x_2008;6639263]بازی رو که میحوام نصب کنم ارور میده! اون 2 تا فایل رو هم دانلود کردم،ولی بازم همون ارور رو میده.مشکل چیه؟ عکس از ارور هم گرفتم که لینک شو اینجا میزارم
کسی نمیدونه مشکل از چیه؟:13:
Witcher6610
19-11-2011, 18:14
سرور رو دوباره اجرا کردم خوش باشید!:46:
SA3EDLORD
19-11-2011, 20:02
ینی انقد( :.....: ) معرفت ندارید ........یکی نمیتونه بازی رو سیستم خودشو اپلود کنه؟
ینی انقد( :.....: ) معرفت ندارید ........یکی نمیتونه بازی رو سیستم خودشو اپلود کنه؟
بگو کجا اپلود کنم ؟
از کجا میتونی دانلود کنی ؟
SA3EDLORD
19-11-2011, 22:38
قربون دستت تو هات فایل:31:
قربون دستت تو هات فایل:31:
تو هاتفایل نشد
بیا
p30 arman
20-11-2011, 12:44
دیگه لازم نیست برید دنبال جزیرهو این حرفا یه نرم افزار پیدا کردم نقشه کامل مپ بازی رو بهتون میده !
برید اینجا توضیح داده
p30 arman
20-11-2011, 14:06
سرور که کانکت نمیشه!!! یا ip عوض شده؟
Babri_ch
20-11-2011, 15:05
من 2 تا دارم ! حالا هر وقت دیدمت بهت میدم
و دلیل اینکه این ایتم رو پیدا نکردی اینه که این ایتم فقط در جزایر شناور که در اسمون هستن وجود داره و پیدا کردن جزایر شناور هم کلی دردسر داره :41:
بده به من
-----------------
سرور کو ؟؟!
دیگه لازم نیست برید دنبال جزیرهو این حرفا یه نرم افزار پیدا کردم نقشه کامل مپ بازی رو بهتون میده !
برید اینجا توضیح داده
منم میدونستم همچین نرم افزاری وجود داره ولی اینم یه جور چیت یا تقلب حساب میشه . وقتی که خودت دنبال جزیره ها بدون تقلب بگردی کیفش خیلی بیشتره :20:
بده به من
-----------------
سرور کو ؟؟!
خیلی هم ایتم مالی نیست بین جادوها یکی از ضعیفترین هاست ! من 3 تا دارم هر وقت دیدمت بهت میدم
-------------
سرورم دیشب کسی نیومد مراقبش باشه زامبی ها خوردنش ! :27:
p30 arman
20-11-2011, 16:35
گیر اوردم! D: حالا همه چی دارم بجز تفنگای خوب که اونم بیخیال بدرد نمیخوره
Witcher6610
20-11-2011, 17:26
و دوباره سرور ران می شود!
کی اینجا قلعه واسه خودش ساخته؟!:27:
بچه ها یکی ذوق هنری داشته باشید یه چیز قشنگ بسازید!
p30 arman
20-11-2011, 17:58
من ساختم D;
sajad-tnt
21-11-2011, 10:26
تو هاتفایل نشد
بیا
به ... سلام.
دستت درد نکنه narotu جان:11:.
قبلا یه نسخه دیگه ای رو دانلود کرده بودم ، هرکاری میکردم بازی اجرا نمیشد ولی اینو گرفتم راحت اجرا شد:46:.
دیشب چند دقیقه اومدم تو سرور ، فقط امیر بود !.
خیلی ایتم های باحالی داشت :27::31:!.
میگم narotu جون 2/3تا ایتم باحال هم به من بده :31:(من فقط یه بومرنگ دارم که اونم با بدبختی پیداش کردم:31::27:).
موفق باشید:40:.
به ... سلام.
قبلا یه نسخه دیگه ای رو دانلود کرده بودم ، هرکاری میکردم بازی اجرا نمیشد ولی اینو گرفتم راحت اجرا شد:46:.
میگم narotu جون 2/3تا ایتم باحال هم به من بده :31:(من فقط یه بومرنگ دارم که اونم با بدبختی پیداش کردم:31::27:).
اگه میتونی سرور الان ران کنی ران کن بیام آیتم هایی که میخوای را بهت بدم اگه همشو با هم میخوای خودت مپ آیتم دانلود کن.
ساعت 8 تا 10 سرور بزنم . کسی میاد ؟
چون سرعت نتم رو درست کردم. و هیچ محدودیتی هم نداره
sajad-tnt
21-11-2011, 12:31
اگه میتونی سرور الان ران کنی ران کن بیام آیتم هایی که میخوای را بهت بدم اگه همشو با هم میخوای خودت مپ آیتم دانلود کن.
ممنون امیر جان ولی بلت نیستم سرور بزنم و هیچ وقت هم نخواهم زد :31::27:!.
همشو با هم میخوام ولی چطوری مپ آیتم دانلود کنم :31:؟؟!
ساعت 8 تا 10 سرور بزنم . کسی میاد ؟
چون سرعت نتم رو درست کردم. و هیچ محدودیتی هم نداره
8 تا 10 شب یا صبح؟ از ساعت 6 صبح تا 6 بعد از ظهر سرور باشه من 100% هستم.
-----------------
سجاد لینک مپ آیتم هم پ.خ. میکنم.
روش اجرا مپ هم اینه که فایل مپ را میریزی تو :
My Documents\My Games\Terraria\Worlds
بعدش هم میری توی بازی قسمت سینگل پلیر اونجا مپو نشون میده.
Babri_ch
21-11-2011, 14:08
به ... سلام.
ایتمامو به امیر نشون دادم کفش برید 1 کی دیگه هم بود اسمش امیر رضا بود میگف با چت ایتمارو گرفتی باورش نمیشد:27:
بیا ایتم بهت میدم بری حالشو ببری
هه هه:eh:
پیروز باشی
کسی میتونه از ساعت 2 تا 7 وصل کنه سرور رو ؟
من شب نمیتونم بیام:37::37::45:
sajad-tnt
21-11-2011, 14:18
8 تا 10 شب یا صبح؟ از ساعت 6 صبح تا 6 بعد از ظهر سرور باشه من 100% هستم.
-----------------
سجاد لینک مپ آیتم هم پ.خ. میکنم.
روش اجرا مپ هم اینه که فایل مپ را میریزی تو :
My Documents\My Games\Terraria\Worlds
بعدش هم میری توی بازی قسمت سینگل پلیر اونجا مپو نشون میده.
دستت درد نکنه امیر جان:11:.
فقط این چوب جادوگریه واسه من کار نمیکنه :27::31:!.
راستی امیر جان هنوز Css میزنی؟؟! دیروز V68 رو گرفتم ولی سرور ایرانی نداره :31:، شاتل هم که خیلی وقته داون شده.
ایتمامو به امیر نشون دادم کفش برید 1 کی دیگه هم بود اسمش امیر رضا بود میگف با چت ایتمارو گرفتی باورش نمیشد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیروز باشی
من شب نمیتونم بیام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی ببری ، مزاحم میشم :27:.
راستی BFH رو تونستی بازی کنی ؟؟!
و 1 چیز دیگه ، narotu جان هنوز سرور ویندوز رو داری ؟؟! اگه آره میتونی واسه Css سرور بزنی عزیز:40:؟!
و ای احمد ... :31: نمیدونی شهاب کجاست ؟! چرا پیداش نیست؟
شرمنده که اینقدر حرف زدم:31:.
یه سرور ازمایشی امشب میزنم ساعت 8 . همه بیان تا چاه بکنیم. راستی شما چرا از این ایتم های خفن دارید؟:31:
من بیچاره که کچلم:31: هیچی ندارم .
---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------
دیروز V68 رو گرفتم ولی سرور ایرانی نداره :31:، شاتل هم که خیلی وقته داون شده.
IP : 10.8.101.18:27000 اینم سرور واسه سورس
Witcher6610
21-11-2011, 15:51
اونم (شهاب) مثله منه ساله سومه دیگه...!:10:
خیلی دلم واسش تنگ شده اگه کسی چیزی ازش پیدا کرد (فقط اگه الکس رو پیدا کردین حساب نیست) حتما بگین چون خیلی دوست دارم دوباره ببینمش...!:2:
سرور Failed! شد! جریان چیه؟:19:
تا بحال اینطور نشده بود...خوب الان هم نتونستم سرور بسازم...:46:
ایتمامو به امیر نشون دادم کفش برید 1 کی دیگه هم بود اسمش امیر رضا بود میگف با چت ایتمارو گرفتی باورش نمیشد:27:
پیروز باشی
من شب نمیتونم بیام:37::37::45:
میشه بگی چه ایتمی به من نشون دادی؟:31:
راستی امیر جان هنوز Css میزنی؟؟! دیروز V68 رو گرفتم ولی سرور ایرانی نداره :31:، شاتل هم که خیلی وقته داون شده.
چوب جادوگری چیه؟ همونی که آتیش داشت با اونی که خاک رو بلند میکرد؟
از اول هم من css بازی نمیکردم یه وقتایی شما میگفین منم میومدم.
Witcher6610
21-11-2011, 17:23
مشکل رو پیدا کردم...
بدلیل مواد مذاب هایی که گذاشتین اون World کاملا غیر قابل اجراست...
خوب World قدیم رو ران کردم...
Everyone World...!
در ضمن Ip و پورت سرور رو می ذارم تو امضام هم خودم راحت شم هم شما...!
sajad-tnt
21-11-2011, 19:10
IP : 10.8.101.18:27000 اینم سرور واسه سورس
علی اینکه time out میده :31:! و اصلا فعال نیست :27:!.
چوب جادوگری چیه؟ همونی که آتیش داشت با اونی که خاک رو بلند میکرد؟
از اول هم من css بازی نمیکردم یه وقتایی شما میگفین منم میومدم.
آره منظورم همون هست :31:!.
علی اینکه time out میده :31:! و اصلا فعال نیست :27:!.
من از رو این دیدم.
Babri_ch
21-11-2011, 20:51
مرسی ببری ، مزاحم میشم :27:.
راستی BFH رو تونستی بازی کنی ؟؟!
و 1 چیز دیگه ، narotu جان هنوز سرور ویندوز رو داری ؟؟! اگه آره میتونی واسه Css سرور بزنی عزیز:40:؟!
و ای احمد ... :31: نمیدونی شهاب کجاست ؟! چرا پیداش نیست؟
Bth از فایل زیپ در نیومد :sad:
اره من موافق هستم با سرور کانتر منم ادمین میکنی ؟:42:
من تو سرور asiatech.irهستم البته زامبیش رو میگم خیلی حال میده خوشحال میشم بیا ببینمت:21:
---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------
اونم (شهاب) مثله منه ساله سومه دیگه...!:10:
خیلی دلم واسش تنگ شده اگه کسی چیزی ازش پیدا کرد (فقط اگه الکس رو پیدا کردین حساب نیست) حتما بگین چون خیلی دوست دارم دوباره ببینمش...!:2:
سرور Failed! شد! جریان چیه؟:19:
تا بحال اینطور نشده بود...خوب الان هم نتونستم سرور بسازم...:46:
سومه چی ؟
اره منم ندیدمش البته با من زیاد حرف نمیزنه بیشتر با سجاد جوره :37:
این بازی خیلی سرعت میخاد باید 256 سرعت سند داشته باشیم. اگه زیاد ووول بخوریم:31: . کسی هم که سرور میشه . ترافیکش به طور وحشتناک خورده میشه. (کسانی که حجمی دارن)
من نا محدود دارم ولی عمرا سرور درست و درمون بتونم ران کنم. اونم فقط شاید خودم بتونم وصل شم.:31:
یه نظر سنجی میخام بزارم ببینم کیا تو فروردین ماه خونه هستن تا یه vps درست و درمون بگیرم بتونم دو تا بازی براش سرور با پینگ زیر 100 بزنم.
p30 arman
22-11-2011, 17:24
پس بیخیالش بشیم دیگه نه؟؟؟؟
Babri_ch
23-11-2011, 19:34
این بازی خیلی سرعت میخاد باید 256 سرعت سند داشته باشیم. اگه زیاد ووول بخوریم:31: . کسی هم که سرور میشه . ترافیکش به طور وحشتناک خورده میشه. (کسانی که حجمی دارن)
من نا محدود دارم ولی عمرا سرور درست و درمون بتونم ران کنم. اونم فقط شاید خودم بتونم وصل شم.:31:
یه نظر سنجی میخام بزارم ببینم کیا تو فروردین ماه خونه هستن تا یه vps درست و درمون بگیرم بتونم دو تا بازی براش سرور با پینگ زیر 100 بزنم.
منظور حرفات اینه که نمیتونی سرور کانتر بزنید ؟
Vpsچیه؟:13:
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
چیز پی ان رایگان میخوام کسی داره؟؟؟؟ خیلی مهمه!
اره دارم من
منظور حرفات اینه که نمیتونی سرور کانتر بزنید ؟
Vpsچیه؟:13:
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
چیز پی ان رایگان میخوام کسی داره؟؟؟؟ خیلی مهمه!
اره دارم من
سرور کانتر؟؟؟!!:31: 4 ماه دیگه
VPS همون PC ولی در محیط مجازی اجاره میکنیم. یه دونه پیدا کردم 15 هزار تومن:31: خیلی خوبه CSS براش میزنم.
Babri_ch
23-11-2011, 20:37
سرور کانتر؟؟؟!!:31: 4 ماه دیگه
VPS همون PC ولی در محیط مجازی اجاره میکنیم. یه دونه پیدا کردم 15 هزار تومن:31: خیلی خوبه CSS براش میزنم.
هه هه 4 ماه دیگه ؟
کسی زنده میمونه ؟
شاید خورشید بترکه !
خوبه بخر منم ادمین کن بی زحمت :10:
یه دونه قبلا گرفته بودم ولی پینگش داغون میشد واسه SA-MP با CS1.6 زده بودم.بچه های P30 با BAZISENTER میومدن.
خواستم TERARRIA رو ران کنم نشد.
توسط یکی از دوستان برای این بازی سرور دائمی زده شد
رجیستر هم داره سرورش و داخل ایرانه
130.185.72.192
7777
sajad-tnt
03-12-2011, 18:57
130.185.72.192
7777
سلام.
به به ....... به سلامتی narotu جون:11:.
اتفاقا الان با Apple بودم :31:! من هی دینامیت پرت میکردم، مپو خراب میکردم این سیب (:31:) هی مپ عوض میکرد :27::31:!.
مــوفق باشـ:40:ــید.
سرور 4 تا ادمین داره تا اونجا که میدونم که این رفیقمون ما رم ادمین کرده
تا رجیستر نکنید نمیتونید چیزی بسازین
Apple inc
03-12-2011, 21:43
سلام به همگی!
این رفیق ما (منو narotu) فعلا سرور رو free build کرده تا بینیم چی میشه.
لطف کنید اون خونه اون وسط رو خراب کنید تا دلتون خنک شه! (مثل این سجاد که هی tnt مینداخت!)
Babri_ch
03-12-2011, 22:55
130.185.72.192
7777
سرور نیستش که .
سرور نیستش که .
همین الان تو سرور بودم
Apple inc
04-12-2011, 17:33
خب یکی بیاد دیگه
این احمد اومد یه اسم گنده بالای قلعه narotu و خونه من نوشت و رفت!
Babri_ch
04-12-2011, 18:58
همین الان تو سرور بودم
پسورلدش چیه؟
مگه p30 نیست؟
پسورلدش چیه؟
مگه p30 نیست؟
باره اول فقط p30 میزنی
بار دوم که اکانت ساختی پس اکانتت رو دوم میزنی
p30 arman
04-12-2011, 21:36
راستی جون خودتون خیلی خشن نشید بیاید خونه های مردم رو خراب کنید :31:
Witcher6610
05-12-2011, 13:42
:31:
p30 arman
05-12-2011, 15:31
ایول خیلی باحاله منم بالای خونم مینویسم :31:
:31:
لول
عجب فکرای خلاقی پیدا میشه
جنبش اسم نویسی :31:
p30 arman
05-12-2011, 21:17
کدوم یتیمی اومده خونه منو غارت کرده؟ بیاد من خودم بهش سنگ میدم گریه نکنه :31:
زدن خونم رو خاکشیر کردن
باز خوبه دیواراش زد دینامیت بودن :31:
p30 arman
06-12-2011, 09:45
اره خونه تو هم تخریب شده بود :31: نمیشه یه کاری کرد هرکسی هر چیزی رو build میکنه فقط خودش بتونه خرابش کنه؟؟ اینطوری خیلی باحال تر میشه
اره خونه تو هم تخریب شده بود :31: نمیشه یه کاری کرد هرکسی هر چیزی رو build میکنه فقط خودش بتونه خرابش کنه؟؟ اینطوری خیلی باحال تر میشه
والا من که سر در نمیارم این اپل و صاحبش دارن روش کار میکنن
میگن یکی به اسم ناز دونه اومده زده خراب کرده همه چی رو :31:
Babri_ch
06-12-2011, 18:57
والا من که سر در نمیارم این اپل و صاحبش دارن روش کار میکنن
میگن یکی به اسم ناز دونه اومده زده خراب کرده همه چی رو :31:
من دیروز اومدم خونه ساختم الان اومدم دیدم نیست.
الان ساختم 1 خونه خرابش نکنیدا !
نصب برچسب هم پیگرد قانونی داره . !
چطوری فروشنده بزارم ؟!
موفق باشید:40:
منم اومدم :d تو گیم رنجر یکم بازی کردم حال داد!
یکی بیاد تو سرور یکم یادم بده
چجوری خونه بسازم؟ در درست میکنم کجا بذارم!؟ تو بازی چجوری چت کنم ؟ :D
smm_shire
07-12-2011, 12:35
اگه میشه یکی یکم توضیح بده چطور میشه بازی کرد
شما بازیو از این لینک دانلود کن :
برو تو قسمت Multiplayer ، بعد Join رو بزن ، بعد آی پی ای که تو صفحه اول هست رو وارد کن و پسورد هم بزن p30
لینک دانلود مپ برا این آیتم ها رو هم بذارین لطفا!
لینک دانلود مپ برا این آیتم ها رو هم بذارین لطفا!
All Items
سرور درست شد و دیگه نمیشه خونه هایی که ثبت میشن خراب کرد
Iloveu-ALL
11-12-2011, 20:25
من terraria رو 12 مگ دانلود کردم!
خواهش می کنم این لینک 7مگی رو به صفحه اول اضافه کنید!
برای microsoft .net framework 4 باید 40 مگ دانلود کرد؟
-------------------
گذاشتم دانلود رفتم یه کم minecraft زدم دیدم حال میده فقط اگه یه کم تغییرات توش میدادن 20 20 میشد!
Iloveu-ALL
11-12-2011, 22:50
بازیش زیاد جالب نیست! من که خوشم نیومد شاید به خاطر این بود که تنها بودم و چیزی از بازی سر در نیاوردم!
سلام
ورژن جدید بازی یعنی 1.1 هم اومده که یک سری تغیرات توش داده شده.
مثلا
فروشنده های بیشتر:
مکانیک:
که سیم چین و اینا میفروشه.
wizard
زنگوله کتاب و ... میفروشه
Goblin Tinkerer
خط شچ ، چکمه موشک دار و ... میفروشه.
و یک سری آیتم هم اضافه شده به شرح زیر:
کمان اوتوماتیک در چند نوع
شات گان
شمشیر
اره برقی و چاه کن برقی
همه کاره (تبر،چکش،کلنگ)
و همچنین خیلی تغییرات دیگه به شرح زیر به زبان اصلی:
NPC’s
• There are thirty-six new monsters!
• The underworld has a new master, the Wall of Flesh. Defeating him will unlock new challenges for your world.
• There are three harder versions of the older bosses.
• There are now three new friendly NPC’s that can be rescued after specific conditions are met.
• The Dryad will now tell you the percentage of Corruption vs. Hallow in the world.
New NPCs will spawn in their homes underground, instead of on the surface.
Worms will no longer spawn when near a friendly NPC.
Underground towns will now reduce, and eventually stop, enemy spawning.
• Made several small changes to allow for better underground cities.
Items
• Added thirty-nine statues that are scattered around the world. Some of them do special things when activated with mechanics!
• Star Cannon : Shoots faster.
• Sandgun : Sand shot from it does more damage, and it shoots faster.
• Blowpipe : Now listed as ranged.
• Goblins no longer drop rocket boots during an invasion. Instead they are sold by a new NPC that can be rescued underground after the player has defeated the Goblin Army.
• Boomerang type weapons are listed as melee.
• Added four new armor sets. Each set has different helms that give bonuses to melee, ranged, or magic, respectively.
• There are twenty-one new accessories.
• Weapons and accessories can now have random conditions that modify their stats. These conditions can be changed for a price by visiting a new NPC.
• The crafting requirements for Molten and Jungle gear have been reduced.
• Some accessories can now be combined at a Tinkerer’s Workshop.
• Colored Torches can now be crafted out of Gems and Torches.
• Added Mannequins that are crafted out of wood. Place armor on them for decoration/storage.
• Added the Wrench to place wires.
• Added Wire Cutters to remove wires.
• Added Pressure Plates, Switches, and Timers to activate devices.
• Added Music Boxes that record and play in-game music.
• Added Pumps to transport liquids.
• Added loads of other new items and weapons waiting to be found!
• Putting the Guide Voodoo Doll in lava is now a bad idea...or is it?
Lighting / Display
• Terraria now has smooth, colored lighting! You can toggle between the four lighting modes: Color, White, • Retro, and Trippy in the Options Menu or by pressing F9.
• Made several lighting and display optimizations to increase game performance.
• Added automatic graphic quality adjustment based on the game’s frame rate. This setting can be toggled • in the Options Menu.
Multiplayer
• Fixed a problem with item syncing for newly connected players.
• Fixed a bug that caused graphical issues for player’s using automatic weapons.
• Added a limit to how often the server can broadcast NPC update packets. This prevents NPC’s from trying to update every cycle which would cause massive amounts of lag.
• Reduced the amount of data needed to transmit tiles down to 25%.
• The server now only broadcasts tile data to the players who need it.
• The server now withholds some NPC, player, and projectile packets based on player distance from them.
• Fixed a bug where water is consumed when a player cures Corruption with Purification Powder while standing in water.
World
• Above ground tunnels may now be created during world gen.
• Smashing Demon Altars with a special item will cause new ore to appear around the world.
• Defeating the hell boss will now increase the difficulty of the world. Harder monsters will spawn, and the Corruption’s rate of spread will be greatly increased.
• Defeating the hell boss will allow the Corruption to spread underground, over sand, stone, and Sunflowers, and through Jungles, destroying them if you let it!
• There is a new biome, The Hallow, that will be created when the hell boss is defeated.
• Removed obsolete lighting code, reducing both RAM usage and world save file sizes.
• Added several small features to world gen.
• Tweaked the way and amount of Underground Mushroom biome spawn.
• Demon Torches now appear in shelters generated in the underworld.
• Underground cabins may randomly spawn around chests.
• Different styles of wall can now be placed next to one another without showing the background between them, allowing for more creative building.
• When nearing the top of the world, the player will now leave the atmosphere and be less affected by gravity.
• There are now three types of traps that are generated underground. Watch your step!
• Cacti no longer damage players.
Game Interface
• Items being held by the mouse will now be used by left clicking. This allows the player to place objects without putting them on the hotbar. Right clicking will now drop the item.
• Placing objects on grass will now destroy the grass.
• The crafting menu now scales to fit the size of the screen.
• When the inventory is open, the number of the selected item in the hotbar will appear in green.
• There is a new NPC housing interface that can be used to assign living areas to NPC’s. This interface will also tell you if a room is missing any requirements.
Misc
• There is a new music track for The Hallow biome.
• Underground Corruption has its own music track.
• Underground Hallow has its own music track.
• There are two new boss music tracks.
• Greatly reduced world save file sizes.
• Decreased tile frame detection time by 15%.
• Your trash can is now emptied when you die.
• Added an auto select hotkey that will pick a tool from the player’s inventory based on what their mouse is hovering over. This defaults to Left Shift.
• All players will now leave behind tombstones when killed.
• There is now a random option in the player creation menu.
• Female players now have separate armor graphics.
• Added a new mechanical system! Holding a mechanical item will display the wire grid to create interesting new devices.
• There are new overworld backgrounds for each biome!
Bug Fixes
• Fixed a bug that would cause the server to think a player is dead if he/she reaches 1 HP without dying.
• Fixed a bug that wouldn’t allow players to craft from the ammo slot.
• Fixed a bug that would crash the game when player tried to draw water outside the bounds of the world.
• Fixed a bug that would cause mana regen to ignore stat bonuses given by armor or accessories
• Fixed a bug that would sometimes cause the game to crash when growing Underground Jungle grass.
• Wooden Platforms no longer attach to non-solid objects.
• Placing and removing items during the placing animation will no longer destroy the item when it is collected.
• Fixed a bug that would cause graphical abnormalities when the lighting changes dramatically.
• The FPS display (F10) shows the correct number.
• Fixed a bug that swapped the lighting of players pants and head armor.
• Fixed a problem that would cause water to settle in strange positions.
• Fixed a problem that caused objects with transparency to appear darker than they should.
این لینک دانلود بازی:
حجم 14 مگابایت
متاسفانه تنها نسخه کرک شده این بازی همین نسخه است که آنتی ویروس پیغام تروجان میدهد
ریسک استفاده از این نسخه با خودتان است.
من 6 ساله که هنوز از هیچ انتی ویروسی رو pc نصب نکردم. ویروس هم تابحال نگرفتم. بی خیال انتی ویروس چیه بازی رو بچسب:31: .
من 6 ساله که هنوز از هیچ انتی ویروسی رو pc نصب نکردم. ویروس هم تابحال نگرفتم. بی خیال انتی ویروس چیه بازی رو بچسب:31: .
دقیقا انتی ویروس ها بیشتر سرعت سیستم رو میارن پایین و دردسر دارن نسبت به ویروس
دقیقا انتی ویروس ها بیشتر سرعت سیستم رو میارن پایین و دردسر دارن نسبت به ویروس
دقیقا همین طور هست تازه من از 2010 kaspersky internet security استفاده میکنم که نسبت به بقیه آنتی ویروس ها بیشتر سرعت کامپیوتر را پایین میاره ولی خوب من اینقدر مشکل با ویروس ها داشتم مخصوصا اونایی که اتوران میسازند که با انتی ویروس مشکلم کم تره.
حالا شما که انتی ویروس ندارین بازی را تست کردین؟
p30 arman
13-12-2011, 13:18
شما ها هم مثل دو سال پیش من فکر میکنید!!!! ولی بعد از اینکه اون بلایی که به سرم اومد و نزدیک بود کل زندگیمو از دست بدم دیگه بعد از ویندوز اخرین ورژن انتی ویروس رو نصب میکنم با اخرین اپدیت تازه لایسنس هم خریدم 30 تومن
kingstreet
13-12-2011, 13:25
اگه یه بار کله پی سیت پاک شه میفهمی آنتی ویروس به چه دردی میخوره:27:
بابا 30 تومن ؟! چه خبره مگه؟! سر گردنه ست؟ یه نو 32 نصب کن از سرمونم زیاده دوست عزیز آخه چرا اینهمه خرج..
p30 arman
13-12-2011, 14:41
اینطوری دیگه دنبال اکتیو کی کراک اینجور حرفا نیستم و به طور قانونی دارم استفاده میکنم و تازه اگه مشکلی هم پیش بیاد ساپورت هم دارم:31:
بابا 30 تومن ؟! چه خبره مگه؟! سر گردنه ست؟ یه نو 32 نصب کن از سرمونم زیاده دوست عزیز آخه چرا اینهمه خرج..
نود 32 را من خودم به شخصه امتحان کردم به غیر از این که سرعت کامپیوتر را پایین می اورد ویروس را هم تشخیص نمیداد.من برای کسپر یه ریستر گرفتم 30 روز مجانیش که تموم میشه ریست میکنمش دوباره 30 روز مجانی دیگه میگیرم و به همین صورت تا سال ها.
از موضوع تاپیک هم خارج نشویم.
p30 arman
13-12-2011, 16:35
یا قمررررررررررررررررررررررر رررررررررررر!!!
اینجارو بچه ها من بازی رو تست کردم انتی ویروستون رو متوقف کنید بعد بازی رو اکسترکت کنید نصب کتید انتی ویروسو فعال کنید پوشه ای رو که بازی رو نصب کردید اسکن کنید تروجان رو پاک کنید تموم
برو بچ این boss خیلی سخته ورژن سرور رو عوض کنید بریم با هم بزنیمش واقعا سخته زدنش
p30 arman
14-12-2011, 17:11
کسی نیست مگه!!!باو ورژن سرورو عوض کنید !
Apple inc
14-12-2011, 17:33
باید صبر منیم تا ورژن TDSM از روی ورژن جدید ساخته بشه و Plugin هاش آپدیت بشه بعد ورژن سرور رو عوض کنیم
هروقت تغییری تو سرور انجام شد،
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید میگم
p30 arman
23-12-2011, 00:19
موهاهاهاه این ورژن هم تکمیل شد ! حالا حریف میطلبم !!!! البته نامردی نکردمو چیت نزدم شما هم نزنید برید مثل من رستون کشیده بشه بفهمید یعنی چی ! :31:
smm_shire
05-01-2012, 23:00
ip سرور چیه؟!
saeid011
06-01-2012, 21:24
کسی لینک xna رو داره؟
البته به جز سایت مایکروسافت اخه باز نمیشه
اصن اگه کسی میتونه خودش اپلود کنه
میشه بگین چه طور بیام تو سرور
p30 arman
07-01-2012, 11:03
چند صفحه قبل ای پی سرور رو گزاشتن ولی نمیدونم سرور ران هست یا نه چون من ورژن جدید رو بازی میکنم
smm_shire
19-01-2012, 19:18
این سرور دوباره run میشه یا تموم شد دیگه؟!!!1
rezausa2020
18-03-2012, 10:43
چرا دیگه کسی شرکت نمیکنه تو این فروم
بابا یکم فعال باشید
به ما که رسید همه رفتن:19:
p30 arman
18-03-2012, 13:16
بیا minecraft مثل همینه ولی سه بعدی
rezausa2020
19-03-2012, 17:15
لینک دانلود ندارم
میدی لینک دانلود؟
چند مگه؟
mehrankhanhoy
03-04-2012, 14:50
اوئه اوئه :19: یزره سرور ران کنید منم بازی کنم بابا 50 mg بخواتر این بازی پروندم الان سرور ران نیست ؟؟؟ :19:
p30 arman
03-04-2012, 15:32
بیاید ماین کرافت خیلی بهتره
Pure Energy
03-04-2012, 16:02
بیاید ماین کرافت خیلی بهتره
با کدوم سرور؟ سرور جواد که رفت رو هوا خودشم رو هواس!
p30 arman
03-04-2012, 17:24
ذی! درست میشه باو! حالا یه چند مدت افلاین بازی کنید!!! من یه خونه ساختم 8 طبقه با دامداری با 23 گوسفند همه رنگی !!! گاو هم پر دارم خوک هم همینطور!
mehrankhanhoy
04-04-2012, 15:13
ماین کرافت که هستم دیوونه :31: نمیشناسی منو ؟؟ :27: hoy ام :27:
ولش بابا میریم افلاین :27:
Babri_ch
15-04-2012, 20:46
ماین کرافت که هستم دیوونه :31: نمیشناسی منو ؟؟ :27: hoy ام :27:
ولش بابا میریم افلاین :27:
دوستان ایجارو با تاپیک ماینکرفت اشتباح گرفتید !
چت روم کردید رفت
mehrankhanhoy
16-04-2012, 14:01
دوستان ایجارو با تاپیک ماینکرفت اشتباح گرفتید !
چت روم کردید رفت
کو چت روم ؟؟ اینا میگن بیا ماین کرافت منم ماین کرافت هستم
راستی دیگه این بازی درست نمیشه ؟ :20:
rezausa2020
19-04-2012, 19:48
مثل اینکه نه:13:
mehrankhanhoy
09-05-2012, 20:54
دوستان نمیشه دوباره سرور رو ران کنید ؟ من با بازیش حال کردم :31:
اگه کسی اینجا ارجینال داره منو تو استیم اد کنه با هم بازی کنیم:
یوزر استیم:KingArmando
mehrankhanhoy
13-05-2012, 18:07
اگه کسی اینجا ارجینال داره منو تو استیم اد کنه با هم بازی کنیم:
یوزر استیم:KingArmando
دادا اورجینالش رو از کجا دالنود کنیم ؟ :27:
saeid011
26-06-2012, 14:48
narotu نمیتونی سرورو دوباره ران کنی؟
narotu نمیتونی سرورو دوباره ران کنی؟
سلام
یه مدت نبودم دیر جواب میدم
نه برای این بازی دیگه نه برای بازیهای دیگه ایشالا
ما بعضی مداقع دو تا چهار نفری این بازی رو یکیمون سرور میزنه ماهی یک یا دو بار بازی میکنیم اگر خیلی مشتاقین پی ام بدین باره بعدی که سرور زدیم به شما هم بگیم
lord arthas
30-06-2012, 23:49
اه نروتو خودتی ؟ :X من Parsa King , Blizzard Lover تی ام :31:
S.R Download
14-07-2012, 13:52
آقا من میگم یه سرور روی گیم رنجر بزنیم همه اونجا بازی کنیم این همه دردسر هم نداره به خدا
اگر استقبال بشه من می تونم سرور بزنم، کسایی که بازی می کنن یک اعلام آمادکی بکنن، اگه حد قابل قبولی بود من سرور می زنم.
این بازی خیلی داغونه که؟! من دیوار زدم زامبی ها ازش رد میشن
در نمیتونم بزنم
همش باید درحال جون کندن وکندن زمین باشم!!!!!
Witcher6610
19-07-2012, 09:21
سلام!
هوس کردم دوباره بازی کنم!
سرور ساختم 1.1.2 خواستین بیاین :
37.63.151.64
با پورت :
7778
سلام!
هوس کردم دوباره بازی کنم!
سرور ساختم 1.1.2 خواستین بیاین :
37.63.151.64
با پورت :
7778
سرور الان رانه؟ یاهو منو یه pm بده گمت کردم. amir.sepehr@yahoo.com
S.R Download
19-07-2012, 17:08
سلام
واقعا بازیه باحالی
الان دیگه برای خودم همه چی دارم :
1. بال
2. شمشیر آتشی ، شمشیر نورانی ، شمشیری که از Sky Land آوردم
3. زره آهنی
4. خونه باحال
و به زودی هم یه سیم کشی تو خونه انجام میدم که با کلید چراغا رو خاموش کنم
خییییییییلی حال میده
راستی چطوری میشه این بازی رو به صورت شبکه ای بازی کرد
حداقل راهنمایی کنید که در رو چطوری نصب کنم؟ یعنی روی چیزی سوار میشه؟ روی هوا که نمیشه زیرش (پشتش) چی باید باشه؟
shahabaliboys
19-07-2012, 19:20
در مقابل نسخه 3 بعدیش (minecraft) اصلا حال نمیده
در مقابل نسخه 3 بعدیش (minecraft) اصلا حال نمیده
نسبت به اون نقطه ضعفش نداشتن گاو و گوسفند و ... و همچنین نداشتن قابلیت مزرعه داری و کاشت گیاهه.
ولی نسبت به ماینکرافت نقطه قوتش آبه.تو ماین یه سطل آب روی یک بلوک تو آسمون خالی میکنی بعدش بلوک را خراب میکنی میشه آبشار آبش تموم نمیشه. ولی این وقتی آب میریزی یه جا رو به پایین میره.
این سرور احمد چی شد؟ یکی سرور بزنه یه دست بازی کنیم.
p30 arman
20-07-2012, 09:38
اگر استقبال بشه من می تونم سرور بزنم، کسایی که بازی می کنن یک اعلام آمادکی بکنن، اگه حد قابل قبولی بود من سرور می زنم.
این رفیقم میخواست سرور بزنه هیچ کدومتون جواب ندادید !!!!
وایی این که خیلی باحاله
لطفا یکی یک سرور براش بزنه
حیف دفعه پیش که سرور زدین من بازی رو سیستمم اجرا نمیشد
راستی سرور های خارجی لگه؟
S.R Download
26-07-2012, 19:52
همچنین نداشتن قابلیت مزرعه داری و کاشت گیاهه.
کی میگه نداره ؟؟؟؟!!!!
شما وقتی که یکم تو بازی پیشرفت کنید . خونه بسازید و ... یه زنه میاد تو حونتون که به قول معروف فروشنده هستن
باید از اون زنه ( یه لباس سبز داره ) دونه گیاه و گل آفتاب گردون بخرید و بکارید و باید بهشون آب بدید من خودم یک گل خونه هم ساختم
S.R Download
26-07-2012, 19:54
راستی سرور های خارجی لگه؟
نه دوست عزیز سرور های خارجی لگ نیستن چون بازیه کم حجمی هست تو هیچ سروری لگ نداره مثل بازی های سه بعدی و پر گرافیک نیس
ولی من پیشنهاد میکنم همه با گیم رنجر بازی کنن من خودم 1 ماهی میشه با گیم رنجر بازی میکنم
S.R Download
26-07-2012, 19:58
حداقل راهنمایی کنید که در رو چطوری نصب کنم؟ یعنی روی چیزی سوار میشه؟ روی هوا که نمیشه زیرش (پشتش) چی باید باشه؟
برای ساخت در نیاز به یک میز کار چوبی دارید که به چوب کمی برای ساختش نیاز هست بعد برید کنار میز و دکمه Esc رو بزنید بعد یه منو باز میشه که با توجه به چیز هایی که دارید میتونید چیزای جدید بسازید شما در را انتخاب کنید
بعد اونو بین دو تا بلوک چوبی یا سنگی یا خاکی یا طلایی یا نقره ای یا ... بزارید
همین ....!!!!
S.R Download
26-07-2012, 20:03
راستی کی تونسته برای خودش بال بسازه
فکر کنم برای ساخت بال به سه تا پر و چند تا چیز دیگه نیاز داریم (ببخشید اینقدر حرف میزنم آخه خیلی جو گیر شدم )
راستی خونمو سیم کشی کردم که کلید اصلیش توی زیر زمین هست :31:
kingstreet
27-07-2012, 02:42
لینک دان بزارید دوباره بازیش کنیم :دی
S.R Download
27-07-2012, 18:55
واییییی نمیدونید چقدر حال میده !!!!!
داریم با کمک هم (5 نفریم ) یه شهر میسازیم و ...
خیلی حال میده
S.R Download
27-07-2012, 21:23
لینک دان بزارید دوباره بازیش کنیم :دی
بفرمایید اینم لینک دانلود از p 3 0 D o w n l o a d با لینک مستقیم
kingstreet
28-07-2012, 14:29
کسی سرور داره آی پی بده ما هم بیاییم:دی
kingstreet
28-07-2012, 19:03
کسی جواب نداد خودم دست به کار شدم یه سایت پیدا شد :دی
یکیشو انتخاب کنیم بریم اونجا همگی:دی
S.R Download
01-08-2012, 14:23
نه
با گیم رنجر حالش بیشتره
parsa sp
11-08-2012, 02:35
راستی کی تونسته برای خودش بال بسازه
فکر کنم برای ساخت بال به سه تا پر و چند تا چیز دیگه نیاز داریم (ببخشید اینقدر حرف میزنم آخه خیلی جو گیر شدم )
راستی خونمو سیم کشی کردم که کلید اصلیش توی زیر زمین هست :31:
سلام
من رفتم از یه یاروو سیم خریدم ولی می ترسم اشتباه بزارمش آخه خیلی گرونه :31:
بال هم از یه بابای عرب که تو gameranger با هم آنلاین زدیم گرفتم :31:
یه پیر مردی هم بود شب می رفتی پیشش اسکلت می شد :31: اومن کشتم.
بعد یه لشکر از آدم فضاییا اومد کل مردم رو کشت (the goblins army) :31: اونا رم کشتم.
ولی متاسفانه همه این کار هارو 1 نفری انجام دادمو اصلا حال نداد.
nickname شما تو gameranger چیه؟
گفتم اگه بشه یکم آنلاین بزنیم .
danzukuka
26-08-2012, 20:03
من این بازیو تو گیم رنجر زیاد آنلاین بازی می کنم آددم کنید :
Danzukuka
البته موقع سرچ 2 تا Danzukuka میاد هر 2 تاشونو آدد کنید یکیشون منم :دی
من این بازیو تو گیم رنجر زیاد آنلاین بازی می کنم آددم کنید :
Danzukuka
البته موقع سرچ 2 تا Danzukuka میاد هر 2 تاشونو آدد کنید یکیشون منم :دی
اِ دانزو تویی
واقعا خودتی؟
ایول بابا سرورمون ترکید همه اومدن اینجا
میگم هستی بریم مهدیار و حسینو پیدا کنیم یه سرور تراریا با هم بزنیم
مثل ماین که زدیم بابت هزینش 2 ماه کارتن خواب شدیم
Iloveu-ALL
10-11-2012, 22:58
یادش بخیر تو زمان بی پــولی
اینرنت که نداشتم
میشستم پشت پی سی و میرفتم Terraria آفلاین بازی میکردم میکندم و میکندم و میکندم
...
میرسیدم به موادهای مذاب ... دیگه خیلی سخت میشد : دی
آخر هم تاآخرش نرفتم!!
Iloveu-ALL
01-03-2013, 16:10
دوستان چطوری میشه Dungeon Guardian ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو کشت؟
gipsy2009
12-03-2013, 18:43
دوستان چطوری میشه Dungeon Guardian ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو کشت؟
شب که شد باید بری پیش old man که تو همون طبقه اول dungeon منتظر وایساده باهاش که بحرفی guardian میاد بهترین راه زدنش هم داشتن 5تا Light disc و یه جفت بال خفاش یا فرشته داشته باشی که اینور اونور بپری :)) اول دستاشو قلم کن بعد کلشو بترکون :n09:
راستی اگه مولتی بازی میکنی بگو گیم رنجر روم باز کنیم :)
Iloveu-ALL
12-03-2013, 18:52
شب که شد باید بری پیش old man که تو همون طبقه اول dungeon منتظر وایساده باهاش که بحرفی guardian میاد بهترین راه زدنش هم داشتن 5تا Light disc و یه جفت بال خفاش یا فرشته داشته باشی که اینور اونور بپری :)) اول دستاشو قلم کن بعد کلشو بترکون :n09:
راستی اگه مولتی بازی میکنی بگو گیم رنجر روم باز کنیم :)
ممنون. دوست عزیز من راستش چیت زدم و همه ی آیتم ها رو گرفتم ولی دیگه بازی مثله قبلش حال نمی داد :n02:
آیتم گرفتن و شغل و این چیزا هم بلد نیستم.
اهل مولتی هم هستم شب چهارشنبه و روز پنج شنبه می تونم بیام.
gipsy2009
12-03-2013, 19:33
ممنون. دوست عزیز من راستش چیت زدم و همه ی آیتم ها رو گرفتم ولی دیگه بازی مثله قبلش حال نمی داد :n02:
آیتم گرفتن و شغل و این چیزا هم بلد نیستم.
اهل مولتی هم هستم شب چهارشنبه و روز پنج شنبه می تونم بیام.
خواهش میکنم,,من اکثر ایتمارو با مشقت خودم ساختم :) این چیت که میگی چجوری باید زدش,,فقط تو افلاین کار میکنه اره؟
Iloveu-ALL
12-03-2013, 21:37
خواهش میکنم,,من اکثر ایتمارو با مشقت خودم ساختم :) این چیت که میگی چجوری باید زدش,,فقط تو افلاین کار میکنه اره؟
چیت به این صورت که شما همونجا یه کارکتر می سازید و بهش آیتم میدید.
والا من تو یک سرور که تست کردم به من اجازه نمی داد. میگفت "آیتم لول شما بالاست و توی سرور ما چنین آیتم لولی نداریم لطفا چیت نزنید"
چیت به این صورت که شما همونجا یه کارکتر می سازید و بهش آیتم میدید.
والا من تو یک سرور که تست کردم به من اجازه نمی داد. میگفت "آیتم لول شما بالاست و توی سرور ما چنین آیتم لولی نداریم لطفا چیت نزنید"
قبلنا که جواد سرور میزد میشد وسایل آوردش توش.
روشش هم اینه که مپ دادنلود میکنید تمام وسایل داخل صندوق آمادست برمیداریش تو آفلاین بعدش با همون آدم میای تو مولتی همشو داری.
البته در برخی جا ها نمیشه و میگه باید حتما کارکتر جدید بسازید.
gipsy2009
13-03-2013, 18:37
قبلنا که جواد سرور میزد میشد وسایل آوردش توش.
روشش هم اینه که مپ دادنلود میکنید تمام وسایل داخل صندوق آمادست برمیداریش تو آفلاین بعدش با همون آدم میای تو مولتی همشو داری.
البته در برخی جا ها نمیشه و میگه باید حتما کارکتر جدید بسازید.
دوست عزیز یه ذره واضح توضیح بده لطفا میخوام انجامش بدم
gipsy2009
13-03-2013, 20:16
اونطور که من فهمیدم یه برنامه هست به اسم inventory editor که هر اتمی بگی اد میکنه تو صندوقت
فقط لینکش مال گوگله و گوگل هم تحریم کرده نمیذاره دان کنم
با چیز پی ان هم بازم نمیشه رفت
دوستان اگه کسی این برنامه رو داره لطفا بذاره تا ما هم یه فیضی ببریم :)
دوست عزیز یه ذره واضح توضیح بده لطفا میخوام انجامش بدم
مپ آل آیتم دانلود میکنی میریزی تو پوشه مپ.بعدش تو بازی میری تو اون مپ و همه چی آماده تو صندوق ها هستش.بر میداری بعدش با همون آدم میری جای دیگه که میخوای استفاده کنی.
سلام.من تازه با این بازی آشنا شدم و به لطف همین بازی به انجمن شما اومدم.
:n13:میشه خلاصه بگین بازیش دقیقا چجوریه؟
اگه لطف کنین و یه تاریخ و ساعتی (زمانی) + (به علاوه ی) یه آیپی معین کنین چند نفره یه دست بزنیم.:n05:
روش بازی من :
صبح که بی کار و الاف میگردم.:n09:
شب برمیگردم همونجایی که بازیو شروع کردم و دور خودم یه دیوار بتنی چند لایه می کشم تا صبح برای در امان ماندن از موجودات عجیب غریب بازی:n02:
راستی.چجوری می تونم چیزای جدید (بیشتر منظور اسلحه و وسایله تا مواد اولیه) بدست بیارم؟
marde tanhayi
01-07-2013, 10:12
معمولا 15 تاپیک اول هر بازی مربوط به رمز و اموزش های ان است اموزشهای این بازی در صفحه 13 به بعد هست
درثانی این بازی الان کمتر بازی می شه سه بعدی این در اومده به نام mine craft که تاپیکش در صفحه تاپیک همین بازی است
iljimae1
24-09-2013, 11:23
دوستان يه سرور معرفي كنيد كه ما هم بيايم.
با تشكر:n16:
iljimae1
27-09-2013, 01:02
لطفا اگر خواستيد تراريا رو تو گيم رنجر بازي كنيد . ما رو هم فراموش نكنيد. اسم من تو گيم رنجر : ILJIM@E اسم من رو Add كنيد و خبر كنيد كه با هم بازي كنيم. من منتظرم ها :n02:
M O H A MM A D
09-11-2013, 04:10
سلام.از دوستان کسی می تونه بفهمه این ارور ینی چه ؟یعنی از کدوم ورژن بازی terraria باید استفاده کنم؟؟ با game ranger بازی رو آنلاین خواستم بالا بیارم این ارورو میده ترجیحا ورژن رایجشو بگید.ممنون
Iloveu-ALL
09-11-2013, 13:19
سلام.از دوستان کسی می تونه بفهمه این ارور ینی چه ؟یعنی از کدوم ورژن بازی terraria باید استفاده کنم؟؟ با game ranger بازی رو آنلاین خواستم بالا بیارم این ارورو میده ترجیحا ورژن رایجشو بگید.ممنون
میگه ورژن بازیتون با ورژن سرور یکی نیست.
M O H A MM A D
09-11-2013, 15:33
میگه ورژن بازیتون با ورژن سرور یکی نیست.
خب سوالم همینه که چه ورژنی نیازه؟ یا کدوم ورژن زیاد بازی میشه؟
marde tanhayi
10-11-2013, 00:16
هر سروری ورژن خودش رو می خواد باید ببینی توضیحات سرور چی نوشته
البته زیاد به سرور دل خوش نکن که پینک نمی گذاره حال کنی
matin_847
22-11-2013, 12:18
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چت کردن در بازی terraria
سلام من حدودن یه ماهی هست که بازی تراریا رو با هم محلی به صورت شبکه بازی می کنیم ما توی این مدت گفتگو های زیادی داخل بازی تراریا با هم داشتیم من چطوری می تونم چت هایی که کردیم در بازی تراریا رو دوباره ببینم خواهشن کمکم کنید
p30 arman
22-11-2013, 12:30
فکر نکنم بشه
iljimae1
22-11-2013, 12:36
سلام من تو گيم رنجر اين بازي رو بازي كردم. اگر خواستيد من هم هستم كه تو گيم رنجر بازي كنيم. nickname : ILJIM@E
در مورد سوال شما هم مطمئن نيستم. اما فكر مي كنم كه بعد از بستن بازي ديگه نشه چت هاي قديمي رو ديد.
matin_847
22-11-2013, 16:15
یعنی هیچ راهی نیست که بشه چت هایی که قبلاً در بازی تراریا کردیم رو دوباره مشاهده کنیم
یه راهی باید باشه
دوستان راهنمایی کنید
p30 arman
22-11-2013, 16:29
یعنی هیچ راهی نیست که بشه چت هایی که قبلاً در بازی تراریا کردیم رو دوباره مشاهده کنیم
یه راهی باید باشه
دوستان راهنمایی کنید
عزیز جان این بازی در کل یه بازی افلاینه گزینه چت با اینکه وجود داره ولی جایی ذخیره نمیشه ! مخصوصا توی Local اینطوری که یه هارد 500 ترابایتی باید برای سرور های پر جمعیت میزاشن که بتونن تمام چت ها + الارم ها + pm ها و ... رو نگه دارن :n02:
Arrowtic
04-01-2014, 12:49
Terraria میتونه در چند ثانیه یک دنیای رندوم بسازه و اون رو با هیولاها ، دانجن ها ، گنج ها ، جنگ های زیر زمینی ، جزایر معلق در هوا و باس های قدرتمند پر کنه . شما میتونید در این دنیا بگردید و گنج پیدا کنید و دشمن بکشید . میتونید آیتم های قدرتمند بسازید ، یک قلعه درست کنید و در نهایت ثروتمند بشید .
وقتی شما برای اولین بار وارد این دنیا میشید ، بازی میتونه براتون خیلی پیچیده بشه و شما فقط یه NPC کنار خودتون دارید که بهتون بازی رو یاد بده . درک بازی مدتی طول می کشه و ما برای همین این آموزش رو نوشتیم تا بتونید روزهای اولتون در بازی رو به سلامت سپری کنید .
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره بازی میتونید به صفحه Wikia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بازی مراجعه کنید .
درختارو قتل عام کنید
اولین چیزی که نیاز دارید چوب ـه . در ابتدا فکر خوبیه که خونتونو در اطراف همون محل شروع بسازید چرا که وقتی بمیرید اونجا دوباره زنده میشید(تا وقتی که تخت خواب بسازید) . از بدیای ساختن خونه در محل اولیه اینه که موجود ترسناکی که وظیفش آموزش بازی به شماست در اون اطراف می چرخه و زامبی ها و دیگر موجودات ترسناک رو دنبال خودش میاره !
برای به دست آوردن چوب ، با تبر به درخت ها ضربه بزنید . در ابتدا اتفاقی نمیفته ولی بعد از یه مدت درخت نابود میشه و شما چوب به دست میارید . حواستون باشه که از پایه قطعشون کنید تا چیزی ازشون باقی نمونه .
وقتی چوب به دست اوردین ، باید میز کار(Workbench) بسازید . با زدن دکمه Esc صفحه Crafting و ساخت و ساز باز میشه و در اونجا میتونید آیتم های مختلف بسازید . وقتی Workbench ساختید اون رو در یکی از شماره های 1 تا 9 در Actionbar بذارید و بعد با موس یا زدن دکمه مربوط به میزکار ، اون رو در دستتون بگیرید و روی زمین بکارید(با کلیک چپ) .
در طول روز با موجوداتی به نام Slime ها روبرو میشید که هی اینور اونور میپرن . این موجودات به همون اندازه که اعصاب خرد کنن به درد میخورن . اون ها رو با شمشیر یا تبرتون بکشید . وقتی کشته بشن ، پول و Gel آزاد می کنن . Gel در آینده برای ساخت مشعل(Torch) استفاده میشه و برای ساخت غار و کنکاش در زمین مورد نیازه .(همین طور برای روشن کردن خونتون)
اگه از قطع کردن درختا ناراحتید ، میتونید Acorn (میوه درخت بلوط) هایی رو که از قطع کردن درختا به دست اوردید توی زمین بکارید تا بعدا درخت بشن .
یک خونه بسازید
اگر در کنار میزکار صفحه ساخت و ساز رو باز کنید ، میبینید که وسایل بسیار بیشتری میتونید بسازید . قبل از شروع کردن به ساختن حواستون باشه که تعداد بسیار زیادی چوب داشته باشید . بعد تعداد زیادی Wood Wall بسازید .
یک خانه امن در Terraria باید دارای پس زمینه از جنس دیوار باشه . وقتی کل خونه رو با Wood Wall بپوشونید دیگه موجودات مختلف در خونتون ظاهر نمیشن و وقتی که روتونو بر میگردونید یک زامبی نمی بینید ! وقتی پس زمینه رو پر کردید با بقیه چوب ها تون دیوار و سقف بسازید . اگه از Dirt برای ساخت دیوار استفاده کنید ، کار نمیکنه و شب های زیادی رو باید در زامبی های توی اتاق خوابتون سر کنید . توجه داشته باشید که در آینده برای اینکه بتونید در آینده NPC ها رو توی خونتون بیارید ، باید اتاق/خونه حداقل 60 و حداکثر 750 مربع باشه اندازش .
حالا ، چند تا در بسازید و اندازه سه مربع(قد کاراکترتون) برای هر در جا بذارید تا بشه نصبش کرد . وقتی در خونه بسته باشه موجودات مختلف نمیتونن وارد بشن مگر این که ماه به رنگ خون باشه . برای تشخیص این وضعیت دو راه هست ، یکی رنگ ماه که خونی میشه و یکیم هجوم زامبی ها در اطراف . زامبی ها میتونن در این حالت در ها رو بشکونن . برای مقابله باهاشون یا میتونید در یه گوشه وایسید و شجاعانه باهاشون بجنگید و یا این که جلوی در خونه رو دیوار بکشید و یه گوشه از ترس قایم شید !
اگه دارید یه خونه دو طبقه میسازید بهترین راه اینه که سقف طبقه اول رو قسمتیش رو خالی بذارید و با Wood Platform پله بسازید تا بتونید بالا برید .
در نهایت چند تا مشعل بسازید و روی دیوارد ها نصب کنید تا خونتون روشن بشه . در آینده NPC های مختلف وارد بازی میشن که با ساختن محل مناسب شرایطی که میخوان ، اون ها رو در خونتون مستقر کنید .
کوره ، سندان ، تخت خواب و صندوقچه
از الآن باید تمرکزتون رو روی سنگ بذارید . سنگ در بیشتر جاها پیدا میشه و میتونید به راحتی کلی سنگ جمع آوری کنید .
با داشتن 20 سنگ ، 4 چوب و 3 مشعل میتونید کوره(Furnace) بسازید . با استفاده از کوره میتونید شمش طلا ، آهن ، نقره و ... بسازید .
حالا که خونه دارید ، میتونید گشت و گذار رو شروع کنید . بیشتر معادن در زیر زمین هستن ، بنابراین میتونید روی زمین بگردید تا یه معدن بزرگ پیدا کنید یا این که محلی که روش مقداری سنگ ارزشمند هست رو بکنید و پایین تر برید . سنگ و مس راحت پیدا میشن و شما در ابتدا بهتره روی آهن تمرکز کنید . معادن آهنگ بسیار شبیه معادن سنگ هستن و فقط مقداری تیره تر هستن .
با ذوب کردن 3 سنگ آهن میتونید یک شمش آهن بسازید و با 5 شمش میتونید یک سندان(Anvil) بسازید . از سندان برای ساخت سلاح ها و ابزار استفاده میشه . بهتره به سرعت یک Pickaxe آهنی بسازید تا سریعتر مواد مختلف رو بتونید جمع آوری کنید .
در زیر زمین ، بهتره هر تار عنکبوتی که دیدید رو نابود کنید تا ابریشم به دست بیارید . با مخلوط کردن 5 ابریشم و 20 چوب میتونید یک تخت خواب بسازید . وقتی تخت رو روی زمین گذاشتید روش کلیک کنید تا تبدیل به محل دوباره زنده شدن شما بشه . بهتره تخت از محلی که اول بازی بهش وارد شدید دور بشه چون هرزگاهی ارتشی گابلین به محل اولیه حمله می کنند .
وقتی مقدار زیادی آهن به دست اوردید ، بهتره که یک صندوقچه بسازید . برای ساختن اون به 2 شمش آهن و 8 چوب نیاز دارید . اینطوری میتونید آیتم های زیادیتون و همچنین پولتونو اونجا ذخیره کنید چرا که توی Terraria وقتی بمیرید نصف پولتون رو از دست میدید .
خودتون رو مجهز کنید
هر چه بیشتر در اعماق زمین حرکت می کنید ، با موجودات جدیدتری روبرو میشید . وقتی با اسکلت ها و یا یک Mother Slime روبرو میشید متوجه میشید که سلاح چوبیتون در معنای کلمه کار نمی کنه . مرحله بعدی ساختن سلاح های جدید و در صورتی که معادن خوبی پیدا کردید ، یک ست کامل زره و آرمور هست .
دو نوع شمشیر میتونید تهیه کنید ، Broadsword و Shortsword . ما Broadsword رو پیشنهاد میکنیم ، اون یک چرخش عریض و آروم داره و با برخورد به دشمنا اون ها رو به عقب پرت میکنه و ضربات سریع Shortsword اصلا به این خوبی تاثیر نمی گذارن .
آرمور ها به مقدار زیادی سنگ معدن نیاز دارن . اگه مقدار زیادی مس دارید ، میتونید با 15 شمش کلاه خود ، با 20 شمش شلوار و با 25 شمش یک زره بسازید . برای آرمور های آهنی به ترتیب 20 ، 25 و 30 شمش نیاز دارید .
جست و جو کنید
شما خونه ، آرمور و یک شمشیر قدرتمند که حتی Mother Slime هم ازش میترسه دارید . بازی الآن شروع میشه و میتونید در جهان بگردید و با محیط های مختلف روبرو بشید . یکی از این محیط ها ، سرزمین های فاسد شده هستن که صورتی و خاکستری هستن و در اون ها دشمنای زیادی پیدا میشه . فساد همچنین به تدریج ترویج پیدا میکنه و سرزمین های اطراف رو هم میگیره .
اگر در نزدیکی خونتون سرزمین فاسد شده پیدا کردید و خواستید جلوش رو بگیرید ، مقداری زمین اطراف رو بکنید و اون رو با Stone Wall یا گل آفتابگردان پر کنید . برای مبارزه و به عقب راندن فساد هم میتونید یا زمین رو بکنید و یا پودر تطهیر(Purification Powder) روی زمین بریزید .
هر چه بیشتر زیر زمین رو میگردید ، با گنج های بیشتری روبرو میشید . گنج های زیرزمین دارای آیتم های ویژه ای هستن که قابل ساختن نیستن . آیتم هایی که به شما قدرت نفس کشیدن زیر آب رو میدن و یا اگه خوش شانس باشید Rocket boot هستن و قابلیت پرواز رو بهتون میدن .
Crystal heart ها هم بسیار ارزشمند هستن و در غار های مخصوص در زیر زمین پیدا میشن . با متلاشی کردن اون ها توسط چکش ، میتونید ماکسیمم جون خودتونو افزایش بدید .
همچنین ممکنه جنگل های زیرزمینی پیدا کنید که توشون آیتم های ارزشمند وجود دارن و البته موجودات قدرتمند ! اگه خیلی در زمین پیش برید میتونید سرزمین زیرین رو پیدا کنید و با استفاده از مواد اونجا Hellforge بسازید و با اون بهترین آیتم های بازی رو به دست بیارید .
Terraria به قدری وسیع هست که این آموزش نمیتونه اون رو پوشش بده و ما حرفی از جزایر معلق ، باس های مختلف که میتونید احضار کنید و یا دانجن های خاصی که در همه جهان ها وجود دارند نزدیم . چیزهایی که خودتون با یادگیری بیشتر بازی و پیشرفت در اون به تدریج بهشون دست پیدا می کنید .
منبع انگلیسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ترجمه شده توسط خودم
iljimae1
04-01-2014, 23:11
با تشکر از شما دوست عزیز Arrowtic .
اما یک سوال از دوستان دارم . چرا این بازی رو واسه آنلاین بازی نمی کنید؟
اگر بازی می کنید بگید کجا که ما هم بیایم.
اگر هم نمی شه بگید مشکل چیه؟
لطفا توضیح بدید که چه سروری نیازه؟
اصلا می شه خودمون سرور بسازیم؟
با تشکر از همه ! :n16:
Arrowtic
05-01-2014, 07:38
سلام
آنلاین من خودم بازی می کنم . ولی اورجینال . یعنی بازی رو تو استیم خریدم .
سرور میشه ساخت ، سرورای بقیه رو هم میشه رفت توشون . لیست سرورای اورجینال :
برای نسخه های کرک شده اطلاعی ندارم .
deathangel201190
24-01-2014, 16:21
هنوز کسی بازی میکنه؟ایدی من تو گیم رنجر Fallenالبته اگه کسی بازی میکنه یا میخواد بازی کنه میتونم یک سرور بزنم
iljimae1
25-01-2014, 15:54
شما چطور سرور مي سازي تو گيم رنجر؟
من اگر سرور بسازيد هستم. nick name: iljimae
deathangel201190
27-01-2014, 14:31
ببخشید چند روزی کار داشتم نبودم
سوال اول جوابش اینه که بستگی داره اما به احتمال زیاد بدون گیم رنجر باشه چون هم بهتره و هم امکانات مدریت بیشتر داره
ضمنا یک زمانو در پیام خصوصی معین کنید تا در گیم رنجر صحبت کنیم در موردش
GeneralOmid
20-07-2014, 23:02
سلام و درود
اولین سرور ایرانی به نام میهن تراریا موجود است
ip: ۸۸٫۱۹۸٫۸۶٫۱۱۲
port: 7777
فقط کافیه وارد تراریا شوید و به بخش مولتی بروید و آیپی را وارد کنید
در صورت وجود سوال در خدمتم
mihanterraria@yahoo.com
Seraj007
19-09-2014, 19:07
چی شد پس ؟ کسی نمیخواد سرور بزنه ؟
S.R Download
20-09-2014, 07:07
دوره ی این بازی دیگه تموم شده :n09:
Seraj007
21-09-2014, 00:21
دوره ی این بازی دیگه تموم شده :n09:
واسه شما ها که زدین 15 بار تمومش کردین بله ولی دوره ی این بازی هیچوقت تموم نمیشه
از creative mode لذت ببرید:
:n16:
Seraj007
06-10-2014, 13:22
از creative mode لذت ببرید:
:n16:
خیلی ممنون ولی بنده ازاین چیزا استفاده نمیکنم پیشنهاد هم نمیکنم کسی استفاده کنه:n16:
در ضمن اینو دیگه آپدیت نمیکنن یعنی ورژن 1.3 ا تراریا که قراره بیاد فکر نکنم این کار کنه
mohammad0hacker
03-10-2015, 20:09
اقا من تقریبا چن ساعته که دارم سعی میکنم وارد سرور شم :n28: ایا مشکل از من است یا از سرور همین سرور صفه اولو میگم
hamed_rashidi
13-09-2016, 15:23
آقا کسی نمی دونه چطور باید با گوشی آندروید توی سرور join شد؟
فرستاده شده از HUAWEI RIO-L01ِ من با Tapatalk
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.